john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 παιδια για σας. εχω ενα glx 50cc και θελω να το κανω 100αρι. εχω λύσει ολο το μοτερ, εφτιαξα το σαζμαν με καινουριες φουκετες, εχω πλυνει τα παντα με βενζινη και τωρα περιμενω την αποψη σας οσο αναφορα τα ανταλλακτικα και ποιες μαρκες θα βαλω επανω. αυτα που εχω σκευτει μεχρι τωρα ειναι: κυλινδρος riken 50mm πιστονι aspira η federal 50mm κεφαλη εχω την yong που ειναι για 100cc σετ ραουλα και καδενα χρονισμου aspira η federal για astrea. θα χρειαστω επισης μεγαλυτερα μποζονια για το κυλινδομπιστονο και τηυν κεφαλη. πιτε μου τι αλλο θα πρεπει να προσεξω και τι με συμφερει να κανω. αν μπορειτε λιγο γριγορα γιατι εχω μεινει απο μηχανακι !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Θα χρειαστείς επίσης στρόφαλο,καρμπυρατέρ και αντλία λαδιού.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Θα χρειαστείς επίσης στρόφαλο,καρμπυρατέρ και αντλία λαδιού.... αντλία λαδιού; ποιος ο λόγος; του astrea και του glx που είναι ίδια που είναι το πρόβλημα; όχι κάνεις λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδια για σας. εχω ενα glx 50cc και θελω να το κανω 100αρι. εχω λύσει ολο το μοτερ, εφτιαξα το σαζμαν με καινουριες φουκετες, εχω πλυνει τα παντα με βενζινη και τωρα περιμενω την αποψη σας οσο αναφορα τα ανταλλακτικα και ποιες μαρκες θα βαλω επανω. αυτα που εχω σκευτει μεχρι τωρα ειναι: κυλινδρος riken 50mm πιστονι aspira η federal 50mm κεφαλη εχω την yong που ειναι για 100cc σετ ραουλα και καδενα χρονισμου aspira η federal για astrea. θα χρειαστω επισης μεγαλυτερα μποζονια για το κυλινδομπιστονο και τηυν κεφαλη. πιτε μου τι αλλο θα πρεπει να προσεξω και τι με συμφερει να κανω. αν μπορειτε λιγο γριγορα γιατι εχω μεινει απο μηχανακι !!!! έβαλες άλλα γρανάζια; γιατί του 50ριου το σασμάν θα σε παιδέψει. ελπίζω την τρόμπα λαδιού να μην την έπλυνες με βενζίνα γιατί κολάι. το πιστόνι καλύτερα federal κύλινδρος πάρε του astrea τον γνήσιο άμα τον βρείς πουθενά (εγώ τον βρήκα φτηνό γνήσιο και σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένο. εντάξει τώρα απο την κεφαλή ούτε καν. βρες μια astrea η έστω μια Ε22 τα άλλα μια χαρά σε βρίσκω σε αυτά που έχεις διαλέξει. επίσης καρμπιρατέρ keihin 18 αν μπορείς να βρεις. καμπάνα 90άρα βάλε γιατί μετά από λίγο καιρό θα σου πατινάρει η 50αρα. άλλαξε ελατήρια καμπάνας.καλές φλάντζες αξονάκι της τρόμπας λαδιού θα χρειαστεί να αλλάξεις με ένα ποιο λεπτό. τα ρεύματα κάνουν αλλά άμα έβρισκες 90ριου ακόμα καλύτερα. αυτά... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2013 από τον soklhtos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 τι διαδρομη εχεις ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 αντλία λαδιού; ποιος ο λόγος; του astrea και του glx που είναι ίδια που είναι το πρόβλημα; όχι κάνεις λάθος. Απο το glx to 50αρι με το astrea το 100αρι δεν νομιζω να ειναι ιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 λοιπον, αντλια λαδιο θα βαλω αυτη που ειχε το glx, απ οτι εμαθα δεν εχει προβλημα. στροφαλο θα βαλω 54 διαδρομη με πιστονι 52mm και την κεφαλη yong η οποια ειναι για 100cc+. αλλαξα τα δισκακια στην καμπανα και εβαλα καινουρια federal. θα αντεξουν ? ρωταω γιατι η καμπανα ειναι για 50cc και εχει μονο 3 δισκακια, σε ενα supra που εχω αυτα βαζω και δεν εχω προβλημα, αλλα αυτο το εχω μαμα. καρμιρατερ εχω 2, ενα 18αρι απο κινεζικο μηχανακι και ενα γνησιο απο kawasaki kazer 115 το οποιο νομιζω πως και αυτο ειναι 18αρι. μπουζονια να παρω απο astrea η απο το glx το 90αρι ? εξατμιση θα μπει μια μαμα glx για να μην κανει φασαρια, βεβαια μπορει να ειναι μικρη αλλα βλεποντας καινουρια μηχανανκια η εξατμισεις που φορανε εχουν μικρη τριπα στο τελικο καζανακι, οποτε αμα εχω προβλημα ανοιγω περιφεριακα στο τελος της εξατμισης κανα 2 τριπες μικρες με το τριπανι και ειμαι οκ. εκεντροφορο θα αφισω αυτον που εχει η κεφαλη, ειναι μικρος σαν το μαμα atrea, θα εχει καλα μπαμ και δεν θα καιει και πολι. ειναι κατι αλλο που θα πρεπε να προσεξω στο μοτερ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 το καζε αρ από τ εργοστάσιό φορούσε 18άρι keihin pe κ εννοείται είναι καλύτερο από τ κινεζικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 λοιπον, αντλια λαδιο θα βαλω αυτη που ειχε το glx, απ οτι εμαθα δεν εχει προβλημα. στροφαλο θα βαλω 54 διαδρομη με πιστονι 52mm και την κεφαλη yong η οποια ειναι για 100cc+. αλλαξα τα δισκακια στην καμπανα και εβαλα καινουρια federal. θα αντεξουν ? ρωταω γιατι η καμπανα ειναι για 50cc και εχει μονο 3 δισκακια, σε ενα supra που εχω αυτα βαζω και δεν εχω προβλημα, αλλα αυτο το εχω μαμα. καρμιρατερ εχω 2, ενα 18αρι απο κινεζικο μηχανακι και ενα γνησιο απο kawasaki kazer 115 το οποιο νομιζω πως και αυτο ειναι 18αρι. μπουζονια να παρω απο astrea η απο το glx το 90αρι ? εξατμιση θα μπει μια μαμα glx για να μην κανει φασαρια, βεβαια μπορει να ειναι μικρη αλλα βλεποντας καινουρια μηχανανκια η εξατμισεις που φορανε εχουν μικρη τριπα στο τελικο καζανακι, οποτε αμα εχω προβλημα ανοιγω περιφεριακα στο τελος της εξατμισης κανα 2 τριπες μικρες με το τριπανι και ειμαι οκ. εκεντροφορο θα αφισω αυτον που εχει η κεφαλη, ειναι μικρος σαν το μαμα atrea, θα εχει καλα μπαμ και δεν θα καιει και πολι. ειναι κατι αλλο που θα πρεπε να προσεξω στο μοτερ ? ελληνικές πατέντες.... τρυπάνι λέει χ0α0χα0 :secret: στο θέμα μας. η αντλία είναι ίδια και δεν έχει πρόβλημα όπως σου είπαν. καταρχάς γιατί θα βάλεις τόσο μεγάλο στρόφαλο; το αργό μου το καράβι θα είναι. αυτό που λες όμως με την κεφαλή είναι λάθος αφού βάζεις καλά πράγματα (αυτό πιστεύω τουλάχιστον) γιατί δεν βάζεις και μια καλή κεφαλή; τεσπα. για τα δισκάκια δεν θα έχεις πρόβλημα θα έχεις στην κεφαλή γιατί εκεί που πιάνει η καμπάνα έχει 4 δοντάκια που πάνε στους δίσκους η 50αρα. και με το στροφάρισμα που θα έχεις τώρα θα είναι ανεπαρκές βρές καλύτερα μια 90αρα καμπάνα. για να μην σου πατινάρει. για το καρμπιρατέρ ούτε να το σκέφτεσαι αυτό, που φοράει το kaze r είναι το keihin 18. φόρα το ! τα μπουζόνια πάρτα από το astrea καλύτερα. υπόψιν 2 μπουζόνια είναι λίγο ποιο μακριά αυτά πάνε απο την μεριά της καδένας. τώρα για την εξάτμιση θα σου κόβει πολύ από το μηχανάκι και θα αναρωτιέσαι γιατί δεν πάει. φόρα μεγαλύτερη εξάτμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 κεφαλη βαζω αυτη γιατι την δουλεουν και αλλοι φιλοι μου εδω και καιρο και ειναι οκ, η συγκεκριμενη μαλιστα εχει μεγαλυτερς βαλβιδες και χωρο καυσεος απ την μαμα αστρεα. τα μπουζονια ειναι γνησια χοντα για αστρεα μοτερ, και ετυχα σε japan και οχι ινδονισιας και ταιλανδης. ειχα ενα προβληματακι με τους οδηγους κυλινδου και κεφαλης αλλα τορα οκ. ηταν μικροι, για c50 και δεν περναγαν στα μπουλονια, τους εσκισα στην μεση με σιδιροπριονο τους ανοιξα τους εβαλα τους πατισα με την πενσα και ολα οκ, δουλεψε πατεντα ελληνική και εκει. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ !!! το μοτερ αυτο ειχε χαλασμενη την 3η ταχύτητα, βασικα αλλαξα στο σαζμαν 2 γραναζια απ τον ενα αξονα, της 2ας και της 3της, γιατι αυτα κουμπονουν μαζι, και εβαλα και καινουρια φουρκετα γιατι η παλια ειχε μεγαλη φθορα. αλλα το μοτερ παλι δεν περνει την τριτη τραχυτιτα. το τελειωσα χθες, το βαζω να δουλεψει και δουλευε τελεια!!! μεχρι που εκανα ελεγχο στις ταχύτητες !!! εχω ξενεροσει ασχιμα !!!! τι μπορει να φτεει ρε παιδια !!!???? τις ροδελες στο σαζμαν τις εβαλα ακρυβος οπως τις εβγαλα !!!! και το κακο ειναι οτι οταν το μοτερ δεν δουλευει τις ταχυτητες τις περνει μια χαρα αλλα οταν δουλευει την τριτη δεν μπορει να την κομπλαρει και ακουγετε μεσα ενα γκρρρρρ!!! την 1τη την 2ρα και την 4αρτη τις περνει μια χαρα, την τριτη με τιποτα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 για παιξε λιγο με την βιδα που ρυθμιζεις τν συμπλεκτη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 έπαιξα, από τέρμα ξεβιδοτη που έρχεται εξω στο καπάκι μέχρι σχεδον τέρμα μέσα όπου εκεί που μένει συμπλεκταρισμενο το μοτερ. αμα ήταν θέμα ρύθμισης σε αυτην την βίδα θα είχα πρόβλημα και στισ υπόλοιπες ταχύτητες. αλλά εχω μον στην τρίτη, οι αλλεσ δουλεύουν μια χαρά! τι διάολο να μην έκανα σωστά ? και το κακό είναι ότι για να φτάσω σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξανά κόψω όλο το μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 τα δισκακια τα τοποτθετησες κομπλε??? φοβαμαι πως θα το ξανα ανοιξεις το μοτερ φιλος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 τα δισκακια τα τοποτθετησες κομπλε??? φοβαμαι πως θα το ξανα ανοιξεις το μοτερ φιλος!!! επανηλθα για την ενοιμεροση σας. λοιπον, το προβλημα με το σασμαν ηταν οτι μου ειχε φαει την φουρκετα η οποια ηταν καινουρια !!! για αυτο το θεμα εφτεγαν τα γραναζια της 2ρας και 3της τα οποια ηταν μετασιον, και απ οτι τα μετρισα με το παχυμετρο ηταν 1,3mm ποιο μικρο το ενα και 1,5μμ ποιο μικρο το αλλο, με αποτελεσμα να μην εφαρμοζουν σωστα οταν τα τραβαγε η φουρκετα για να κουμποσουν. εβαλα 2 χοντα γραναζια και ολα οκ. κουμπονουν μια χαρα, την χαλασμενη φουρκετα την γεμισα την γυαλισα και δουλευει μια χαρα. επωτηση περι πιστονιου!!!! το πιστονι που εβαλα ειναι osaka, ιδια μαρκα ειναι και τα ελατήρια που ειχε. ανοχη με τον κυλινδο ειχε παρα πολυ μικρη, εμπενε πολυ σφιχτα !!! χωρις ελατηρια, για να το βαλω με τα ελατηρια μου βγικε ο πατος. το δουλευω 3 μερες περιπου το μιχανακι και το πιστονι κροταλιζει αρκετα. να ενημερωσω οτι πο πιστονι πιγε σε τορνο και κατεβικε ουτοσώστε να ερθει στην σωστη θεση ( 0,40mm ανοχη στο ανω νεκρο σημείο ) . αλλα κροταλιζει πολυ, να παρω καποιο αλλο το οποιο θα ειναι ετοιμο για 54μμ διαδρομη στροφαλου η θα στρωσει ? το καζε αρ από τ εργοστάσιό φορούσε 18άρι keihin pe κ εννοείται είναι καλύτερο από τ κινεζικό αδερφε εβαλα το κινεζικο γιατι το γνησιο 18αρι keihin εχει προβλημα, λογικα πρεπει να του αλλαξω βελονα και οδηγο αυτης απ το κεντρικο ζιγκλερ τροφοδοσιας και αεροποιησης καυσιμου. τα δισκακια τα τοποτθετησες κομπλε??? φοβαμαι πως θα το ξανα ανοιξεις το μοτερ φιλος!!! τα δυσκακια ειναι κομπλε, δεν εχουν κανενα προβλημα, μαλλον τα ελατηρια εχουν επιδι ειναι μαλακα και ειναι για 50cc μοτερ, και τωρα που το μοτερ εχει ξεπερασει τα 115cc αυτα δεν μπορουν να κρατισουν τα δυσκακια με αποτελεσμα να μου χανει λιγο η μανιβελα οταν το βαζω μπροστα. στην πορια δεν εχω προβλημα, δεν χανουν καθολου. ισως επιδι στροφαρει το μοτερ και σφιχνουν ολα μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 με τι λαδια το δουλευεις???? ο κυλινδρος που φορεσες ειναι καινουριος η τον ανοιξες με ρεκτιφιε???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 με τι λαδια το δουλευεις???? ο κυλινδρος που φορεσες ειναι καινουριος η τον ανοιξες με ρεκτιφιε???? λαδια 20/50 και ο κυλινδρος ολοκαινουριος riken !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 λογικα θα στρωσει οσο το δουλευεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john-lamia 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 λογικα θα στρωσει οσο το δουλευεις!!! κιτά να δεισ, όταν έκανα ρεκτιφιε τον κύλινδρο απ το άστρα που εχω και του έβαλα πιστονι federal +1 κροταλιζε και αυτο. το έκανα πριν 1 χρόνο. ακόμα ακούγεται ! αλλά σε αυτό φταίει ο μάστορας γιατί μου το άνοιξε ποιο πολύ για να μην κολλήσει. τώρα όσο αναφορά το μοτερ απ το glx πιστεύω ότι φταίει το κυλινδροπιστονο επιδι είναι μαπα. θα το λισω και θα του βάλω πιστονι από ινοβα και θα παω για γιαλισμα κύλινδρο. η θα κάνω αυτό η παω να πάρω το σετ faito 53mm κυλινδροπιστονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣπυροςΚουρ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Φιλαρακι καλησπερα...Οπως καταλαβες,τα ημιτασιον πραγματα,ειναι της συμφορας...Ειτε καρμπυρατερ,ειτε κεφαλη ειτε οτιδηποτε ημιτασιον βαλεις,καποια στιγμη,χαλαει..Ασε που δεν θα ειναι ακριβειας...Οπως εγινε και με το σασμαν σου..Faito = Μαλαισια..Δεν τα εμπιστευομαι εγω προσωπικα..Αν και τα εβαλα προσφατα σε innova ενος φιλου μου που...."του εκατσαν καλα στο ματι"..Παπαριες δηλ..Σιγουρα,οταν εχεις το πιστονι στο χερι και πας στο ταρναδορο και του πεις θελω ρεκτιφιε τον κυλινδρο αυτο,γι αυτο το πιστονι,τοτε, "υποτιθεται" οτι θα γινει δουλεια καλυτερη και με μεγαλυτερη ακριβεια,απ οτι αν θα αγοραζες ξεχωριστα εναν κυλινδρο και ενα πιστονι στα 53mm π.χ..Ειναι λοιπον αυτο που λενε..Μαστορας με παπαρια,η παπαρια μαστορας...Η κεφαλη σου απ οτι διαβασα,εχει ανοιγμενη εισαγωγη και εξαγωγη..Αλλα και χωρο καυσης..Εχεις φλατ πιστονι η ημιπομπε...??Αν βαλεις του innova,δεν θα πηγαινεις βημα..Δεν θα εχει συμπιεση το μηχανακι..Αν εχεις καποια απορια,πες μου να σου πω την γνωμη μου.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣπυροςΚουρ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Α!!!Κατι πολυ σημαντικο που ξεχασα!!!Η τρομπα λαδιου του astrea,ειναι πιο μεγαλη και φυσικα καλυτερη απ του glx...Αυτη πρεπει να φορας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 αυτο με το πιστομι που αναφερει το παλικαρι ειναι βασικο!!! ελπιζω να φρας μπομπε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) και εδώ είναι που αρχίζουμε τις παπαδιές. ποιος σας είπε ότι η τρόμπα είναι μεγαλύτερη του astrea? έχετε ανοίξει ποτέ κάρτερ να δείτε; είναι τα ίδια απλά του astrea είναι με καλύτερα μέταλλα φτιαγμένη για να μην κολλάει. ! όταν κάνεις πατέντες με τέτοιο στρόφαλο πας σε τορναδόρο και σου υπολογίζει πόσο πρέπει να κατέβει στο πιστόνι για να μην βρίσκει στην κεφαλή. δεν είναι τα περνάμε όλα πάνω τέλος. θέλει σκέψει ένα μοτέρ. από εκεί και πέρα βάλε γνήσια πράγματα πάνω υπολογισέτο σωστά και φτιάξτο. και όσο για το σφίξιμο είναι επειδή είναι καινούρια. έβαλες λάδι στον κύλινδρο όταν περνάς το πιστόνι;;;;;. 2. το αφήνεις να δουλεύει τουλάχιστον στο ρελαντί ώστε να πάρει την πρώτη στρώση. τα μέταλλα. οπότε θα ανοίξει με τον καιρό. την καμπάνα όμως από ότι κατάλαβα δεν την άλλαξες. αν αρχίζει να σου πατινάρει πες μας εντυπώσεις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2013 από τον soklhtos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣπυροςΚουρ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια και χαρα παιδια!!Λοιπον,βρηκα δυο τρομπιτσες λαδιου που εχω..Η αριστερη με κωδικο GB4 ειναι απο c50..(του glx θα λεει GK4)...Η δεξια ειναι απο astrea με κωδικο GBG..Πιστευω πως οι διαφορες ειναι εμφανεις στις φωτο...Γι αυτο και δεν μπηκα στον κοπο να τις ανοιξω για να δουμε και τα γραναζακια μεσα στη καθε μια,οπου του astrea ειναι σαφως πιο μεγαλα..Ειχα και μια take..Ακομα πιο παχια απ του astrea ηταν!!Μεγαλη υποθεση η τρομπα λαδιου σε "μετατροπες"...Παντα astrea εβαζα εγω προσωπικα!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον ΣπυροςΚουρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣπυροςΚουρ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/850/zur4.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/441/sst9.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/832/zg85.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/841/ps9q.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/9/vx7c.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/bn5m.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/689/59tr.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες