Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 προσπαθησα να βοηθησω τον Dave 21 που εχει δημοσιευσει το <<honda c50 στρογγυλο>>. μου εστειλε μηνυμα στα εισερχομενα και σας το δημοσιευω. Dave21 Εστάλη 17 Ιούνιος 2013 Aντώνη με βοήθησες πολύ! Κάτι άλλο τώρα πιστεύεις πως καλό θα ηταν να πάω να τα αλλάξω όλα ηλεκτρονικη, πολλαπλασιαστή μπουζόπιπα? και το πηνίο ρευματος παιζει ρολο στην ανάφλεξη? Antonis SP Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 10:41 αν δεν δουλευει το πηνιο ρευματος δεν δινει ρευμα. τα πηνια ειναι 2. ενα δινει ρευμα στα φωτα και το αλλο δινει ρευμα για την λειτουργια του μοτερ.αν σου εχει καει αυτο τοτε δεν δινει ρευμα σε ηλεκτρονικη και πολλαπλασιαστη με συνεπεια να μην εχεις στην μπουζοπιπα με το μπουζι σπυνθηρα.. βρισκονται στο αριστερο σου ποδι μεσα απο το βολαν. ξεκινας απο τα ευκολα ομως που σου εγραψα τα οποια τα αλλαζεις ολα με 20 ευρω. αν ειχες εναν γνωστο ηλεκτρολογο θα σου μετραγε τα ρευματα και θα σου ελεγε ποιο απ'ολα ειναι χαλασμενο. ολα τα αλλαζεις μονος σου ευκολα. αν ομως θελει πηνιο δεν μπορεις να το αλλαξεις μονος σου αφου δεν κατεχεις και πολλα οπως ειπες γιατι το πηνιο βγαζει 2 καλωδια αν θυμαμαι καλα τα οποια τα ξεκολας και μετα τα καλωδια απο το καινουριο πηνιο θελουν κολημα με κολητηρι. ελπιζω να σε βοηθαω φιλε μου. για πες μου απο που εισαι και ποσο χρονων? Dave21 Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 11:03 απο Κατερίνη 22 χρονών φιλε! αλλά απο τι ξερω η μπαταρια και το πηνιο δεν παιζουν ρολο στην αναφλεξη για πενηνταρι στρογγυλο εφοσον κανει αναφλεξη με την μανιβελα! αν θελει άλλαγμα και το πηνιο ποσο στοιχίζει?? :/ Ακομα η μπαταρια χρειαζεται στο πηνιο? γιατι αλλιως ετσι οπως μου λες πως θα δινει ρευμα? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ? αν θες απαντησε μου στις ερωτησεις και να ξερεις οτι ολα αυτα που μου λες με βοηθουν αρκετα! μακαρι να ηξερα απο μηχανακια οσα και εσυ: χΔ Antonis SP Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 17:48 1)πατωντας την μανιβελα για την εκκινηση του κινητηρα γυριζει ο στροφαλος και το βολαν που ειναι στο αριστερο σου ποδι. απο μεσα ειναι το μικρο πηνιο που δημιουργει το ρευμα της αναφλεξης...το μεγαλυτερο πηνιο ειναι των φωτων που δεν παιζει ρολο για την εκκινηση. 2)το μηχανακι μπορει να ξεκινησει και χωρις μπαταρια αφου δεν εχει μιζα. 3)τωρα για αλλαγη πηνιο σαν ανταλλακτικο ιμιτασιον εχει γυρω στα 10-15 ευρω απο εργασια παιρνει ο καθενας οτι θελει. Dave21 φιλε μου να σου πω τι εκανα εβγαλα τη μπαταρια και ολα τα καλωδια το ξερω μεγ@λη μ@@@λ@@@κ@@@@ αλλα δεν ξερω μου την εδωσε εξηγησε μου τι να κανω το μηχανακι τωρα εχει πανω τη μηχανη καρμπυρατερ κτλ και ενα καλωδιο που μπαινει στη μηχανη τα αλλα τα εβγαλα και εχω μονο το πολλαπλασιαστη την ηλεκτρονικη και μια μπουζοπιπα ολα τα υπολοιπα λείπουν βοηθησε με! χΔ :( γ@μω μεγάλη μ@@@@@ αλλα εξηγησε μου τωρα τινα κανω!??? Antonis SP Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 19:11 πηγαινε το σ'ενα μαστορα γιατι δεν προκειται να βγαλεις ακρη. αν δεν εχεις ιδεα οτι και να σου γραψω δεν προκειται να καταλαβεις. αν δεν εχεις λεφτα βρες και πηγαινε σε μαστορα. τωρα που ξηλωσες τα ηλεκτρικα δεν προκειαι ουτε σε 1 μηνα να βρεις ακρη.... αλλιως βρες εναν πιτσιρικα στην ηλικια μου εκει στη γειτονια σου που ασχολειται με μηχανακια να στο φτιαξει.. καλη επιτυχια.. Dave21 Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 21:51 εσυ φιλε απο που εισαι? Antonis SP Εστάλη 18 Ιούνιος 2013 - 23:59 απο κορινθο Dave21 Εστάλη Εχθές, 18:00 φιλε πηρα ηλεκτρικα απο μια τρικυκλη βεσπα ξερεις πλεξουδα και τα λιπα! τι λες θα κανουν να τα βαλω πανω? Και να σου πω και κατι αλλο δεν ειμαι ρε φιλε 22! sorry 15 ειμαι απο ευβοια χαλκιδα για την ακριβεια λογικα κατι θα καταλαβες xexe! xD ! Θα σου πω περισσοτερες πληροφοριες για τη βεσπα και το περιεχομενο στο επομενο 24ωρο ελπιζω ολα να φτιαξουν και το μηχανακι να ειναι ετοιμο για βολτα! Απλα εισαι ο μονος που κατανοω σε τετοια θεματα και ελπιζω να μην σε κουραζω αλλα χρειαζομαι φιλε μου αντώνη τη βοηθεια σου εστω και μεσω διαδικτυου! Please Help :D :D :D :D!! Antonis SP Εστάλη Εχθές, 21:58 απο κατερινη 22 χρονων που σπουδαζες στην Αθηνα απο ευβοια χαλκιδα 15 χρονων αν νομιζεις οτι γραφοντας ψεματα και μαλακιες εδω μεσα θα ασχοληθει κανεις μαζι σου κανεις λαθος μεγαλε βγαλε και το μοτερ απο το μηχανακι και βαλτου πεταλια...ετσι μονο εχει πιθανοτητες αυτο το μηχανακι να βγει στο δρομο Dave21 Εστάλη πριν από 6 λεπτά ρε ante kai gamisoy Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Τη βρισιά την έγραψε με greeklish ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrPolyzos 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Καποιος καπου κλαιει ενα βεσπακι 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ε τι να πεις 15 χρονών, η πάει σύννεφο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Τη βρισιά την έγραψε με greeklish ! αντιγραφη τα εκανα ολα φιλε μου. απλα δεν ηξερα πως μπορω να μιλησω με τους υπευθυνους του φορουμ και εκανα δημοσιευση. λυπαμαι πολυ που εδω μεσα γραφονται καποιοι για να κοροιδεψουν. Ε τι να πεις 15 χρονών, η πάει σύννεφο... ναι πρωτα 22 χρονων μετα 15. τι να πω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Συχνό φαινόμενο θα έλεγα.... Μη μασάς.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 αντιγραφη τα εκανα ολα φιλε μου. απλα δεν ηξερα πως μπορω να μιλησω με τους υπευθυνους του φορουμ και εκανα δημοσιευση. λυπαμαι πολυ που εδω μεσα γραφονται καποιοι για να κοροιδεψουν. Ε,τι να σχολιάσουμε δηλαδή?Να δώσουμε βάση σε ενα παιδί 15 χρονών?Μη το παίρνεις ετσι,το φορουμ εχει και την χιουμοριστικη πλευρά του...και μένα μου λένε διάφορα μερικές φορές αλλα τα εκλαμβάνω ως χιουμορ και γελάω και εγω.Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή?Να πάμε να βρούμε το πιτσιρίκι και να του τραβήξουμε το αυτι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 βγαλε και το μοτερ απο το μηχανακι και βαλτου πεταλια...ετσι μονο εχει πιθανοτητες αυτο το μηχανακι να βγει στο δρομο χαχχαχα!!! το αφήνω το τοπικ ανοικτό για λίγο να το δουν και οι ανυποψίαστοι που νομίζουν ότι το ιντερνετ ειναι αθώο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 "ρε ante kai gamisoy" 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 γραφτηκα στο φορουμ για να μαθω καποια πραγματα αλλα και για να μοιραστω αυτα που ξερω μαζι σας και μου ηρθε καπως το ολο θεμα. τελικα μαλλον τωρα αρχιζω να μαθαινω το τι παιζει και τωρα καταλαβα γιατι δεν ασχοληθηκατε να του απαντησετε σε 2 διαφορετικα ποστ που εκανε με το ιδιο θεμα. να'σται καλα παιδια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 παντως καλη ευχη σου εδωσε :mB_kalo_e: ... just do it 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 αραγε να παλευει ακομα να βαλει ρευματα βεσπας σε honda c50 ??? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 lol Μου αρεσει που απο ολη την συζητηση που του ειπες κατεληξε να βγαλει πλεξουδα απο βεσπα... Μπορει να εκανε κ πλακα παντως , ε πως καναμε πλακες στο τηλεφωνο παλια και μαλακιζομασταν ε μπορει να εκανε πλακα σε φορουμ... στο ** σου αλλιως θα βαλει τα ρχιδια μας να κυλανε στο δρομο για μηχανακι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Όλοι εδώ μέσα πιστεύω ότι την έχουμε πατήσει κάνα δύο φορές, είτε πρόκειται για πιτσιρικά, είτε πρόκειται για επικείμενη παρανομία, είτε πρόκειται για....απλό τρολ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, προετοιμασμένοι και έτοιμοι για όλα. Είναι κάτι το φυσιολογικό μέσα σε μια μεγάλη ιντερνετική κοινωνία. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο λεει μια παροιμια.. δεν επρεπε να του πεις αυτο "αν νομιζεις οτι γραφοντας ψεματα και μαλακιες εδω μεσα θα ασχοληθει κανεις μαζι σου κανεις λαθος μεγαλε βγαλε και το μοτερ απο το μηχανακι και βαλτου πεταλια...ετσι μονο εχει πιθανοτητες αυτο το μηχανακι να βγει στο δρομο" Οπως και να εχει σε θεωρουσε "φιλο" του γιατι τον βοηθουσες με ενα θεμα που τον εκαιγε. Εφοσον εισαι μεγαλυτερος μπορουσες να το χειριστεις καλυτερα κατανοώντας την ηλικια του και να μην απαντησεις ετσι αποτομα και να του την πεις. Δεν ειπε δα κανα ψεμα που σου κοστισε τοσο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protlouk 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Εντάξει ρε μαν και εμείς για να μάθουμε κάτι παραπάνω γραφτήκαμε εδώ, μη δίνεις σημασία σε ένα παιδάκι τώρα.............. και για πες τι κάνω με το κόκκινο και κίτρινο καλωδιάκι??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις τους παροτρύνω να ανοίξουν θέμα στο forum και δεν ασχολούμαι περαιτέρω. Στην τελική πολλά μυαλά είναι καλύτερα από ένα... Όποιος θέλει πραγματικά βοήθεια αυτό θα κάνει. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο λεει μια παροιμια.. δεν επρεπε να του πεις αυτο "αν νομιζεις οτι γραφοντας ψεματα και μαλακιες εδω μεσα θα ασχοληθει κανεις μαζι σου κανεις λαθος μεγαλε βγαλε και το μοτερ απο το μηχανακι και βαλτου πεταλια...ετσι μονο εχει πιθανοτητες αυτο το μηχανακι να βγει στο δρομο" Οπως και να εχει σε θεωρουσε "φιλο" του γιατι τον βοηθουσες με ενα θεμα που τον εκαιγε. Εφοσον εισαι μεγαλυτερος μπορουσες να το χειριστεις καλυτερα κατανοώντας την ηλικια του και να μην απαντησεις ετσι αποτομα και να του την πεις. Δεν ειπε δα κανα ψεμα που σου κοστισε τοσο.. μα οταν 3 μερες του εξηγεις τι να κανει κι αυτος κανει τα εντελως αναποδα και σου λεει οτι εβγαλε και ολη την πλεξουδα και θελει να βαλει απο βεσπα εεε τι να πω?? με δουλευει ο τυπος... και σιγα το μεγαλυτερος που ειμαι..σε ενα μηνα κλεινω τα 17. ασε που στην αρχη νομιζα οτι μιλαω με εναν 22 χρονων αχαχαχα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Αντώνη είσαι ωραίος όπως και να 'χει! Όπως λέει και ο Αντρέας πιο πάνω, βοήθα εσύ και δεν πειράζει εάν είναι μάταιο ή όχι. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις τους παροτρύνω να ανοίξουν θέμα στο forum και δεν ασχολούμαι περαιτέρω. Στην τελική πολλά μυαλά είναι καλύτερα από ένα... Όποιος θέλει πραγματικά βοήθεια αυτό θα κάνει. ειχε ανοιξει θεμα... Honda 50cc στρογγυλό! κι αφου δεν πηρε πολλες απαντησεις ανοιξε και δευτερο αλλα δεν το βρισκω τωρα που εκει του απαντησε μονο ενα παιδι. απλα η απαντηση μου ηταν αυτη στο τελος γιατι καταλαβα οτι κανει πλακα. πλεξουδα απο βεσπα σε c50 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 ειχε ανοιξει θεμα... Honda 50cc στρογγυλό! κι αφου δεν πηρε πολλες απαντησεις ανοιξε και δευτερο αλλα δεν το βρισκω τωρα που εκει του απαντησε μονο ενα παιδι. απλα η απαντηση μου ηταν αυτη στο τελος γιατι καταλαβα οτι κανει πλακα. πλεξουδα απο βεσπα σε c50 ρε συ μηπως ταιριαζει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Κλασσική μαλακισμένη πλάκα, βάζουμε τον άλλον να μας απαντάει σοβαρά, και εμείς του λέμε ότινάναι να δούμε τι άλλο θα πει. 17 είσαι, έχεις ακόμα να δεις στην ζωή σου τέτοια άτομαααααα, και στο ιντερνετ και afk, ουουουουουουουουουουουουουουυυυυυ Κάποια στιγμή θα μάθεις να τους αναγνωρίζεις με το καλημέρα, και δεν θα ασχολείσαι. Εσύ μια φορά, καλό όμως είναι που πήγες να βοηθήσεις, έτσι να συνεχίσεις να κάνεις γενικότερα, και άσε τους χαμένους να μένουν μια ζωή χαμένοι. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Φίλε, δεν έχει πλέον και τόση σημασία. Δημοσιεύοντας την προσωπική σας αλληλογραφία, ότι κι αν περιέχει, κατά τη γνώμη μου έκανες τεράστιο λάθος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis SP 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Φίλε, δεν έχει πλέον και τόση σημασία. Δημοσιεύοντας την προσωπική σας αλληλογραφία, ότι κι αν περιέχει, κατά τη γνώμη μου έκανες τεράστιο λάθος. η δημοσιευση των μηνυματων φιλε μου με βοηθησε με τις απαντησεις των παιδιων να καταλαβω οτι ειναι ενα φαινομενο που υπαρχει στα φορουμ...κατι που δεν ηξερα.. τωρα αν μου ξανασυμβει κατι τετοιο θα ξερω πως να το χειριστω.. φιλικα παντα απανταω σε ολες τις αποψεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο γινεται τωρα ολο αυτο. Οκ σε δουλεψε ενα 15χρονο, και τι εγινε? Το θεωρεις τοσο σημαντικο στην ζωη σου που χρειαζεσαι ψυχολογικη βοηθεια? Τι λες ολοι εδω μεσα ειμαστε αγιοι? Ολοι καποια στιγμη θα την γραψουμε την μ@λ@κι@ μας και θα εχουμε ορεξη για χαβαλε, που νομιζεις οτι ζεις στον παραδεισο? Εδω ειναι ενα φορουμ που οι ιδιοι ανθρωποι που ζουν στην κοινωνια που βριζεις, εδω απλα γραφουν, δεν επιλεχθηκαν με συγκεκριμενο τροπο για να μπουν, ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα, αρα θα τους συναντησεις ολους. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον scorpion92 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες