ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Καλημερα σε ολους! Σημερα παιδια επιτελους παιρνω αριθμο πλαισιου απο Σαρακακη για να τρεξω για την ασφαλεια. Μεσα στην εβδομάδα το παιρνω!!! Φυσικα και θα μπουνε φωτο. Φιλε JIMMAKO κανα 2 σελιδες πιο πισω εχουν αναφερθει τιμεσ για service απο πιο παλιους. Τωρα για τα 12000 χλμ. καθε service τι να σου νπω;;; εγω παντως θα το κανω 12000 /2 ,γιατι η μηχανη μου θα δουλευει καθημερινα χειμωνα - καλοκαιρι. Να ειμαι ησυχος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Καλορίζικο Γιώργο, να το προσέχεις και καλές βόλτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Ευχαριστω stahis78! Και η πλακα ειναι οτι η πρωτη εκδρομη που εχω προγαμματιση ειναι στο Αργος να δω τον κολλητιμο απ'το στρατο ,οποτε αν θελεις ανταλλασουμε τηλ. να τα πουμε απο κοντα!! Γυρω στις 10 με 15/11 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soukima 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Kαλοτάξιδη Γιώργο,καλές βόλτες και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 περιμενουμε εντυπωσεις Γιωργο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Κουτσιαρης 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Απο διαστηματα σερβις τι λεει η μαμα Χονδα?Απο τιμες τι παιζουν?Αν και λιγο νωρις καποιος να χει κανει αρκετα χλμ για να μας πει για μεγαλο σερβις και τα λοιπα αλλα δωστε μια πρωτη εικονα Aγαπητέ jimmako τα διαστήματα συντήρησης είναι σχετικά μεγάλα. Έχω κάνει 2500km. Το πρώτο servise είναι στα 1000km και περιλαμβάνει: αντικατάσταση λαδιών (honda 4-stroke motorcycle oil 10W-30 JASO-MA)+ φίλτρο λαδιού + έλεγχοι. Κόστος 48 ευρώ. Επόμενο servise με αλλαγή λαδιών+φίλτρο+έλεγχοι στα 12000km (θα τα αλλάξω πιό γρήγορα γιατί έβαλα ημισυνθετικά). Προσωπική μου άποψη προτίμησε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (είμαι κάτοχος honda 17 χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, η εταιρία είναι σοβαρή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soukima 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Φιλαράκια είμαι υποψήφιος μελλοντικός ιδιοκτήτης της ομορφότερης μηχανής στον κόσμο! Έχω δεί από κοντά το μαύρο χρώμα και το άσπρο αλλά δεν έχω δεί καθόλου το κόκκινο. Επειδή δεν θέλω να την παραγγείλω πριν την δω στα κόκκινα ξέρει κανείς σας κάποιον έμπορα (Αθήνα) που να την έχει στην βιτρίνα;-ο Σαρακάκης δεν την έχει!! Είμαι από Αργολίδα, αν κανείς έχει την κόκκινη έστω και από Κόρινθο ή Τρίπολη ας με βοηθήσει αν θέλει. Χίλια ευχαριστώ... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4119769/ Aυτή είναι η αγγελία που λέει ότι την έχει σε κόκκινο,κάνε ένα τηλέφωνο να δεις αν ισχύει .Καλό βράδυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4119769/ Aυτή είναι η αγγελία που λέει ότι την έχει σε κόκκινο,κάνε ένα τηλέφωνο να δεις αν ισχύει .Καλό βράδυ. Δεν υπαρχει παιδια κοκκινη εκει εχω παει και γω να δω αλλα την ειχαν πουλησει.δυσκολο να την βρεις σε κοκκινο ερχονται ελαχιστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ευχαριστω για τις ευχες παιδια ακι ανταπωδιδω! Βεβαιως θα υπαρχει ενημερωση ,φωτο, εντυπωσεις!Και σιγουρα αθτο που θα σας πω με οση ακριβεια μπορω ειναι η καταναλωση. Υπαρχει συγκεκριμενο δρομολογιο καθημερινα τις πρωτες μερες με ολες τις συναρτησης καθορισμενες π.χ. ταχυτητα, αποσταση, βαρος. Θαενημερωσω αναλυτικα!!! Καλημερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Δεν υπαρχει παιδια κοκκινη εκει εχω παει και γω να δω αλλα την ειχαν πουλησει.δυσκολο να την βρεις σε κοκκινο ερχονται ελαχιστες. 'Η θα με βοηθήσει κάποιος από το φόρουμ ή θα πω σε κάποιον έμπορα πού έχει το θάρρος με τον πελάτη του ή...θα την στύνω κάθε Σ/Κ στη πλατεία στο Ναύπλιο, μέχρι το Δεκέμβρη όλο και κάποια θα πετύχω! Διαφορετικά...πέρλα.Thanks guys Ευχαριστω για τις ευχες παιδια ακι ανταπωδιδω! Βεβαιως θα υπαρχει ενημερωση ,φωτο, εντυπωσεις!Και σιγουρα αθτο που θα σας πω με οση ακριβεια μπορω ειναι η καταναλωση. Υπαρχει συγκεκριμενο δρομολογιο καθημερινα τις πρωτες μερες με ολες τις συναρτησης καθορισμενες π.χ. ταχυτητα, αποσταση, βαρος. Θαενημερωσω αναλυτικα!!! Καλημερα! Σου έστειλα P.M πάνω πάνω δεξιά στη σελίδα,δεν ξέρω αν το είδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soukima 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Παιδιά δώστε τα φώτα σας για καμιά αξιόλογη ζελατίνα και κάγκελα.Μίλησα με hondabikes.gr και μου είπαν ότι για πάνω από 140 χ.λ.μ./ώρα η givi δεν κάνει.Τι άλλο μπορούμε να βάλουμε?Καλή μέρα σε όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Κουτσιαρης 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Παιδιά δώστε τα φώτα σας για καμιά αξιόλογη ζελατίνα και κάγκελα.Μίλησα με hondabikes.gr και μου είπαν ότι για πάνω από 140 χ.λ.μ./ώρα η givi δεν κάνει.Τι άλλο μπορούμε να βάλουμε?Καλή μέρα σε όλους. Αγαπητή soukima καλύτερα να προτιμήσεις τη μεγαλύτερη ζελατίνα της Honda όσο για κάγκελα SW-MOTECH ή Honda. Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πάντα ακριβότερα αλλά τουλάχιστον εφαρμόζουν χωρίς μετατροπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 τελικά μας βγήκε ροπάτο το μικρό :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soukima 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αγαπητή soukima καλύτερα να προτιμήσεις τη μεγαλύτερη ζελατίνα της Honda όσο για κάγκελα SW-MOTECH ή Honda. Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πάντα ακριβότερα αλλά τουλάχιστον εφαρμόζουν χωρίς μετατροπές. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,ότι μου προτείνεις θα το λάβω σοβαρά υπ όψη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 http://www.fasterandfaster.net/2012/11/2013-honda-cb500x-adventure-touring.html Site με πολύ υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας εικόνες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 αυτό το κακόγουστο Χ να μην είχε... Εσεις που το έχετε μπορείτε λίγο να πείτε αν το Χ είναι αυτοκόλλητο (άρα αφαιρείτε εύκολα) ή έχουν περάσει από πάνω βερνίκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theleniel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαιρετώ την παρέα ακόμη ένας κάτοχος ενός Honda cb500x έχοντας κάνει 2000χλμ μπορώ να πω ότι είναι μια τέλεια μηχανή γενικής χρήσης η όποια θα μείνει στα χεριά μου αρκετά χρόνια Όσο αφορά το θέμα του άσχημου , κατά τη γνώμη μου αυτοκόλλητου που έχει ναι βγαίνει με λίγο υπομονή Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2013 από τον Theleniel 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 καλως ηρθες Theleniel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Καλως ηρθες ωραιες χουφτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspino 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Aγαπητέ jimmako τα διαστήματα συντήρησης είναι σχετικά μεγάλα. Έχω κάνει 2500km. Το πρώτο servise είναι στα 1000km και περιλαμβάνει: αντικατάσταση λαδιών (honda 4-stroke motorcycle oil 10W-30 JASO-MA)+ φίλτρο λαδιού + έλεγχοι. Κόστος 48 ευρώ. Επόμενο servise με αλλαγή λαδιών+φίλτρο+έλεγχοι στα 12000km (θα τα αλλάξω πιό γρήγορα γιατί έβαλα ημισυνθετικά). Προσωπική μου άποψη προτίμησε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (είμαι κάτοχος honda 17 χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, η εταιρία είναι σοβαρή). Γει χαρα, Εγώ όταν την παρέλαβα ρώτησα τι θα κοστίσει το πρώτο service και μου είπε ότι ο κατασκευαστής ζητάει λάδια+φίλτρο+άνοιγμα για έλεγχο. Μου λέει ‘εμείς θεωρούμε ότι ο έλεγχος είναι υπερβολή και δεν το κάνουμε αν δεν θέλει ο πελάτης. Εάν το θέλει θα κοστίσει 70euro έξτρα, δηλαδή λάδια+φίλτρο = γύρω στα 50 και έλεγχος = 70, Total = 120.’ Εσάς σας είπαν όλα μαζί 48 ευρώ? Επίσης τον έλεγχο αν δεν τον κάνω τι γίνετε με την εγγύηση, εκτός και εάν γράψει ο μηχανικός ότι έγινε. Μπορεί και να μην κατάλαβα καλά και από τα 50 χωρίς έλεγχο να πηγένει στα 70 με έλεγχο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2013 από τον aspino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORKALK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 τι τελικη ταχυτητα εχει?ορθιος και σκυφτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 η εγγύηση ισχύει πας δεν πας σε αντιπροσωπεια συμπληρωσεις η οχι το βιβλιαρακη αυτα τα λενε μονο στο ελλαδισταν... εγω σε ολα τα μοτο δεν πηγα αντιπροσωπεια κ μια φορα που χρειαστηκε μια χαρα μου το εφτιαξαν! δηλ αν για καποιο λογο χασεις το βιβλιο δεν ισχυει η εγγυηση? αλλοστε αυτος που θα στο φτιαξει θα πληρωθει, οχι απο εσενα,εκτος κ δε θελει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anemostra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 καλησπερα ειμαι και εγω κατοτοχος της cb500x την εχω 2 μηνες και εχω κανει 5950 χλμ. μου παρουσιασε ενα προβλημα οταν ξεπερνω τα 140 (περιπου) μου αναβει το πορτοκαλη φωτακι της μηχανης που εχει το καντραν... την σβηνω και μετα ολα καλα αρκει να μην ξεπερασω τα 140... αυτο δεν μου το κανει παντα, αλλα αρκετες φορες. θελω την γνωμη σας και μηπως ξερεται κανενα καλο συνεργειο για να το κοιταξει, και οχι να με ξεπεταξει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαιρετώ και εγώ την ομήγυρη, καθ οτι κάτοχος της εν λόγω moto εδώ και λίγους μήνες, μάλλον εγώ θα είμαι ο παππούς της παρέας. Συνάδελφε anemostra, λόγω του ότι ακόμα δεν έχω το service manual της μηχανής δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πάρα πολύ (στο αν υπάρχει και σε αυτό το Honda τρόπος να "διαβάσει" ο ιδιοκτήτης τη μνήμη του PGM), πάντως στη θέση σου θα ξεκίναγα με ένα τηλέφωνο στο όποιο service θα πήγαινα (συμπεριλαμβανομένου και του Σαρακάκη) για να περνούσα από εκεί να το βάλουν στο διαγνωστικό, να μου πουν τi έχει και να αποφασίσω, αν έχω χρόνο, να το αφήσω να το φτιάξουν δωρεάν αφού είναι στην εγγύηση ή αν δώ ότι μου τα μασάνε να πάω σε άλλον εξουσιοδοτημένο και να πω το ιδιο παραμύθι "τι έχει για να δώ αν μπορώ να το αφήσω τώρα για φτιάξιμο". Συμπεριλαμβάνω τον Σαρακάκη στις πιθανές επιλογές λόγω της εγγύησης, όπου τα κατα τόπους εξουσιοδοτημένα θα ασχοληθούν με την μηχανή χωρίς σχεδόν όφελος λόγω εγγύησης ( με μεγάλη πιθανότητα να σου σπάσουν και κάποιο πλαστικό κλιπάκι από τα πλαινά μαύρα πλαστικά καλύματα, όπως μου έκανα σε μένα στο πρώτο service). Εφόσον βέβαια "μηδενίζει" το PGM όταν ξανανοίγεις το κλειδί πιθανότατα δεν είναι κάτι άμεσα σοβαρό. Συνεργείο δεν μπορώ να σου συστήσω καθότι παλαιότερα (πολύ) εργαζόμουνα σε αυτά και ουδεμία εμπιστοσύνη έχω (τις φτιάχνω μόνος μου). Πάντως για Honda, πολύ τίμια μου φέρθηκε ο Γεωργούσης στη Συγγρού σε ένα τρακάρισμα που είχα, ενώ εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Βιτωράτο που τώρα βρίσκεται στο περιφεριακό των Σπατών. Πιό κάτω μία κατασκευή που έκανα, γιατί το άνοιξε κλείσε της σέλας αφενός θα την χαλάσει αφετέρου μου είχε σπάσει ξέρετε τί. Ανοξειδωτο φύλλο λαμαρίνας κομμένο στο lazer για απόλυτη εφαρμογή. Όσο για κάγκελα γνήσια έχω βρεί μιά τιμή αρκετά χαμηλή, θέλω να διασταυρώσω πρώτα και θα επανέλθω. <προσπαθω να ανεβασω φωτογραφιες και δεν τις παίρνει ξέρει κανεις γιατί> Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2013 από τον Mcpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξερει κανείς γιατί ενώ κάνει paste τις photo στον επεξεργαστη κειμένου, τελικά δεν τις ανεβάζει. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2013 από τον Mcpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες