Jump to content
Sign in to follow this  
likourgos

παπι 50cc

Recommended Posts

παιδια εκλεισα τα 16 και οπου να ναι βγαζω το διπλωμα αλλα θα ηθελα να μου πειτε μερικα 50cc παπια αξιοπιστα απο μανα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Daytona Sprinter, Kymco Jetix. Τωρα αμα θες να γινεις ο μεγας καγκουρ, παρε C 50 ή GLX και ταλαιπωρησε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

skoyter η ημιαυτόματο; χρήματα πόσα διαθέτεις; θα του πίνεις το αίμα μόλις το καβαλάς η θα σε βλέπει κάθε μέρα ο μπαμπαρ Γιώργος με σούζα ; προσδιόρισε τι χρήση το θες χρήματα και γενικά αν κάνεις διαδρομές..

για αρχή μερικά είναι τα εξής επειδή υποστηρίζω πολύ honda που δεν χαλάνε ότι και να τους κάνεις όπως λέει και το παιδί από πάνω τα εξής καγκούρικα είναι glx, c50 αλλά δύσκολα να βρεις μαμά.. αλλά βρίσκεις με λίγο ψάξιμο. μετά από κινέζικα μόνο daytona dy h sprinter. αρκετά αξιόπιστα και αυτά.

skoyter μην πάρεις βγάζουν προβλήματα και δεν είναι για διαδρομές.

η γνώμη μου; αν είσαι της πατέντας και του πειράγματος glx,c50 αλλιώς επειδή είναι ποιο καινούριο και θα σε βολέψει δαγκωτό daytona sprinter. και αν θες το φτιάχνεις κάποια στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1500; ωραία λοιπόν εφόσον σε βλέπω σίγουρο και με χαρτί, πάρε ένα daytona μιας και έχει δισκόφρενα. (καλύτερα φρένα δηλαδή) για μαμακιες, και πήγαινε φτιαχτο ένα 100 η 110 και πιες του το αίμα :)

αλλιώς πάρε ena glx, να ξέρεις σουζίδια και κόντρες και παντιλίκια ..

edit : πάντα κράνος.

Τροποποιήθηκε από τον soklhtos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι φιλε και εγω αφτης της αποψης ειμαι και ακομα και στον υπνο μου θα φοραω κρανος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανα aprilia rs 50 δεν το χεις στο νου σου??

ούτε καν. το έχω δεί το έχω οδηγήσει και άμα το δεις έχει μια μηχανούλα που ο μπόμπο μάστορας έχει μεγαλύτερη και όλο το μηχανάκι είναι μόνο πλαστικά δηλαδή θα τον κοροϊδεύουν και πιστεύω στην ηλικία που είναι δεν το θέλει :) ειδικά όσο έχει να κάνει με κοπέλες.

και άσε που είναι ιταλικό. πανάκριβα ανταλλακτικά (επειδή είναι αχάριος θα χρειαστεί) και χαλάνε και γρήγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι θα τον κοροιδευουν με το rs οι κοπελες.ενω με τα αρχαια καλη glx c50 θα ειναι πολυ μουρατος.ειδικα τα lifanισμενα δηλαδη τα περισοτερα glx ειναι και τερατα αξιοπιστιας

να κυκλοφορας με 50αρι και μοτερ 110 και να χεις το καθε μπατσο να σου τη λεει καθε λιγο και λιγακι.να γινει τιποτα και το μηχανακι θα κανει μπαμ με αλλο μοτερ.αμα το δει ο πραγματογνωμας της ασφαλιστικης θα παρεις ενα @rxιδι για αποζημιωση

επειδη θα χεις 50αρι διπλωμα. . . .αμα το πειραξεις καντο 47 mm και αργοτερα παιρνεις μεγαλυτερο με το καταλληλο διπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι θα τον κοροιδευουν με το rs οι κοπελες.ενω με τα αρχαια καλη glx c50 θα ειναι πολυ μουρατος.ειδικα τα lifanισμενα δηλαδη τα περισοτερα glx ειναι και τερατα αξιοπιστιας

να κυκλοφορας με 50αρι και μοτερ 110 και να χεις το καθε μπατσο να σου τη λεει καθε λιγο και λιγακι.να γινει τιποτα και το μηχανακι θα κανει μπαμ με αλλο μοτερ.αμα το δει ο πραγματογνωμας της ασφαλιστικης θα παρεις ενα @rxιδι για αποζημιωση

επειδη θα χεις 50αρι διπλωμα. . . .αμα το πειραξεις καντο 47 mm και αργοτερα παιρνεις μεγαλυτερο με το καταλληλο διπλωμα

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή δεν είσαι ενημερωμένος υπάρχουν και κύλινδροι που λένε 72 και είναι 100 και 110 κυβικά.. χωρίς να το καταλάβουν οι ασφαλιστικοί..!! και είπα οι φίλοι του ότι θα τον κοροιδεύουν και όχι μόνο κοπέλες διάβασε καθαρά. απλά του είπα πως θα είναι το κάθε μηχανάκι.. πως θα είναι για αυτό πάρε την γνώμη σου και πες στην αλλού! η τουλάχιστον μάθε να διαβάζεις αυτά που γράφω. είναι μουράτος γιατί είναι παλιό είναι και δυνατό και μάρκας. ποιος σου είπε ότι φοράνε όλα λιφαν ; καλά πόσο έξυπνος είσαι; από monster, takewava,daytona μοτέρ, you know??

οι μπάτσοι δεν σου λένε τίποτα πόσα χρόνια κυκλοφορώ με 50 και έχω 125 πάνω.. όσες φορές και να το έχουν δεί. μόνο τα νούμερα κοιτάνε (εκτός και αν τύχεις σε σκαλωτικό τύπο άλλο αυτό) αλλά αν τό έκανε με τον κύλινδρο που λεει 72 θα του έκλανε. επειδή το παίζεις έξυπνος.

μπορεί να κάνει το εξής : κούφια η ώρα αν τρακάρει αλλάζει το μοτέρ και βάζει ένα 50 πάνω και μετά βάζει ένα άλλο 110 πάλι. διαλέγει και παίρνει το παιδί το κάθε ένα έχει τα δικά του.. αλλα μακριά απο ιταλικά και ειδικά το rs έλεος που θα μου πείτε και για το rs που μαμακία πεθαίνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωπα ρε μεγαλε,δηλαδη εγω σε ενα παιδι 16 χρονων τι συμβουλη θες να δωσω?να χει 50αρι διπλωμα και να καθεται να πεδευεται με πειραγματα και να αλλαζει μοτερ σε περιπτωση που γινει κατι?και γιατι να μη κρατησει τα λεφτακια του που θα δινει για αυτα που λες και να παρει ενα μηχανακι μαμα να το κρατησει 2 χρονια και αργοτερα να παρει κατι μεγαλυτερο και καλυτερο και να ριξει εκει λεφτα?επειδη εσυ ή εγω ή ο καθενας τα χουμε κανει πρεπει να συμβουλευουμε και τους πιτσιρικαδες να τα κανουν?και να σου πω,τωρα τα 50αρια σε λιγο καιρο θα παιρνανε και κτεο επειδη θα τα κανουν με αδεια απο υπουργειο και οχι απο τροχαια,τα glx φτιαγμενα οπως λες πιστευεις οτι εχουν πιθανοτητα να περασουν?

ΥΓ:αμα σου δωσουν κανα ducati hyper motard ή aprilia dorsoduro εσυ μη το παρεις επειδη ειναι ευρωπαικο και δεν ειναι καλο

ΥΓ2:Εγω δεν ειπα να παρει υποχρεωτικα το απριλια,απλα να μη μπλεκει πολυ με πειραγμενα παπακια,καθε πραμα στο καιρο του.καλυτερα να παρει ενα 50αρι και να ριξει τα λεφτα που λες σε κρανος,μπουφαν,γαντια αντι να το πειραζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωπα ρε μεγαλε,δηλαδη εγω σε ενα παιδι 16 χρονων τι συμβουλη θες να δωσω?να χει 50αρι διπλωμα και να καθεται να πεδευεται με πειραγματα και να αλλαζει μοτερ σε περιπτωση που γινει κατι?και γιατι να μη κρατησει τα λεφτακια του που θα δινει για αυτα που λες και να παρει ενα μηχανακι μαμα να το κρατησει 2 χρονια και αργοτερα να παρει κατι μεγαλυτερο και καλυτερο και να ριξει εκει λεφτα?επειδη εσυ ή εγω ή ο καθενας τα χουμε κανει πρεπει να συμβουλευουμε και τους πιτσιρικαδες να τα κανουν?και να σου πω,τωρα τα 50αρια σε λιγο καιρο θα παιρνανε και κτεο επειδη θα τα κανουν με αδεια απο υπουργειο και οχι απο τροχαια,τα glx φτιαγμενα οπως λες πιστευεις οτι εχουν πιθανοτητα να περασουν?

ΥΓ:αμα σου δωσουν κανα ducati hyper motard ή aprilia dorsoduro εσυ μη το παρεις επειδη ειναι ευρωπαικο και δεν ειναι καλο

ΥΓ2:Εγω δεν ειπα να παρει υποχρεωτικα το απριλια,απλα να μη μπλεκει πολυ με πειραγμενα παπακια,καθε πραμα στο καιρο του.καλυτερα να παρει ενα 50αρι και να ριξει τα λεφτα που λες σε κρανος,μπουφαν,γαντια αντι να το πειραζει

κοίτα όπως λες όλοι τα έχουμε κάνει οπότε θα τα κάνει και ο ίδιος αφού θα του πίνει το αίμα κάποια στιγμή θα το βαρεθεί και το 72.. γιατί κακά τα ψέματα δεν τραβάνε και θα χρειαστεί να το μεγαλώσει απλά του λέω τι λύσεις έχει. και άλλα παιδιά 16 χρονόν κάθε μέρα τα ίδια θα λέει όπως άλλοι πχ σε ένα μήνα θα ρωτάει πως θα το κάνει ποιο δυνατό. αν δεν θέλει να είναι με πειράγματα παίρνει ένα daytona που είναι καινούριο όμορφο και χωρίς καγκουριές. αφού θέλει να ασχολείται ας το πάρει άλλοι το πήρανε στα 16 τους πχ το glx και το έχουν μέχρι τα 50. είναι αναλόγως πως θα το βολευτεί το κάθε μηχανάκι. όμως μέχρι να βγεί ο νόμος βλέποντας και κάνοντας. (παράνομο μεν αλλά κοίτα με ένα χαρτζηλικάκι εκεί που θα περάσει κτέο αν δώσεις στο περνάνε στο π και φ.

ΥΓ : έχω μάθει τουλάχιστον να ξεχωρίζω ποιο είναι αξιόπιστο και ποιο θα αντέξει ποιο πολύ.

ΥΓ2: οπως λες δεν χρειάζεται να δίνει συνέχεια λεφτά μέχρι να πάρει κάτι μεγαλύτερο το aprilia που λες κάθε λίγο και λιγάκι κάτι θα ζητάει.

ΥΓ3: ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

ΥΓ4: ζούμε σε μια ελλάδα που κυριαρχούν τα λεφτά όπως λέει η τζούλια :P που είναι ρε οι 300 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξι εγω δεν ειπα να παρει το απριλια υποχρεωτικα.απλα εγω δε θα τον συμβουλευα να το πειραξει πολυ,οτι και να παρει,για να μη ζηταει,για να εχει το κεφαλι του ησυχο απο καθε αποψη,εχει πολλα χρονια μπροστα του για να παρει κατι δυνατοτερο και να ξεκ@υλwσει.κατι ξερουν και αυτοι που βαζουν περιορισμο στα κυβικα και στη τελικη ταχυτητα για τετοιες ιλικιες,και ας μας την εσπαγε οταν ημασταν 16 και μας αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα το απριλια ειναι κατα πολυ καλυτερο απο οποιαδηποτε παπι σε οδηγικη συμπεριφορα, τωρα αν αυτο δεν σου λεει κατι τζαμπα μιλαω. και με σωστη συντηρηση και χρηση ολα τα μηχανακια μια χαρα κρατανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα το απριλια ειναι κατα πολυ καλυτερο απο οποιαδηποτε παπι σε οδηγικη συμπεριφορα, τωρα αν αυτο δεν σου λεει κατι τζαμπα μιλαω. και με σωστη συντηρηση και χρηση ολα τα μηχανακια μια χαρα κρατανε.

ίσως να είναι για την μάζα του. αλλά όχι ιταλικά θα κλαίει τα λεφτουδάκια του. μου το έχουν πεί άτομα που το είχαν το μηχανάκι αυτό. μου λέει εμένα προσωπικά πολλά γιατί είναι το παν η οδικη συμπεριφορά. αλλά όχι και να χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι στο συνεργείο.

δεν λέω μπορεί να κρατάνε αλλά επειδή είναι 16 χρονόν ξαναλέω θα θέλει τρέλες και δεν θα μπορεί με αυτό που πρότεινες σε κανένα λόγο.. δεν ξέρεις αν μπορεί να το κουμαντάρει και όλας μην πάθει τίποτα το παιδί..

ΥΓ: ΕΓΏ είμαι της άποψης HONDA H DAYTONA SPRINTER. η αγορά αφορά το παιδί...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως να είναι για την μάζα του. αλλά όχι ιταλικά θα κλαίει τα λεφτουδάκια του. μου το έχουν πεί άτομα που το είχαν το μηχανάκι αυτό. μου λέει εμένα προσωπικά πολλά γιατί είναι το παν η οδικη συμπεριφορά. αλλά όχι και να χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι στο συνεργείο.

δεν λέω μπορεί να κρατάνε αλλά επειδή είναι 16 χρονόν ξαναλέω θα θέλει τρέλες και δεν θα μπορεί με αυτό που πρότεινες σε κανένα λόγο.. δεν ξέρεις αν μπορεί να το κουμαντάρει και όλας μην πάθει τίποτα το παιδί..

ΥΓ: ΕΓΏ είμαι της άποψης HONDA H DAYTONA SPRINTER. η αγορά αφορά το παιδί...!!!

Ελεος με την καραμελα με τα ιταλικα, προβατα της Honda. Δεν παει μονο σε εσενα φιλε μου αλλα οι εποχες του C 50 περασαν. Αν δεν εχεις ενα μηχανακι απο καποια εταιρια, δεν εχεις δικαιωμα να πεις οτι εχει προβλημα. Που και να το χες, παλι δεν εχεις γιατι μπορει πχ αντι για λαδι εσυ να εριχνες γουρουνελαιο. Δεν σε κατηγορω, ουτε το παιζω ξερολας αλλα ελεος. Απο μικρος το ακουω αυτο. Οποιο γερμανικο δεκατιας 90 μαμα θελει να κατσει διπλα μου σε στροφη μετα απο 160k χιλιομετρα, εδω ειμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αυτες οι μπουρδες οι κλασικες,τα ιταλικα χαλανε,κτμ=καθε τεταρτη μαστορα. . .βαρετες ατεκμηριωτες αποψεις που παλιοτερα τις ελεγα και γω αλλα ειναι μ@λ@κιες. . .αμα τους δωσουν ενα ducati ας μη το παρουν γιατι χαλανε,ελεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακρυα απο εβρωπαικα οπως ειπε κ ο φιλος ο χονταιος παραπανω.μη μπλεξεις φιλε..σπανε,χαλανε,διαλυονται,σ αφηνουν,γκρινιαζουν,φωναζουν,ζητανε,πεινανε,δεν πανε,απαπαπαπα..μακρυα μακρυα..

εγω την πατησα και δε μπορω να το ξεφορτωθω τωρα..τσαμπα το δινω και μου λενε ασε μας ρε φιλε να πουμε...!για κοροιδα ψαχνεις?!

και τους λεω ρε μαγκες,δεν ηξερα σας παρακαλω..γλυτωστε με!

οοοοοχι μου λενε!

καλα να παθεις!εκει να σου φαει τα νιατα!

μα γιατι τους λεω!

κοιτατε το τι ωραιο που ειναι!

ενας γυφτος το ζητησε μονο μεχρι στιγμης για scrap,αλλα του ειπα να περιμενει λιγο γιατι εχει παρει τηλεφωνο ενας που το θελει για κουρνιαστρα για τις κοτες του.

μακαρι να παει καλα να λυτρωθω να παρω ενα honda να ξεμπερδεψω να ζησω σαν αθρωπος!ααααμαν πια!

μακρυα παιδες!και παλι μακρυα!

ειδικα οι πιτσιρικαδες,μη ψαρωνετε απο τα αυτοκολλητα τα racing και τα δισκοφρενα και τα upside down,το design(τρομαρα τους)την οδηγικη συμπεριφορα τους(κλισche)τα μονοσελα,την technology(πφφφφ καλην μαην) και τα (πρασινα) αλογα...

και καλο καλοκαιρι

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα