johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Γεια σας παιδες...θα ηθελα να σας ρωτησω αμα γινεται να βαλω μια race guns εξατμιση πανω σε ενα honda supra!!!ευχαριστω για τον χρονο σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 καινούρια ή μεταχειρισμένη; τελικό ή ολόσωμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 καινούρια ή μεταχειρισμένη; τελικό ή ολόσωμη; καινουργια και ολοσωμη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 τότε ναι, γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 γιατι αμα ειναι μεταχηρισμενη δν γινεται? αλλα παλι ολωσομη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Αν είναι από και για το ίδιο μηχανάκι σαφώς και γίνεται . Μη μπλέξεις με κόψε ραψε , προτίμησε ότι μπαίνει κουτί χωρίς πατέντες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 ειναι απο yamaha crypton x για honda supra!πως το κωβεις?γινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Αν είναι από και για το ίδιο μηχανάκι σαφώς και γίνεται . Μη μπλέξεις με κόψε ραψε , προτίμησε ότι μπαίνει κουτί χωρίς πατέντες . ειναι απο yamaha crypton x για honda supra!πως το κωβεις?γινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 ειναι απο yamaha crypton x για honda supra!πως το κωβεις?γινεται? θα χρειαστεί πατέντα ο λαιμός, σχετικά δύσκολο, μιας και του Χ ο λαιμός δεν έχει καμία σχέση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 θα χρειαστεί πατέντα ο λαιμός, σχετικά δύσκολο, μιας και του Χ ο λαιμός δεν έχει καμία σχέση. ρε φιλε εχω τρελαθει με την race guns και θελω να τν βαλω πανω στο honda μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) ο ήχος πάντως θα αλλάξει πολύ πάνω στο supra. Πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτόν που τις κατασκευάζει, να σου πει ακριβώς τι παίζει. ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2013 από τον AlexDMegara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 εκτος απο τό ότι έχει διαφορά ο λεμός του crypton Με το supra το αρχικό του crypton που πάει στην κεφαλή είναι πιό μεγάλο απο του supra επομένος είναι λίγο δύσκολο και εκείνο το σημείο ....... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 ο ήχος πάντως θα αλλάξει πολύ πάνω στο supra. Πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτόν που τις κατασκευάζει, να σου πει ακριβώς τι παίζει. ;) δηλαδη πως θα γινει?το crypton x ηταν μαμα και εβγαζε γερο ηχο,το δικο μμ ειναι 54mm!! εκτος απο τό ότι έχει διαφορά ο λεμός του crypton Με το supra το αρχικό του crypton που πάει στην κεφαλή είναι πιό μεγάλο απο του supra επομένος είναι λίγο δύσκολο και εκείνο το σημείο ....... :( καταλαβααα,,ολα σκατα με πανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 μπορεί τότε να μην έχει μεγάλη διαφορά πάντος θα έχει ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 αν θες μπορεις να την παρεις,να κρατησεις το τελικο και να αγορασεις λαιμό για το δικο σου μηχανάκι απο την raceguns Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 αν θες μπορεις να την παρεις,να κρατησεις το τελικο και να αγορασεις λαιμό για το δικο σου μηχανάκι απο την raceguns πολυ καλη πατεντα αυτη...γτ εχω μια motorsport τωρα πανω στο μηχανακι,κανει θορυβο αλλα θελω το μηχανακι να ειναι ηχορυπανση....μιπως μπορειτε να με προτεινεται καμια εξατμιση αλλα ηχορυπανση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 αν θες μπορεις να δεις και τις protech (εχουν μαζι και σιγαστηρα) αλλά δεν ειναι τοσο καλες οσο οι raceguns Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 αν θες μπορεις να δεις και τις protech (εχουν μαζι και σιγαστηρα) αλλά δεν ειναι τοσο καλες οσο οι raceguns φιλε τις εχω δει ολες αλλα δεν μου πολυ αρεσαν με θεμα παντα τον ηχο...εγω προτιμω κατι σαν racegun,gl pro racing κατι τετοιο..να γινουμε και λιγο καγκουρες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δες κ προς την top exhaust μεριά κάνει μαματο θόρυβο θυμάμαι με πατέντα εχω βάλει σε κάζε αρ μαζί με 22άρι καμπ κ πήρε +6 χλμ τελική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Δες κ προς την top exhaust μεριά κάνει μαματο θόρυβο θυμάμαι με πατέντα εχω βάλει σε κάζε αρ μαζί με 22άρι καμπ κ πήρε +6 χλμ τελική πως λεγεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 ασε μονο σωληνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjackk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 ασε μονο σωληνα δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos2545 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 ασε μονο σωληνα Και αμα τον πιάσουν οι μπάτσοι θα τον μαμησουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 ναι ενω με τη race guns ή τη protech tri oval δεν θα τον ακουσουν καναμα θες καμια protech oval παντως πουλαω τη δικη μου,απλα επειδη κανει πολυ θορυβο ακομα και με τη ταπα και βαρεθηκα το θορυβο αφου το χω για ντελιβερυ το παπι.λογικα θα μπαινει κουτι στο σουπρα αφου την εχω σε daytona dy50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες