Jump to content
Manos5686

Yamaha Z

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Καλώς σας βρήκα στο φορουμ

Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με μία αγορά που πρόκειτε να κάνω.Θα ήθελα να αγοράσω ένα παπί και σκέφτομαι προς ένα μεταχειρισμένο Yamaha Z μιας και το budget δεν φτάνει για Crypton X και τα Z μου αρέσουν πάρα πολύ.

Αυτό που με φοβίζει είναι οτι επειδή δεν έχω εμπειρία σε παπάκια μιας και μέχρι τώρα οδηγούσα μόνο αυτόματο μην φάω καμία τάπα μιας και το αγοράζω μεταχειρισμένο...Τι πρέπει να προσέξω?

Για παράδειγμα στις περισσότερες αγγελίες όλα τα Ζ είναι παραπάνω κυβικά απο το κανονικό πχ 140 κυβικά ενώ κανονικά είναι 125.Αυτό είναι κακό?Μπορεί έτσι να μου δημιουργήσει το μηχανάκι πρόβλημα?

Ακόμα αυτό το μηχανάκι πως τα πάει απο κατανάλωση?Καεί πολλά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπόν ακου πως έχουν τα πραματα.τα Ζ η Ζετ είναι πυραυλοι εδαφους εδαφους εχουν τρελο γκαζι και επιδοσεις απο αλλο πλανητη μια φορα καβαλησα ενα 57mm και τα είδα όλα.κοιτα η αληθεια ειναι οτι μαμα Ζ ειναι οπως οι καρετα-καρετα είδος προς εξαφανηση ολα είναι πειραγμενα.κοιτα εφοσον εχει αλαχτει κυλινδροπιστονο στο μηχανακι και απο 125 εγινε παραπανω αργα η γρηγορα θα στην κανει τη ζημια αν εχεις φραγκα και επιμωνη να ψαχνεις μαστορα καντο παντως τα περισοτερα τα εχουν πιει το αιμα οι κατωχοι τους.οσο για τη καταναλωση εδω πρεπει να το βασταει το πορτοφολι σου γιατι χωρια οτι καιει παρα πολλες βενζινες θελεις και ενα καλο αρα ακριβο λαδι καθε μηνα περιπου για μενα μαζεψε μερικα ευρω ακομα και παρε crypton x με τον αλεξισφαιρο κινητηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα Ζ και θα σου πω αυτό... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΡΕΛΗ..

Αλλά τα λεφτά για βενζίνη και λάδι άστα να πάνε.. σε 60 χιλιόμετρα αν το πήγαινα τάπα μπορεί και να έκαιγε και τα 5.5 λίτρα.. Αν θες να πάρεις βρες μέχρι 56 χιλιοστά.. Και απαραίτητα να έχει αντλία λαδιού.. Εγώ γι αυτό το έδωσα, βαρέθηκα τη μίξη.. 57 χιλιοστά με 39 καρμπυρατέρ pwk, wiseco κλπ είχα επάνω.. Πολύ γκάζι, αλλά μετά απο κάθε βόλτα ήθελε γέμισμα το ρημάδι..

Συνυπολόγιζε και ότι αναλόγως και την χρήση, μια φορά το χρόνο, κυρίως καλοκαίρι, θα σου κολήσει... Κατα τα άλλα, μαθαίνεις να κάνεις αλητείες σε αυτό το μηχανάκι.. Αν δεν έχεις και πολύ χρήμα για πέταμα, πάρε κανά fx 125.. Μια χαρά γκάζι έχει κι αυτό για 4Τ.. Αν έχεις όρεξη και λίγο χρήμα καβάντζα πάρε Ζ να νιώσεις.. Και να υπολογιζεις οτι είναι μηχανάκια απο το 2001 με ότι αυτό συνεπάγεται σε φθορές..!

Αν βρεις ρίξε την αγγελία να σου πούμε γνώμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Με προβλημάτισε αρκετά αυτό που αναφέρατε και οι 2 για τις ζημιές που βγάζει...Στις περισσότερες αγγελίες τα Z που έχω βρεί είναι πειραγμένα(Συνήθως τα περισσότερα είναι 57mm).Έχω βρεί και αγγελία που το μηχανάκι είναι εργοστασιακό και λέω να την προτιμήσω.

Θα δω και για εναλακτική fx αν και προτειμώ πάπια.Ίσως εάν δεν βρω τίποτα αξιόλογο απο Z να πάω αναγκαστικά σε innova.

Δεν μου περισσεύουν κάθε τρεις και λίγο να δίνω λευτά για να το φτιάχνω γι αυτό φοβάμαι να πάρω πειραγμένο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν σου περισεύουν πάρε ινόβα..Ιντζέξιον όμως γιατί και το καρμπυρατέρ καίει λάδια, και μπορεί να σου κολήσει και αυτό μετά απο κάποια χρήση..

Το ζ θα σου βγάζει θέματα συνέχεια, και ας είναι και εντελώς μαμά.. Πρωτάρης είσαι, θα σου κολήσει δεν παίζει θέμα.. Πάρε κάτι άλλο καλύτερα.. Μπορείς να δεις και κανά αστρέα που μια χαρά καγκουροεμφάνιση έχει, και δεν βγάζει και ζημιές..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δν ειναι απολυτο οτι θα σου κολλησει το Ζ!!!

ενα παλικαρι απο τα μερη μου εχει κανει 40000 χλμ με το παπι αυτο και δν του εχει κολλησει ποτε!!!

παιζει πολυ ρολο η χρηση που του κανεις!!!!

ειναι και γαμω τα μηχνακια αλλα θες πολλα λεφτα για βενζινες!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το παπάκι πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις για να μην κολήσει.. Και όμως θα κάνεις το αντίθετο απειδή είναι βρωμόγκαζο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα ισχυει αυτο!!! απλα σου λεω οτι το παλικαρι αυτο και ταπα το πηγαινει και μεχρι στιγμης δν εχει κολλησει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι το αρκετα δυσκολα θα βρεις καλο ζ που να μην ειναι σκισμενο!για εμενα σαν 'παπι' θα σ ελεγα οχι ζ εχουν νευρο θα σου ελεγα κατι ελαφροτερο!επισης καιει αρκετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι το αρκετα δυσκολα θα βρεις καλο ζ που να μην ειναι σκισμενο!για εμενα σαν 'παπι' θα σ ελεγα οχι ζ εχουν νευρο θα σου ελεγα κατι ελαφροτερο!επισης καιει αρκετα!

Tί ενοείς κάτι ελαφρύτερο? Εντάξει το Ζ είναι βαρύ αλλά για το γκάζι που έχει είναι πούπουλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα κατι με λιγοτερο νευρο αν θες με την καλη εννοια βεβαια!αμα δεν το ξερεις καλα το ζ και με την φτιασα π εχει ειναι επικυνδινο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα τους πυραυλους που ειναι τα Ζ. 20-25 αλογα εχουν, τι να πουνε και τα supermoto η τα ss. πονεμενη ιστορια τα Ζ. ηταν μουρη στην εποχη τους αλλα τωρα ειναι υπερβολικα παλιο. τα περισσετορα ειναι σαπια, χιλιολυμενα, απο στουκες, σπασμενα πλαισια και αλλα πολλα. φιλε @Manos5686 ψαξε βρες ενα καλοσυντηριμενο dinamik που ειναι καινουριο με καλο πλαισιο και φρενα να εισαι σιγουρος.

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξε να δεις....αν θες τοσο πολυ διχρονο παρε ενα dynamik.... τα Z ειναι παλια,πιομενα και δεν βρισκεις μανισιο....το Dynamik και πολυ δυναμη εχει (17 αλογα) και πανεμορφο ειναι και δεν θα καιει σαν τρελο αν δεν το σκιζεις συνεχεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καλο και το νταιναμικ, αλλά δεν θέλω να παίξω κορώνα-γράμματα με το σασμάν.. Γι αυτό και μόνο, Ζ..

Παρ όλα αυτά είναι όντως χιλιολιωμένα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θέλει να πει ο ποιητής ;

κρατάνε τιμή αν και 10ετίας+... Λόγω ελάχιστου ανταγωνισμού απο τα νταιναμικ.. μαλλον αυτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει ρε φιλε σου λεει οτι δεν εχει εμπειρια τα 25 αλογα π λες ειναι υπερβολικα!επισης το yamaha ειναι yamaha οπως και να το κανεις ειναι δυσκολη η συγκριση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα