Jump to content
bill_daytona

ειμαι πολυ off topic,sorry,ευρεση εργασιας

Recommended Posts

καλημερα σε ολους

λοιπον

πρωτον εχω ρωτησει για να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα και δεν απαγορευεται.

Δευτερον μπορει να ακουγεται καπως γελοιο αυτο που θα ζητησω-ρωτησω στο παρων φορουμ,αλλα σκεφτηκα πως δε χανω και τιποτα

Θα ηθελα λοιπον καθως δεν εχω τελειωσει ακομα με τη σχολη και δε μπορω να κοιταξω για κατι πανω σε αυτο επειδη τωρα δουλευω καπου αλλα χρειαζομαι καποια παραπανω χρηματα ειδικα αυτον το μηνα αν υπαρχει καποια θεση εργασιας,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που θα μπορουσατε να μου προτεινετε ή αν εχει καποιος επιχειρηση (λεμε τωρα) και θελει καποιο ατομο.ακομα και διανομη φυλλαδιων πχ. . .πρωινη δουλεια να ναι γιατι δουλευω απογευμα ηδη ετσι κ αλλιως

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγραψα και το sorry με ενα r στο τιτλο!αλλα φταιει η ωρα που ειναι περασμενη,αν το κρινει απαραιτητο ας το διορθωσει καποιος συντονιστης,ευχαριστω

και ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι απο πειραια

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το παρατας φιλε μου η αναγκη ειναι αναγκη λιγο επιμονη και κατι θα βρεθει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το thread ενοουσα θα παρατησω.οχι το να βρω δουλεια.ειπα να το βαλω και εδω μηπως χρειαζεται κανεις τιποτα και μου πει.οτι να ναι.γιατι αυτο το μηνα ειδικα χρειαζομαι κατι παραπανω να βγαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά κάνεις και το ψάχνεις.

το ότι δεν σου απαντάει κάποιος,δεν σημαίνει ότι σε αγνοεί.

σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς,κυρίως στις μεγαλουπόλεις είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν δυστυχώς.

καλή δύναμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το ξερω αυτο που λες και συμφωνω,δεν ειπα οτι με αγνοουν.υπαρχουν και χειροτερα.τουλαχιστον δεν ειμαι ανεργος.απλα δε μου φτανουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε οτι να ναι λεμε. . .σερβις,ντελιβερυ,λατζα,φυλλαδια,κουβαλημα και και και. . .μονο πιατσα μη μου πειτε,δεν θελω :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις σκεφτει να πας μισθοφορος σε εμπορικα πλοια???? θα βγαζεις κανα 3000 ευρω για 1-2 βδομαδες

η γενικα να πας για δουλεια σε εμπορικα πλοια.με το απολυτηριο σου σε παιρνουν στη σχολη και μετα πας σε καραβι. και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ταξιδια εξωτερικο. θα μου πεις εγω για πρωινη εργασια ρωτησα αλλα εμενα μου περασε μια ιδεα στο μυαλο και ειπα να την πεταξω ακομα και κοτσανα να ειναι

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις σκεφτει να πας μισθοφορος σε εμπορικα πλοια???? θα βγαζεις κανα 3000 ευρω για 1-2 βδομαδες

η γενικα να πας για δουλεια σε εμπορικα πλοια.με το απολυτηριο σου σε παιρνουν στη σχολη και μετα πας σε καραβι. και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ταξιδια εξωτερικο. θα μου πεις εγω για πρωινη εργασια ρωτησα αλλα εμενα μου περασε μια ιδεα στο μυαλο και ειπα να την πεταξω ακομα και κοτσανα να ειναι

Σπύρο εννοείς σεκιούριτι σε αυτά που πηγαίνουν Σουέζ και τέτοια; Πώς πας εκεί, τι προσόντα χρειάζονται; Δώσε κάνα λινκ αν έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν μπορεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω αυτους που πανε στα πλοια για να τα προστατευουν απο πειρατες. Δεν εχω ιδεα πως πας αλλα λογικα θα θελει κανα κονε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον δεν γινεσαι απο τη μια μερα στην αλλη μισθοφορος σε Εμπορικα πλοια? πρεπει πρωτα να σε δεχτουν, πραγμα δυσκολο και μετα εχει εκπαιδευση...και τα λεφτα ειναι τοσα γιατι πραγματικα ρισκαρεις τη ζωη σου καθημερινα (το ξερω γιατι ειμαι μηχανικος στο Ε.Ν και υπαρχουν πολλες περιοχες και περασματα με πειρατεια)...

τωρα για απλη δουλεια σε εμπορικα πλοια ακτογραμμης θες ναυτικο φυλλαδιο, να περασεις τα σωστικά, και να βρεις εταιρια να σε παρει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι από περιέργεια, έχετε γνωρίσει κανέναν από αυτούς που πάνε μισθοφόροι στα εμπορικά;

Τι νομίζετε ότι είναι, "γεια σας, ήρθα να σας προστατέψω από τους πειρατές... " Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά...

Έχω 3-4 φίλους που κάνουν αυτή τη δουλειά. Όλοι δούλευαν βράδυ. Όλοι έχουν μια κάποια προϋπηρεσία. Μπράβος,μαφιόζος,ο.υ.κ.α.ς., κάτι. Μιλάμε ότι μπορεί να έχεις και ένοπλη συμπλοκή, δεν μιλάμε για security σε γήπεδο που θα σου βάλουμε γιλέκο και θα σε βαφτίσουμε security... Γι'αυτό και η υψηλή αμοιβή. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να πας και δεν φτάνουν μόνο τα κονέ... Και μην ξεχνάτε ότι στην νύχτα έχει πέσει πείνα, που θα πάνε όλοι αυτοί να δουλέψουν; Στα καράβια και σε επιχειρηματίες που πλέον έχουν από 15-20 άτομα προσωπική ασφάλεια... Ειδικά κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια τριπλασιάσαν την φρουρά τους... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι από περιέργεια, έχετε γνωρίσει κανέναν από αυτούς που πάνε μισθοφόροι στα εμπορικά;

Τι νομίζετε ότι είναι, "γεια σας, ήρθα να σας προστατέψω από τους πειρατές... " Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά...

Έχω 3-4 φίλους που κάνουν αυτή τη δουλειά. Όλοι δούλευαν βράδυ. Όλοι έχουν μια κάποια προϋπηρεσία. Μπράβος,μαφιόζος,ο.υ.κ.α.ς., κάτι. Μιλάμε ότι μπορεί να έχεις και ένοπλη συμπλοκή, δεν μιλάμε για security σε γήπεδο που θα σου βάλουμε γιλέκο και θα σε βαφτίσουμε security... Γι'αυτό και η υψηλή αμοιβή. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να πας και δεν φτάνουν μόνο τα κονέ... Και μην ξεχνάτε ότι στην νύχτα έχει πέσει πείνα, που θα πάνε όλοι αυτοί να δουλέψουν; Στα καράβια και σε επιχειρηματίες που πλέον έχουν από 15-20 άτομα προσωπική ασφάλεια... Ειδικά κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια τριπλασιάσαν την φρουρά τους... :whistling:

εχεις 3-4 φιλους που ηταν μπραβοι ή μαφιοζοι?καλα που το πες αμα συναντηθουμε σε καμια βολτα του mybike να κανουμε τη κοτα :D :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα