kostas275 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής για να δώσεις για δίπλωμα οδηγήσεις για μεγάλης κατηγορίας θέλει παπούτσι που να καλύπτει τον αστράγαλο ( μποτάκια , all star) σε περίπτωση που δεν έχεις σε κόβουν για αυτό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Όχι δεν σε κόβουν, απλά μην πας γυμνός μόνο με στρινγκ......εκεί έχουν πρόβλημα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Εγώ φορούσα μόνο κράνος αλλά φορούσα παπούτσι κανονικό και τζιν από κάτω. Από πάνω μια κοντομάνικη μιας και είχε 700 βαθμούς εκείνη τη μέρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Φράνκι, πλέον δίνεις με «προστασίες».. Τι εννοώ: Τα μαθήματα γίνονται κανονικά με φανελάκια, και βερμούδες, ΑΛΛΑ την μέρα της εξέτασεις, φοράς χειμερινό μπουφαν, χειμερινό παντελόνι, και γάντια.. Και δίνεις στις 3 το μεσημέρι :) Ιούλιο μήνα! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas275 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 με το παπουτσι τι γινετε ??? :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μη φορέσεις, σαγιονάρα. Δηλαδή, σχολή οδηγών να σου λύσει αυτές τις απορίες δεν υπάρχει; Τι διάολο ένα γεια λέτε στις σχολές σας; Απορίες απαγορεύονται ή τις χρεώνουν; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2013 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μη φορέσεις, σαγιονάρα. Δηλαδή, σχολή οδηγών να σου λύσει αυτές τις απορίες δεν υπάρχει; Τι διάολο ένα γεια λέτε στις σχολές σας; Απορίες απαγορεύονται ή τις χρεώνουν; Αν δεν στα χουν πει τοτε θα στο πω εγω..Οι πιο πολλες σχολες ειναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ.Μονο για τα τυπικα. Φράνκι, πλέον δίνεις με «προστασίες».. Τι εννοώ: Τα μαθήματα γίνονται κανονικά με φανελάκια, και βερμούδες, ΑΛΛΑ την μέρα της εξέτασεις, φοράς χειμερινό μπουφαν, χειμερινό παντελόνι, και γάντια.. Και δίνεις στις 3 το μεσημέρι :) Ιούλιο μήνα! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ! Ισχυει αυτο..οτι δινεις με φουλ προστασεις.Για το παπουτσι δεν νομιζω να σου πουν κατι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2013 από τον Mitsos_93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ε τι να σου πω. Εγώ στη σχολή που πάω μπορώ να πηγαίνω και αφού πάρω δίπλωμα. Άμα ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας....τέρμα. Α και επειδή στη σχολή εμένα μου το παν, για το 50άρι δεν χρειάζεται προστασίες μόνο κράνος και αυτό μπορεί να είναι ανοιχτού τύπου κλπ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2013 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 ναι αλλα το παιδι που ανοιξε το θεμα, αναφερει διπλωμα μεγαλης κατηγοριας. δεν νομιζω να εχει σχεση με το 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ναι αλλα το παιδι που ανοιξε το θεμα, αναφερει διπλωμα μεγαλης κατηγοριας. δεν νομιζω να εχει σχεση με το 50αρι Αυτό το είπα για να δείξω ότι αν πας σε σχολή και όχι σε κωλάδικο σου εξηγούν τα πάντα δεν σε αφήνουν με ερωτηματικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 1. http://www.mybike.gr/topic/62180-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD/page__st__30 2. http://www.mybike.gr/topic/61863-%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δε νομίζω να σου πουν κάτι για το παπούτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες