Jump to content
sarmelion

MICHELIN Anakee III vs Metzeler Tourance EXP vs Pirelli SCORPION TRAIL

Λάσιχα Ον/Οφ  

31 ψήφοι

1. 1. Ποιο είναι το καλύτερο Ον/οφ λαστιχό από τα παρακάτω

• MICHELIN Anakee III
    • Metzeler Tourance EXP
    • Pirelli SCORPION TRAIL

Recommended Posts

Ιδού το τρίλυμα.

Έχουμε και λέμε:

Τα Pirelli τα είχα στο παρελθόν είναι φοβερά λάστιχα πολύ καλά κρατήματα, ικανοποιητικά σε βροχή αλλά απογοήτευση στο χώμα.

Τα Metzeler τα έχω τώρα, εξίσου καλά με τα Pirelli αλλά πολύ καλύτερα στο χώμα. Μεγάλο αρνητικό ότι το χειμώνα αργούν να ζεσταθούνε και γλιστράνε.

Τα Michelin ακούγονται μπόμπα αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει δοκιμάσει.

Η μηχανή είναι η Aprilia Caponord 1000.

Η χρήση είναι κυρίως άσφαλτος ταξίδι σε γρήγορους ρυθμούς αλλά που και που έχει χώμα (δεν κάνω εντουράδες :P)

Ακούω απόψεις.

Τροποποιήθηκε από τον sarmelion

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από μένα Dunlop TR91 (τελειώνουν σχετικά γρήγορα) ή BT501/502 (τα προτιμώ). Πατάνε χώμα μια χαρά, αλλά είναι κορυφαία σε άσφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω τα TR91 στο capo και πανε ταπα τεζα μπλαντεζα. Στη βροχη παρα πολυ καλα, στο στεγνο δυο φορες ακομα καλυτερα, σε βατο χωματοδρομο 15-20 χιλιομετρω τα εχω παει πολες φορες και δεν αντιμετοπισα καποια ανασφαλεια.

Αν και η γομα ειναι σκληρη σαν του metzeler για καποιο λογο καταφερνουν και ζεστενοντε σχετικα γρηγορα, και οταν ζεσταθουν γινοντε τσιχλα.

Δεν ξερω την αντοχη τους σε βαρυ μηχανακι οπως το capo τα φοραω μονο 6.000 το πισω. Στον πηγασο παντος τα ιδια εβγαλαν χαλαρα 20.000 χιλιομετρα και ειχαν λιγο ακομα για να αγγιξουν του δικτες φθορας.

Τα TR91 υστερουν σε σχεση με τα Metzeler μονο στη ποιοτητα κυλισης ειναι λιγο ποιο θορυβωδες, και τα metzeler ειναι ισος λιγο ποιο στεθερα στις υψηλες ταχυτητες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασες τα METZELER TOURANCE NEXT.

Καινουργιο λαστιχο το οποιο μοιαζει με το ANAKEE III,δηλαδη εχει πιο ασφαλτινη ταυτοτητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............

Τα Michelin ακούγονται μπόμπα αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει δοκιμάσει..................

Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους

Τώρα που μιλάμε έχουν ήδη γράψει 9.000 χλμ και οι αρχικές εντυπώσεις ισχύουν στο ακέραιο. Επίσης δείχνουν πολύ μικρή φθορά, Περισσότερες εντυπώσεις όταν γράψουν το στρόγγυλο 10.000 χλμ.

Σε τί μηχανάκι ενδιαφέρεσαι να τα βάλεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους

Τώρα που μιλάμε έχουν ήδη γράψει 9.000 χλμ και οι αρχικές εντυπώσεις ισχύουν στο ακέραιο. Επίσης δείχνουν πολύ μικρή φθορά, Περισσότερες εντυπώσεις όταν γράψουν το στρόγγυλο 10.000 χλμ.

Σε τί μηχανάκι ενδιαφέρεσαι να τα βάλεις;

aprilia caponord

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Michelin Anakee III τα έχει βάλει κανείς άλλος; Εντυπώσεις; Η κορώνα είναι αρκετά γρήγορη; Ζεσταίνονται εύκολα; Στο χώμα πάνε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοράω τα exp αρκετά ευχαριστημένος,μου λένε δοκίμασε και τα Pirelli η χρηση που κάνω ειναι άσφαλτος αλλα και σε χώμα μπαίνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα anakee εχω κανει 3000 χλμ και η αληθεια είναι ότι δε με φοβίσανε στιγμη στην ασφαλτο το μηχανακι κολλουσε...Στο χωμα τα εχω βαλει 2-3 φορες αλλα δεν είναι για εκει....Πιστευω είναι καθαρα ασφαλτινα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα