stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Σήμερα πήρα το εν λόγω καλοκαιρινό διάτρητο μπουφανάκι καθώς με το χειμερινό/ανοιξιάτικο nordcap δεν την πάλευα καθόλου μες στις ζέστες και την κίνηση. Να σας πω την αλήθεια την εταιρία αυτή δεν την είχα ακουστά!! Το φόρεσα για μια ώρα περίπου μέσα στην πόλη και νομίζω ότι με ικανοποίησε αρκετά, τώρα αν σφίξουν κι' άλλο οι ζέστες θα το μάθω! Εχει προστασίες στος αγκώνες, ώμους, πλάτη. Υπάρχει κανείς σας που να γνωρίζει το μπουφάν για λεπτομέρειες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το μπουφανάκι γιατί είμαι και 'γω σε αναζήτηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το μπουφανάκι γιατί είμαι και 'γω σε αναζήτηση; Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα, το πήρα πριν κανα τρίωρο. Πήγα σ' ένα μαγαζί υιού συναδέλφου μου, το δοκίμασα, με έκατσε μια χαρά, πλήρωσα και έφυγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα, το πήρα πριν κανα τρίωρο. Πήγα σ' ένα μαγαζί υιού συναδέλφου μου, το δοκίμασα, με έκατσε μια χαρά, πλήρωσα και έφυγα! Ούτε μοντέλο και τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 σορρυ μαν.... Mοντέλο το γράφω και στον τίτλο: Held TROPIC II Meshjacke Tιμή: 115 ευρώ +45 ευρώ αδιάβροχη εσωτερική επένδυση την οποία δεν πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 σορρυ μαν.... Mοντέλο το γράφω και στον τίτλο: Held TROPIC II Meshjacke Tιμή: 115 ευρώ +45 ευρώ αδιάβροχη εσωτερική επένδυση την οποία δεν πήρα. Πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο!! Ευχαριστώωωωωωωωωω :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloutso 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Το δοκίμασα κι εγώ σε κατάστημα στην πειραιώς δίπλα από τη γέφυρα του κηφισού, αλλά δεν το πήρα. Κάτι με χαλαγε..... νομίζω όμως ήταν πιο φθηνο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spect7 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Φίλε stantonop κάνε μου την χάρη να μου πεις κάτι , οι προστασίες στους αγκώνες και στους ώμους είναι κοκάλινες ? Δέχεται εξτρα προστασία για την πλάτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Καλημέρα και καλορίζικο το μπουφανάκι! Μπορείς να μας πεις από ποιο μαγαζί το πήρες? Έστω και με pm. Η εταιρεία αυτή είναι http://www.held.de/20-1-Heritage.html Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Στέργιο με 'γεια αχρείαστο να είναι! εγώ πάντως με το καλοκαιρινό μου (και δεν νομίζω πώς έχει σημασία το μοντέλο) ακόμα και με φούλ καύσωνα δεν το έβγαλα ποτέ μέσα στην πόλη μπρός πίσω 2 φορές την μέρα στη δουλειά πέρσι το καλοκαίρι! όλα μια συνήθεια είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simeon 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 στα γάντια η Held που είχα ψαξει παλιοτερα έχει πολύ καλές κριτικές και εξω ειναι αρκετα γνωστη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Φίλε stantonop κάνε μου την χάρη να μου πεις κάτι , οι προστασίες στους αγκώνες και στους ώμους είναι κοκάλινες ? Δέχεται εξτρα προστασία για την πλάτη? Οι προστασίες δεν είναι κοκάλινες, αλλά είναι σκληρές. Αφαιρούνται εύκολα και αν θέλω μπορώ να βάλω αυτές που έχει το χειμωνιάτικο και είναι σκληρές. Στην πλάτη έχει προστασία. Στέργιο με 'γεια αχρείαστο να είναι! εγώ πάντως με το καλοκαιρινό μου (και δεν νομίζω πώς έχει σημασία το μοντέλο) ακόμα και με φούλ καύσωνα δεν το έβγαλα ποτέ μέσα στην πόλη μπρός πίσω 2 φορές την μέρα στη δουλειά πέρσι το καλοκαίρι! όλα μια συνήθεια είναι! Γι' αυτό τον λόγο το πήρα, χωρίς μπουφάν δεν νιώθω άνετα με την ασφάλεια. Να φανταστείς εχθές ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα πάρω και πήγα κοντομάνικος... σ' όλο τον δρόμο ήμουν χ$σμένος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Δεν ξέρω τις σωματικές αντοχές σου στον αέρα πάντως εγώ για εκτός πόλης διαδρομές και ταξίδια ακόμα και το καλοκαίρι φοράω την χειμωνιάτικη γκορντούρα χωρίς τις επενδύσεις. Γιατί εκτός απο την πολύ ανώτερη προστασία (1000άρα γκορντούρα και προστασία απο αυχένα ώς την μέση) δεν αντέχω να τρώω τόσο αέρα στο στήθος σε μεγάλες διαδρομές μετά το βράδυ τα νοιώθω όλα να πονάνε! χώρια ότι όταν νυχτώνει και σε πετύχει σε τίποτα βουνίσιες διαδρομές κρυώνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες