baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 γεια σας παιδια! επειδη σε λιγο καιρο 8α παρω KTM SX 85 μπορειτε να με στειλετε κανενα βιντεο πως να αλλαζω ταχυτητες?και αμα ξερετε :P οταν εχω 2 ταχυτητα ας πουμε πρεπει να πατησω καθολου συμπλεκτη για να παω στην 3 ταχυτητα η να μην πατησω καθολου?για μοτοκρος μιλαμε μην το ξεχνατε! απαντηστε παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Όπως βλέπεις μπαίνουν βλέπουν κ δεν απαντούν... Μας βάζεις δύσκολα... Ας ξεκινήσουμε αλλιώς.. Μίλα μας για εσένα .. Πες μας δυο λόγια για τον εαυτό σου... Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις και τέτοια.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) καταραμένα τρολλς Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον kost4s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Τι να το κάνεις , καλύτερα το βλέπεις σε βίντεο , στο YouTube , στο ίντερνετ , καλύτερα εκεί παρά να τρέχεις έξω από το να το βλέπεις από κοντά , θα είναι και πιο εύκολο ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Τι να το κάνεις , καλύτερα το βλέπεις σε βίντεο , στο YouTube , στο ίντερνετ , καλύτερα εκεί παρά να τρέχεις έξω από το να το βλέπεις από κοντά , θα είναι και πιο εύκολο ! Κ εγώ το δίπλωμα μέσω youtube το πήρα..! Σιγά μην έτρεχα για μαθήματα... Τις μαλ@@@ που κάναμε πιτσιρικάδες που καβαλούσαμε μηχανάκια σε αλάνες ..? Εεεμ δεν υπήρχε τότενες το ιντερνέτ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια εχω οδηγησει μηχανακια :P ας πουμε innova ειμαι σχεδον 15 χρονων δεν ειμαι πολυ ψηλος αλλα πιστευω οτι φτανω στο KTM to 85! το θεμα ητανε πως θα μαθω τον συμπλεκτη!εχω και ενα κινεζικο αλλα εινε 50αρι και παει χαλια :P τελικη ταχυτητα ειναι τα 50-60 (ξερω ξερω βλακια που το πηρα αλλα ητανε η τρελα της στιγμης)ο συμπλεκτης εινε αυτο που με ζοριζει γιατι δεν εχω οδηγησει μηχανακι με συμπλεκτη και εχω μαθει οτι εινε ζορικα ειδικα την πρωτη φορα :Pγια αυτο ροταω!μηπως ξερετε κανενα βιντεο να δω να κοιταξω και λιγο!να παρω ματι ρε παιδι μου :P και εινε καλυτερο να εχω αυτο που εχουνε τα κρανη επανο?δηλαδη εκεινο το γυαλι? η να παρω τα γυαλια ! αχχχχ δεν ξερω πος να το πω:P συγγνωμη!!!εννοω να βαλω μασκα η να εχω τα γυαλια του κρανους? Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον baggospro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 οπως εισαι... εφυγες.... για ποδηλατο... με 21 ταχυτητες.... χωρις συμπλεκτες.... κ μηδεν καταναλωση... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 οπως εισαι... εφυγες.... για ποδηλατο... με 21 ταχυτητες.... χωρις συμπλεκτες.... κ μηδεν καταναλωση... axaxaxaxaxaxaxa αμα θες πες μου την αποψη σου και οχι να κορο'ιδευεις!και εσυ ετσι θα εκανες αμα ηθελες να παρεις μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εντάξει ρε παίδες μην το αποπαίρνετε το παλικάρι. Φιλαράκι Βαγγο ότι και να σου πει ο καθένας δεν θα καταλάβεις τίποτα,ζήτα βοήθεια από κανέναν που ξέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εντάξει ρε παίδες μην το αποπαίρνετε το παλικάρι. Φιλαράκι Βαγγο ότι και να σου πει ο καθένας δεν θα καταλάβεις τίποτα,ζήτα βοήθεια από κανέναν που ξέρει. σε ευχαριστω παρα πολυ!πεστους τa αλλα δεν ξερω και πολλους για αυτο ροταω!μπας και υπαρχει κανενας που να βοηθησει εστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Για πιστακι χωματινο φαση, ε; Ωραια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Για πιστακι χωματινο φαση, ε; Ωραια! ναι,ετσι για να περναω ωραια:P εχω βαρεθει στους υπολογιστες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos93 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 εχεις σκευτει να κανεις ενα απλο search στο youtube η μπα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 εχεις σκευτει να κανεις ενα απλο search στο youtube η μπα?? εκανα αλλα απο οτι ειδες επανο δεν βρηκα τιποτα!δεν βγαζουν και πολυ βιντεο για motocross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Λοιπόν είσαι 15 (ας μην σε πω τρολλ του κερατά ακόμα, θα δείξει...), πήγαινε youtube και δες πως γίνεται . Πατάς συμπλέκτη και αλλάζεις ταχύτητα κατέβασμα προς τα κάτω, ανέβασμα προς τα πάνω. Το αντίθετο απο το innova (αν και σε κόβω να είσαι κανα 34χρονο γομάρι, οπότε θα ξέρεις...). Αν πάλι είσαι 15 χρονών πήγαινε πήδα καμιά γκόμενα να στανιάρεις, μην κινδυνεύεις να σκοτώσεις κανέναν στον δρόμο... Εντελός φιλικά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αφου τα πας καλα γενικα με την ορθογραφια το "ειναι" γιατι το γραφεις "εινε"? Επι του θεματος τωρα.. Κανεις δε γεννηθηκε με τη γνωση, ολοι λιγο πολυ την αποκτησαμε με τα χρονια και τις προσπαθειες, ο συμπλεκτης δεν ειναι κατι το δυσκολο, πατας συμπλεκτη--->βαζεις ταχυτητα--->δινεις λιγο γκαζι---> αφηνεις μαλακα το συμπλεκτη και ξεκινας, αυτο ειναι ολο.. το ιδιο κανεις σε καθε αλλαγη ταχυτητας με τη διαφορα οτι δε δινεις γκαζι αλλα αφηνεις γκαζι και μολις κουμπωσει η ταχυτητα ξαναδινεις γκαζι. Το καλυτερο θα ηταν να σου δειξει καποιος απο κοντα. Πετυχα ενα πιτσιρικο 14 χρονων μια μερα στο βουνο με ενα ΚΧ85 και το εχωνε πολυ ασχημα και στα μονοπατια αλλα και σε μια παλια πιστα που ειναι το σημειο συναντησης μας, παντου ταπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Λοιπόν είσαι 15 (ας μην σε πω τρολλ του κερατά ακόμα, θα δείξει...), πήγαινε youtube και δες πως γίνεται . Πατάς συμπλέκτη και αλλάζεις ταχύτητα κατέβασμα προς τα κάτω, ανέβασμα προς τα πάνω. Το αντίθετο απο το innova (αν και σε κόβω να είσαι κανα 34χρονο γομάρι, οπότε θα ξέρεις...). Αν πάλι είσαι 15 χρονών πήγαινε πήδα καμιά γκόμενα να στανιάρεις, μην κινδυνεύεις να σκοτώσεις κανέναν στον δρόμο... Εντελός φιλικά... δεν ειμαι troll!απλα δεν εχω και τοση εμπειρια σε μηχανακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3575029/ αυτο εδω σκεφτομαι να παρω!(για την ορθογραφια ξερω)εγραφα παλια στα greeklish και εχω ξεχασει τα παντα! πειτε γνωμες για αυτο το μηχανακι!αυτο σκεφτομαι να παρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Παντως αν ψαξεις youtube θα βρεις σιγουρα βιντεακια. Δεν δινεις αυριο τιποτα εξετασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Παντως αν ψαξεις youtube θα βρεις σιγουρα βιντεακια. Δεν δινεις αυριο τιποτα εξετασεις? οχι;) τουλαχιστον οχι αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πρεπει να ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου και ας ειναι καμποσα κυβικα λιγοτερο. Περα απο αυτο, τι υψος εχεις, τι σωματοτυπο (εισαι χοντρουλης, αδυναμος ή γεροδεμενος; ) Το πιστακι ειναι μικρο; Σαν μικρη πιστα καρτ, χωματινη; Σου το λεω γιατι συνηθως σε αυτη την ηλικια (16+), ιδιως αμα βλεπεις να εχει και καποια συνεχεια, θα σου ελεγα να κοιταξεις για κανενα full-size μηχανακι, ομοιως και αν η πιστουλα και το σωματοτυπο σου προσφερεται. Μην κολας τοσο σε στατικη κατασταση (αν πατανε τα ποδια σου κατω), αλλα προσπαθησε να ανεβεις και να δεις αν νιωθεις καλα οδηγωντας. Πριν απο αυτο ομως βρες ενα φιλο σου, παρε καμια βολτα, να μαθεις να κανεις καμια 10ρια γυρους, να δεις τι παιζει με τον συμπλεκτη. Επισης εισαι σιγουρος οτι θελεις να δωσεις κοντα στο 2χιλιαρο για μηχανακι τοσο εξειδικευμενο; Εξοπλισμο εχεις; Γνωριζεις πως αυτα τα μηχανακια δεν βγαζουν καν πινακιδα, οποτε δεν μπορεις να κυκλοφορεις στο δρομο, ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πρεπει να ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου και ας ειναι καμποσα κυβικα λιγοτερο. Περα απο αυτο, τι υψος εχεις, τι σωματοτυπο (εισαι χοντρουλης, αδυναμος ή γεροδεμενος; ) Το πιστακι ειναι μικρο; Σαν μικρη πιστα καρτ, χωματινη; Σου το λεω γιατι συνηθως σε αυτη την ηλικια (16+), ιδιως αμα βλεπεις να εχει και καποια συνεχεια, θα σου ελεγα να κοιταξεις για κανενα full-size μηχανακι, ομοιως και αν η πιστουλα και το σωματοτυπο σου προσφερεται. Μην κολας τοσο σε στατικη κατασταση (αν πατανε τα ποδια σου κατω), αλλα προσπαθησε να ανεβεις και να δεις αν νιωθεις καλα οδηγωντας. Πριν απο αυτο ομως βρες ενα φιλο σου, παρε καμια βολτα, να μαθεις να κανεις καμια 10ρια γυρους, να δεις τι παιζει με τον συμπλεκτη. Επισης εισαι σιγουρος οτι θελεις να δωσεις κοντα στο 2χιλιαρο για μηχανακι τοσο εξειδικευμενο; Εξοπλισμο εχεις; Γνωριζεις πως αυτα τα μηχανακια δεν βγαζουν καν πινακιδα, οποτε δεν μπορεις να κυκλοφορεις στο δρομο, ετσι; το γνωριζω αυτο αλλα οι φιλοι μου δεν εχουν τετοια μηχανακια η πιστα ειναι υπερβολικα μεγαλη!(ετσι πιστευω εγω)ειμαι κοντα στο 1,50 και οχι και πολυ χοντρος θα το ελεγα:P εχω κοιλια αλλα οχι και παρα πολυ!απο εξοπλισμο ειναι το μονο ευκολο!πρωτα να παρω το μηχανακι και τον εξοπλισμο δανιζομαι μερικα πραγματα απο φιλους στην αρχη και μετα αγοραζω δικο μου καλυτερο! για τα λευτα δεν παιζει και τεραστιο προβλημα γιατι δουλευω τα καλοκαιρια!απλα να μην εχει προβλημα το μηχανακι και μετα με βγει και παραπανο λευτα!μην μας πιασει κοτσους:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εγω λεω για αρχη μαζι με το μηχανακι να παρεις ενα κρανακι, κατα καιρους βγαζουν προσφορες καποια καταστηματα και με 100 ευρω και κατω αγοραζεις κρανος, μιλαω για εντουραδικο-ΜΧαδικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μα αφου οι φιλοι σου δεν εχουν τετοια μηχανη, πως θα δανειστεις τον εξοπλισμο τους; Με ασφαλτινο κρανος, ασφαλτινες μποτες, χοντρα γαντια και κορντουρες ( και ο,τι ναναι νουμερα εννοειται) θα μπεις για μοτοκρος; Σε ποια περιοχη εισαι; Μηπως υπαρχει απο εδω κανενας χωματινος να σου δειξει 2-3 βασικα πραγματακια. Για να υπαρχει πιστακι και να συντηρειται, ολο και καποιοι θα μπαινουν μεσα. Μιλα σε αυτους και αν σου δωσουν ζητα απο εκει βολτα και τα μηχανακια και τον εξοπλισμο ή τουλαχιστον ζητα την αποψη τους σε πρωτη φαση. Εντιτ: Εκτος απο αυτο που ειπε ο Τασος, Μη ο δενεις τοσο κομπο οτι θα παρεις το συγκεκριμενο μηχανακι. Χωρις να εχεις καμια ιδεα μπορει να το μετανιωσεις πολυ γρηγορα, για την επιλογη σου. Επισης, παιζουν πολλες φορες προσφορες μεταχειρισμενος εξοπλισμος σε πολυ καλη κατασταση. Ριξε και μια ματια στο dirtbike.gr Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον kalimera8764 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggospro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μα αφου οι φιλοι σου δεν εχουν τετοια μηχανη, πως θα δανειστεις τον εξοπλισμο τους; Με ασφαλτινο κρανος, ασφαλτινες μποτες, χοντρα γαντια και κορντουρες ( και ο,τι ναναι νουμερα εννοειται) θα μπεις για μοτοκρος; Σε ποια περιοχη εισαι; Μηπως υπαρχει απο εδω κανενας χωματινος να σου δειξει 2-3 βασικα πραγματακια. Για να υπαρχει πιστακι και να συντηρειται, ολο και καποιοι θα μπαινουν μεσα. Μιλα σε αυτους και αν σου δωσουν ζητα απο εκει βολτα και τα μηχανακια και τον εξοπλισμο ή τουλαχιστον ζητα την αποψη τους σε πρωτη φαση. εχω μιλησει σε μερικουυς τους παρακολουθω και πως κανουνε!και κρανος εχω κανονικο motocross !ποιο σημαντικο ομως ειναι οι μποτες!αυτο ειναι το πρωτο που θα παρω!καληνυχτα απο εμενα και ευχαριστω πολυ! θα δω αυριο τα αλλα post Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες