Jump to content
neos25

Πρωτη μηχανη.

Recommended Posts

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα.

Ειμαι 25, ειμαι κατοχος απεριοριστου διπλωματος και η εμπειρια μου με μηχανες ειναι μηδενικη.

Το Budget ειναι χαμηλο μεχρι 2000 ευρω (ουτε ευρω παραπανω, και αυτα με πολυ κοπο).

Ειμαι λατρησ των supersport μηχανων και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας στην αγορα της πρωτης μου μηχανης. Αρα κινουμαι σε αυτη την κατηγορια και οχι σε χωματινες και τα λοιπα λοιπα. Επισης δεν ειμαι και το πρωτο μποι ειμαι 1.67.

Εχω αγορασει τον εξοπλισμο προκαταβολικα. Θα με ενδιεφερε να μην ειναι τελειως ψοφημι.

Θα με ενδιεφεραν ταξιδακια, εγω δεν εχω προβλημα γυρναω ολη την ελλαδα και με 250, εχω πραγματικα ορεξη να το κανω και να μαθω λιγα πραγματα για να μεταβω ομαλα σε 650 αρια θηρια.

Η μονη αξιοπιστη επιλογη νομιζω πως ειναι η αγορα μιας 250αρας σε αυτα τα λεφτα, η καποιας παλιας 650αρας αλλα φοβαμαι 650αρα κυριως λογο παλιοτητας που μπορω να βρω σε αυτα τα χρηματα.

Οι κυριες επιλογεσ ειναι----

Hyosung gt250r 2008 και ανω (Βρισκω ανετα σε αυτα τα χρηματα).

Και Καwasaki Ninja 250.

Ξερω πως η ninja ειναι πιο αξιοπιστη αλλα δυσκολα βρικσω σε αυτο το ευροσ τιμων. Η αληθεια ειναι πως ζαχαρωνω αυτην

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3653126/

Αν και με μια ζημια στα πλαστικα μηχανικα αν ειναι ενταξει το σκεφτομαι σοβαρα.

Ακουω γνωμες παιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρισκω ρε παιδες με 2000 ευρω?

Αυτη που εχω βαλει αν ειναι καλη μηχανικα λετε να παω να την δω?

Αξιζει? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3653126/

Σκεφτομαι και κλασσικα 400αρια! Ειναι κουκλια! Αλλα πολυ σαπιλα ρε γαμωτο και απο ανταλλακτικα? πφφφφφφφφφ

Τροποποιήθηκε από τον neos25

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προτίμησε κάτι σε 250ρι.

είναι πιο οικονομικά σε βενζίνη , σέρβις.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/3696382/

δες και cbf, ybr 250[αν και φυσικά δε συγκρίνονται με το νίτζα]

http://www.car.gr/cl...s/view/3688965/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3677707/

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/3696382/

δες και cbf, ybr 250[αν και φυσικά δε συγκρίνονται με το νίτζα]

http://www.car.gr/cl...s/view/3688965/

οκ. αν και το νιντζακι ακομα και πιστα θα το κατεβαζα ετσι για τον χαβαλε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτα απ όλα καλωσορισες!και γω λατρης του ss αλλα με ΧΤ κατεληξα :P δε πειραζει. .απ οτι ειδα στο car το νιντζα παιζει απο 1600 εως 3200 πλεον,κοιτα για το νιντζακι πρωτα αφου σου αρεσει κιολας,μετα υπαρχουν και τα ybr 250,cbf 250. .θα ελεγα και για cbr 250,wolf 250 αλλα ξεφευγουν απ το μπατζετ σου. .αυτα ειναι οι λογικες επιλογες. .μετα υπαρχουν και τα κλασικα honda cb400 sf,honda cb1 μεσα στο μπατζετ αλλα δε τα λες και αργα για αρχαριο ειναι παλια και ρουφανε πολυ βενζινη απο οτι ξερω. .μια τελευταια επιλογη ειναι τα honda bros,suzuki gs500f τα οποια δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να βρεις σωστα και αν σου αρεσουν,ειναι και παλια μοντελα,το δευτερο ειδικα δε το ξερω καλα και δεν πουλησε ιδιαιτερα τουλαχιστον εδω στην ελλαδα,απλα τα ανεφερα ολα οσα θυμηθηκα στην ιδια περιπου κατηγορια και εντος μπατζετ σε περιπτωση που δεν ηξερες,θυμοσουν καποιο

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες στην παρεα μας :_hi:

αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες που εθεσες απο την αρχη.................ninja και απο μενα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες στην παρεα μας :_hi:

αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες που εθεσες απο την αρχη.................ninja και απο μενα :_thumbsup:

Mαλλον εκει με βλεπω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τα βαρεθεις συντομα πιστευω αν εισαι της βολτας τα 250.εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις και κανα cbr 600f που ειναι και ss και ειναι και τιμια μηχανακια ασε τα 400αρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τα βαρεθεις συντομα πιστευω αν εισαι της βολτας τα 250.εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις και κανα cbr 600f που ειναι και ss και ειναι και τιμια μηχανακια ασε τα 400αρια.

ε δε νομιζω οτι ειναι για ατομο με μηδενικη εμπειρια τα 100 αλογα αν και ειναι πιο φιλικο απο το rr και δεν εχει τοσο αποτομα ξεσπασματα,αλλα και παλι,και αν βρει καποιο σωστο στα 2 χιλιαρικα,επισης ξεφευγει σε εξοδα απο το 250 κατα πολυ,βενζινες,σημα,ασφαλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gia to hyosung exw kapoies epifilakseis ( aksiopistia , antallaktika , service... ) .to ninja einai kalo kai 2kilindro ( to monadiko stin kathgoria ) . sti 8esi sou 8a koitaza kai gia cbr250r .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gia to hyosung exw kapoies epifilakseis ( aksiopistia , antallaktika , service... ) .to ninja einai kalo kai 2kilindro ( to monadiko stin kathgoria ) . sti 8esi sou 8a koitaza kai gia cbr250r .

καλο το cbr 250 r αλλα το παιδι εχει μπατζετ 2 χιλιαρικα και δεν θα βρει σε αυτα τα χρηματα

ΥΓ:μη γραφεις greeklish θα στα διαγραψουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραφε Ελληνικα και οχι greeklish, πανε στο μηνυμα σου και πατα στην επεξεργασια και γραψ' το ξανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε δε νομιζω οτι ειναι για ατομο με μηδενικη εμπειρια τα 100 αλογα αν και ειναι πιο φιλικο απο το rr και δεν εχει τοσο αποτομα ξεσπασματα,αλλα και παλι,και αν βρει καποιο σωστο στα 2 χιλιαρικα,επισης ξεφευγει σε εξοδα απο το 250 κατα πολυ,βενζινες,σημα,ασφαλεια

σωστος.....παραφερθηκα..... :crazy::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε στα 2000 ή φθηνότερα το hyosung. USD μπροστινό, κινητήρας suzuki :_thumbsup:

Τα περισσότερα χρήματα τα έχασε αυτός που το πουλάει τώρα. Πόσο χαμηλότερα να το δώσεις σε 1-2 χρόνια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα.

Ειμαι 25, ειμαι κατοχος απεριοριστου διπλωματος και η εμπειρια μου με μηχανες ειναι μηδενικη.

Το Budget ειναι χαμηλο μεχρι 2000 ευρω (ουτε ευρω παραπανω, και αυτα με πολυ κοπο).

Ειμαι λατρησ των supersport μηχανων και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας στην αγορα της πρωτης μου μηχανης. Αρα κινουμαι σε αυτη την κατηγορια και οχι σε χωματινες και τα λοιπα λοιπα. Επισης δεν ειμαι και το πρωτο μποι ειμαι 1.67.

Εχω αγορασει τον εξοπλισμο προκαταβολικα. Θα με ενδιεφερε να μην ειναι τελειως ψοφημι.

Θα με ενδιεφεραν ταξιδακια, εγω δεν εχω προβλημα γυρναω ολη την ελλαδα και με 250, εχω πραγματικα ορεξη να το κανω και να μαθω λιγα πραγματα για να μεταβω ομαλα σε 650 αρια θηρια.

Η μονη αξιοπιστη επιλογη νομιζω πως ειναι η αγορα μιας 250αρας σε αυτα τα λεφτα, η καποιας παλιας 650αρας αλλα φοβαμαι 650αρα κυριως λογο παλιοτητας που μπορω να βρω σε αυτα τα χρηματα.

Οι κυριες επιλογεσ ειναι----

Hyosung gt250r 2008 και ανω (Βρισκω ανετα σε αυτα τα χρηματα).

Και Καwasaki Ninja 250.

Ξερω πως η ninja ειναι πιο αξιοπιστη αλλα δυσκολα βρικσω σε αυτο το ευροσ τιμων. Η αληθεια ειναι πως ζαχαρωνω αυτην

http://www.car.gr/cl...s/view/3653126/

Αν και με μια ζημια στα πλαστικα μηχανικα αν ειναι ενταξει το σκεφτομαι σοβαρα.

Ακουω γνωμες παιδια.

20 ετών με τα μυαλά να ΜΗΝ πετάνε.

Ακριβώς το ίδιο μπόι (1.67 και 67 κιλά), χρηματικό ποσό (2000 +200 βαριά) και ελάχιστη εμπειρία με 2κυκλα ταχυτήτων.

Δεν έχω πρόβλημα και με yzf 125 ή Derpi GPR 125/250 ή έστω μία Honda CBR125 που δεν με τραβάει και πολύ.

Πάντως το Hyosung gt250r 2008 και ανω με τραβάει και εμένα (αλλά είναι αερόψυκτο)

Στόχο είχα το Ninja 250r αλλά τα λεφτά δεν βγαίνουν :secret:

Δεν θα πάω χώμα και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από ss. Ξεκινάω απο χαμηλά και όσα μάθω.

Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει

Θεσσ/νικη - Αθήνα, δεδομένου ότι εγώ θα αντέξω.

Τροποποιήθηκε από τον Dexter Inc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 ετών με τα μυαλά να ΜΗΝ πετάνε.

Ακριβώς το ίδιο μπόι (1.67 και 67 κιλά), χρηματικό ποσό (2000 +200 βαριά) και ελάχιστη εμπειρία με 2κυκλα ταχυτήτων.

Δεν έχω πρόβλημα και με yzf 125 ή Derpi GPR 125/250 ή έστω μία Honda CBR125 που δεν με τραβάει και πολύ.

Πάντως το Hyosung gt250r 2008 και ανω με τραβάει και εμένα (αλλά είναι αερόψυκτο)

Στόχο είχα το Ninja 250r αλλά τα λεφτά δεν βγαίνουν :secret:

Δεν θα πάω χώμα και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από ss. Ξεκινάω απο χαμηλά και όσα μάθω.

Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει

Cbr 125 Μπορεί να κάνει με μέση ταχύτητα τα 80-90,3-4 στάσεις, υγρόψυκτο είναι. Θα σου βγεί η παναγία βέβαια αλλά achievement :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[Με ενδιαφέρει επίσης να μάθω (ρώτησα σε αντιπροσωπείες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι) αν πχ ένα 125 (yzf/cbr/derpi) μπορεί να κάνει

Αν ψάξεις ένα θέμα εδώ μέσα θα δεις ότι έχει γίνει και με ZX 130 το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι οτι δεν τα βγαζει τα χιλιομετρα το cbr αλλα αν ηταν 250 αντι για 125 θα τα εκανε ολα πολυ πιο ανετα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα