sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ιδού το τρίλυμα. Έχουμε και λέμε: Τα Pirelli τα είχα στο παρελθόν είναι φοβερά λάστιχα πολύ καλά κρατήματα, ικανοποιητικά σε βροχή αλλά απογοήτευση στο χώμα. Τα Metzeler τα έχω τώρα, εξίσου καλά με τα Pirelli αλλά πολύ καλύτερα στο χώμα. Μεγάλο αρνητικό ότι το χειμώνα αργούν να ζεσταθούνε και γλιστράνε. Τα Michelin ακούγονται μπόμπα αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει δοκιμάσει. Η μηχανή είναι η Aprilia Caponord 1000. Η χρήση είναι κυρίως άσφαλτος ταξίδι σε γρήγορους ρυθμούς αλλά που και που έχει χώμα (δεν κάνω εντουράδες :P) Ακούω απόψεις. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον sarmelion Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Από μένα Dunlop TR91 (τελειώνουν σχετικά γρήγορα) ή BT501/502 (τα προτιμώ). Πατάνε χώμα μια χαρά, αλλά είναι κορυφαία σε άσφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Εχω τα TR91 στο capo και πανε ταπα τεζα μπλαντεζα. Στη βροχη παρα πολυ καλα, στο στεγνο δυο φορες ακομα καλυτερα, σε βατο χωματοδρομο 15-20 χιλιομετρω τα εχω παει πολες φορες και δεν αντιμετοπισα καποια ανασφαλεια. Αν και η γομα ειναι σκληρη σαν του metzeler για καποιο λογο καταφερνουν και ζεστενοντε σχετικα γρηγορα, και οταν ζεσταθουν γινοντε τσιχλα. Δεν ξερω την αντοχη τους σε βαρυ μηχανακι οπως το capo τα φοραω μονο 6.000 το πισω. Στον πηγασο παντος τα ιδια εβγαλαν χαλαρα 20.000 χιλιομετρα και ειχαν λιγο ακομα για να αγγιξουν του δικτες φθορας. Τα TR91 υστερουν σε σχεση με τα Metzeler μονο στη ποιοτητα κυλισης ειναι λιγο ποιο θορυβωδες, και τα metzeler ειναι ισος λιγο ποιο στεθερα στις υψηλες ταχυτητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Ξεχασες τα METZELER TOURANCE NEXT. Καινουργιο λαστιχο το οποιο μοιαζει με το ANAKEE III,δηλαδη εχει πιο ασφαλτινη ταυτοτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 .............. Τα Michelin ακούγονται μπόμπα αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει δοκιμάσει.................. Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους Τώρα που μιλάμε έχουν ήδη γράψει 9.000 χλμ και οι αρχικές εντυπώσεις ισχύουν στο ακέραιο. Επίσης δείχνουν πολύ μικρή φθορά, Περισσότερες εντυπώσεις όταν γράψουν το στρόγγυλο 10.000 χλμ.Σε τί μηχανάκι ενδιαφέρεσαι να τα βάλεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους Τώρα που μιλάμε έχουν ήδη γράψει 9.000 χλμ και οι αρχικές εντυπώσεις ισχύουν στο ακέραιο. Επίσης δείχνουν πολύ μικρή φθορά, Περισσότερες εντυπώσεις όταν γράψουν το στρόγγυλο 10.000 χλμ. Σε τί μηχανάκι ενδιαφέρεσαι να τα βάλεις; aprilia caponord Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Τα Michelin Anakee III τα έχει βάλει κανείς άλλος; Εντυπώσεις; Η κορώνα είναι αρκετά γρήγορη; Ζεσταίνονται εύκολα; Στο χώμα πάνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Φοράω τα exp αρκετά ευχαριστημένος,μου λένε δοκίμασε και τα Pirelli η χρηση που κάνω ειναι άσφαλτος αλλα και σε χώμα μπαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΝΩΛΗΣΛ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Με τα anakee εχω κανει 3000 χλμ και η αληθεια είναι ότι δε με φοβίσανε στιγμη στην ασφαλτο το μηχανακι κολλουσε...Στο χωμα τα εχω βαλει 2-3 φορες αλλα δεν είναι για εκει....Πιστευω είναι καθαρα ασφαλτινα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Και από μένα Dunlop TR91 10000κμ τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες