Jump to content
μάθο...

CSS: Ο Λύκος εκπαιδεύει τα PROβατα.................!

Recommended Posts

of topik η τιμη των 300 τσουζει πολυ κοσμο που θα ηθελε να συμμετεχει στο σχολειο.Μια αναπροσαρμογη προς τα κατω ,δεδομενων των περιστασεων θα ηταν ευπροσδεκτη.

Οχι οτι το πενηνταρι των τρακ ντευς ειναι λιγα ,αλλα 300 ευρω μονοκοπανια ,πεφτουν πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

of topik η τιμη των 300 τσουζει πολυ κοσμο που θα ηθελε να συμμετεχει στο σχολειο....

αλλά οπως βλεπεις και κοσμο που δεν συμμετεχει αλλά το βλεπει απο αλλη οπτικη γωνια...ναι...ναιιιι... :crazy:

Και το F800 του Mathosala δεν το λες και Supersport πάντως. :)

Ειδικά με τον μαθουσάλα επάνω θα ήθελε και μερικά κυβικά ακόμα θα συμπληρώσω.....

:D

παλιοχαρακτηρες... :lol: αμα πηγαινε με τα κυβικα αναβατη/μοτο,ηθελα 8000cc για να τα βγαλει περα... :mB_kalo_e: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγε σας κουλαδια.. Ωραιες αι φωτο.. και οι περιγραφες σας. Δεν τις ειχα δει τοσο καιρο.

δεν ηθελα να ασχοληθω απο το πρωι, αλλα με τρωει

Για το ότι έπεσε ο φίλος μας Avatar μετά το μάθημα δεν έχεις να μας πεις τίποτα ώστε να προσέχουν οι υπόλοιποι μην πάθουν τα ίδια?

Μισο για να καταλαβω, γιατι απο το πρωι το εχω απορια. Επειδη ο Αβαταρ εκανε css σημαινει οτι δνε θα ξαναπεσει?

Επισης οι συνθηκες που δειχνει το βιντεο οτι επεσε ο Αβαταρ, δεν εχουν καμια σχεση με πιστα αλλα ξεκαθαρα το οτι του προεκυψε κατι που τον αποσυντονισε. Θα μπορουσε να γινει στον οποιοδηποτε.

Γενικοτερα τι σχεση εχει ενα βιντεο(το συγκεκριμμενο) με μια τουμπα με το css? Εχω μπερδευτει καπου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Υ.Γ 2) Ο Κώστας που αναφέρω παραπάνω είναι πολύ καλό παιδί και πιστεύω πως σε βοήθησε πραγματικά Στέφανε... αν όχι στείλε μου μήνυμα να μου πεις που εντόπισες κάποιο πρόβλημα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Κώστα πάντα έτσι ?

ειπα να μη ξανανακατευφτω με αντιπαραθέσεις αλλα επειδη βλεπω πολυ εριστικό το λογο σου,χωρις να ξερω σε ποιους αναφέρεσαι και ποιος εισαι και χωρίς να με ενδιαφέρει κιόλας,να σε ρωτήσω κατι ρε φίλε:το γεγονός οτι καποιος ηταν μαθητης σου (αν ηταν) δεν του επιτρέπει να κανει το ίδιο καλή ή ακόμα και καλύτερη δουλειά απο σένα?ολοι απο καπου μαθαίνουμε και μετα το εξελίσουμε,εσύ οτι ξέρεις το ήξερες απ την ώρα που γεννήθηκες?

Ρε χαζέ ο μαθητής παίρνει 18, ο βοηθός δασκάλου 19 και ο δάσκαλος 20 στη βαθμολογία. Δεν στα έμαθε κανένας ημίτρελος καθηγητής στο γυμνάσιο/λύκειο?

Το μοναδικο σχόλιο που έκανα για τον Κώστα ..είναι το παραπάνω..που δεν νομίζω κάπου να θίγει η να υποτίμα τη δουλειά του παιδιού..

Και βέβαια ένας μαθητής μπορεί να γίνει πιο άξιος από το δάσκαλο και με κάτι τέτοιο καμαρώνει και χαίρετε ο δάσκαλος..και βέβαια όλοι από κάπου μαθαίνουμε δεν γεννήθηκε κανείς να ξέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνω δυο -τρεις ερωτήσεις ?? Κυρίως σε αυτούς που παρακολούθησαν το μάθημα αλλά και όλους αυτούς που διάβασαν το τοπικ..

Και τελευταίο μου ερώτημα αλλά και ανησυχία είναι πως έγινε και έπεσε το μέλος Avatar σε χαλαρή βόλτα μετά την πρόσφατη εκπαίδευση του στα Μέγαρα...

Μήπως κάτι γίνετε λάθος και κάποιοι δουλεύουν εκ του πονηρού ???

Ευγε σας κουλαδια.. Ωραιες αι φωτο.. και οι περιγραφες σας. Δεν τις ειχα δει τοσο καιρο.

δεν ηθελα να ασχοληθω απο το πρωι, αλλα με τρωει

Μισο για να καταλαβω, γιατι απο το πρωι το εχω απορια. Επειδη ο Αβαταρ εκανε css σημαινει οτι δνε θα ξαναπεσει?

Επισης οι συνθηκες που δειχνει το βιντεο οτι επεσε ο Αβαταρ, δεν εχουν καμια σχεση με πιστα αλλα ξεκαθαρα το οτι του προεκυψε κατι που τον αποσυντονισε. Θα μπορουσε να γινει στον οποιοδηποτε.

Γενικοτερα τι σχεση εχει ενα βιντεο(το συγκεκριμμενο) με μια τουμπα με το css? Εχω μπερδευτει καπου?

Εξέφρασα μια απορία... ΜΗΠΩΣ γίνετε κάτι λάθος..

Αυτό είπα όλο κι όλο .. μήπως πρέπει να απολογηθώ για τη γνώμη ή την απορία μου??

Ελάτε ρε παιδιά έλεος πια...

Εξαλλου δεν περιμένει κάποιος από εμένα να μάθει ποιο είναι το σχολείο που παρακολουθήσαν οι συμφορουμήτες και ποια είναι η αξία του, μην

τα ισοπεδώνουμε όλα.. αλλά ΑΝ γίνετε κάποιο λάθος ..οφείλουμε να το αναφέρουμε και να το διορθώσουν οι υπεύθυνοι ..

Τροποποιήθηκε από τον NIKOLAS L

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξέφρασα μια απορία... ΜΗΠΩΣ γίνετε κάτι λάθος..

Αυτό είπα όλο κι όλο .. μήπως πρέπει να απολογηθώ για τη γνώμη ή την απορία μου??

Αυτο δνε καταλαβαινω.. Πανω σε τι να γινεται το λαθος? πιο ειναι το λαθος και απο ποιον?

Λαθος των εκπαιδευτων? Λαθος του Αβαταρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά ΑΝ γίνετε κάποιο λάθος ..οφείλουμε να το αναφέρουμε και να το διορθώσουν οι υπεύθυνοι ..

Αν κανεις οποιονδηποτε συσχετισμο μεταξυ διδασκαλιας/ατυχηματος ,ε πεστο και στους υπολοιπους που δεν το διακρινουν ρε συ για να παρουν τα μετρα τους.. :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα Λαουτάρη......

Βάλε κ τροχό.

Και σβουράκι.....

Δε στρογγύλεψε ακόμα......

Τροχο? Σβουράκι?

Χμμμμμ......δύσκολο.

Παίξε με δυναμίτη καλύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κανεις οποιονδηποτε συσχετισμο μεταξυ διδασκαλιας/ατυχηματος ,ε πεστο και στους υπολοιπους που δεν το διακρινουν ρε συ για να παρουν τα μετρα τους.. :rtfm:

Ωριωνα, συμφωνεις οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφέστατα δεν έχουν σχέση τα δύο συμβάντα Ηλία.

Η κουβέντα του Λαουτάρη είναι "στρίβειν αλά γαλλικά".

Περιμένω να δω που θα το πάει πάλι.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωριωνα, συμφωνεις οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους?

αυτη την εντυπωση εχω.Απροσεξια και ευθυνη του συντροχου σε συνδιασμο με ακαταλληλο τεραιν .Τι αλλο ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο δνε καταλαβαινω.. Πανω σε τι να γινεται το λαθος? πιο ειναι το λαθος και απο ποιον?

Λαθος των εκπαιδευτων? Λαθος του Αβαταρ?

Σίγουρα ο Αβαταρ έκανε λάθος υπολογισμό.. αλλά ίσως του είχαν μεταφερθεί και από το σχολείο κάποια πράγματα λάθος ..

.'λόγο μεταφραστριας ??''

''λόγο εκπαιδευτή στην πίστα? ''

''λόγο λάθους στην τακτική της εκπαίδευσης? '''

κάνεις δεν ξέρει με σιγουριά ..και στην τελική μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..και στην τελική μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός..

Κατα την γνωμη μου μονο αυτο μπορει να παιζει στην συγκεκριμμενη περιπτωση.

ΚΑι ολα αυτα γιατι οπως ειπε ο Ωριωνας, εκτος ολων των αλλων το τεραιν ηταν ακαταλληλο.

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή γράφω από το κινητό κ υπάρχει μια δυσκολία.

Ποιο καλό παλικάρι θα μας βρει ένα ωραίο gifάκι που να δείχνει τις ωραίες κωλοτούμπες του Μελισσανίδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ο Νίκος διέκρινε κάτι που δεν του έκατσε καλά στο βίντεο; Μήπως ας πούμε θα περίμενε από κάποιον που έχει κάνει πρόσφατα κάποιο σχολείο να έχει καλύτερη γραμμή πριν την στροφή; Μήπως του φάνηκαν πολλά τα χλμ εισόδου; Ειλικρινά δεν ξέρω, απλά ίσως ο άνθρωπος , ως εκπαιδευτής ,πιάστηκε από κάτι που τον ξένισε. Γενικά πάντως, σε εμένα που είμαι τρίτος και απλά παρακολουθώ το θέμα επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ , μου φαίνεται λίγο too much η όλη φάση, σαν να δόθηκε ας πούμε η αφορμή χωρίς να είναι η αιτία τα όσα είπε ο Νίκος ( τον οποίον ΔΕΝ γνωρίζω ). Το βρίσκω παρατραβηγμένο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει την πτώση ενός παιδιού για προσωπικό του όφελος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι πιστεύω πως αν μετά τη στροφή που ακούμπησε στο θάμνο και φοβήθηκε κοιτούσε την έξοδο της στροφής και γκάζωνε θα το γλίτωνε..και αυτό πιστεύω θα έπρεπε να το είχε κάνει κτήμα του στην παρακολούθηση του σχολείου.

Αν του το είπαν και δεν έδωσε βάση φταίει ο ίδιος

Αν δεν του το είπαν φταίει το σχολείο και η θεματολογία του

Αν το είπε ο Αγγλος και μεταφράστηκε λάθος φταίει ο μεταφραστής

Αν την είχε την τεχνική και παρόλα αυτά είχε αλλού το μυαλό του φταίει ο ίδιος και σίγουρα δεν θα το ξανακάνει.

Τροποποιήθηκε από τον NIKOLAS L

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή γράφω από το κινητό κ υπάρχει μια δυσκολία.

Ποιο καλό παλικάρι θα μας βρει ένα ωραίο gifάκι που να δείχνει τις ωραίες κωλοτούμπες του Μελισσανίδη?

Iotaoannis_Muelissanidis_zps72e266c4.jpg

κατι τετοιο δηλαδη........... :grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι μια χαρα γραμμη κραταει πριν την δεξια κλειστη.Μολις ειδε τα χωματα πανω στην στροφη επεσε στα φρενα.Ακουγεται μπλοκαρισμα τροχου/τροχων και το μηχανακι μπαινει στην στροφη με καποιο τροχο/τροχους μπλοκαρισμενο/ους και ετσι πηγαινει ευθεια,οπου και πεφτει.

Αν ειχε abs (τι μηχανακι ειναι;;) θα το εσωζε πιθανα,αλλα μπορει και οχι.

1200 BANDIT S Αυτο εχει abs Μπας και δουλεψε συμπλεκτη;;

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι μια χαρα γραμμη κραταει πριν την δεξια κλειστη.

Εδω διαφωνο..ισως ειναι η καταλληλη γραμμη για πιστα.. οχι ομως για δημοσιο δρομο οπως αποδειχθηκε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι μια χαρα γραμμη κραταει πριν την δεξια κλειστη.Μολις ειδε τα χωματα πανω στην στροφη επεσε στα φρενα.Ακουγεται μπλοκαρισμα τροχου/τροχων και το μηχανακι μπαινει στην στροφη με καποιο τροχο/τροχους μπλοκαρισμενο/ους και ετσι πηγαινει ευθεια,οπου και πεφτει.

Αν ειχε abs (τι μηχανακι ειναι;;) θα το εσωζε πιθανα,αλλα μπορει και οχι.

with abs ειναι....

που να ηξερε ο αγαπητος avatar οτι το βιντεακι του θα ειχε τοσα view's.....

μεχρι και διαφημιση θα εβαζε να φτιαξει και την ζημια...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' ότι θυμάμαι ο Γιώργος είχε πει πως είχε πατήσει μια μεγάλη μέτρα, και αυτή ήταν η αιτία στο πέσιμο του. Προσπαθώ να βρω το λινκ...

Πάντως απ' ότι φαίνεται στο βίντεο, μπήκε ελαφρώς πλαγιασμένος στη στροφή, η οποία αποδείχτηκε ότι είχε χαλίκι. Προσπάθησε να ισιώσει για να μην γλιστρήσει. Βγήκε εκτός γραμμής, καβάλησε την πέτρα και πλέον πλερώνει φόρο εισοδήματος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ο φίλος ήταν αδιάβαστος?

Μήπως πέρασε την τάξη αντιγράφοντας από τον μπροστινό του, και τώρα να τα αποτελέσματα?

Μήπως λέω εγώ μήπως? :crazy: :crazy: :crazy:

Γιατί τόση χολή, I don't get it. Γιατί πρέπει να ψοφήσει και η δικιά σου κατσίκα επειδή ψόφησε η δικιά μου?

Δεν πάμε για καμιά μπύρα να κάνουμε χαβαλέ από κοντά (είστε και μακριά παναθεμά σας)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' ότι θυμάμαι ο Γιώργος είχε πει πως είχε πατήσει μια μεγάλη μέτρα, και αυτή ήταν η αιτία στο πέσιμο του. Προσπαθώ να βρω το λινκ...

Πάντως απ' ότι φαίνεται στο βίντεο, μπήκε ελαφρώς πλαγιασμένος στη στροφή, η οποία αποδείχτηκε ότι είχε χαλίκι. Προσπάθησε να ισιώσει για να μην γλιστρήσει. Βγήκε εκτός γραμμής, καβάλησε την πέτρα και πλέον πλερώνει φόρο εισοδήματος....

Αυτάαααα...η ποιό γελοία σαβούρα του αιώνα. Δεν φαίνεται καλά στο βίντεο αλλά αν προσέξετε πάνω στη στροφή και πίσω απο αυτούς τους 2 θάμνους έχει πολύ χαλίκι και πέτρα χοντρή που δεν φαινόταν μέχρι να το φτάσεις. Το βλέπω αυτό όντας ήδη σχετικα πλαγιασμένος,τρομάζω,σηκώνω αμέσως το μηχανάκι,πάω ευθεία,και μόλις φτάνω στο φρεάτιο στην άκρη χάνει πρόσφυση το μπροστά και πάρτον κάτω. Έκανα και γώ μαλακία που δεν την πήρα πιο ανοιχτά αλλά πήγαινα πολύ χαλαρά γμτ...τέλος πάντων. Πάμε γι' άλλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα