Jump to content
DIAMAPA

Γλυτώνοντας την Φυλακή!!

Recommended Posts

Αν ποτέ τύχει και ζήσετε σε καμία πολιτισμένη χώρα, θα πάθετε πολιτισμικό σοκ μερικοί και θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και είμαστε άξιοι της τύχης μας. Και στο χωριό μου αν πας να παρκάρεις μπροστά στο σπίτι κανενός βγαίνουν έξω και σε δέρνουν. Και αυτοί νιώθουν ότι έχουν κυριότητα στο δρόμο μπροστά στο σπίτι τους, οι μαγαζάτορες μπροστά στα μαγαζιά τους και άντε να ζήσουμε μετά σε αυτήν την κοινωνία της αυθαιρεσίας. Ζούμε βάση των νόμων και όχι της ηθικής φωνάζει ο DIAMARA.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιχειρηματολογίσω παραιτέρω.

Προφανως δεν ειχες/εχεις δικο σου μαγαζι για αυτο κι εγω οσο και να μιλαω δεν προκειται να σε πεισω, δεκτη η αποψη σου. Επισης δεν φωναζω συζητηση κανω και οταν λεω οτι ζουμε βασει νομων εννοω τι ισχυει οταν πας στο δικαστηριο με καποιον, οι γραμμενοι νομοι ή ατυποι?? Προφανως και δεν υποστηριζω οτι πρεπει να πηγαινουμε με το γραμμα του νομου κι ας ειναι ανηθικο, αλλα βαλτε και λιγο νερο στο κρασι σας, γιατι οταν μιλατε/γραφεται με σκοπο να κραξετε, παραφραζεται και παρερμηνευεται τα λογια του αλλου.
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε DIAMAPA, αυτό που σου λένε τα παιδιά που σε "κράζουν" είναι οτι η πράξη σου δεν διαφέρει και πολύ από αυτόν που θα βάλει δύο τσιμεντόλιθους για να κρατήσει τη θέση του έξω από το σπίτι του. Σαφώς και ο τύπος ήταν μαλάκας και σαφώς έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις την μηχανή σου οριζόντια, όμως η πράξη σου αυτή δυσκολεύει τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου οι οποίοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσένα.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν έχεις δικό σου μαγαζί... Αν το δικαιούσαι βγάλε μια άδεια στάθμευσης ακριβώς έξω από το μαγαζί και θα έχεις κάθε δίκιο με το μέρος σου. Μόνος σου είπες οτι οι αρχές επιτρέπουν την φορτω-εκφόρτωση συγκεκριμένες ώρες της ημέρας...

Σκέψου οτι το ίδιο νόμιμοι με εσένα είναι και οι μαγαζάτορες που με δύο οριζόντια παπιά κλείνουν τρεις θέσεις αυτοκινήτων για να μην χαλάει η μόστρα του μαγαζιού τους, ο άλλος που έχει μια χρέπι μηχανή της οποίας ο μόνος ρόλος είναι να μπαίνει στην θέση του αυτοκινήτου όταν αυτό λείπει, ο άλλος που έχει αφήσει την γυναίκα μπάστακα στην μέση της θέσης μέχρι να έρθει να παρκάρει ( :wallbash: ) κλπ

Αν το σημείο που έχεις το μαγαζί είναι άνετο και ο άλλος θα μπορέσει να παρκάρει στα επόμενα π.χ. 30 μέτρα τότε ναι μπορεί να υπάρξει καποια ελαστικότητα και με καλό τρόπο να βρείτε την άκρη. Αν είναι κεντρικό σημείο με δυσκολία στο πάρκινγκ τότε δυστυχώς δημιουργείς πρόβλημα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ερωτώ. Αν ας πούμε ο φίλος μας είχε αντί για cbrακι, ένα smartακι, θα είχαμε την ίδια εξέλιξη? Θα συζητούσαμε τα ίδια πράγματα?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To smart αν δεν θέλεις να κρατήσεις θέση πάρκινγκ, δεν το παρκάρεις με τρόπο που να κρατάς χώρο 5 μέτρων. Το cbrακι το χρησιμοποίησε σαν την καρέκλα, τα δοκάρια, τον φραπέ και λοιπά της φωτογραφίας παραπάνω. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το σημαντικό σημείο της συγκεκριμένης ιστορίας δεν είναι ότι κάποιος πήγε να μετακινήσει την μοτοσυκλέτα κάποιου αλλά ότι κάποιος χρησιμοποιεί την μοτοσυκλέτα του σαν εργαλείο κατάχρησης και ιδιωτικοποίησης ενός δημόσιου χώρου. Το smart στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έβγαζε μάτι ότι είχε παρκάρει έτσι γι αυτόν τον λόγο. Αν πάλι ο χώρος δεν ήταν 5 μέτρα άλλα ήταν 7, θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει κάποιος και να του πει να το μετακινήσει, να το κάνει λίγο πίσω ώστε να παρκάρει και αυτός. Η κίνηση να πάει να μετακινήσει μια ξένη μοτοσυκλέτα ήταν λάθος. Λάθος ήταν όμως και η χρήση της μοτοσυκλέτας. Το πιο πιθανό είναι ότι ο τύπος καταλάβαινε γιατί ήταν παρκαρισμένη έτσι η μοτοσυκλέτα και για αυτό ενήργησε έτσι και αυθαιρέτησε και αυτός. Αν ήταν παρκαρισμένη κάθετα αλλά στην άκρη κάποιας πλευράς, σε άλλη φάση πιθανόν να μην ενεργούσε έτσι. Ήξερε ποιανού ήταν η μοτοσυκλέτα και γι αυτό του είπε και να την πάρει. Προσπαθώ να σας πω ότι δεν λειτουργούν έτσι οι πολιτισμένες κοινωνίες. Ο αυθαιρετούν, του αυθαιρετούν, ζήτω η αυθαιρεσία. Ο DIAMARA είναι νέο παιδί και λογικό στην ηλικία των 20, να μην καταλαβαίνει αυτό που θέλω να πω. Στάθη ψάλτη έχω ζήσει 4 χρόνια στο εξωτερικό και έχω μεταβεί άλλες 15 φορές για διάφορους λόγους. Δεν επαναλαμβάνω καραμέλα, την εμπειρία μου προσπαθώ να μεταφέρω. Εσύ έχεις κάποια εμπειρία ή απλά επαναλαμβάνεις κάποια αντικαραμέλα που είναι και της μοδός? Νέο παιδί και εσύ.

Εσύ όμως Νίκο Karellen που έχουμε και γνωριστεί, όταν αναφέρεις ότι έσπασες το αμάξι του περίεργου, ενοχλητικού γείτονα για παραδειγματισμό δεν έχεις καμία δικαιολογία. Αυτό λέγεται τραμπουκισμός. Δεν υπάρχει τίποτα έντιμο, τίποτα αντρίκιο, τίποτα αξιέπαινο σε μία τέτοια πράξη. Αυτά είναι από άλλες εποχές, σκοτεινές. Δεν με παραξενεύει καθόλου και το like που πήρες από τον συγκεκριμένο συντονιστή. Σας στέλνω το ποστ και με πμ να σιγουρευτώ ότι το διαβάσατε.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ όμως Νίκο Karellen που έχουμε και γνωριστεί, όταν αναφέρεις ότι έσπασες το αμάξι του περίεργου, ενοχλητικού γείτονα για παραδειγματισμό δεν έχεις καμία δικαιολογία. Αυτό λέγεται τραμπουκισμός. Δεν υπάρχει τίποτα έντιμο, τίποτα αντρίκιο, τίποτα αξιέπαινο σε μία τέτοια πράξη. Αυτά είναι από άλλες εποχές, σκοτεινές. Δεν με παραξενεύει καθόλου και το like που πήρες από τον συγκεκριμένο συντονιστή. Σας στέλνω το ποστ και με πμ να σιγουρευτώ ότι το διαβάσατε.

Μάκη δεν το 'σπασα εγώ,ούτε ξέρω ποιος το 'κανε,ειλικρινά.

Αλλά πολύ ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στο ξύλο (ένα κουτσαβάκι της πλάκας ήτανε,θρασύδειλο) κι ας είχα μετά φασαρίες.

Όταν ο 'κύριος' βγαίνει στα μπαλκόνια και σου φωνάζει 'πες στο κολόπαιδό σου να σκάσει' τότε φίλε Μάκη τον γαμάς επί τόπου και αφήνεις τον πολιτισμό για άλλους.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάκη δεν το 'σπασα εγώ,ούτε ξέρω ποιος το 'κανε,ειλικρινά.

Αλλά πολύ ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στο ξύλο (ένα κουτσαβάκι της πλάκας ήτανε,θρασύδειλο) κι ας είχα μετά φασαρίες.

Όταν ο 'κύριος' βγαίνει στα μπαλκόνια και σου φωνάζει 'πες στο κολόπαιδό σου να σκάσει' τότε φίλε Μάκη τον γαμάς επί τόπου και αφήνεις τον πολιτισμό για άλλους.

Άλλο το επιτόπου και άλλο το βράδυ να του σπάσεις το αμάξι Νίκο. Πολύ διαφορετικές αντιδράσεις. Εγώ πάντως έτσι κατάλαβα ότι το είπες. Αυτά που λέμε τα διαβάζουν και νέα παιδιά και ζούμε μια εποχή μεγάλης σύγχυσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι εγώ είμαι πάντα που χάνω το δάσος. Ένας άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του, να εξυπηρετήσει το μαγαζί του, ίσως με όχι τόσο ηθικό αλλά με νόμιμο τρόπο, ο δεύτερος προσπάθησε να εξυπηρετηθεί με παράνομο τρόπο, και ξαφνικά ο πρώτος είναι και φταίχτης. Το θέμα για μένα είναι ότι όπως σε πολλές πτυχές της κοινωνίας μας, κάποιοι βρίσκουν και κάνουν. Γιαυτό έδωσα το παράδειγμα με το σμαρτάκι. Εως και το σημείο της (ευγενικής φαντάζομαι) άρνησης του πρώτου για μετακίνηση του οχήματος η ιστορία/εξέλιξη είναι κοινή. Απο κει και πέρα όμως έβαλε χέρι γιατί μπορούσε. Αντε δεν ήταν σμαρτ και ήταν goldwing. Αντε δεν ήταν goldwing ήταν varadero. Απλά ο μάστορας σκέφτηκε 'δε παει στο διάλο κι αυτός και το μηχανάκι του, μικρό είναι θα το σύρω και τέλος'

Και στο κάτω-κάτω της γραφής τι πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να μας ξαπλώσουν κάτω τις μηχανές για να αντιδράσουμε στο αυτνόητο? Ένα πλαινό φερινγκ συν μουτρο και παρελκόμενα στο δικό μου έχουν πανω απο 1300 ευρώ. Θα περιμένω να μου το ξαπλώσουν για να αντιδράσω? Και σε τέτοια περίπτωση ποιος θα με αποζημιώσει? Αυτός? Όχι... Θα τρέχω στα δικαστήρια με την ελπίδα να αποζημιωθώ μετα από 3-4 χρόνια? Δε γίνονται αυτά. Ούτε με τους τσαμπουκάδες τα έχω καλά, ούτε με τα βρισίδια, αλλά όταν είμαι νόμιμος και μου βάζουν χέρι αποκτώ. Αν έχω άδικο θα κάνω τουμπεκί, θα ζητήσω συγνώμη και θα την κάνω

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για καβατζωμα θεσης..part II για τους πιο ψαγμενους...ετσι κανουν και στη Δανια..

γλαστρουλα...

parking2-500x375.jpg

απροσδιοριστη κατασκευη..

Δηλαδή:1 κουβάς, 1 φραπέ, 2 τενεκέδες, 2 ξύλα, 1 μπετόνι

parking.jpg

αλλα και κατι πιο σοφτ και προειδοποιητικο,για να μη ξαφνιαστεις με τ αντιποινα...

parakalo-mhn-k-to-parkin.jpg

no-parki-to-ktirio-litourgi-olo-to-24-wro.jpg

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπω μαγαζί με ενοικιαστήριο μπροστά. Προφανώς ο τύπος το ενοικιάζει με χώρο πάρκινγκ :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι οι όξω είναι πιο εξελιγμένοι...

parking-construction.jpg

bad-parking-job.jpga.aaa-Rock-in-Parking-Spot.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι οι όξω είναι πιο εξελιγμένοι...

parking-construction.jpg

Αν κοιτάξεις την φωτογραφία καλά θα δεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρκαρε το Bmw εκεί. Προφανώς πλάκα κάνει ο φορτωτής. Άσε που παντού υπάρχουν Έλληνες. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του, να εξυπηρετήσει το μαγαζί του, ίσως με όχι τόσο ηθικό αλλά με νόμιμο τρόπο, ο δεύτερος προσπάθησε να εξυπηρετηθεί με παράνομο τρόπο, και ξαφνικά ο πρώτος είναι και φταίχτης. Το θέμα για μένα είναι ότι όπως σε πολλές πτυχές της κοινωνίας μας, κάποιοι βρίσκουν και κάνουν. Γιαυτό έδωσα το παράδειγμα με το σμαρτάκι.

Βρε σαφώς και ο άλλος ήταν καραγκιόζης.

Πέρα από αυτό συζητάμε και το "ίσως με όχι τόσο ηθικό αλλά με νόμιμο τρόπο". Το αν το έκανε για να κάνει την δουλειά του δεν ενδιαφέρει κάνεναν, όλοι για να κάνουν την δουλειά τους ψάχνουν να παρκάρουν... Δεν μπορείς να έχεις μαγαζί σε κεντρικό σημείο και μαζί και την απαίτηση για άνεση χώρου, γι' αυτό και η τροφοδοσία επιτρέπεται συγκεκριμένες ώρες...

Στο παράδειγμα που λες με το σμαρτάκι ο φίλος Diamapa θα έπρεπε να ελευθερώσει μια θέση του δρόμου για να καλύψει αυτήν μπροστά στο μαγαζί του και θα έπρεπε μετά να ψάξει να βρει να ξαναπαρκάρει. Οπότε αυτό δεν με ενοχλεί. Με ενοχλεί όμως η λογική του έχω μηχανή οπότε έχω και μόνιμη θέση πάρκινγκ. Αν ήταν έτσι ο κάθε ένας που μένει σε "δύσκολη" περιοχή θα μπορούσε να έχει και ένα χρέπι και να έχει μόνιμη θέση. Με αυτό θα ήσουν ΟΚ;

Και αφήστε το τι κάνουν έξω, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Εμείς μένουμε εδώ και το τι γίνεται εδώ θα πρέπει να μας ενδιαφέρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κοιτάξεις την φωτογραφία καλά θα δεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρκαρε το Bmw εκεί. Προφανώς πλάκα κάνει ο φορτωτής. Άσε που παντού υπάρχουν Έλληνες. :tooth:

Η πλάκα του κάνει όντως ή είναι δικό του και καβατζώνει θέση με τον κουβά. Ε τώρα για τους Έλληνες ναι παντού υπάρχουν και είμαι από τους πρώτους που βρίζω για το κατάντημα μας και την καραγκιοζογαϊδουριά μας, αλλά μη λέμε μόνο τα δικά μας... Έχει κι έξω καφρίλα με τη σέσουλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν Messer αφού τα κοροιδεύεις και εσύ δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Άλλο να παρκάρεις φυσιολογικά την μοτοσυκλέτα σου και να έρθει κάποιος να στην μετακινήσει και άλλο να την χρησιμοποιείς για να δημιουργείς ιδιωτικό πάρκινγκ και να πάει να κάνει το ίδιο κάποιος, που και αυτός από την μεριά του διεκδικεί με λάθος τρόπο το δίκιο του.

Αν δηλαδή σε έναν τυπικά ασφυκτικά παρκαρισμένο δρόμο της Αθήνας, έχει ένα ανοιγμα 8 μέτρων και πάω να βάλω ακριβώς στην μέση την μοτοσυκλέτα, με τρόπο που να έχω 3 μέτρα μπρος και 3 μετρα πίσω και έχω δεσμευσει 8 μέτρα μόνο για την μηχανή μου, θα φταίει αυτός που πήγε να την μετακινήσει και θα πρέπει και να τον ξυλοφορτώσω τον θρασύτατο? Εγώ δηλαδή ας πούμε, είμαι νταής και μάγκας και χρεισιμοποιώ ένα χρέπι που λέει και ο Midnek και έχω μόνιμα πάρκινγκ στον δρόμο μου. Υπάρχουν όμως και πιο νταήδες και πιο μάγκες και κάποιος κάποια στιγμή θα μου τις ρίξει και μετά θα έχει αυτός τον χώρο του πάρκινγκ. Ζούμε λοιπόν σε μια κοινωνία που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει προκειμένου να "κάνει" την δουλειά του, όπως αυτός κρίνει και οι πιο μάγκες και νταήδες έχουν και ιδιωτικό πάρκινγκ. Το ίδιο εφαρμόζεται βέβαια στα πάντα και αυτή είναι η κοινωνία που θέλουμε να ζούμε.

Τεσπά over and out.

Τροποποιήθηκε από τον makisp
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@makisp Εχεις ζήσει 4 χρόνια έξω και σου φάνηκαν όλα αγγελικά πλασμένα? Εμπειρία έχω από Ευρώπη και 5 πράγματα πιστεύω ότι τα ξέρω. Δεν ακολουθώ λοιπόν καμιά μόδα. Σίγουρα σε οργάνωση είναι πολύ πιο μπροστά αλλά σε συμπεριφορές δεν νομίζω ότι είναι και αρσακειάδες!

Αν έχεις περάσει από υποβαθμισμένες περιοχές τότε σίγουρα θα έχεις δει ότι τα ίδια γίνονται κι εκεί. Η Νορβηγία που ανέφερες σαν παράδειγμα δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Αλλη ρυμοτομία π.χ το Οσλο και άλλη η Αθήνα. Επίσης άλλοι πληθυσμοί σε αριθμό και άλλοι ρυθμοί ζωής. Είμαι σίγουρος 100% ότι αν έρθει ένας Νορβηγός εδώ και μείνει 1 εβδομάδα τα ίδια θα κάνει με εμάς.

Στο θέμα μας τώρα, θεωρώ ότι είναι άδικο να την πέφτουν μερικοί έτσι στον φίλο επικαλούμενοι νόμους, παραγράφους, υποπαραγράφους και πολιτισμένες κοινωνίες του εξωτερικού από τη στιγμή που κατα πάσα πιθανότητα όλοι θα κάναμε το ίδιο αν χρειαζόταν ( τουλάχιστον για επαγγελαμτικούς λόγους). Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...

Υ.Γ Μην χρησιμοποιείς την ηλικία σαν βαρόμετρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε μπερδέψει το περιστασιακό/έκτακτο με το μόνιμο. Κανείς δε θέλει να βλέπει αυτά που περιγράφετε, αλλά δε θα κρεμάσουμε και τον άλλο που χρειάζεται μια θέση για ένα περιορισμένο χρονικό διαστήμα ώστε να εξυπηρετηθεί

Και έστω ότι παρκάρεις τη μηχανή σου σε ένα κανονικό για το μέγεθος της χώρο. Μπροστά σου είναι ένα twingo και πίσω σου ένα yaris. Οι τύποι ξεπαρκάρουν και φέυγουν. Έχεις λοιπον μια μηχανή και 3,5 μέτρα μπρος και 3,5 πίσω. Ο επόμενος που θα έρθει δηλαδή με το avensis, θα έχει το δικαίωμα να μετακινήσει τη μηχανή σου για να παρκάρει? Ή θα πρέπει να είσαι μόνιμα απίκο για να διορθώσεις την κατάσταση?

Και για την ιστορία να γνωρίζετε ότι μεγάλο ποσοστό των αυτοκινητάκηδων δεν γνωρίζουν την ανατομία μιας μηχανής (που πρέπει να πιάσουν για να τη μετακινήσουν και που όχι) και επιπροσθέτως δεν γνωρίζουν το κόστος μιας πιθανής ζημιάς σε μηχανή

Τέλος πάντων η ιστορία είναι αέναη, ο καθείς ας πράξει κατα το δοκούν

Τροποποιήθηκε από τον Messer
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Diamapa σου χω εγγυημενη λυση.Χωνε το Βαρκαδερο εκει σε διπλο σταντ και μετα αν εχει τα κοτσια ας παει να το σηκωσει ο τυπας!!

Περα απο την πλακα θες να κανεις τη δουλεια σου και το παρκαρεις ετσι.Νομιμα μεν αλλα για καβατζα δε.Ο τυπος ηταν τρομπας αλλα γτ τον εβρισες?Ηρεμηστε λιγακι γτ δεν ξερετε τι μπορει να φερει μια τετοια στιγμη και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας.

Το να αρχιζετε τα μπινελικια μονο αρνητικη αντιδραση απο τον αλλον μπορει να εχετε.Δηλαδη φανταστειτε να κανετε καμια μλκ και να ρθει ο αλλος και να σ αρχισει στα μπινελικια.Αμεσως δεν θα φορτωσετε και σεις ακομα και αν εχετε αδικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δικιο ειχες αλλα το εχασες γιατι τον εβρισες,ψυχραιμια θελει εκεινη την ωρα.βεβαια σε παρομοια περιπτωση και γω εχω αντιδρασει ετσι με τη διαφορα οτι εκανε τη κοτα και εφυγε γιατι καταλαβε οτι ειχα δικιο και δεν τρεχαμε στην αστυνομια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω και κατι λιγο off topic?αλλα εχει σχεση με το παρκινγκ,σορυ κιολας αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα.ενας μ@λ@κ@ς παρκαρει επανηλημενα εξω απο το parking που βαζω τη μηχανη ενω εχει σημα στη πορτα:απαγορευεται η σταθμευση,μπορω να καλεσω τροχαια να γινει κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απάντηση δεν μου έδωσες.......ούτε και εισαι και υποχρεωμένος στην τελικη...αλλα μονο και μόνο τα λεγόμενα σου φτανουν

"κι ο πατερας μου εχει παει με το αυτοκινητο για συντομα ψωνια για το μαγαζι και εγω εβαλα το μηχανακι οριζοντια για να πιασω την θεση, για να μην ψαχνωμαστε αργοτερα και για να γινει ευκολα το ξεφορτωμα"

Φιλαράκι αν θές να μην ψάχνεσε και να κάνεις ευκολα ξεφορτώματα.......αγορασε τη θέση...και βάλε μέχρι και πισίνα...αλλα αυτες τις βλαχοεξυπνάδες που παραθέσαν και οι υπόλοιποι με φωτο....γιατι "εδω ειναι το μαγαζί μου'΄και σε 2'' ερχεται...καλό ειναι να τις παρατήσεις....γιατί πίστεψέ με και εγώ να ήμουν και να εψαχνα σα μαλάκας για πάρκινγ θα έπρεπε να μετακινηθεί το μηχανάκι ωστε να βολέψω και το αυτοκίνητό μου....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωπα ρε μεγαλε που θα μετακινουσες το μηχανακι για να βολεψεις το αττοκινητο σου!Αν το μηχανακι ήταν παρκαρισμενω σωστα δεν εχεις κανενα λογο να το μετακινησεις.Τελη κυκλοφοριας πληρωνει και το μηχανακι ξερεις και παρκαρει νομιμα οπου γουσταρει.Κακως ειπε στον αλλον οτι κραταει τη θεση.Δεν χρειαζοταν οπως δε χρειαζεται και εσυ να προσβαλεις το συνομιλητη σου μιλωντας για βλαχοπονηριες.Μιλησε ο γαλαζοαιματος απογονος του βασιλια πισω απο το πληκτρολογιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωπα ρε μεγαλε που θα μετακινουσες το μηχανακι για να βολεψεις το αττοκινητο σου!Αν το μηχανακι ήταν παρκαρισμενω σωστα δεν εχεις κανενα λογο να το μετακινησεις.Τελη κυκλοφοριας πληρωνει και το μηχανακι ξερεις και παρκαρει νομιμα οπου γουσταρει.Κακως ειπε στον αλλον οτι κραταει τη θεση.Δεν χρειαζοταν οπως δε χρειαζεται και εσυ να προσβαλεις το συνομιλητη σου μιλωντας για βλαχοπονηριες.Μιλησε ο γαλαζοαιματος απογονος του βασιλια πισω απο το πληκτρολογιο

ναι ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!!γιατι αν σκέφτεσε μόνο τον κώλο σου....τοτε καλά να πάθεις και ζεις σε ΤΕΤΟΙΑ κοινωνία.και έτσι οπως δεν σέβεσε εσυ τους άλλους δεν σέβονται και σένα και σε πηδάνε με οποιο τρόπο μπορούν ...και η δικιά σου βλαχοεξυπνάδα ειναι οτι κακώς του το είπε.....και επειδη δεν με ξέρεις......αλλα ο συνομιλητης με ξέρει...να ξέρεις οτι οχι απλά ειμαι γαλαζοαίματος....αλλα μένω και στο Μονακό ....εχω κανει και γαλλικά και πιάνο και φοιτησα εσώκλειστος και στις καλόγριες.... ;)

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1

Αν κάποιος ακουμπήσει τη μηχανή μου ενώ είναι παρκαρισμένη νόμιμα και τον εχω προειδοποιήσει πριν,θα βρεθει στη καλύτερη στο νοσοκομείο κι ας μου κάνει μήνυση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!!γιατι αν σκέφτεσε μόνο τον κώλο σου....τοτε καλά να πάθεις και ζεις σε ΤΕΤΟΙΑ κοινωνία.και έτσι οπως δεν σέβεσε εσυ τους άλλους δεν σέβονται και σένα και σε πηδάνε με οποιο τρόπο μπορούν ...και η δικιά σου βλαχοεξυπνάδα ειναι οτι κακώς του το είπε.....και επειδη δεν με ξέρεις......αλλα ο συνομιλητης με ξέρει...να ξέρεις οτι οχι απλά ειμαι γαλαζοαίματος....αλλα μένω και στο Μονακό ....εχω κανει και γαλλικά και πιάνο και φοιτησα εσώκλειστος και στις καλόγριες.... ;)

Εμενα πιτσιρικο μου δεν με εχει πηδηξει ποτε κανεις.Εσυ δεν ξερω τι κανεις στο κρεβατι σου.Δικος σου λογαρισσμος και κοψε το υφακι σε ανθρωπους που δε γνωριζεις γκεγκε;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα πιτσιρικο μου δεν με εχει πηδηξει ποτε κανεις....

το άκρων άωτον της άγνοιας του τι σου συμβαίνει κάθε μέρα στην πραγματικότητα.

Βεβαια αν αυτό σε κανει να αισθάνεσαι καλύτερα πάσο

καλυτερα στην προσωπική του πλάνη ο καθένας και "ελεύθερος" παρά στο Δαφνί ή στην φυλακή...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...