bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλημερα σε ολους λοιπον πρωτον εχω ρωτησει για να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα και δεν απαγορευεται. Δευτερον μπορει να ακουγεται καπως γελοιο αυτο που θα ζητησω-ρωτησω στο παρων φορουμ,αλλα σκεφτηκα πως δε χανω και τιποτα Θα ηθελα λοιπον καθως δεν εχω τελειωσει ακομα με τη σχολη και δε μπορω να κοιταξω για κατι πανω σε αυτο επειδη τωρα δουλευω καπου αλλα χρειαζομαι καποια παραπανω χρηματα ειδικα αυτον το μηνα αν υπαρχει καποια θεση εργασιας,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που θα μπορουσατε να μου προτεινετε ή αν εχει καποιος επιχειρηση (λεμε τωρα) και θελει καποιο ατομο.ακομα και διανομη φυλλαδιων πχ. . .πρωινη δουλεια να ναι γιατι δουλευω απογευμα ηδη ετσι κ αλλιως Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγραψα και το sorry με ενα r στο τιτλο!αλλα φταιει η ωρα που ειναι περασμενη,αν το κρινει απαραιτητο ας το διορθωσει καποιος συντονιστης,ευχαριστωκαι ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι απο πειραια Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 ενα up μηπως και. . . .και το παραταω αν οχι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Μην το παρατας φιλε μου η αναγκη ειναι αναγκη λιγο επιμονη και κατι θα βρεθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 αυτο το thread ενοουσα θα παρατησω.οχι το να βρω δουλεια.ειπα να το βαλω και εδω μηπως χρειαζεται κανεις τιποτα και μου πει.οτι να ναι.γιατι αυτο το μηνα ειδικα χρειαζομαι κατι παραπανω να βγαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 καλά κάνεις και το ψάχνεις. το ότι δεν σου απαντάει κάποιος,δεν σημαίνει ότι σε αγνοεί. σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς,κυρίως στις μεγαλουπόλεις είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν δυστυχώς. καλή δύναμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 ναι το ξερω αυτο που λες και συμφωνω,δεν ειπα οτι με αγνοουν.υπαρχουν και χειροτερα.τουλαχιστον δεν ειμαι ανεργος.απλα δε μου φτανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 up!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Up! Ευχομαι να βρεις κατι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 ευχαριστω πολυ ρε παιδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 ξανάup :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Up! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 βρε οτι να ναι λεμε. . .σερβις,ντελιβερυ,λατζα,φυλλαδια,κουβαλημα και και και. . .μονο πιατσα μη μου πειτε,δεν θελω :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 up για τους πρωινους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Δεν δοκιμάζεις και στις αγγελίες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχεις σκεφτει να πας μισθοφορος σε εμπορικα πλοια???? θα βγαζεις κανα 3000 ευρω για 1-2 βδομαδες η γενικα να πας για δουλεια σε εμπορικα πλοια.με το απολυτηριο σου σε παιρνουν στη σχολη και μετα πας σε καραβι. και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ταξιδια εξωτερικο. θα μου πεις εγω για πρωινη εργασια ρωτησα αλλα εμενα μου περασε μια ιδεα στο μυαλο και ειπα να την πεταξω ακομα και κοτσανα να ειναι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2013 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salahuddin 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 εχεις σκεφτει να πας μισθοφορος σε εμπορικα πλοια???? θα βγαζεις κανα 3000 ευρω για 1-2 βδομαδες η γενικα να πας για δουλεια σε εμπορικα πλοια.με το απολυτηριο σου σε παιρνουν στη σχολη και μετα πας σε καραβι. και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ταξιδια εξωτερικο. θα μου πεις εγω για πρωινη εργασια ρωτησα αλλα εμενα μου περασε μια ιδεα στο μυαλο και ειπα να την πεταξω ακομα και κοτσανα να ειναι Σπύρο εννοείς σεκιούριτι σε αυτά που πηγαίνουν Σουέζ και τέτοια; Πώς πας εκεί, τι προσόντα χρειάζονται; Δώσε κάνα λινκ αν έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 καλα ναι.καθε ιδεα ευπροσδεκτη!τη σχολη εμποροπλοιαρχων ενοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 εχεις σκεφτει να πας μισθοφορος σε εμπορικα πλοια???? θα βγαζεις κανα 3000 ευρω για 1-2 βδομαδες η γενικα να πας για δουλεια σε εμπορικα πλοια.με το απολυτηριο σου σε παιρνουν στη σχολη και μετα πας σε καραβι. και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ταξιδια εξωτερικο. θα μου πεις εγω για πρωινη εργασια ρωτησα αλλα εμενα μου περασε μια ιδεα στο μυαλο και ειπα να την πεταξω ακομα και κοτσανα να ειναι Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν μπορεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=7&aid=36925 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Εννοω αυτους που πανε στα πλοια για να τα προστατευουν απο πειρατες. Δεν εχω ιδεα πως πας αλλα λογικα θα θελει κανα κονε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Λοιπον δεν γινεσαι απο τη μια μερα στην αλλη μισθοφορος σε Εμπορικα πλοια? πρεπει πρωτα να σε δεχτουν, πραγμα δυσκολο και μετα εχει εκπαιδευση...και τα λεφτα ειναι τοσα γιατι πραγματικα ρισκαρεις τη ζωη σου καθημερινα (το ξερω γιατι ειμαι μηχανικος στο Ε.Ν και υπαρχουν πολλες περιοχες και περασματα με πειρατεια)... τωρα για απλη δουλεια σε εμπορικα πλοια ακτογραμμης θες ναυτικο φυλλαδιο, να περασεις τα σωστικά, και να βρεις εταιρια να σε παρει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Έτσι από περιέργεια, έχετε γνωρίσει κανέναν από αυτούς που πάνε μισθοφόροι στα εμπορικά; Τι νομίζετε ότι είναι, "γεια σας, ήρθα να σας προστατέψω από τους πειρατές... " Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά... Έχω 3-4 φίλους που κάνουν αυτή τη δουλειά. Όλοι δούλευαν βράδυ. Όλοι έχουν μια κάποια προϋπηρεσία. Μπράβος,μαφιόζος,ο.υ.κ.α.ς., κάτι. Μιλάμε ότι μπορεί να έχεις και ένοπλη συμπλοκή, δεν μιλάμε για security σε γήπεδο που θα σου βάλουμε γιλέκο και θα σε βαφτίσουμε security... Γι'αυτό και η υψηλή αμοιβή. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να πας και δεν φτάνουν μόνο τα κονέ... Και μην ξεχνάτε ότι στην νύχτα έχει πέσει πείνα, που θα πάνε όλοι αυτοί να δουλέψουν; Στα καράβια και σε επιχειρηματίες που πλέον έχουν από 15-20 άτομα προσωπική ασφάλεια... Ειδικά κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια τριπλασιάσαν την φρουρά τους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Έτσι από περιέργεια, έχετε γνωρίσει κανέναν από αυτούς που πάνε μισθοφόροι στα εμπορικά; Τι νομίζετε ότι είναι, "γεια σας, ήρθα να σας προστατέψω από τους πειρατές... " Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά... Έχω 3-4 φίλους που κάνουν αυτή τη δουλειά. Όλοι δούλευαν βράδυ. Όλοι έχουν μια κάποια προϋπηρεσία. Μπράβος,μαφιόζος,ο.υ.κ.α.ς., κάτι. Μιλάμε ότι μπορεί να έχεις και ένοπλη συμπλοκή, δεν μιλάμε για security σε γήπεδο που θα σου βάλουμε γιλέκο και θα σε βαφτίσουμε security... Γι'αυτό και η υψηλή αμοιβή. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να πας και δεν φτάνουν μόνο τα κονέ... Και μην ξεχνάτε ότι στην νύχτα έχει πέσει πείνα, που θα πάνε όλοι αυτοί να δουλέψουν; Στα καράβια και σε επιχειρηματίες που πλέον έχουν από 15-20 άτομα προσωπική ασφάλεια... Ειδικά κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια τριπλασιάσαν την φρουρά τους... εχεις 3-4 φιλους που ηταν μπραβοι ή μαφιοζοι?καλα που το πες αμα συναντηθουμε σε καμια βολτα του mybike να κανουμε τη κοτα :D :D :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 :lol: :lol: :lol: ρε όχι εγώ, εγώ είμαι γατάκι... Αλλά ξέρεις, κούφια η ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες