A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Καλημέρα φόρουμ! (κατά το "Hello World") Σε λίγο καιρό, θα έχω στα χέρια μου το δίπλωμα Α2 και φυσικά ενδιαφέρομαι για την πρώτη [σοβαρή (αν και ό,τι και να πω για το C50 θα είναι λίγο)] μοτοσυκλέτα. Εμπειρία: Είχα ένα δίπλωμα για μοτοποδήλατο της τροχαίας και δίπλωμα αυτοκινήτου 1,5 χρόνο. Χιλιόμετρα στο παπί λίγα, στο αυτοκίνητο πάλι, αν και νέος οδηγός έχω καμιά 1500 σε εθνικό δίκτυο και 30άρια/ημέρα (ας πούμε 6-9 χιλιάδες) σε αστικό περιβάλλον. Με το παπί έχω να δηλώσω μια σαβούρα (αφηρημένος ήμουν, ευτυχώς ήμουν σε αγροτικό δρόμο και παράτησα και το παπί πριν πέσω) και με το αυτοκίνητο μηδέν ατυχή περιστατικά. Ας πούμε εμπειρία οδήγησης μηδενική. Γούστα: Είμαι adventuras, τί να κάνουμε; Το dream bike μου είναι ενδεικτικό για την κατηγορία που με συγκινεί. Θέλω να γυρίσω όσα περισσότερα μέρη μπορώ με τη μηχανή, νομίζω είναι ιδανική κατηγορία. Για την ώρα όμως, θα έλεγα οτι θα μου άρεσε να οδηγώ ένα on-off ή ένα street/naked. Σίγουρα όχι SS, όχι παπί, όχι σκούτερ. Προτιμώ δηλαδή μια πιο όρθια θέση οδήγησης. Οι λόγοι: ...που θέλω τώρα μηχανή είναι η οικονομία χρήση και συντήρησης σε σχέση με το αυτοκίνητο, η μείωση των αναμονών σε φανάρια και κίνηση κλπ. Η οδηγική απόλαυση θα πήγαινε πρώτη, αν δεν ήμασταν όπως ήμασταν στη Ελλάδα και τα χρήματα περίσσευαν... Χρήση : Βασική χρήση θα είναι τα 40χλμ την ημέρα σε περιβάλλον πόλης, αλλά και μια προαστιακή βόλτα. Άμα μερακλώσουμε, ε ας κάνουμε και λίγα χιλιόμετρα έξω. Καμιά Πάτρα ας πούμε, δεξιά και σιγά σιγά. Φυσικά χαρακτηριστικά: 1.83 cm καθαρό ύψος και βάρος στα 78 κιλά. (Ποσοστό λίπους 15.3%). Νομίζω επαρκούν αυτά έ; Τί ζητάω: Ζητάω μια μηχανή με ασφάλεια πρώτα απ'όλα. Ωραίο πλαίσιο, ποιοτικά φρένα και αναρτήσεις και μεγάλη κάψα για το ABS. Θέλω μια μηχανή, που για να κάνω μια προσπέραση στα 80-90 χλμ/ώρα, δε θα χρειαστεί να "κοφτιάσει". Δεν είμαι γκαζοφονιάς αν και σίγουρα μ'αρέσει να ρίχνω και καμιά επιτάχυνση αραιά και που αλλά μόνο αν οι συνθήκες κίνησης/οδοστρώματος και η εγρήγορσή μου το επιτρέπουν. Ζητάω επίσης μια μηχανή "μανιτζέβελη" που λένε και στα μέρη μου, να χώνεται στα στενά, να κάνει διήθηση στα φανάρια χωρίς να ταλαιπωρείται και να με ταλαιπωρεί. Μπαγιόκο (τουτέστιν budget): Διαμορφώσιμο. Καθότι φοιτητής, η βοήθεια από το σπίτι κρίνεται επιβεβλημένη αλλά παράλληλα αδύνατη για την ώρα λόγω σθεναρών αντιρρήσεων (θα επικαλεστούμε τρόπους και μέσα πειθούς και κάτι θα γίνει). Τα 6000+ χιλιάρικα για τα καινούρια Honda μου φαίνονται παααάρα πολλά γι'αυτό που ζητάω. Υπολογίζω ένα 700άρι για το εξοπλισμό που θα χρειαστώ. Στην ουσία, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Αλλά να μην κόψω με τίποτα από ασφάλεια. Τα μεταχειρισμένα τα βλέπω κάπως διστακτικά διότι υπάρχει πολλή σαβούρα και δεν είμαι ικανός/έμπειρος αρκετά ώστε να την αναγνωρίσω. Αλλά δε λέω όχι. Ξεκινάω μ'αυτό λοιπόν. Ελπίζω η περιγραφή μου να μην κουράζει. Προσπάθησα να δώσω μια ευανάγνωστη δομή. Θα τα πούμε και στην εξέλιξη του θέματος πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 δεν μας λες ομως που μπορεις να κιμανθεις σε μπικικινια κοινως ευρα ?κοιτα για κανενα xt φτηνα καλα σκυλια και οτι πρεπει για δασκαλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Lucky Luke- 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Yamaha ΧΤ660Χ,φραπέ τσιγάρο και είσαι θεός... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επειδη δεν εχεις και καμια τρελη λιστα απο επιλογες, αλλα στη λιστα αυτη υπαρχουν 2-3 καλες θα προτεινα kle500 ή ΧΤΧ. Με το καφασακι, θα εχεις 2 κιλυνδρους (σημαντικο αν θες βολτουλες και χαλαρη οδηγηση), θα εχεις μια χαρα σταθεροτητα και δικαβαλη ανεση. Επισης ειναι αξιοπρεπεστατο. Ειδικα μοντ 6-7 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2013 από τον Technician J Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Έλεγα μήπως έμενα σε πιο χαμηλά κυβικά τώρα για αρχή. Κοίταζα κανένα street για να πω την αλήθεια (YBR, VTR,CBF 250) και έχω μια φλασιά με το Duke 200 (το οποίο όμως και είναι αρκετά ψηλά σε τιμή αλλά πληροί όσα ζητάω. Αν μπορέσω να βρω κάποιο μεταχειρισμένο θα είναι ό,τι πρέπει). Το KLE είναι μια ωραία επιλογή, αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει όντας άπειρος για μανούβρες και κίνηση στην πόλη και λόγω διαστάσεων αλλά και λόγω βάρους. Για να καταλάβετε, θέλω ένα "ποδήλατο" στην ουσία αλλά στιβαρότερο και πιο ασφαλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 και απο μενα xtx.σε καλυπτει σε ολα οσα ζητας και παιζουν πολλα και καλα μεταχειρισμενα στο car.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 BMW F650GS 2003-2007. η 1η μου μηχανή ενώ πριν δεν είχα ούτε παπί στην κατοχή μου. Ένα μεγάλο ποδήλατο και εξαιρετικό σε οικονομία, αξιοπιστία και μανούβρες μέσα στη πόλη. Σκυλί που το φορτώνεις και όσο θες για να μάθεις σαν νέος αναβάτης και διαδρομές εκτός πόλης. στα 120χλμ/ω πάει αξιοπρεπέστατα και δε νομίζω οτι για νέο οδηγό θα θες και υψηλότερες τελικές. μέγαλο + οτι έρχεται με ABS που για νέο οδηγό είναι MUST. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 BMW F650GS 2003-2007. η 1η μου μηχανή ενώ πριν δεν είχα ούτε παπί στην κατοχή μου. Ένα μεγάλο ποδήλατο και εξαιρετικό σε οικονομία, αξιοπιστία και μανούβρες μέσα στη πόλη. Σκυλί που το φορτώνεις και όσο θες για να μάθεις σαν νέος αναβάτης και διαδρομές εκτός πόλης. στα 120χλμ/ω πάει αξιοπρεπέστατα και δε νομίζω οτι για νέο οδηγό θα θες και υψηλότερες τελικές. μέγαλο + οτι έρχεται με ABS που για νέο οδηγό είναι MUST. Με την έκδοση Dakar, έχει μεγάλες διαφορές; Γιατί η Dakar ενός γνωστού με "φόβισε" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3109255/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Dakar είναι η έκδοση με τον 21 τροχό μπροστά. Εγώ είχα το απλό με το 19άρι. Ανεβαίνει ευκολότερα σαμαράκια, κρατάει καλύτερα σε λακούβες και γενικά μια πολύ τίμια μηχανή για 1η σαν σχολείο. εγώ την κράτησα 9μήνες και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για νέο οδηγό άπειρο που θέλει να πάρει μια πρώτη μηχανή, πολυεργαλείο. Από εμφάνιση δε σκίζει οπότε αν είσαι τύπος που θες να καβαλάς και κάτι όμορφο ίσως να μη σε συγκινήσει. http://www.car.gr/cl...s/view/3109255/ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! Ειδα μηχανάκια από τον συγκεκριμένο και ήταν τελείως για πέταμα και πειραγμένα. κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ και θα καταλάβεις τι εστί ο συγκεκριμένος έμπορας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3764851/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3735886/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3762672/ Dakar είναι η έκδοση με τον 21 τροχό μπροστά. Εγώ είχα το απλό με το 19άρι. Ανεβαίνει ευκολότερα σαμαράκια, κρατάει καλύτερα σε λακούβες και γενικά μια πολύ τίμια μηχανή για 1η σαν σχολείο. εγώ την κράτησα 9μήνες και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για νέο οδηγό άπειρο που θέλει να πάρει μια πρώτη μηχανή, πολυεργαλείο. Από εμφάνιση δε σκίζει οπότε αν είσαι τύπος που θες να καβαλάς και κάτι όμορφο ίσως να μη σε συγκινήσει. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! Ειδα μηχανάκια από τον συγκεκριμένο και ήταν τελείως για πέταμα και πειραγμένα. κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ και θα καταλάβεις τι εστί ο συγκεκριμένος έμπορας. δεν γνωριζω κατι.αν μπορεις στειλε ενα pm.παντως το παλικαρι ο,τι και να παρει πιστευω οτι θα το παει σε μαστορα πρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Dakar είναι η έκδοση με τον 21 τροχό μπροστά. Εγώ είχα το απλό με το 19άρι. Ανεβαίνει ευκολότερα σαμαράκια, κρατάει καλύτερα σε λακούβες και γενικά μια πολύ τίμια μηχανή για 1η σαν σχολείο. εγώ την κράτησα 9μήνες και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για νέο οδηγό άπειρο που θέλει να πάρει μια πρώτη μηχανή, πολυεργαλείο. Από εμφάνιση δε σκίζει οπότε αν είσαι τύπος που θες να καβαλάς και κάτι όμορφο ίσως να μη σε συγκινήσει. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! Ειδα μηχανάκια από τον συγκεκριμένο και ήταν τελείως για πέταμα και πειραγμένα. κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ και θα καταλάβεις τι εστί ο συγκεκριμένος έμπορας. Καλά, ούτως ή άλλως 4χιλιάδες για μεταχειρισμένη μηχανή, πολύ δύσκολα θα τα έδινα. Για το BMW τώρα, δεν το είχα στα υπ'όψιν καθόλου, λόγω της "εμπειρίας" με το Dakar. Η εμφάνιση όντως δεν είναι κάτι ξεσηκωτικό αλλά αυτό που μετράει είναι η αίσθηση. Τι ιπποδύναμη έχει όμως; Γιατί περιορίζομαι στα 35kw ήτοι 47-48 άλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) 50 hp (37 kW) @ 6500 rpm το θέμα είναι οτι με το Α2 στα κιλά συνυπολογίζονται και τα κιλά ενός μέσου αναβάτη. Οπότε όταν ρώτησα για το συγκεκριμένο μηχανάκι μου είπαν οτι καλύπτεται γιατί τα 37 πέφτουν κάτω από 35. ρώτα το όμως και συ για σιγουριά. έγω έβγαλα πέρυσι απευθείας το απεριόριστων κυβικών.πολύ καλή περίπτωση κατά τη γνώμη μου αν είναι και καθαρό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3740230/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 σε αυτο που ψαχνεις και κατω απο 4 χιλ δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις πολλα πραγματα.και αν θες καινουργιο εκτος απο sym wolf 250 δεν υπαρχει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χτύπα δίπλωμα απεριόριστο...μέχρι τότε μάζεψε και λίγο χρήμα ακόμη και χτυπάς F650GS δικύλινδρο ή F800GS ή Triumph Tiger XC...και είσαι σε άλλο επίπεδο μετά...αν οταν εβγαζα το απεριόριστο έιχα προηγούμενη εμπειρία από μοτο ένα από αυτά θα χτυπούσα. Λογω απειριας οδηγικής επέλεξα κάτι πιο βατό όπως το G650Gs μονοκύλινδρο. μεχρι στιγμης με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2013 από τον R1d3r3285 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Χτύπα δίπλωμα απεριόριστο...μέχρι τότε μάζεψε και λίγο χρήμα ακόμη και χτυπάς F650GS δικύλινδρο ή F800GS ή Triumph Tiger XC...και είσαι σε άλλο επίπεδο μετά...αν οταν εβγαζα το απεριόριστο έιχα προηγούμενη εμπειρία από μοτο ένα από αυτά θα χτυπούσα. Λογω απειριας οδηγικής επέλεξα κάτι πιο βατό όπως το G650Gs μονοκύλινδρο. μεχρι στιγμης με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο... Δυστυχώς δεν έχω την κατάλληλη ηλικία. Αλλά και να την είχα, θα προτιμούσα ένα σχολείο. Το Tiger ειδικά, ε είναι σε άλλο επίπεδο. σε αυτο που ψαχνεις και κατω απο 4 χιλ δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις πολλα πραγματα.και αν θες καινουργιο εκτος απο sym wolf 250 δεν υπαρχει τιποτα Ίσως σε μικρότερο κυβισμό, να βρίσκω μεταχειρισμένα. Σίγουρα βρίσκω δηλαδή. πολύ καλή περίπτωση κατά τη γνώμη μου αν είναι και καθαρό http://www.car.gr/cl...s/view/3740230/ Πολύ καλό, ευχαριστώ!Πέρασα σήμερα κι από μια αντιπροσωπεία Honda. Είδα τα CBR και το CBF. Δεν είχε τα καινούρια 500άρια, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Επιβεβαίωσα οτι δε θέλω ss (πολύ σκυφτή θέση για τα γούστα μου και επίσης τα γόνατα μου λύγιζαν αρκετά στα μαρσπιε). Επίσης είδα με καλό μάτι το CBF που αν και "ψόφιο", ίσως δεν πρέπει να το αποκλείσω εντελώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georsour 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Ριξε μια ματια και σε αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3684354/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Έλεγα μήπως έμενα σε πιο χαμηλά κυβικά τώρα για αρχή. Κοίταζα κανένα street για να πω την αλήθεια (YBR, VTR,CBF 250) και έχω μια φλασιά με το Duke 200 (το οποίο όμως και είναι αρκετά ψηλά σε τιμή αλλά πληροί όσα ζητάω. Αν μπορέσω να βρω κάποιο μεταχειρισμένο θα είναι ό,τι πρέπει). Το KLE είναι μια ωραία επιλογή, αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει όντας άπειρος για μανούβρες και κίνηση στην πόλη και λόγω διαστάσεων αλλά και λόγω βάρους. Για να καταλάβετε, θέλω ένα "ποδήλατο" στην ουσία αλλά στιβαρότερο και πιο ασφαλές. Επέλεξε με την καρδιά και όχι με τον φόβο Ο φόβος πρέπει να υπάρχει αφού καβαλήσεις και όχι πριν. Δύσκολα να βρεις μηχανάκι στην Α2 και στις κατηγορίες που ψάχνεις που για το ύψος σου και τα κιλά σου να μην σου φανεί σαν μεγάλο παπί από άποψη ευκολίας στην οδήγηση. Δες ποια καλύπτουν το δίπλωμα σου και τσίμπα αυτό που γουστάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Επέλεξε με την καρδιά και όχι με τον φόβο Ο φόβος πρέπει να υπάρχει αφού καβαλήσεις και όχι πριν. Δύσκολα να βρεις μηχανάκι στην Α2 και στις κατηγορίες που ψάχνεις που για το ύψος σου και τα κιλά σου να μην σου φανεί σαν μεγάλο παπί από άποψη ευκολίας στην οδήγηση. Δες ποια καλύπτουν το δίπλωμα σου και τσίμπα αυτό που γουστάρεις. Κοίτα. Ελλείψει χρημάτων, η καρδιά πάει στην άκρη. Άμα ήταν να μου χαρίσουν μια, θα έλεγα "τσίμπα ένα Duke 390", ή ίσως και "τσίμπα μια BMW G650". Αλλά στην προκειμένη μπαίνει ως βασικός κριτής το μυαλό (λειτουργικότητα, πρακτικότητα, οικονομία) και εν μέρει και ο φόβος. Η καρδιά, ας πάει λίγο πίσω αυτή τη φορά. Χρόνια έχουμε μπροστά μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Κοίτα. Ελλείψει χρημάτων, η καρδιά πάει στην άκρη. Άμα ήταν να μου χαρίσουν μια, θα έλεγα "τσίμπα ένα Duke 390", ή ίσως και "τσίμπα μια BMW G650". Αλλά στην προκειμένη μπαίνει ως βασικός κριτής το μυαλό (λειτουργικότητα, πρακτικότητα, οικονομία) και εν μέρει και ο φόβος. Η καρδιά, ας πάει λίγο πίσω αυτή τη φορά. Χρόνια έχουμε μπροστά μας. Εννοείται φίλε μου αυτό. Απλά αν βρεθείς ανάμεσα σε δύο τρία μηχανάκια και επιλέξεις βάση "φόβου" πιστεύω πως μακροπρόθεσμα θα βγεις χαμένος. Ορθά πράττεις ως προς το σκεπτικό της λειτουργικότητας κτλπ απλά κράτα τον φόβο έξω από την εξίσωση , τουλάχιστον μέχρι να καβαλήσεις. Καλά να είσαι και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ό,τι και αν επιλέξεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Εννοείται φίλε μου αυτό. Απλά αν βρεθείς ανάμεσα σε δύο τρία μηχανάκια και επιλέξεις βάση "φόβου" πιστεύω πως μακροπρόθεσμα θα βγεις χαμένος. Ορθά πράττεις ως προς το σκεπτικό της λειτουργικότητας κτλπ απλά κράτα τον φόβο έξω από την εξίσωση , τουλάχιστον μέχρι να καβαλήσεις. Καλά να είσαι και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ό,τι και αν επιλέξεις. Σ'αυτό σωστός. Να 'σαι καλά. Σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Ποια είναι η γνώμη σας για CBF,YBR 250; Κινούνται σε τιμές κοντά στα 2.000 για μοντέλα '06-'07. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Λοιπόν! Έχουμε ένα update. Σήμερα πήγα και είδα (σε στάση βέβαια) SYM WOLF 250 και KTM DUKE 200. Λίγα λόγια λοιπόν: Wolf Μου άρεσε αρκετά σαν ποιότητα στα πλαστικά κλπ (λίγο τα πλαϊνά στον κινητήρα μου φάνηκαν κάπως πρόχειρα τοποθετημένα). Αρκετά καλή η εργονομία στο τιμόνι, όλα μου φάνηκαν εύκολα στην πρόσβαση και στη χρήση καθώς και ποιοτικά. Η θέση οδήγησης ήταν βολική και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον όγκο και το ύψος της μοτοσικλέτας ώστε να αισθανθώ άνετα. Duke Περνάω το δεξί πόδι από πάνω, κάθομαι, σηκώνεται από το σταντ και ωπ! Πούπουλο! Μου έκανε εντύπωση, σαν να ανεβαίνεις σε παπί. Πραγματικά ελαφρύ. Ο όγκος του φαίνεται μανιτζέβελος και πολύ εύκολος. Θα χαρακτήριζα τη στάση οδήγησης λίγο πιο όρθια σε σχέση με του SYM. Τα μαρσπιε, είναι σε τέτοιο ύψος που σε κάνουν να "αγκαλιάσεις" τη μοτοσικλέτα. Έχω διαβάσει πως κάποιοι έχουν βρει δυσκολία σ'αυτό το "κούμπωμα", εμένα όμως ίσως και λόγω ελαφριάς σωματοδομής μου φάνηκε βολική σαν στάση και μου ενέπνεε σιγουριά. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι ένα ελαφρύ "budget-cut" στα πλαστικά γύρω απ'το ντεπόζιτο. Στο τιμόνι τα χειριστήρια ήταν πολύ καλής ποιότητας, ανώτερης του SYM Και η ζυγαριά θα ήταν άνετα υπέρ του Wolf αν δεν μου έλεγε ο καταστηματάχρης ότι το Duke ABS είναι στα 4490 και χωρίς ABS 500 ευρώ μείον. Φυσιολογικά, με έβαλε σε σκέψεις (όσων αφορά την αγορά καινούριου πάντα) Το Wolf, μου είπαν 3890 με πινακίδες και κάτι "δώρα". Ή μείον 200 ευρώ χωρίς τα δώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) αντβεντουρας ιμιτασιον εισαι... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Καλά, δεν μπορείς να ξεκινήσεις την πορεία σου στα δίτροχα με Varadero ή GS. Αντικειμενικά, συμβιβαζόμαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες