Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Οποιος θελει τρωει,εχει φουρνο απο πανω! Εχει και σουβλατζιδικο με πολυ λογικες τιμες. Αλλα κατι οργανωμενο δυσκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 σουβλατζιδικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Κοιτα,ειμαστε 2-3-5 που σιγουρα κατι θα τσιμπησουμε............ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 μπορεί κάποιος να βάλει google map απτό meeting point? αν ξυπνήσω νωρίς θα ρθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Εδω εισαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 θα χει κανα παπι να το σκεφτω και εγω;;; ελα,για αλκοτεστ δε νομιζω να μας σταματησουν αυτη τη φορα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Πιθανό να έρθω κι εγώ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Mετα απο ωριμη σκεψη,η εκδρομη αναβαλλεται,μιας και δεν θα εχουμε την συντροφια ενος nc700 dct!! Παμε μια παλι συμμετοχες. 1.Konangera 2.BillDaytona 3.Dant3+love 4.Rafos+love 5.zx130 6.Beverly250 7.Klr 8.HLIAS 9.Gee(??) 10.Daemon 11.ChristoZ 12.AlexOne(??) 13.MaiTak(??) 14.Leyterakis(??) 15.Midnek(??) Σημειο συναντησης 200 μετρα μετα το copa copana στο γνωστο ''Περιπτερο''. 10.30. Και για να μην ξεχνιομαστε... αν μου επιτρεπεται, να γραψω 2 πραγματακια. Επειδη απο οτι φαινεται θα μαζευτουμε πολλα ατομα, καλο θα ηταν 3-4 πραγματακια να τα ξεκαθαρισουμε απο την αρχη, μονο και μονο για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις και να ειναι σιγουρο οτι ολοι θα περασουν καλα ... 1) ελατε ολοι με φουλαρισμενο ντεποζιτο.. δεν κανουμε ασκοπες στασεις για ανεφοδιασμο... ΚΑθυστερουμε και χανομαστε χωρις λογο. 2) Με το που ξεκινησουμε, λογικα (αυτοματα) θα σχηματισττουν 2-3 γκρουπακια... Γληγοροι,, αργοι, μικρα κυβικα κλπ.. Τηρειστε τα.!!! 3) Οσοι βλεπετε οτι ο μπροστα ειναι πιο γρηγορος-σβελτος και εσεις δεν το κατεχετε ακομα καλα, μην το κυνηγατε... Οδηγηστε οπως μπορειτε εσεις και οχι οπως παει ο μπροστα....Το να μην το κατεχεις ακομα να ξερεις μονο τα βασικα, δεν ειναι ντροπη :) 4) Μετα την μεγαλη διχαλα αρχιζει ενα κατηφορικο κομματι.. Εκει τα παπια και οσοι δεν φορατε καλα τακακια, να ελατωσετε κιαλλο, γιατι μαλλον θα βρασουν τα φρενα σας.. Το εχουμε παθει και ξερουμε.... Η αισθηση ειναι πολυ ασχημη... οταν ξεμενεις απο φρενα και ερχεται στροφη... 5) σε καθε σταση πιανουμε δεξια στην λωριδα για να μην ενοχλουμε τους υπολοιπους χρηστες του δρομου.... 6)στις 2 μεγαλες διασταυρωσεις οι γληγοροι και οι γνωστες να σταματησουν μεχρι να ερθει το επομενο γκρουπ.. υ.γ. Φαινονται αστεια, αλλα δεν ειναι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Καλά να περάσετε παιδιά. :) Και όχι καγκουριές Ηλία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παμε μια παλι συμμετοχες. 1.Konangera 2.BillDaytona 3.Dant3+love 4.Rafos+love 5.zx130 6.Beverly250 7.Klr 8.HLIAS 9.Gee 10.Daemon 11.ChristoZ 12.AlexOne(??) 13.MaiTak(??) 14.Leyterakis(??) 15.Midnek(??) Σημειο συναντησης 200 μετρα μετα το copa copana στο γνωστο ''Περιπτερο''. 10.30. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον Gee 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Καμιά ομπρελίτσα θα παίξει ή θα γυρίσω πιο μαύρος και από το wolf ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 εσυ θα ερθεις μονοκαβαλος πουλακι μου?το νου σου κ σε θελω δραστηριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Μονος θα μαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 τελικα ολοι θα βουτηξουν ε?να το παρω αποφαση και να παρω μαγιο?μη κατσω μοναχικος απ εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Καμιά ομπρελίτσα θα παίξει ή θα γυρίσω πιο μαύρος και από το wolf ?? Ολο και καποιο χονΔα θα ερθει,να κατσουμε κατω απο την φτερουγα και την θαλπωρη αυτης της τεραστιας εταιριας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 τελικα ολοι θα βουτηξουν ε?να το παρω αποφαση και να παρω μαγιο?μη κατσω μοναχικος απ εξω εγω οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 καλα θα παρω μαγιο και βλεπουμε,αναλογα την ορεξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 εγω οχι... Φοβάσαι να ανέβεις σε ιταλική μηχανή βρεγμένος ε; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 εγω οχι... με σενα δε μιλαω,δε μου αρεσει η μηχανη σου φαινεται εξαλου στο dreambike μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 ωραιος σαββατο το κανονισες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Ρε δεν ειχες ρεπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Θα με βρείτε ήδη εκεί, θα είμαι εκεί που κάτσαμε την προηγούμενη φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Εγινε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 δες τα πμ σου αγκαπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Τα ειδα μωρο ατελειωτΟΟΟΟΟΟ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες