Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας παιδες...θα ηθελα να σας ρωτησω αμα γινεται να βαλω μια race guns εξατμιση πανω σε ενα honda supra!!!ευχαριστω για τον χρονο σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν είναι από και για το ίδιο μηχανάκι σαφώς και γίνεται .

Μη μπλέξεις με κόψε ραψε , προτίμησε ότι μπαίνει κουτί χωρίς πατέντες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι από και για το ίδιο μηχανάκι σαφώς και γίνεται .

Μη μπλέξεις με κόψε ραψε , προτίμησε ότι μπαίνει κουτί χωρίς πατέντες .

ειναι απο yamaha crypton x για honda supra!πως το κωβεις?γινεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι απο yamaha crypton x για honda supra!πως το κωβεις?γινεται?

θα χρειαστεί πατέντα ο λαιμός, σχετικά δύσκολο, μιας και του Χ ο λαιμός δεν έχει καμία σχέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα χρειαστεί πατέντα ο λαιμός, σχετικά δύσκολο, μιας και του Χ ο λαιμός δεν έχει καμία σχέση.

ρε φιλε εχω τρελαθει με την race guns και θελω να τν βαλω πανω στο honda μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ήχος πάντως θα αλλάξει πολύ πάνω στο supra. Πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτόν που τις κατασκευάζει, να σου πει ακριβώς τι παίζει. ;)

Τροποποιήθηκε από τον AlexDMegara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκτος απο τό ότι έχει διαφορά ο λεμός του crypton Με το supra το αρχικό του crypton που πάει στην κεφαλή είναι πιό μεγάλο απο του supra επομένος είναι λίγο δύσκολο και εκείνο το σημείο ....... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ήχος πάντως θα αλλάξει πολύ πάνω στο supra. Πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτόν που τις κατασκευάζει, να σου πει ακριβώς τι παίζει. ;)

δηλαδη πως θα γινει?το crypton x ηταν μαμα και εβγαζε γερο ηχο,το δικο μμ ειναι 54mm!!

εκτος απο τό ότι έχει διαφορά ο λεμός του crypton Με το supra το αρχικό του crypton που πάει στην κεφαλή είναι πιό μεγάλο απο του supra επομένος είναι λίγο δύσκολο και εκείνο το σημείο ....... :(

καταλαβααα,,ολα σκατα με πανε... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες μπορεις να την παρεις,να κρατησεις το τελικο και να αγορασεις λαιμό για το δικο σου μηχανάκι απο την raceguns

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες μπορεις να την παρεις,να κρατησεις το τελικο και να αγορασεις λαιμό για το δικο σου μηχανάκι απο την raceguns

πολυ καλη πατεντα αυτη...γτ εχω μια motorsport τωρα πανω στο μηχανακι,κανει θορυβο αλλα θελω το μηχανακι να ειναι ηχορυπανση....μιπως μπορειτε να με προτεινεται καμια εξατμιση αλλα ηχορυπανση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες μπορεις να δεις και τις protech (εχουν μαζι και σιγαστηρα) αλλά δεν ειναι τοσο καλες οσο οι raceguns

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες μπορεις να δεις και τις protech (εχουν μαζι και σιγαστηρα) αλλά δεν ειναι τοσο καλες οσο οι raceguns

φιλε τις εχω δει ολες αλλα δεν μου πολυ αρεσαν με θεμα παντα τον ηχο...εγω προτιμω κατι σαν racegun,gl pro racing κατι τετοιο..να γινουμε και λιγο καγκουρες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες κ προς την top exhaust μεριά κάνει μαματο θόρυβο θυμάμαι με πατέντα εχω βάλει σε κάζε αρ μαζί με 22άρι καμπ κ πήρε +6 χλμ τελική

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες κ προς την top exhaust μεριά κάνει μαματο θόρυβο θυμάμαι με πατέντα εχω βάλει σε κάζε αρ μαζί με 22άρι καμπ κ πήρε +6 χλμ τελική

πως λεγεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ενω με τη race guns ή τη protech tri oval δεν θα τον ακουσουν καν

αμα θες καμια protech oval παντως πουλαω τη δικη μου,απλα επειδη κανει πολυ θορυβο ακομα και με τη ταπα και βαρεθηκα το θορυβο αφου το χω για ντελιβερυ το παπι.λογικα θα μπαινει κουτι στο σουπρα αφου την εχω σε daytona dy50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα