Jump to content
mitsoschios

Κοντρα καταναλωσης pcx125 VS innova 125i

Recommended Posts

Γεια σας βρε παιδια.Επειδη ειμαι σε αναζήτηση μαζι με τον αδελφο μου ενος οικονομικου μεσου,εχουμε καταληξει αναμεσα σε αυτα τα δυο του τιτλου.Απλα θα ηθελα να μου πουν οσοι τα εχουν,τι καταναλωση εχουν (πραγματικη),ποσα χιλιομετρα (περιπου) μπορουν να βγαλουν με ενα ρεζερβουαρ και το κοστος συντηρησης.

Σας ευχαριστω για καθε γνωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σιγουρα σε καταναλωση, τιμη αγορας, συντηρηση καθως και σε οποιαδηποτε ζημια χρειαστει να επισκευαστει υπερτερει το innova.Απο κει και περα το pcx ειναι καλυτερο σε χωρους και προστασια απο νερα και αερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα γνωστο ντιλιβερα που εχει κανει 100.000Km μεχρι στιγμης με το innova και μου λεει οτι παρολα τα σκισηματα,δε λεει να βγαλει ζημια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι ξερω πως τα innova βγαζουν προβληματα μετα απο πολλα χλμ ιδιως τα ντελιβερι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα γνωστο ντιλιβερα που εχει κανει 100.000Km μεχρι στιγμης με το innova και μου λεει οτι παρολα τα σκισηματα,δε λεει να βγαλει ζημια.

Spam on

Θαύμα, ΘΑΥΜΑ!!!!

miracle-for-earth.jpg

Miracles-Happen.jpg

spam off

Στο θέμα μας, δεν υπάρχει τί πιο οικονομικό από παπί.

όχι μόνο χαμηλή κατανάλωση (χαμηλότερη το innova i από το το pcx), αλλά και φθηνότερα ελαστικά, πλαστικά, κόστος απόκτησης κτλ...οπότε για αποκλειστικά οικονομία, ιννόβα (ανάμεσα σε αυτά τα 2, έτσι? :crazy: )

κατανάλωση ~1,7-2 λίτρα/100 σε νορμάλ συνθήκες. Δηλαδή αυτονομία 170-200 χλμ περίπου. Ό, τι και να πάρεις, καλόβολτο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανερχομαι στο θεμα μιας και εμαθα πιο εμπεριστατωμενες πληροφοριες με το ντιλιβεραδικο innova.Οντως τους εβγαλαν προβληματα,αλλα τα εχουν σκισει πατοκορφα!Εδω βεβαια για τη περιπτωση μου μιλαμε για νορμαλ συνθηκες με ευλαβικη συντηρηση.Οπότε παμε για τη παπια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκρινεται βαρκα με καγιακ?Ενοειται το παπι ειναι τοπ στη κλαση ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και χωρις idle stop και να το πηγαινεις ταπα,παλι δε καιει,για κανε το λαθος με το σκουτερ σε παραπλησια οδηγηση να δεις τι θα καψει...ασε π :wallbash: ου απο οδηγηση ειναι....βαρκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκρινεται βαρκα με καγιακ?Ενοειται το παπι ειναι τοπ στη κλαση ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και χωρις idle stop και να το πηγαινεις ταπα,παλι δε καιει,για κανε το λαθος με το σκουτερ σε παραπλησια οδηγηση να δεις τι θα καψει...ασε π :wallbash: ου απο οδηγηση ειναι....βαρκα

Ναι φιλε μου συμφωνω απόλυτα,πλεον η αποφαση ειναι innova στο 100%!

Τροποποιήθηκε από τον mitsoschios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλως να βαλεις ενα γραναζι 13 μπροστα ( 5 ευρω) να γινει λιγο νευρικο και να εκμεταλευεσαι το κινητηρα καλυτερα,χωρις θυσια στη καταναλώση,γιατι το μαμα γραναζωμα ειναι ηδη πολυ μακρυ 14/35 και σε ανηφορες κτλ σερνεται καπως,ιδιως με δευτερο ατομο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιστεψες? κανένα μηχανάκι δεν αντέχει αν το σκίζεις για 100000 χλμ.

Δεν θέλω να σε πληγώσω...Είμαι κάτοχος innova και το έχω δύο χρόνια...Κάνω σχεδόν 100-130 χιλιομετρα την ημερα...Δεν παίρνει χαμπάρι...Του είχα κάνει 250000 χιλιόμετρα και του εκανα ανακατασκευή γιατί ήθελα όχι γιατί το ζήτησε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να σε πληγώσω...Είμαι κάτοχος innova και το έχω δύο χρόνια...Κάνω σχεδόν 100-130 χιλιομετρα την ημερα...Δεν παίρνει χαμπάρι...Του είχα κάνει 250000 χιλιόμετρα και του εκανα ανακατασκευή γιατί ήθελα όχι γιατί το ζήτησε...

Τι λαδακια του εβαζες μεσα φιλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα