ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Ο μ....ας οδηγος που με πεταξε 2 μετρα πιο κατω με την Jeepαρα του και εβγαλε ολικη το scooter μου εκανε αρνητικη δηλωση και δεν την αλλαζει.Εγω πηγα στην τροχαια και εκανα μυνηση-οτι επιθυμω την ποινικη του διωξη και .Δευτερα θα μιλησω με τον δικηγορο μου για το πως θα κινηθουμε ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Καλα ξεμπερδεματα..... Fish in the ass.....ξερεις....με τα λεπια για τον τζιπα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Και καπως ετσι μετα απ 2 χρονια κ κατι μηνες ερχομαστε στο σημερα που εχουμε δικαστηριο αυριο (17/11) ΑΛΛΑ ο "κυριος" δεν ειχε ενημερωσει τον δικηγορο της ασφαλιστικης του οτι εγω ειχα παει στην τροχαια κ ειχα κανει μηνυση και οτι ετστι η υποθεση παει στο ποινικο τμημα κ ετσι ο δικηγορος της ασφαλιστικης του προτεινε στην δικηγορο μου συμβιβασμο. Εσας ποια ειναι η αποψη σας???? Υ.Γ Κατα 99% αυτος λογικα θα ειχε κ αλλο τροχαιο στο ονομα του (μιας κ οταν περιμενα με την μητερα της κοπελας μου το ασθενοφορο ειχε αναφερει οτι κ την προηγουμενη φορα ετσι αργησαν) κ πρεπει να ειναι με αναστολη εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Εαν σου δωσει ολο το ποσο του σκουτερ και μαζι και αποζημιωσεις για τον τραυματισμο γιατι οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ε ναι εννοειται αυτο.Απλως απ αυτα που θα διεκδικουσαμε στο δικαστηριο χανω περιπου στ 800-1000 ευρω με τον συμβιβασμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ο μ....ας οδηγος που με πεταξε 2 μετρα πιο κατω με την Jeepαρα του και εβγαλε ολικη το scooter μου εκανε αρνητικη δηλωση και δεν την αλλαζει.Εγω πηγα στην τροχαια και εκανα μυνηση-οτι επιθυμω την ποινικη του διωξη και .Δευτερα θα μιλησω με τον δικηγορο μου για το πως θα κινηθουμε ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!! Και καπως ετσι μετα απ 2 χρονια κ κατι μηνες ερχομαστε στο σημερα που εχουμε δικαστηριο αυριο (17/11) ΑΛΛΑ ο "κυριος" δεν ειχε ενημερωσει τον δικηγορο της ασφαλιστικης του οτι εγω ειχα παει στην τροχαια κ ειχα κανει μηνυση και οτι ετστι η υποθεση παει στο ποινικο τμημα κ ετσι ο δικηγορος της ασφαλιστικης του προτεινε στην δικηγορο μου συμβιβασμο. Εσας ποια ειναι η αποψη σας???? Υ.Γ Κατα 99% αυτος λογικα θα ειχε κ αλλο τροχαιο στο ονομα του (μιας κ οταν περιμενα με την μητερα της κοπελας μου το ασθενοφορο ειχε αναφερει οτι κ την προηγουμενη φορα ετσι αργησαν) κ πρεπει να ειναι με αναστολη εξω Ε ναι εννοειται αυτο.Απλως απ αυτα που θα διεκδικουσαμε στο δικαστηριο χανω περιπου στ 800-1000 ευρω με τον συμβιβασμο Φυσικά και δεν δέχεσαι τίποτα. 1.5 χρόνο πριν, εκανε αρνητική ο τυπος. Και φυσικά ξερουν και η ασφαλιστικη του, οτι πάει δικαστηριο. Να ενημερωσεις τον ασφαλιστη σου, ότι ΔΕΝ επιθυμεις συμβιβασμό + να το τραβηξεις δικαστικά για ότι απαιτείς νομίμως. Γνωστα κόλπα. Την ημερα της εκδίκασης, ριχνουν το τυράκι... Μην το φας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Μανο μετα απο τοση υπομονη και τοσο καιρο ΑΝ εχεις τα κουραγια φιλε Δικαστηριο και κοψτου τον κωλο!!! ουτε συμβιβασμο ουτε τιποτα! μονο ετσι θα στρωσουν οι Ελληναρες! Και ισχυει αυτο που λενε για το "δολωμα" πριν τη δικη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Περαστικά φιλαράκι. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και από εδώ και στο εξής πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ζήτα του και ετήσια συνδρομή στη Dominos Pizza. Δεν θα του αρέσει καθόλου. Αν δεχτεί τότε θα μηδενίσεις και τα έξοδα διατροφής σου για 1 ολόκληρο χρόνο. Υπολόγισε περίπου 10 ευρώ κάθε μέρα για τη Dominos, 3650 το χρόνο. Απλά μην παίρνεις συνέχεια pizza.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ε ναι εννοειται αυτο.Απλως απ αυτα που θα διεκδικουσαμε στο δικαστηριο χανω περιπου στ 800-1000 ευρω με τον συμβιβασμο Καλα κοιτα στο δικαστηριο δε σου δινουν οσα ζητησεις. Τωρα εαν δεν τα εχεις αναγκη εδω και τωρα τα χρηματα,υποθετω οτι μπορεις να το αφησεις για το δικαστηριο για να τον τσουξει κιολας που το παιζε ιστοριας. και λογικα θα παρεις και μια σωστη αποζημιωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfakianos 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Πρεπει να νιωθεις ωραια που ηρθε αυτη η μερα.Εαν μου το ειχε κανει καποιος αυτο θα εβραζα δυο χρονια.Εφοσον περιμενες τοσο καιρο μην κανεις πισω εκτος και εαν υπαρχει πιθανοτητα να παρεις στο δικαστηριο λιγοτερα χρηματα απο αυτα που σου δινουν στν συμβιβασμο που νομιζω ειναι απιθανο.Καλα αποτελεσματα φιλε και μπες να μας ενημερωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Τελικά τι έγινε; υπήρξε κάποια εξέλιξη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες