Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Τι να δοκιμάσω να το καθαρίσω, βενζίνη καθαρή θα βοηθήσει;

Ένα degreaser και λίγο τρίψιμο, ξέπλυμα με νερό και πιστεύω θα είναι σαν καινούριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ένα degreaser και λίγο τρίψιμο, ξέπλυμα με νερό και πιστεύω θα είναι σαν καινούριο.

Προσπάθησα με μια παλιά φανέλα και degreaser που μου πρότεινες αλλά τπτ... Και στην άλλη πλευρά υπάρχει η ίδια εικόνα όχι όμως σε τόσο έντονο βαθμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπάθησα με μια παλιά φανέλα και degreaser που μου πρότεινες αλλά τπτ... Και στην άλλη πλευρά υπάρχει η ίδια εικόνα όχι όμως σε τόσο έντονο βαθμό.

Κάποια στιγμή μου είχε κάνει και εμένα ένα μικρό λεκέ και θυμάμαι που προσπάθησα να το καθαρίσω και δεν έβγαινε! Το παράτησα και με το καιρό και τα πλυσίματα έφυγε. Το σίδερο αυτό είναι σαγρέ και έχει σαν πόρους όπου η βρωμιά ποτίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ψωνίσω από Αγγλία εδώ. Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι τα ίδια μέχρι 30κιλά, τα δικά μου πράγματα είναι 12-13κιλά. Αν θέλει κάποιος να αγοράσει κάτι πολύ ευχαρίστως να τον διευκολύνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟ ΜΙΑ ΕΡΟΤΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ CΒ ΒΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΙ ΓΙΑ ΕΚΣΟΤΕΡΙΚΙ ΧΡΙΣΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

1)Πολλές και καλές κουκούλες έχει στο http://www.motorshop...vers.93757.html Σε e-mail που τους ρωτούσα πιά ταιριάζει στο CB μου είχαν απαντήσει "ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η Ε .LINEA Ή CALIFORNIA ( ANΑΛΟΓΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ) .

Ε1 ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΒΑΛΙΤΣΑ. Ε2 ΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΜΠΡΙΖ. Η σειρά California έχει εσωτερική επένδυση με τσόχα για να μην γρατζουνιέται το χρώμα π.χ όταν φυσάει.

2) Σαν πιό οικονομική λύση μου πρότειναν "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SPINELLI ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORD CAP ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ COVER ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ. ΕΜΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ) ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ COVER MOTO SILVER LINE . ΕΧΕΙ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ."

3)Άλλη λύση είναι και αυτή http://www.motoraid....-cover-motoraid (σημ.δες το βίντεο)

Αφού έψαξα όλο το κόσμο για κουκούλα τελικά βαρέθηκα και δεν αγόρασα!! :blush2:

cleardot.gif

Τροποποιήθηκε από τον stathis78

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια τελευτεα εροτιση για σημαγερμο αν βορει να προτινετε κατι.ευχαριστο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω βάλει συναγερμό και ούτε πρόκειται όμως καθώς τους χάζευα έπεσα πάνω σε έναν που μου άρεσε, έχει πολλές δυνατότητες http://www.revzilla.com/product/scorpio-sr-i900r-security-system

Προσοχή υπάρχουν δύο μοντέλα του ίδιου συναγερμού, το μοντέλο με το γράμμα R στο τέλος του κωδικού έχει περιμετρικό ραντάρ ενώ το μοντέλο άνευ γράμματος R δεν έχει ραντάρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα αγαπητοί cbακηδες!!!

Βλέπω οτι είναι αρκετοί οι μερακλήδες στο forum, με τον Στάθη πάντως να ψάχνει και την τελευταία λεπτομέρεια!!!! : :respekt:

Όταν ετοιμαστούμε λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια 2ήμερη εκδ ρομή!!!! :meeting::idea::clapping2:

Τα μανιτάρια και τα κάγκελα τα πήρα μέσο του site : japan.webike.net Με την πολύτιμη βοήθεια και τις οδηγίες του φίλου Mcpap. : :respekt:

Μανιτάρια Puig 110 euro, Κάγκελα givi 60 euro (και τα 2 είδη με οδηγίες συναρμολόγησεις αναλυτικότατες ) παραδοτέα από τα ΕΛΤΑ , σε 9 ημέρες στο σπίτι μου χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Το υλικό που βάζω στην φώτο ,που ανέβασε ο φίλος Stathis78 είναι ένα στεγανοποιήτικο της ALCHIMIKA με εφαρμογή και κόλησσης μεταξύ διαφορετικών υλικών όπως μέταλλο και καουτσούκ. Θα το βρείτε σε καλό χρωματοπωλείο.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα παραγγειλω ταινίες παρόμοιες με του φίλου Kostas_1976. Είμαι προβληματισμένος όμως για τα προβολάκια...;;; :think:

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό και όσο γίνετται οικονομικό...!

Πάντως μέχρι την Παρασκευή σας ετοιμάζω κι αλλες φώτο με καινούργια εγκατάσταση!!!

Υπομονή!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα αγαπητοί cbακηδες!!!

Βλέπω οτι είναι αρκετοί οι μερακλήδες στο forum, με τον Στάθη πάντως να ψάχνει και την τελευταία λεπτομέρεια!!!! : :respekt:

Όταν ετοιμαστούμε λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια 2ήμερη εκδ ρομή!!!! :meeting::idea::clapping2:

Τα μανιτάρια και τα κάγκελα τα πήρα μέσο του site : japan.webike.net Με την πολύτιμη βοήθεια και τις οδηγίες του φίλου Mcpap. : :respekt:

Μανιτάρια Puig 110 euro, Κάγκελα givi 60 euro (και τα 2 είδη με οδηγίες συναρμολόγησεις αναλυτικότατες ) παραδοτέα από τα ΕΛΤΑ , σε 9 ημέρες στο σπίτι μου χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Το υλικό που βάζω στην φώτο ,που ανέβασε ο φίλος Stathis78 είναι ένα στεγανοποιήτικο της ALCHIMIKA με εφαρμογή και κόλησσης μεταξύ διαφορετικών υλικών όπως μέταλλο και καουτσούκ. Θα το βρείτε σε καλό χρωματοπωλείο.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα παραγγειλω ταινίες παρόμοιες με του φίλου Kostas_1976. Είμαι προβληματισμένος όμως για τα προβολάκια...;;; :think:

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό και όσο γίνετται οικονομικό...!

Πάντως μέχρι την Παρασκευή σας ετοιμάζω κι αλλες φώτο με καινούργια εγκατάσταση!!!

Υπομονή!!! :D

Επειδή το δικό μου είναι μαύρο ήθελα να ρωτήσω για εσάς που αγοράσατε τα κάγκελα από το εν λόγω site:japan.webike.net,

αν μπορούν να βαφτούν γιατί τα αντίστοιχα σε μαύρο χρώμα έχουν πολλαπλάσια τιμή. Ανεβάστε και καμία φώτο να δούμε πως είναι.

Κάποιος με μαύρο που να έχει βάλει ταινίες στις ζάντες υπάρχει? Στο κόκκινο πάντως και στο άσπρο δείχνουν αρκετά ωραία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω βάλει συναγερμό και ούτε πρόκειται όμως καθώς τους χάζευα έπεσα πάνω σε έναν που μου άρεσε, έχει πολλές δυνατότητες http://www.revzilla....security-system

Προσοχή υπάρχουν δύο μοντέλα του ίδιου συναγερμού, το μοντέλο με το γράμμα R στο τέλος του κωδικού έχει περιμετρικό ραντάρ ενώ το μοντέλο άνευ γράμματος R δεν έχει ραντάρ.

πολυ καλη επιλογη αλλα τι γινετε οταν στην Ελλαδα εχουμε τοσα αδεσποτα? Γατες, Σκυλια...Δεν θα Αφήσει κανεναν να κοιμηθει εε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλη επιλογη αλλα τι γινετε οταν στην Ελλαδα εχουμε τοσα αδεσποτα? Γατες, Σκυλια...Δεν θα Αφήσει κανεναν να κοιμηθει εε??

Η περίμετρος που δημιουργείται δεν φτάνει στο έδαφος. Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο αν σταθεί κάποιος εντός της περιμετρου ή ανέβει κάποιο ζώο στη σέλα. Φανταστείτε την περίμετρο περίπου ως ένα ημισφαίριο πάνω απο τον αισθητήρα SN-5 (ο οποίος πρέπει να τοποθετηθεί στο κέντρο της μηχανής π.χ. κάτω από τη σέλα). Η ρύθμιση αλλάζει το μέγεθος της περιμέτρου.

Πιο πολύ πρόβλημα είναι οι πεζοί που περνάνε δίπλα απο τη μηχανή παρά τα αδέσποτα.

Επίσης ο συναγερμός αυτός αν τοποθετηθεί όρθιος μπορεί να δίνει false tilt alarms.

Το SR900i δεν περιλαμβάνει τον περιμετρικό συναγερμό (SN-5 module) & τον immobilizer (RID-5 module) τα οποία όμως μπορείς να τα προσθέσεις όποτε θέλεις. Το RID-5 καλύτερα να το αποφύγει κανείς αν το μηχανάκι του έχει ήδη κάποιο immobilizer.

Εγώ το είχα βρει στο http://www.pancarshop.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το δικό μου είναι μαύρο ήθελα να ρωτήσω για εσάς που αγοράσατε τα κάγκελα από το εν λόγω site:japan.webike.net,

αν μπορούν να βαφτούν γιατί τα αντίστοιχα σε μαύρο χρώμα έχουν πολλαπλάσια τιμή. Ανεβάστε και καμία φώτο να δούμε πως είναι.

Κάποιος με μαύρο που να έχει βάλει ταινίες στις ζάντες υπάρχει? Στο κόκκινο πάντως και στο άσπρο δείχνουν αρκετά ωραία.

Τα καγκελα πιστευω με ενα σπρει καλης ποιοτητας βαφονται ευκολα αρκει πρωτα νε τριφτουν με ψιλο γυαλοχαρτο.

Για τις ταινιες στις ροδες η γνωμη μου ειναι πως σε μαυρη μηχανη θα ταιριαζαν οι γκρι οι οποιες θα εδεναν και με το μεγαλο γκρι X που βρισκεται στο πλαινο της μηχανης.

Τροποποιήθηκε από τον kostas_1976

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαζεύοντας στο internet και σε διάφορα forum βρήκα τα εξής:

szzgpc.jpg

Ohlins πηρούνι??? Και αν ναι, από πού???

http://www.ebay.co.u...=item2a327a0bdd

Nitron αμορτισέρ για πίσω.

-Έχει τοποθετήσει κανείς στην μηχανή του?

- Πώς είναι οι αναρτήσεις της μηχανής? Έχετε πει "τώρα θα χρειαζόμουν ένα καλύτερο αμορτισέρ μπροστά ή πίσω"?

ΥΓ: @mitsaras: Ωραίο το κόλπο με το δεμένο tankbag στο πίσω μέρος της σέλας, πολύ καλύτερο από βαλίτσα! Μάλλον θα δανειστώ την ιδέα σου για την δικιά μου :_thumbsup:

9 μηνες το ψαχνα εστειλα μεχρι και email σε αυτον που τραβηξετην φωτο...ειναι ohlins αλλα δεν ξερουμε καταποσο δουλευουν σωστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί την πουλάς; Αν δεν σου αρέσει το χρώμα βάφτην πάλι μαύρη!! Βάλτην αγγελία στο car.gr

καμια επαφη με το χρωμα!!!το μηχανακι αλλαζει ολο με αυτη την ποδια αλλα εμενα με ολα αυτα τα καγκελα της hepco δεν κουμπωνει..θελει ναναι η μαμα ποδια..αυτη η ποδια που εχω ανεβασει και φωτο ειναι για αγριο λουκ και οχι γιανανεβαινεις πεζοδρομια!!!βαφτηκε σε αντιπροσωπο και χουν γινει ολες οι διαδικασιες με σψστο κωδικο απο honda.. http://i198.photobuc...zpsb239a7a9.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκανα το σερβις των 6000...στον αντιπροσωπο της νεας μακρης..εκλεισα ραντεβου μια βδομαδα πριν και με περιμενε πρωι πρωι..για συζητηση και σερβις..ιδιοκτητης και τεχνικος..η αληθεια ειναι οτι τους φανηκε περιεργο οτι ειχα χασει λαδι ελεχτηκε ολο το μηχανακι καμια διαρροη απο τις βιδες της ανακλησης ηταν σφιχτα δεμενες (η αλλαγη εγινε 5 λεπτα δουλεια)το μονο που σκεφτηκαμε ηταν μηπως αποτην αρχη γιατι εγω ημουν απο τους πρωτους που ειχε το μηχανακι δεν βαλαμε σωστα τα λαδια στο πρωτο σερβις..μια διαπιστωση οτι απο την κορυφη του δεικτη max μεχρι το Min τα λαδια ειναι σχεδον 500ml δλδ ανα πεφτει η σταθμη το λαδι ειναι πολυ λιγο αν κατεβαινει χιλιοστα κατι που αναλογα μετην χρηση ειναι φυσιολογικο..τωρα απομενει αφου βαλαμα σχεδον 2950 ml λαδι να δουμε αν καιει σε φυσιολογικες συνθηκες..επισης μου εβαλε κατι αλλα λαδια που μετα απο δοκιμες που εκανε ,αλλαξε κατα 30% την συμπεριφορα στο σαζμαν και σεμενα ποιο μαλακο ποιο ευκολα κατεβασματα χωρις να κυλαει το μηχανακι,Επισης με ενημερωσε οτι στα σεμιναρια της honda εχουν ενημερωσει για καποια σαζμαν με δυσκολια στο κατεβασμα οπως και επισης γιατον κραδασμο...αυτα απο εμενα δυστυχως δουλευω πολυ και δεν εχω χρονο για ταξιδακι και χω τρελλαθει..θανεβασω φωτο απο το νεο look

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την σελα εχει να πει καπιος κατι?εμενα δεν μαρεσι το μπροστινο μερος της καθολου σικονετε λιγο κακοκατασκευασμενη μου φενετε δεν κολαει καλα στο τεποζιτο.εχει κανεις καμια ιδεα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
9 μηνες το ψαχνα εστειλα μεχρι και email σε αυτον που τραβηξετην φωτο...ειναι ohlins αλλα δεν ξερουμε καταποσο δουλευουν σωστα..

Βρήκες ποιο μοντέλο είναι? Γιατί να μην δουλεύει σωστά, να θέλει τίποτα ιδιαίτερες ρυθμίσεις ή κάτι άλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκες ποιο μοντέλο είναι? Γιατί να μην δουλεύει σωστά, να θέλει τίποτα ιδιαίτερες ρυθμίσεις ή κάτι άλλο?

οχι δε βρηκα δυστυχως εχει να κανει ομς με καποιο cr250 ιδιοι κωδικοι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,σκεφτομαι να βαλω κεντρικο σταντ και σκεφτομουν μηπως καποιος εχει τοποθετησει στο δικο του ,να μας πει την γνωμη του.Ειδα σε καποιο σαιτ hondabikes.gr ενα με κοστος 135 ευρω,μου φανηκε ωραιο,καμια γνωμη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,σκεφτομαι να βαλω κεντρικο σταντ και σκεφτομουν μηπως καποιος εχει τοποθετησει στο δικο του ,να μας πει την γνωμη του.Ειδα σε καποιο σαιτ hondabikes.gr ενα με κοστος 135 ευρω,μου φανηκε ωραιο,καμια γνωμη?

Εγώ έχω βάλει το μαμά απο αντιπροσωπεία. Προσωπική μου γνώμη είναι οτι είναι απαραίτητο, απο λάδωμα αλυσίδας μέχρι ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Θα σου πρότεινα να το βάλεις άφοβα. Μόνο θέλει συνήθεια στην αρχή όταν θέλεις να ανοίξεις τον πλαγιοστάτη. Βρίσκονται πολύ κοντά και τα δύο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω βάλει το μαμά απο αντιπροσωπεία. Προσωπική μου γνώμη είναι οτι είναι απαραίτητο, απο λάδωμα αλυσίδας μέχρι ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Θα σου πρότεινα να το βάλεις άφοβα. Μόνο θέλει συνήθεια στην αρχή όταν θέλεις να ανοίξεις τον πλαγιοστάτη. Βρίσκονται πολύ κοντά και τα δύο.

Συμφωνώ με τον lithian. "Όλοι" έχουμε βάλει κεντρικό σταντ, είναι πολύ χρήσιμο ειδικά στο λάδωμα της αλυσίδας και στο πλύσιμο της μηχανής. Το πήρα από την αντιπροσωπεία που αγόρασα την μηχανή σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που αναφέρεις φίλε Νίκο (farmanic) (μαζί με την τοποθέτηση), κάντου παζάρια! Επίσης κατά την γνώμη μου το δεύτερο πιο χρήσιμο γνήσιο αξεσουάρ είναι η ψιλή ζελατίνα, θα την πάρω αλλά προς τον Οκτώβρη.

Καμιά βόλτα θα μαζευτούμε να πάμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετω την παρεα! Νεο μέλος εδω και περιπου 2 χρονια στον χωρο των διτροχων με ενα 150αρι scooter (100 κιλα).

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανακι. Μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και το θελω κυριως για τις καθημερινες μετακινησεις καθως και για τις αποδρασεις του ΣΚ. Ηλικιακα (στη μέση των 30αντα) θεωρω πως εχω το μυαλο εκει που πρεπει για να μεταπηδησω απο το scooter στη μηχανη. Αυτο που μου λειπει ειναι η εμπειρια στα διτροχα (ταχυτητες, βαρος, κτλ κτλ). Υψος 1.78 και 77 κιλα. Δυστυχως δεν εχουν το μηχανακι για test ride oποτε και οι παρακατω ερωτησεις:

Υπαρχει καποιο μελος με αντιστοιχο προφιλ (αλλα και γενικα) να μου πει την γνωμη του σαν κατοχος του cd500x? Εξοικειωση, δυσκολια στην οδηγηση, κτλ κτλ

Θα προτεινατε εναλλακτικη? Ελπιζω πως οχι γιατι μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο :-)

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ενας wannabe κατοχος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετω την παρεα! Νεο μέλος εδω και περιπου 2 χρονια στον χωρο των διτροχων με ενα 150αρι scooter (100 κιλα).

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανακι. Μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και το θελω κυριως για τις καθημερινες μετακινησεις καθως και για τις αποδρασεις του ΣΚ. Ηλικιακα (στη μέση των 30αντα) θεωρω πως εχω το μυαλο εκει που πρεπει για να μεταπηδησω απο το scooter στη μηχανη. Αυτο που μου λειπει ειναι η εμπειρια στα διτροχα (ταχυτητες, βαρος, κτλ κτλ). Υψος 1.78 και 77 κιλα. Δυστυχως δεν εχουν το μηχανακι για test ride oποτε και οι παρακατω ερωτησεις:

Υπαρχει καποιο μελος με αντιστοιχο προφιλ (αλλα και γενικα) να μου πει την γνωμη του σαν κατοχος του cd500x? Εξοικειωση, δυσκολια στην οδηγηση, κτλ κτλ

Θα προτεινατε εναλλακτικη? Ελπιζω πως οχι γιατι μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο :-)

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ενας wannabe κατοχος!

Φίλε geo-port (Γιώργο;) είμαι και εγώ στη μέση των 30άντα, μου ρίχνεις ένα πόντο άλλα σου ρίχνω 2 κιλά (δες σελ.25)!! Μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη (Άργος), το χρησιμοποιώ καθημερινά για να πηγαίνω στη δουλειά και τα Σ/Κ θάλασσα και βόλτες. Για να σε καθησυχάσω εγώ μεταπήδησα από ένα 50αρι glx!! (Έχεις οδηγήσει με συμπλέκτη;) Το CB είναι ευκολοδήγητο, έχει πολύ καλό ζύγισμα και δεν έχει αυτή την αίσθηση της βαριάς και μπουγιάρικης μοτοσυκλέτας-για μένα είναι το τέλειο commuter.

Επιπλέον είναι οικονομικό στις βενζίνες και στα σερβις, όταν με το καλό την πάρεις θα το καταλάβεις αμέσως (το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές σε αυτό το post), δεν είναι οι εποχές μας για varadero και transalp

Έχει πολύ ήσυχο κινητήρα χωρίς καθόλου κραδασμούς ούτε στο μοτέρ αλλά ούτε και στο τιμόνι.Στην εθνική ταξιδεύεις απροβλημάτιστα με 130km/h αλλά η κοντή ζελατίνα δεν θα σε προστατεύσει επαρκώς από τον αέρα. Προσωπικά μου αρέσει να τρώω τον αέρα στη μάπα γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των μηχανών, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο κρύος αέρας και η βροχή εκεί προτιμώ το renault μου.

Οι επιδόσεις του και το τράβηγμα του (σε όλο το εύρος των στροφών) είναι οικανοποιητικότατες. Οι επιταχύνσεις του δεν έχουν σχέση με ένα 250άρι, είναι για να σου δώσω να καταλάβεις το πρώτο πρώτο σκαλοπάτι στο χώρο των "πραγματικών" μηχανών. Στη θέση σου δεν θα έπαιρνα μηχανή αν πρώτα δεν την έκανα test ride, υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με κάποιον θα μπορέσεις να συνενοηθείς, (σε ποιά πόλη μένεις;). Καντου μία βόλτα και αν σ' αρέσει και έχεις τα λεφτά το κλείνεις επί τόπου.Αν δεν έχεις τα λεφτά μπορούμε τότε να μιλήσουμε για εναλλακτικές προτάσεις.

Η θέα από το γραφείο της δουλειάς

DSC_0639_zps05c2f19e.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ CB ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

DSC_1189_zps8081aa75.jpg

DSC_1187_zps64e181e3.jpg

DSC_1188_zps2f285dc3.jpg

DSC_1186_zps6bf2b137.jpg

DSC_1190_zpsf86d233b.jpg

Προσωπικά μου αρέσουν είναι μεγάλες και εμφανισιακές. :chopper: