Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωπα στο funny videos ηθελα να το ποσταρω. Τι παθαινεις οταν τα εχεις ανοιχτα ολα τα παραθυρα μαζι..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2014 από τον Jimskeet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Drift DH 720p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Mαγευτείτε. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 βρε υπεργαματε σιδεροφαγε σαν να σηκωνεται καλυτερα μ αυτο το μοτερ ε?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 pussy calligraphy ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) A εδω ποσταρουμε εμεις με τις GoPro? Τον πηρα κι εγω αυτο τον διαολο και δε μ εχει αφησει σε ησυχια.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2014 από τον panagiotis_enduro 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 A εδω ποσταρουμε εμεις με τις GoPro? Τον πηρα κι εγω αυτο τον διαολο και δε μ εχει αφησει σε ησυχια.... Δεν πήρες την κινέζικη τελικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δεν πήρες την κινέζικη τελικά; Δεν ηρθε Δε πειραζει, καλυτερα... πηρα την Gopro 3 silver τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δεν ηρθε Δε πειραζει, καλυτερα... πηρα την Gopro 3 silver τελικα... Πως γίνεται αυτό που λες; Την πλήρωσες και δεν ήρθε; Τι φάση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Πως γίνεται αυτό που λες; Την πλήρωσες και δεν ήρθε; Τι φάση; Δε ξερω.... μαλλον παραμυθι με πουλουσε ο κινεζος, ή καπου σκαλωσε η καμερα σε κανενα τελωνειο ή κατι τετοιο, ή ισως να μην εγινε και ποτε η αποστολη. Τελοσπαντων, μετα απο τρεις μηνες η υπομονη μου εξαντληθηκε και πηρα τα λεφτα μου πισω, και εκατσε η ευκαιρια με την gopro και την τσιμπησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Παρων κι εγω με κατι μικροδοκιμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δε ξερω.... μαλλον παραμυθι με πουλουσε ο κινεζος, ή καπου σκαλωσε η καμερα σε κανενα τελωνειο ή κατι τετοιο, ή ισως να μην εγινε και ποτε η αποστολη. Τελοσπαντων, μετα απο τρεις μηνες η υπομονη μου εξαντληθηκε και πηρα τα λεφτα μου πισω, και εκατσε η ευκαιρια με την gopro και την τσιμπησα. Α οκέι,εγώ απ'την δική μου πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος,τέλος πάντων,αφού σου έκατσε ευκαιρία,κομπλέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 να χεις μείνει απο βενζίνη να σε μαζεύει ο anotherface και η μέρα να ξεκινάει όμορφα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Η μανέτα του φρένου μόνο σε εμένα θυμίζει το μουστάκι του Μπότσαρη; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 να χεις μείνει απο βενζίνη να σε μαζεύει ο anotherface και η μέρα να ξεκινάει όμορφα... http://youtu.be/PgDviTuYIio τι απεγινε το cbr?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η μανέτα του φρένου μόνο σε εμένα θυμίζει το μουστάκι του Μπότσαρη; Ειναι ακτινικια! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον AnotherFace 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Αχτινικια εννοεις .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 τι απεγινε το cbr?? To δωσα επειδη θα μπω στρατο το Μαιο και ηθελα να το δωσω μετα το στρατο για να παρω r6 απο 08 και μετα η gsxr 750...Ειχε μαζεψει χιλιομετρα ηθελε μεγαλο σερβις λαστοιχα καινουριες δισκοπλακες και δεν ειχα λεφτα να τα κανω...οποτε προτημησα να το δωσω πριν το στρατο για να μην χασει και την αξια του...εε και βρηκα αυτο το κτμ και το κανα ανταλλαγη και τσιμπησα και ενα χιλιαρικο...και επειδη εχω καυλωσει...παιζει να μην το δωσω αλλα θα μαζεψω λεφτα μετα το στρατο να παρω ενα καλο ss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Κύριε Τζίνιους αν τύχει και έρθετε Έβρο, let me know. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Κύριε Τζίνιους αν τύχει και έρθετε Έβρο, let me know. :) :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 ο τζινιους μπηκε στον σωστο δρομο , οχι τον ισιο ο σωστος δρομος ειναι ο κακοτραχαλος αυτος της σουζας και της μπαντας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 απο την βόλτα μας στην Ευρυτανία κ το Καρπενήσι πριν λίγους μήνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 See you again soon b@tches.... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Insta Like τόσο για Datsik όσο και για γαμάτα σουζίδια.Πάντα τέτοια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες