Jump to content
kostas275

Δίπλωμα οδήγησης παπουτσακι

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής για να δώσεις για δίπλωμα οδηγήσεις για μεγάλης κατηγορίας θέλει παπούτσι που να καλύπτει τον αστράγαλο ( μποτάκια , all star) σε περίπτωση που δεν έχεις σε κόβουν για αυτό ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όχι δεν σε κόβουν, απλά μην πας γυμνός μόνο με στρινγκ......εκεί έχουν πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ φορούσα μόνο κράνος αλλά φορούσα παπούτσι κανονικό και τζιν από κάτω. Από πάνω μια κοντομάνικη μιας και είχε 700 βαθμούς εκείνη τη μέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φράνκι, πλέον δίνεις με «προστασίες»..

Τι εννοώ:

Τα μαθήματα γίνονται κανονικά με φανελάκια, και βερμούδες, ΑΛΛΑ την μέρα της εξέτασεις, φοράς χειμερινό μπουφαν, χειμερινό παντελόνι, και γάντια.. Και δίνεις στις 3 το μεσημέρι :) Ιούλιο μήνα! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη φορέσεις, σαγιονάρα. Δηλαδή, σχολή οδηγών να σου λύσει αυτές τις απορίες δεν υπάρχει; Τι διάολο ένα γεια λέτε στις σχολές σας; Απορίες απαγορεύονται ή τις χρεώνουν;

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη φορέσεις, σαγιονάρα. Δηλαδή, σχολή οδηγών να σου λύσει αυτές τις απορίες δεν υπάρχει; Τι διάολο ένα γεια λέτε στις σχολές σας; Απορίες απαγορεύονται ή τις χρεώνουν;

Αν δεν στα χουν πει τοτε θα στο πω εγω..Οι πιο πολλες σχολες ειναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ.Μονο για τα τυπικα.

Φράνκι, πλέον δίνεις με «προστασίες»..

Τι εννοώ:

Τα μαθήματα γίνονται κανονικά με φανελάκια, και βερμούδες, ΑΛΛΑ την μέρα της εξέτασεις, φοράς χειμερινό μπουφαν, χειμερινό παντελόνι, και γάντια.. Και δίνεις στις 3 το μεσημέρι :) Ιούλιο μήνα! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Ισχυει αυτο..οτι δινεις με φουλ προστασεις.Για το παπουτσι δεν νομιζω να σου πουν κατι. Τροποποιήθηκε από τον Mitsos_93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τι να σου πω. Εγώ στη σχολή που πάω μπορώ να πηγαίνω και αφού πάρω δίπλωμα. Άμα ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας....τέρμα.

Α και επειδή στη σχολή εμένα μου το παν, για το 50άρι δεν χρειάζεται προστασίες μόνο κράνος και αυτό μπορεί να είναι ανοιχτού τύπου κλπ.

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα το παιδι που ανοιξε το θεμα, αναφερει διπλωμα μεγαλης κατηγοριας. δεν νομιζω να εχει σχεση με το 50αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα το παιδι που ανοιξε το θεμα, αναφερει διπλωμα μεγαλης κατηγοριας. δεν νομιζω να εχει σχεση με το 50αρι

Αυτό το είπα για να δείξω ότι αν πας σε σχολή και όχι σε κωλάδικο σου εξηγούν τα πάντα δεν σε αφήνουν με ερωτηματικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα