neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. Ειμαι 25, ειμαι κατοχος απεριοριστου διπλωματος και η εμπειρια μου με μηχανες ειναι μηδενικη. Το Budget ειναι χαμηλο μεχρι 2000 ευρω (ουτε ευρω παραπανω, και αυτα με πολυ κοπο). Ειμαι λατρησ των supersport μηχανων και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας στην αγορα της πρωτης μου μηχανης. Αρα κινουμαι σε αυτη την κατηγορια και οχι σε χωματινες και τα λοιπα λοιπα. Επισης δεν ειμαι και το πρωτο μποι ειμαι 1.67. Εχω αγορασει τον εξοπλισμο προκαταβολικα. Θα με ενδιεφερε να μην ειναι τελειως ψοφημι. Θα με ενδιεφεραν ταξιδακια, εγω δεν εχω προβλημα γυρναω ολη την ελλαδα και με 250, εχω πραγματικα ορεξη να το κανω και να μαθω λιγα πραγματα για να μεταβω ομαλα σε 650 αρια θηρια. Η μονη αξιοπιστη επιλογη νομιζω πως ειναι η αγορα μιας 250αρας σε αυτα τα λεφτα, η καποιας παλιας 650αρας αλλα φοβαμαι 650αρα κυριως λογο παλιοτητας που μπορω να βρω σε αυτα τα χρηματα. Οι κυριες επιλογεσ ειναι---- Hyosung gt250r 2008 και ανω (Βρισκω ανετα σε αυτα τα χρηματα). Και Καwasaki Ninja 250. Ξερω πως η ninja ειναι πιο αξιοπιστη αλλα δυσκολα βρικσω σε αυτο το ευροσ τιμων. Η αληθεια ειναι πως ζαχαρωνω αυτην http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3653126/ Αν και με μια ζημια στα πλαστικα μηχανικα αν ειναι ενταξει το σκεφτομαι σοβαρα. Ακουω γνωμες παιδια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 νίτζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
21Grams 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 ε ναι δε νομίζω να τίθεται θέμα...άνετα ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρισκω ρε παιδες με 2000 ευρω? Αυτη που εχω βαλει αν ειναι καλη μηχανικα λετε να παω να την δω? Αξιζει? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3653126/ Σκεφτομαι και κλασσικα 400αρια! Ειναι κουκλια! Αλλα πολυ σαπιλα ρε γαμωτο και απο ανταλλακτικα? πφφφφφφφφφ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2013 από τον neos25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 προτίμησε κάτι σε 250ρι. είναι πιο οικονομικά σε βενζίνη , σέρβις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 προτίμησε κάτι σε 250ρι. είναι πιο οικονομικά σε βενζίνη , σέρβις. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/3696382/ δες και cbf, ybr 250[αν και φυσικά δε συγκρίνονται με το νίτζα] http://www.car.gr/cl...s/view/3688965/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3677707/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2013 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3696382/ δες και cbf, ybr 250[αν και φυσικά δε συγκρίνονται με το νίτζα] http://www.car.gr/cl...s/view/3688965/ οκ. αν και το νιντζακι ακομα και πιστα θα το κατεβαζα ετσι για τον χαβαλε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) πρωτα απ όλα καλωσορισες!και γω λατρης του ss αλλα με ΧΤ κατεληξα :P δε πειραζει. .απ οτι ειδα στο car το νιντζα παιζει απο 1600 εως 3200 πλεον,κοιτα για το νιντζακι πρωτα αφου σου αρεσει κιολας,μετα υπαρχουν και τα ybr 250,cbf 250. .θα ελεγα και για cbr 250,wolf 250 αλλα ξεφευγουν απ το μπατζετ σου. .αυτα ειναι οι λογικες επιλογες. .μετα υπαρχουν και τα κλασικα honda cb400 sf,honda cb1 μεσα στο μπατζετ αλλα δε τα λες και αργα για αρχαριο ειναι παλια και ρουφανε πολυ βενζινη απο οτι ξερω. .μια τελευταια επιλογη ειναι τα honda bros,suzuki gs500f τα οποια δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να βρεις σωστα και αν σου αρεσουν,ειναι και παλια μοντελα,το δευτερο ειδικα δε το ξερω καλα και δεν πουλησε ιδιαιτερα τουλαχιστον εδω στην ελλαδα,απλα τα ανεφερα ολα οσα θυμηθηκα στην ιδια περιπου κατηγορια και εντος μπατζετ σε περιπτωση που δεν ηξερες,θυμοσουν καποιο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 καλως ηρθες στην παρεα μας αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες που εθεσες απο την αρχη.................ninja και απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 καλως ηρθες στην παρεα μας αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες που εθεσες απο την αρχη.................ninja και απο μενα Mαλλον εκει με βλεπω :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
neos25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 καμια αλλη γνωμη παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dungeonkeeper 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 θα τα βαρεθεις συντομα πιστευω αν εισαι της βολτας τα 250.εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις και κανα cbr 600f που ειναι και ss και ειναι και τιμια μηχανακια ασε τα 400αρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 θα τα βαρεθεις συντομα πιστευω αν εισαι της βολτας τα 250.εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις και κανα cbr 600f που ειναι και ss και ειναι και τιμια μηχανακια ασε τα 400αρια. ε δε νομιζω οτι ειναι για ατομο με μηδενικη εμπειρια τα 100 αλογα αν και ειναι πιο φιλικο απο το rr και δεν εχει τοσο αποτομα ξεσπασματα,αλλα και παλι,και αν βρει καποιο σωστο στα 2 χιλιαρικα,επισης ξεφευγει σε εξοδα απο το 250 κατα πολυ,βενζινες,σημα,ασφαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nick the Greek 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 gia to hyosung exw kapoies epifilakseis ( aksiopistia , antallaktika , service... ) .to ninja einai kalo kai 2kilindro ( to monadiko stin kathgoria ) . sti 8esi sou 8a koitaza kai gia cbr250r . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 gia to hyosung exw kapoies epifilakseis ( aksiopistia , antallaktika , service... ) .to ninja einai kalo kai 2kilindro ( to monadiko stin kathgoria ) . sti 8esi sou 8a koitaza kai gia cbr250r . καλο το cbr 250 r αλλα το παιδι εχει μπατζετ 2 χιλιαρικα και δεν θα βρει σε αυτα τα χρηματα ΥΓ:μη γραφεις greeklish θα στα διαγραψουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Το αστείο είναι ότι και τα 2 δικύλινδρα είναι. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Γραφε Ελληνικα και οχι greeklish, πανε στο μηνυμα σου και πατα στην επεξεργασια και γραψ' το ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nick the Greek 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 συγνωμη παιδια νεοσ ειμαι και δεν ηξερα την πολιτικη για τα γκρικλις ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dungeonkeeper 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 ε δε νομιζω οτι ειναι για ατομο με μηδενικη εμπειρια τα 100 αλογα αν και ειναι πιο φιλικο απο το rr και δεν εχει τοσο αποτομα ξεσπασματα,αλλα και παλι,και αν βρει καποιο σωστο στα 2 χιλιαρικα,επισης ξεφευγει σε εξοδα απο το 250 κατα πολυ,βενζινες,σημα,ασφαλεια σωστος.....παραφερθηκα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Πάρε στα 2000 ή φθηνότερα το hyosung. USD μπροστινό, κινητήρας suzuki Τα περισσότερα χρήματα τα έχασε αυτός που το πουλάει τώρα. Πόσο χαμηλότερα να το δώσεις σε 1-2 χρόνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter Inc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. Ειμαι 25, ειμαι κατοχος απεριοριστου διπλωματος και η εμπειρια μου με μηχανες ειναι μηδενικη. Το Budget ειναι χαμηλο μεχρι 2000 ευρω (ουτε ευρω παραπανω, και αυτα με πολυ κοπο). Ειμαι λατρησ των supersport μηχανων και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας στην αγορα της πρωτης μου μηχανης. Αρα κινουμαι σε αυτη την κατηγορια και οχι σε χωματινες και τα λοιπα λοιπα. Επισης δεν ειμαι και το πρωτο μποι ειμαι 1.67. Εχω αγορασει τον εξοπλισμο προκαταβολικα. Θα με ενδιεφερε να μην ειναι τελειως ψοφημι. Θα με ενδιεφεραν ταξιδακια, εγω δεν εχω προβλημα γυρναω ολη την ελλαδα και με 250, εχω πραγματικα ορεξη να το κανω και να μαθω λιγα πραγματα για να μεταβω ομαλα σε 650 αρια θηρια. Η μονη αξιοπιστη επιλογη νομιζω πως ειναι η αγορα μιας 250αρας σε αυτα τα λεφτα, η καποιας παλιας 650αρας αλλα φοβαμαι 650αρα κυριως λογο παλιοτητας που μπορω να βρω σε αυτα τα χρηματα. Οι κυριες επιλογεσ ειναι---- Hyosung gt250r 2008 και ανω (Βρισκω ανετα σε αυτα τα χρηματα). Και Καwasaki Ninja 250. Ξερω πως η ninja ειναι πιο αξιοπιστη αλλα δυσκολα βρικσω σε αυτο το ευροσ τιμων. Η αληθεια ειναι πως ζαχαρωνω αυτην http://www.car.gr/cl...s/view/3653126/ Αν και με μια ζημια στα πλαστικα μηχανικα αν ειναι ενταξει το σκεφτομαι σοβαρα. Ακουω γνωμες παιδια. 20 ετών με τα μυαλά να ΜΗΝ πετάνε. Ακριβώς το ίδιο μπόι (1.67 και 67 κιλά), χρηματικό ποσό (2000 +200 βαριά) και ελάχιστη εμπειρία με 2κυκλα ταχυτήτων. Δεν έχω πρόβλημα και με yzf 125 ή Derpi GPR 125/250 ή έστω μία Honda CBR125 που δεν με τραβάει και πολύ. Πάντως το Hyosung gt250r 2008 και ανω με τραβάει και εμένα (αλλά είναι αερόψυκτο) Στόχο είχα το Ninja 250r αλλά τα λεφτά δεν βγαίνουν Δεν θα πάω χώμα και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από ss. Ξεκινάω απο χαμηλά και όσα μάθω. Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει Θεσσ/νικη - Αθήνα, δεδομένου ότι εγώ θα αντέξω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον Dexter Inc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 20 ετών με τα μυαλά να ΜΗΝ πετάνε. Ακριβώς το ίδιο μπόι (1.67 και 67 κιλά), χρηματικό ποσό (2000 +200 βαριά) και ελάχιστη εμπειρία με 2κυκλα ταχυτήτων. Δεν έχω πρόβλημα και με yzf 125 ή Derpi GPR 125/250 ή έστω μία Honda CBR125 που δεν με τραβάει και πολύ. Πάντως το Hyosung gt250r 2008 και ανω με τραβάει και εμένα (αλλά είναι αερόψυκτο) Στόχο είχα το Ninja 250r αλλά τα λεφτά δεν βγαίνουν Δεν θα πάω χώμα και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από ss. Ξεκινάω απο χαμηλά και όσα μάθω. Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει Θεσσ/νικη - Αθήνα, δεδομένου ότι εγώ θα αντέξω. Cbr 125 Μπορεί να κάνει με μέση ταχύτητα τα 80-90,3-4 στάσεις, υγρόψυκτο είναι. Θα σου βγεί η παναγία βέβαια αλλά achievement :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 [Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει Θεσσ/νικη - Αθήνα, δεδομένου ότι εγώ θα αντέξω. Αν ψάξεις ένα θέμα εδώ μέσα θα δεις ότι έχει γίνει και με ZX 130 το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 οχι οτι δεν τα βγαζει τα χιλιομετρα το cbr αλλα αν ηταν 250 αντι για 125 θα τα εκανε ολα πολυ πιο ανετα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες