mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Γεια σας βρε παιδια.Επειδη ειμαι σε αναζήτηση μαζι με τον αδελφο μου ενος οικονομικου μεσου,εχουμε καταληξει αναμεσα σε αυτα τα δυο του τιτλου.Απλα θα ηθελα να μου πουν οσοι τα εχουν,τι καταναλωση εχουν (πραγματικη),ποσα χιλιομετρα (περιπου) μπορουν να βγαλουν με ενα ρεζερβουαρ και το κοστος συντηρησης. Σας ευχαριστω για καθε γνωμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Σιγουρα σε καταναλωση, τιμη αγορας, συντηρηση καθως και σε οποιαδηποτε ζημια χρειαστει να επισκευαστει υπερτερει το innova.Απο κει και περα το pcx ειναι καλυτερο σε χωρους και προστασια απο νερα και αερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Εχω ενα γνωστο ντιλιβερα που εχει κανει 100.000Km μεχρι στιγμης με το innova και μου λεει οτι παρολα τα σκισηματα,δε λεει να βγαλει ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 το πιστεψες? κανένα μηχανάκι δεν αντέχει αν το σκίζεις για 100000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Εγω παλι ξερω πως τα innova βγαζουν προβληματα μετα απο πολλα χλμ ιδιως τα ντελιβερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Εχω ενα γνωστο ντιλιβερα που εχει κανει 100.000Km μεχρι στιγμης με το innova και μου λεει οτι παρολα τα σκισηματα,δε λεει να βγαλει ζημια. Spam on Θαύμα, ΘΑΥΜΑ!!!! spam off Στο θέμα μας, δεν υπάρχει τί πιο οικονομικό από παπί. όχι μόνο χαμηλή κατανάλωση (χαμηλότερη το innova i από το το pcx), αλλά και φθηνότερα ελαστικά, πλαστικά, κόστος απόκτησης κτλ...οπότε για αποκλειστικά οικονομία, ιννόβα (ανάμεσα σε αυτά τα 2, έτσι? ) κατανάλωση ~1,7-2 λίτρα/100 σε νορμάλ συνθήκες. Δηλαδή αυτονομία 170-200 χλμ περίπου. Ό, τι και να πάρεις, καλόβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Επανερχομαι στο θεμα μιας και εμαθα πιο εμπεριστατωμενες πληροφοριες με το ντιλιβεραδικο innova.Οντως τους εβγαλαν προβληματα,αλλα τα εχουν σκισει πατοκορφα!Εδω βεβαια για τη περιπτωση μου μιλαμε για νορμαλ συνθηκες με ευλαβικη συντηρηση.Οπότε παμε για τη παπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Συγκρινεται βαρκα με καγιακ?Ενοειται το παπι ειναι τοπ στη κλαση ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και χωρις idle stop και να το πηγαινεις ταπα,παλι δε καιει,για κανε το λαθος με το σκουτερ σε παραπλησια οδηγηση να δεις τι θα καψει...ασε π ου απο οδηγηση ειναι....βαρκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συγκρινεται βαρκα με καγιακ?Ενοειται το παπι ειναι τοπ στη κλαση ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και χωρις idle stop και να το πηγαινεις ταπα,παλι δε καιει,για κανε το λαθος με το σκουτερ σε παραπλησια οδηγηση να δεις τι θα καψει...ασε π ου απο οδηγηση ειναι....βαρκα Ναι φιλε μου συμφωνω απόλυτα,πλεον η αποφαση ειναι innova στο 100%! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον mitsoschios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 απλως να βαλεις ενα γραναζι 13 μπροστα ( 5 ευρω) να γινει λιγο νευρικο και να εκμεταλευεσαι το κινητηρα καλυτερα,χωρις θυσια στη καταναλώση,γιατι το μαμα γραναζωμα ειναι ηδη πολυ μακρυ 14/35 και σε ανηφορες κτλ σερνεται καπως,ιδιως με δευτερο ατομο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DELIVERAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 το πιστεψες? κανένα μηχανάκι δεν αντέχει αν το σκίζεις για 100000 χλμ.Δεν θέλω να σε πληγώσω...Είμαι κάτοχος innova και το έχω δύο χρόνια...Κάνω σχεδόν 100-130 χιλιομετρα την ημερα...Δεν παίρνει χαμπάρι...Του είχα κάνει 250000 χιλιόμετρα και του εκανα ανακατασκευή γιατί ήθελα όχι γιατί το ζήτησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Δεν θέλω να σε πληγώσω...Είμαι κάτοχος innova και το έχω δύο χρόνια...Κάνω σχεδόν 100-130 χιλιομετρα την ημερα...Δεν παίρνει χαμπάρι...Του είχα κάνει 250000 χιλιόμετρα και του εκανα ανακατασκευή γιατί ήθελα όχι γιατί το ζήτησε... Τι λαδακια του εβαζες μεσα φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες