empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Έχω το εξής θέμα με το supra μου.Ενώ το ρελαντί είναι ρυθμισμένο σωστά όσο έχω νεκρά, μόλις βάλλω ταχύτητα και μείνει λίγο ακίνητο (χωρίς γκάζι) σβήνει αμέσως.Γιατί δεν κρατάει το ρελαντί με ταχύτητα ενώ στην νεκρά είναι εντάξει; Αν μπορείτε να μου πείτε μια λύση ή μια εξήγηση θα με βοηθούσε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα να σβήνει συνέχεια σε φανάρια ή μόλις σταματήσω λίγο να περάσει κάποιος πεζός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloutso 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Ζεστό ή κρύο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Και ζεστό και κρύο. Να πω την αλήθεια δεν το ζεσταίνω στο ξεκίνημα, άντε να περιμένω 1 λεπτό και σταδιακό άνοιγμα του γκαζιού.Αλλά και πάλι όταν φεύγω από το σπίτι κατεβαίνω κέντρο και ξαναγυρνάω και μου σβήνει σε όλη την διαδρομή(όταν το ακινητοποιώ με ταχύτητα) τότε νομίζω το θέμα του ζεστάματος δεν υφίσταται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Δοκιμασε να το ανοιξεις να το καθαρισεις και να το ξαναρυθμισεις. Πριν απο ολα αυτα ομως δοκιμασε να σφιξεις τελειως την βιδα μειγματων. Λογικα θα πρεπει να σβησει. Αν δεν τοτες καπου σου παιρνει αερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Δοκιμασε να το ανοιξεις να το καθαρισεις και να το ξαναρυθμισεις. Πριν απο ολα αυτα ομως δοκιμασε να σφιξεις τελειως την βιδα μειγματων. Λογικα θα πρεπει να σβησει. Αν δεν τοτες καπου σου παιρνει αερα. Και πως το κάνω αυτό είναι εύκολο;Προφανώς είμαι άσχετος από μηχανολογικά και θέλω αν είναι κάτι απλό να γλιτώσω τα έξοδα συνεργείου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Υπάρχει και η περίπτωση να έχουν χαλαρώσει ή σπάσει τα ελατήρια του φυγοκεντρικού και να μην συμπλεκτάρει στο ρελαντί. Πάσα km έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Έχει πολλά χιλιόμετρα...αυτή την στιγμή έχω πάνω από 60000 αλλά επειδή ήταν μεταχειρισμένο δεν είμαι σίγουρος για το αν έχει γυρίσει το κοντέρ και πόσες φορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Κοίταξε όλα τα άλλα και αν είναι οκ κοίταξε και αυτό που σου είπα, γιατί αυτό θέλει άνοιγμα καπακιού άρα συνεργείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Και πως το κάνω αυτό είναι εύκολο;Προφανώς είμαι άσχετος από μηχανολογικά και θέλω αν είναι κάτι απλό να γλιτώσω τα έξοδα συνεργείου. Ριξε μια ματια εδω και εαν δυσκολευτεις ποσταρε να σε βοηθησω. Μονο να σημειωσεις στις ποσες στροφες ειναι η βιδα μιγματων (μετρα καθως την σφιγγεις) ωστε να μην παιδευτεις πολυ με το ρυθμισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε ένα κινέζικο αντιγραφή supra που έχω δεν κράταγε ρελαντί με τίποτε ειδικά όταν ήταν ζεστό. ¨Εκανε και κοψίματα στις πολλές στροφές. Τελικά πήρα ένα lifan και άνοιξα το παλιό απο περιέργια. Στο θάλαμο καύσεως και ειδικά στην κεφαλί του πιστονιού υπήρχαν λάδια. Οπότε μάλλον από εκεί ήταν το πρόβλημα εμένα παρόλο που ένα θόρυβο που είχα ίσως να ήταν η καμπάνα. Τις βίδες του καρμπ πόσο τις γυρίζεις? Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον Makis DY100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Με ζεστο το μοτερ ρυθμιζεις αρχικα το ρελαντι να κραταει απο μονος του και μετα αρχιζεις να γυριζεις την βιδα μιγματων ωσπου να ακουσεις οτι το ρελαντι να αρχιζει να ανεβαζει μονο του στροφες και σταματας στις μεγιστες που μπορεις να φτασεις. Ξαναρυθμιζεις το ρελαντι χαμηλωνοντας τις στροφες και ξανα(ξε)βιδωνεις την βιδα μιγματος ωσπου να καταλαβεις οτι το ρελαντι δεν μπορει να ανεβασει αλλες στροφες. Εκει σταματας και γυριζεις την βιδα μιγματος μιση περιστροφη πισω. Ρυθμιζεις το ρελαντι στις χαμηλοτερες στροφες που γινεται ωστε να μην εχεις μπερδεματα/κοψιματα/σβησιματα και εισαι ετοιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Τελικά τι έγινε με το πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Τελικά φίλε το πήγα στο συνεργείο και μου είπε ότι είχε θέμα στο φυγοκεντρικό με αποτέλεσμα να μην συμπλεκτάρει και να σβήνει.Τώρα όλα κομπλέ (προς το παρόν :P ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Τι άλλαξε και πόσα σου πήρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες