Jump to content
ManosRS13

K γω στο κλαμπ...............

Recommended Posts

Ο μ....ας οδηγος που με πεταξε 2 μετρα πιο κατω με την Jeepαρα του και εβγαλε ολικη το scooter μου εκανε αρνητικη δηλωση και δεν την αλλαζει.Εγω πηγα στην τροχαια και εκανα μυνηση-οτι επιθυμω την ποινικη του διωξη και .Δευτερα θα μιλησω με τον δικηγορο μου για το πως θα κινηθουμε

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα ξεμπερδεματα.....

Fish in the ass.....ξερεις....με τα λεπια για τον τζιπα...... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και καπως ετσι μετα απ 2 χρονια κ κατι μηνες ερχομαστε στο σημερα που εχουμε δικαστηριο αυριο (17/11) ΑΛΛΑ ο "κυριος" δεν ειχε ενημερωσει τον δικηγορο της ασφαλιστικης του οτι εγω ειχα παει στην τροχαια κ ειχα κανει μηνυση και οτι ετστι η υποθεση παει στο ποινικο τμημα κ ετσι ο δικηγορος της ασφαλιστικης του προτεινε στην δικηγορο μου συμβιβασμο.

Εσας ποια ειναι η αποψη σας????

Υ.Γ Κατα 99% αυτος λογικα θα ειχε κ αλλο τροχαιο στο ονομα του (μιας κ οταν περιμενα με την μητερα της κοπελας μου το ασθενοφορο ειχε αναφερει οτι κ την προηγουμενη φορα ετσι αργησαν) κ πρεπει να ειναι με αναστολη εξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν σου δωσει ολο το ποσο του σκουτερ και μαζι και αποζημιωσεις για τον τραυματισμο γιατι οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι εννοειται αυτο.Απλως απ αυτα που θα διεκδικουσαμε στο δικαστηριο χανω περιπου στ 800-1000 ευρω με τον συμβιβασμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μ....ας οδηγος που με πεταξε 2 μετρα πιο κατω με την Jeepαρα του και εβγαλε ολικη το scooter μου εκανε αρνητικη δηλωση και δεν την αλλαζει.Εγω πηγα στην τροχαια και εκανα μυνηση-οτι επιθυμω την ποινικη του διωξη και .Δευτερα θα μιλησω με τον δικηγορο μου για το πως θα κινηθουμε

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Και καπως ετσι μετα απ 2 χρονια κ κατι μηνες ερχομαστε στο σημερα που εχουμε δικαστηριο αυριο (17/11) ΑΛΛΑ ο "κυριος" δεν ειχε ενημερωσει τον δικηγορο της ασφαλιστικης του οτι εγω ειχα παει στην τροχαια κ ειχα κανει μηνυση και οτι ετστι η υποθεση παει στο ποινικο τμημα κ ετσι ο δικηγορος της ασφαλιστικης του προτεινε στην δικηγορο μου συμβιβασμο.

Εσας ποια ειναι η αποψη σας????

Υ.Γ Κατα 99% αυτος λογικα θα ειχε κ αλλο τροχαιο στο ονομα του (μιας κ οταν περιμενα με την μητερα της κοπελας μου το ασθενοφορο ειχε αναφερει οτι κ την προηγουμενη φορα ετσι αργησαν) κ πρεπει να ειναι με αναστολη εξω

Ε ναι εννοειται αυτο.Απλως απ αυτα που θα διεκδικουσαμε στο δικαστηριο χανω περιπου στ 800-1000 ευρω με τον συμβιβασμο

Φυσικά και δεν δέχεσαι τίποτα.

1.5 χρόνο πριν, εκανε αρνητική ο τυπος.

Και φυσικά ξερουν και η ασφαλιστικη του, οτι πάει δικαστηριο.

Να ενημερωσεις τον ασφαλιστη σου, ότι ΔΕΝ επιθυμεις συμβιβασμό + να το τραβηξεις δικαστικά για ότι απαιτείς νομίμως.

Γνωστα κόλπα.

Την ημερα της εκδίκασης, ριχνουν το τυράκι...

Μην το φας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανο μετα απο τοση υπομονη και τοσο καιρο ΑΝ εχεις τα κουραγια φιλε Δικαστηριο και κοψτου τον κωλο!!! ουτε συμβιβασμο ουτε τιποτα! μονο ετσι θα στρωσουν οι Ελληναρες! Και ισχυει αυτο που λενε για το "δολωμα" πριν τη δικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φιλαράκι. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και από εδώ και στο εξής πάντα όρθιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζήτα του και ετήσια συνδρομή στη Dominos Pizza. Δεν θα του αρέσει καθόλου. Αν δεχτεί τότε θα μηδενίσεις και τα έξοδα διατροφής σου για 1 ολόκληρο χρόνο. Υπολόγισε περίπου 10 ευρώ κάθε μέρα για τη Dominos, 3650 το χρόνο.

Απλά μην παίρνεις συνέχεια pizza....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κοιτα στο δικαστηριο δε σου δινουν οσα ζητησεις.

Τωρα εαν δεν τα εχεις αναγκη εδω και τωρα τα χρηματα,υποθετω οτι μπορεις να το αφησεις για το δικαστηριο για να τον τσουξει κιολας που το παιζε ιστοριας.

και λογικα θα παρεις και μια σωστη αποζημιωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να νιωθεις ωραια που ηρθε αυτη η μερα.Εαν μου το ειχε κανει καποιος αυτο θα εβραζα δυο χρονια.Εφοσον περιμενες τοσο καιρο μην κανεις πισω εκτος και εαν υπαρχει πιθανοτητα να παρεις στο δικαστηριο λιγοτερα χρηματα απο αυτα που σου δινουν στν συμβιβασμο που νομιζω ειναι απιθανο.Καλα αποτελεσματα φιλε και μπες να μας ενημερωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα