cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Λοιπόν με ένα ντεπόζιτο το Hornetακι μου βγάζει εντός πόλις max 200 km και όταν λέω max εννοώ ότι στεγνώνει κουνάς και δεν ακούς τίποτα ……….. μιλάμε πάντα για χαλαρούς ρυθμούς μέχρι 8000-9000 στροφές όποτε μπορώ συνολικά km μέχρι σήμερα 2000 μέσα σε περίπου 2 μήνες. Ερώτηση να αρχίσω να ψάχνομαι ότι κάτι έχει ή να κλαίω γιατί όντως τόσο καίει 4κ γαρ?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Τι τεπόζιτο έχει; Πόση χωρητικότητα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) 19 λίτρα απο τα οποία τα 3 αν δεν κάνω λάθος ρεζέρβα! Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 δηλαδη με 18 λιτρα βγαζεις 200 χλμ που σημαινει 9 λιτρα τα 100 χλμ.το χτ μου βγαζει 4,8 λιτρα τα 100 χλμ. δεν ξερω μηπως να πας κανενα μικρο ταξιδακι να δεις και εκτος πολης τι καιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 9.5lt/100km είναι πάρα πολλή μεγάλη κατανάλωση και δεν εξηγείται λόγω 4Κ. Ψάχτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Λοιπόν με ένα ντεπόζιτο το Hornetακι μου βγάζει εντός πόλις max 200 km και όταν λέω max εννοώ ότι στεγνώνει κουνάς και δεν ακούς τίποτα ……….. μιλάμε πάντα για χαλαρούς ρυθμούς μέχρι 8000-9000 στροφές όποτε μπορώ συνολικά km μέχρι σήμερα 2000 μέσα σε περίπου 2 μήνες. Ερώτηση να αρχίσω να ψάχνομαι ότι κάτι έχει ή να κλαίω γιατί όντως τόσο καίει 4κ γαρ?????? Ποσο καιει δεν μας ειπες και μας αφηνεις να παιδευομαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Δυο σενάρια έχω και μπορέι να είναι και άκυρα : 1. ίσως λόγω λίγων χιλιομέτρων (μόνο 2000 )να καίει τόσο μου το έκανε και το σκούτερ στην αρχη 'εβγαζε 140-150 km με 12 λιτρα αλλα μετά 'ηρθε στα ίσα του 240-250. 2. ο δέικτης τησ βενζίνης δεν έχει ακρίβεια........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Τόσο καίει φιλαράκο, άντε να σου πάει στα 8 λίτρα στα 100, αλλά παρακάτω πολύ δύσκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Ρε εσύ καις περισσότερο και από το GSR μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Πολύ καιει, δεν παίζει... 9άρια + με χαλαρούς ρυθμούς; Τώρα το στρώνεις; Κανα ταξιδάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Ποσο καιει δεν μας ειπες και μας αφηνεις να παιδευομαστε 19λιτρα / 200 km αν εννοείς αυτο? ! 9-9,5/100???? ή κουλός/γκαβός είμαι ή κάτι παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiD 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 και εγω πιστευω λογικη καταναλωση ειναι επιδη εχω ακουσει για το cb400 το οποιο ειναι και λιγοτερα κυβικα να μην πεφτει κατω απο 7 λιτρα στα 100 χλμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ καιει, δεν παίζει... 9άρια + με χαλαρούς ρυθμούς; Τώρα το στρώνεις; Κανα ταξιδάκι; τώρα το στρώνω γιατι μετά θα αλλαξει κατι? ταξιδάκια απο τον αλλό μήνα τώρα δεν παιζει! Τόσο καίει φιλαράκο, άντε να σου πάει στα 8 λίτρα στα 100, αλλά παρακάτω πολύ δύσκολα... :cry2: Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 τώρα το στρώνω γιατι μετά θα αλλαξει κατι? ταξιδάκια απο τον αλλό μήνα τώρα δεν παιζει! Όσο το στρώνεις, η κατανάλωση είναι κάπως αυξημένη. Μέσα στην πόλη προσωπικά πάντως το GSR το πάω μέχρι 5000 στροφές άντε 5500. Στις 8000-9000 που πας εσύ δεν είναι ακριβώς χαλαρά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όσο το στρώνεις, η κατανάλωση είναι κάπως αυξημένη. Μέσα στην πόλη προσωπικά πάντως το GSR το πάω μέχρι 5000 στροφές άντε 5500. Στις 8000-9000 που πας εσύ δεν είναι ακριβώς χαλαρά... και εγω 5000 το πάω 8000-9000 ειπα max για ελάχιστο σε ανοικτό δρόμο και για πολύ λιγο δεν μπορει 2-3 ανοίγματα μεχρι 9000 να δικαιολογουν το 9λ/100κμ! ή παίζει??? Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) δηλαδη με 18 λιτρα βγαζεις 200 χλμ που σημαινει 9 λιτρα τα 100 χλμ.το χτ μου βγαζει 4,8 λιτρα τα 100 χλμ. δεν ξερω μηπως να πας κανενα μικρο ταξιδακι να δεις και εκτος πολης τι καιει? Το ΧΤ σου αποκλείεται να καίει 4,8/100. Εκτός πόλης μπορεί, σε μικτό κύκλο όμως δεν παίζει με τίποτα! Απ' ότι ξέρω για το hornet συνήθως παίζει στα 8L/100. Aν εσένα σου βγάζει 9, βγάλε το λιγάκι έξω από πόλη, δούλεψε το σε πιο ψηλές στροφές να ξεμπουκώσει και μετα το ξαναδοκιμάζεις μέσα. Πιστεύω ότι θα έρθει στα ίσια του... Edit: Τώρα είδα ότι είσαι στο στρώσιμο, οπότε φυσιολογικά καίει τόσο... Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον Stathispsaltis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Το ΧΤ σου αποκλείεται να καίει 4,8/100. Εκτός πόλης μπορεί, σε μικτό κύκλο όμως δεν παίζει με τίποτα! Απ' ότι ξέρω για το hornet συνήθως παίζει στα 8L/100. Aν εσένα σου βγάζει 9, βγάλε το λιγάκι έξω από πόλη, δούλεψε το σε πιο ψηλές στροφές να ξεμπουκώσει και μετα το ξαναδοκιμάζεις μέσα. Πιστεύω ότι θα έρθει στα ίσια του... Edit: Τώρα είδα ότι είσαι στο στρώσιμο, οπότε φυσιολογικά καίει τόσο... μακάρι!!! θα προσθαθήσω ΣΚ να το βγάλω καμια εθνικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εβαλα βενζινη 10 λιτρα ακριβως και εκανα 225 χλμ οπου και ξαναεβαλα 10 λιτρα. δεν ειπα οτι κινουμαι εντος πολης. σε χωριο μενω και καθημερινα κανω 40 χλμ πανε ελα στη δουλεια σε επαρχιακους δρομους.σιγουρα δεν πιανεται για καταναλωση εντος πολης αλλα ουτε και για εκτος αφου πρεπει στα σταματαω στα χωρια που περναω (ανεβασμα κατεβασμα ταχυτητες) επισης ολο και καποιο κοπαδι προβατα θα συναντησω μπροστα μου οποτε εχω αυξομοιωσεις στην ταυτητα πολλες φορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 και εγω 5000 το πάω 8000-9000 ειπα max για ελάχιστο σε ανοικτό δρόμο και για πολύ λιγο δεν μπορει 2-3 ανοίγματα μεχρι 9000 να δικαιολογουν το 9λ/100κμ! ή παίζει??? Όχι δεν παίζει. Αλλά είσαι ακόμα στο στρώσιμο. Οπότε γύρω στα 9lt/100 εντός πόλης δεν είναι τόσο παράξενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) 8-9000 στροφες δεν ειναι πολλες? για τετρακυλινδρο οι 4000 στροφες περιπου καλες δεν ειναι για αλλαγη ταχυτητας?Δεν εχω οδηγησει 4ακυλινδρο αλλα αμα κρινω απο οσα μηχανακια εχω οδηγησει δεν νομιζω πως θα εχεις προβλημα αμα αλλαζεις στις 4000.Παντως απο το instant consumption στο αυτοκινητο βλεπω πως οσο πιο πολλες στροφες εχω,οσο και αργα και να ανεβαζω ταχυτητα παλι καιει τα κερατα του.οποτε μαλλον φταιει το οτι το πας μεχρι τις 8000 στροφες Off topic οταν ανεβαζεις ταχυτητα ποσες στροφες πεφτει το μηχανακι?Τι εννοω,π.χ. εισαι με 5000 στροφες και ανεβαζες ταχυτητα.Που θα πεσουν οι στροφες? Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον PanagosGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Νορμάλ είναι, εδώ με το 400άρι καίω 7άρια (συν) στην πόλη, είσαι και στο στρώσιμο οπότε τσιμπάει λίγο ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 οπότε μετά το στρώσιμο τί να περιμένω περίπου 8λ/100κμ? 8-9000 στροφες δεν ειναι πολλες? για τετρακυλινδρο οι 4000 στροφες περιπου καλες δεν ειναι για αλλαγη ταχυτητας?Δεν εχω οδηγησει 4ακυλινδρο αλλα αμα κρινω απο οσα μηχανακια εχω οδηγησει δεν νομιζω πως θα εχεις προβλημα αμα αλλαζεις στις 4000. Off topic οταν ανεβαζεις ταχυτητα ποσες στροφες πεφτει το μηχανακι?Τι εννοω,π.χ. εισαι με 5000 στροφες και ανεβαζες ταχυτητα.Που θα πεσουν οι στροφες? Δεν κάνω αλλαγές στις 9000 αλλά 4000-5000 ανάλογα τισ συνθήκες μέχρι 9000 το έχω ανοίξει! για το πόσο πέφτουν οι στροφές στις αλλαγες θα πώ ψέματα δεν έχει τύχει να δώ ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 οπότε μετά το στρώσιμο τί να περιμένω περίπου 8λ/100κμ? Δεν κάνω αλλαγές στις 9000 αλλά 4000-5000 ανάλογα τισ συνθήκες μέχρι 9000 το έχω ανοίξει! για το πόσο πέφτουν οι στροφές στις αλλαγες θα πώ ψέματα δεν έχει τύχει να δώ ποτε! ναι σορρυ τωρα ειδα πως δεν πας συνεχεια μεχρι τις 9000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ναι σορρυ τωρα ειδα πως δεν πας συνεχεια μεχρι τις 9000 αν οδηγούσα έτσι και το 10λ/100 νορμαλ θα ήταν :grin: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Παιδια η μηχανη πρεπει να ειναι το καινουργιο hornet αρα με το ψεκασμο δε δικαιολογειται σε καμια περιπτωση το 9/100.Ισως μετα το στρωσιμο που θα συνηθισει και αυτος τη μηχανη και θα στρωσει και το μοτερ να πεσει.Πιστευω οτι ενα 7αρι θα πρεπε να το χε ανετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες