Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 εχω κατι αυγα στο ψυγειο Γερασιμε πλακα πλακα για πες εντυπωσεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Οχι,οχι σε παρακαλω.... Παρε και μια ακομη φωτο με δωρο τους dant3 & petros_bk(diavel) Εντυπωσεις ε? Μου φανηκε σκετο παιχνιδι. Κοντο μεταξονιο,πολυ ελαφρυ και με πολυ επιθετικη θεση. Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο αβολο για μενα,μου φανηκε μικρο. Δεν εβρισκα τις ταχυτητες ή το ποδοφρενο. Μαλλον θεμα συνηθειας. Τα ΦΡΕΝΑ του ειναι ο,τι καλυτερο εχω οδηγησει. τετοιες αγκυρες δεν εχω ξανανιωσει. Εδινα γκαζι,πατουσα το μπροστινο,ουτε βυθισμα ουτε τιποτα,απλα σταματουσε με την σκεψη. Στις στροφολες δε...? Η χαρα του παιδιου. Σαν μπριζολακι γυρνουσε απο την μια στην αλλη. Ισως σου φαινονται υπερβολικα,αλλα τετοια στησιματα οι τζαπαν δεν τα εχουμε δει ουτε στα ονειρα μας. Αυτο που με απογοητευσε πλην της τιμης,εινι ο κινητηρας. Σκορτσαρισματα στην 1η?? Απο δυναμη,ε,καλο ηταν,αλλα οχι τοσο καλυτερο απο το....Er. Αυτα εν ολιγοις. Οπλο παντως,κλεινει σπιτια στα στροφιλικια με τουτο,ακομη και μετριος οδηγος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να συμπληρωσω στο Γερασιμο οτι δεν του φαινονται οι ιπποι του και η ροπη του. Γενικα απο το μοτερ περιμενα περισσοτερα.μεχρι 8500 το ανοιξα με δευτερα και δεν μου φανηκαν οι 132 ιπποι και τα 9,5 κιλα ροπη(http://www.bikez.com...er_848_2012.php) οντως το σκορτσαρισμα αρκετα εντονο το στησιμο το ειπε σωστα ο Γερασιμος το επαιρνες και το πεταγες οπως ηθελες και ηταν σα πουπουλο τα φρενα αψογα ακομα μεγαλυτερη σιγουρια και καλυτερη αισθηση απο τις δικες μου 4πιστονες μετα πηρα το fazer και ελεγα θα σταματησει,δε θα σταματησει Γενικα επειδη ημουν και λιγο ψαρωμενος δε το ευχαριστηθηκα το 848 οσο θα ηθελα ενω μετα στο fazer που ψιλοπηρα τον αερα της πιστας το πηγαινα αρκετα καλα Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον Dant3 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τα ντουκατια ειναι για αντρες ρεεε!! Ο Ραφος ειναι απλα η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!!!!!!!!! :rotfl: Έχει πουθενά στο site ανεβασμένο κανένα πρόγραμμα; http://www.motofestival.gr/#rides Eδω λεει ποια μοντελα μπαινουν σε τεστ ραιντ. Αν εννοεις τα events,δεν βλεπω κατι. Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον Konangera 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 εχω κατι αυγα στο ψυγειο Γερασιμε πλακα πλακα για πες εντυπωσεις... πωπω αυτά τα αυγά θα αφήσουν ιστορία!! θα μείνει η απειλή!!! χαχαααχαχχαχαχα Υ.Γ1: Γεράσιμος βάλε και κανα βίνΔεο μην ξεχνιέσαι....υπάρχουν ντοκουμέντα λέμε! Υ.Γ2: το τσαδεφάκι μου σκέφτομαι που έφαγε όλο τον ήλιο κατακούτελα κι ακόμα δεν έχει σχολάσει , ενώ εσείς όλοι οι κάφροι παίζατε με κάτι παιχνιδάκια να ούμε με 2 ρόδες και κάτι φτερά :crazy:....παλιάνθρωποι! πήγαινα ξαναπήγαινα να τον ρωτήσω αν θέλει νεράκι το καημένο το 2μετρο... ωραία ήταν όμως....πλάκα είχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Τα ντουκατια ειναι για αντρες ρεεε!! Ο Ραφος ειναι απλα η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!!!!!!!!! :rotfl: http://www.motofestival.gr/#rides Eδω λεει ποια μοντελα μπαινουν σε τεστ ραιντ. Αν εννοεις τα events,δεν βλεπω κατι. Γερασιμάκο αγόρι μου άσε τα ντουκάτια και πήγαινε να αλλάξεις τίποτα στον γιαπωνα να μας το παίξεις ευρωπέος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 ΕυρωπΕος ε..? Τι λεει ρε ο δουκας ο μικρος...? Δοκιμασες να το abs? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Γιωργο (Gee) πες μας για το νεο hyper......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 ΕυρωπΕος ε..? Τι λεει ρε ο δουκας ο μικρος...? Δοκιμασες να το abs? Φίλε ο δουκάκος πολύ μανιτζέβελος... Αυτό ακριβώς που λέγαμε... πολύ ελαφρύς,με ωραίο γκαζάκι και αρκετά δυνατός για τα 200 κυβικά του εεε... απο νεύρο για 200 κυβικά τον θεωρώ σούπερ! πολύ καλά φρένα και στο πιστάκι μπορούσες να παίξεις πολύ όμορφα καθώς μου φάνηκε πολύ στριφτερός! Μικρός κανιβαλάκος το κατεμι.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Σαν μπριζολακι γυρνουσε απο την μια στην αλλη. Μουαχαχαχα, πολύ καλό αν και καμιά φορά ακόμα και τα μπριζολάκια αρνούνται να γυρίσουν πλευρά! Απο δυναμη,ε,καλο ηταν,αλλα οχι τοσο καλυτερο απο το....Er. Ρε γατάκια μήπως ήταν στην χαρτογράφηση URBAN η οποία σύμφωνα με το ΜΟΤΟ αποδίδει μόνο 75 από τους συνολικά 110 ίππους; ΥΓ. Thanx για τις ωραίες φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Λες.........? Αν εχει γινει αυτο,θα ειναι το fail της 20ετιας και θα ανηκει σε μενα....!!! ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Γιωργο (Gee) πες μας για το νεο hyper......... το νεο hyper....δεν ξερω...σιγουρα φταινε κατα πολυ οι συνθηκες που το οδηγησα καθως με τον πλοηγο μπροστα δεν μπορεσα να το "ανοιξω"...μεχρι 7000-7500 που το δουλεψα ηταν πολυ πιο αδυναμο απο το 1100 απο φρενα σε σχεση με το 1100s πανω κατω τα ιδια καθως δεν ιδια καμια ιδιαιτερη διαφορα αναρτησεις δεν μπορεσα να πολυκρινω γιατι λακκουβες δεν βρηκα ουτε πιεσα ιδιαιτερα πολυ,στο φρεναρισμα παντως συμπεριφερονταν σαν το 1100s γενικα (πρεπει να ειναι και ιδια η κατα πολυ παρομοια τα καλαμια) συμπλεκτης βουτυρο με ντιζα (σουμανο σιστεμ) που λεει κ ο "κοκκινα φεγγαρια" ,σασμαν δεν θυμαμαι αλλα δεν προβληματιστηκα ,σελα νομιζω λιγο πιο ανετη απο την δικια μου το καλο η κακο, οπως το βλεπει κανεις ,ειναι οτι πλεον ειναι πολυ πιο πολιτισμενο ,εχει χασει αυτον τον αγριο χαρακτηρα που εχει το παλιο. σε γενικες γραμμες αυτα ,αν και θα ηθελα να το οδηγησω σε πιο "ελευθερες" συνθηκες να εχω καλυτερη αποψη το καλο ηταν οτι ειχε πιο αναλαφρη αισθηση ,παροτι τα ονομαστικα τους κιλα ειναι πανω κατω τα ιδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M@kis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα στην παρέα.Εμένα ρε παιδιά μια χαρά μου φάνηκε η οργάνωση έχοντας υπόψη οτι όλα ήταν δωρεάν και απο χορηγίες.Μάλλον δεν θυμάστε τις τιμές που πληρώναμε παλιότερα στην Αθήνα και στην επαρχία για να δούμε τις εταιρίες και τα καταστήματα να διαφημίζονται!Στα test ride τώρα με χάλασε λίγο η στάση των υπευθύνων της Ducati δλδ δεν κατάλαβα είναι οι άλλες μηχανές για τεστ και είναι και η Ducati ξέχωρα;Πολύ τουπέ λέμε.Θυμήθηκα σήμερα το test ride των monster 696 στο Ζάπειο πριν μερικά χρόνια.Το είχε διοργανώσει η Ducati spa , θες να το πάρεις μία φορά;δυο τρείς;όσες θέλεις πάρε και κράνος καινούργιο αν δεν έφερες πάρε και μπουφάν πάρε και δεύτερο κράνος για συνεπιβάτη να δεί και η κοπέλα σου πως είναι η πίσω θέση και στην τελική μας κεράσανε και καφέ και νερό.Αυτ´α όμως ήταν παλαιά μεγαλεία.Σήμερα αρκεστήκαμε στο Diversion το οποίο ήταν εντελώς απογοητευτικό!Δύναμη μηδέν,φρένα ανύπαρκτα,θέση οδήγησης κάτω του μετρίου ενώ απο αναρτήσεις, μπορώ να πω οτι ανακάλυψα το όριο στο πηρουνι και το αμορτισέρ πρίν τα πιέσω!Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως τα συγκρίνουν με τα Er?Κει έλεγα στον Dante να το κάνουμε τράμπα με το fz8 αλλά δεν ψήθηκε χαχαχα!Καλύτερα να είχα πάρει το cbrακι...Μακάρι να γίνει θεσμός πάντως η οργάνωση και να βελτιωθεί στα σημεία... Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον M@kis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greekarmy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Καλησπέρα! Γύρισα πριν λίγο από το festival! Το περιμένα και εγώ λίγο καλύτερο είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να έχει περισσότερα πράγματα να ασχοληθείς,περισσότερες εκθέσεις, να στην πέφτουν οι ξανθιές που ήταν εκεί κτλ κτλ! Δεν έχω παράπονο όμως μιας και όπως ειπώθηκε είναι ελεύθερη η είσοδος και τελικά αξίζει να περάσεις μια βολτούλα από εκεί αν σε ενδιαφέρουν έστω και λιγάκι οι μηχανές! Πολύ καλή ευκαιρία για test drive σε μερικά καινούρια μοντέλα όλων των κατηγοριών μέσα στην πίστα! Υπάρχει βέβαια υπεύθυνος μπροστά που κρατάει μια σταθερή ταχύτητα - ούτε αργά ούτε γρήγορα - και δεν επιτρέπονται καγκουριές, απαγορεύονται τα προσπεράσματα και απλά ακολουθείς το τρενάκι. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με μηχανές μιας και οδηγώ 2.5 χρόνια μόνο αν και ξεκίνησα αμέσως με το hornetaki ! Όταν πήγα, ζήτησα να οδηγήσω την cbr 1000 αλλά έφαγα άκυρο φυσικά! Μου είπαν πρέπει να έχω τουλάχιστον 5 χρόνια δίπλωμα! Τελικά πήρα την FZ8 για να τη συγκρίνω με τη δικιά μου μιας και είναι μια από τα ίδια. Από το 10λεπτο που κάναμε με σχετικά ήπια οδήγηση, το μόνο που μου άρεσε σε σχέση με το hornet ήταν η ροπή στα χαμήλα... Στην αρχή άλλαζα μανιωδώς ταχήτητες πρώτη - δευτέρα, πρώτη - δευτέρα από συνήθεια μιας και το hornet χαμηλά . Μετά ανακάλυψα οτί μπορούσα να βγάλω όλη την πίστα χαλαρά με 2ρα! Από 2.5-3χιλιάδες στροφές γκάζωνες άνετα μέχρι το κόκκινο και δεν κολλούσε καθόλου. Πρέπει να πηγαίνει άνετα το ίδιο με +1-2 ταχύτητες με το hornet. Δεν το δοκίμασα αρκετά στις ψηλές στροφές μιας και η πίστα είχε μόνο μια μικρή ευθεία, αλλά δεν είδα να έχει την εκρηκτικότητα του hornet, η δύναμη ήταν σταθερή αλλά παντού! Ο ήχος δε μου άρεσε καθόλου σε σχέση με το δικό μου. Το μπροστινό δε μου έδινε αρκετές πληροφορίες αλλά το πίσω ήταν πολύ σταθερό! Τα φρένα, αν και δεν κάναμε και κανά σοβαρό φρενάρισμα, δε μου φάνηκαν να έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Να σημειωθεί οτί το "review" είναι από έναν άπειρο οδηγό οπότε μπορεί να είναι και χαζομάρες, μην το πάρετε τοις μετρητοις! Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις και από κανέναν έμπειρο που την οδήγησε! Αυτά, ίσως πάω πάλι αύριο και για τη βόλτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραιος ο george...Το βλεπω λογικο αυτο που λες,να φαινεται αρκετα πιο αδυνατο στις χαμηλομεσαιες στροφες καθως το νεο μοτερ ειναι πιο πολυ αρεστο στα ψηλα....σε σχεση με το δικο σου που χαμηλομεσαια σκοτωνει αλλα ψηλα λαχανιαζει.......αλλα δεν παυουν να εχουν 20 αλογα διαφορα...... Φρενα και αναρτηση λογικα δεν θα υπαρχει μεγαλη διαφορα μιας και σαν μετρο συγκρισης εχεις το 1100s το οποιο εχει πολυ καλες αναρτησεις και φυσικα φρεναρες.... Βεβαια αν λες οτι hyper sp που καβαλησες ειναι πολυ πιο πολιτισμενο απο το 1100s το δικο σου.....φανταζομαι τι θα συμβαινει με το "απλο" hyper..... Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Γινεται καποιος να βαλει ενα πιν στο google maps για να ειμαστες ακριβεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 στις 14 00 περιπου θα ειμαι εκει για να δω τον αγωνα και μετα να χαζεψω το ολο θεμα θα ξεκινησω απο χαλανδρι κατα τις 13.30 οποιος θελει μου λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris8790 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 καλημερα κ απο μενα.! μιας και σκοπευω να περασω μια βολτουλα. απο θεμα περιφερειακα και εξοπλισμο αναβατη εχει τπτ αξιολογο...? η μονο το test ride αξιζει..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω παντως δεν θα ξανα πω κακο λογο για τα ducati, ουτε για τα triumph, μετα το test ride του 848 και του 1050....απιστευτες μοτοσυκλετες! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2013 από τον A7XBilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Μόλις γύρισα ..... Μια χαρά το βρήκα όλο το θέμα και αξίζει για οποίον θέλει να πάει να ξεσκάσει λίγο και να δει και μερικά νέα μοντέλα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ξεκινάω σε λίγο και ελπίζω να περάσω καλά για μία δύο ώρες!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μόλις γυρίσα. Σαν θεσμός μετράει και αν καθιερωθεί, θα λυθούν πολλά προβληματάκια. Στα test ride σε αφήναν πολύ ώρα και μου έκανε εντύπωση, πίστευα πως θα τα ξεπετάνε. Η στάση της ducati για πέταμα: Ζητούσαν δίπλωμα 5ετίας για το test ride, αλλά αυτό να το καταλάβω, οκ. Έπειτα κάναν test ride μόνοι τους, λες και τα άλλα μηχανάκια είναι πλέμπα. Δεν σε αφήναν να καβαλήσεις όλα τα μηχανάκια στα περίπτερα για να μην τα γρατζουνίσεις ενώ σε ρωτάγαν αν φοράς ζώνη στο παντελόνι με πόρπη για τον ίδιο λόγο. Άσε μας ρε φίλε, βάλτα και σε μια γυάλα την άλλη φορά. Δηλαδή η Triumph που στα έδινε test ride όλα αβέρτα είναι βλάκες; Τέλος μόνο στα test ride της ducati είδα να σηκώνουν μηχανάκια σουζα, που αφού έγινε μια και δύο, μπήκε η διοργανώτρια και τους έκανε παρατήρηση. Kawasaki Suzuki άφαντες. Γιατί, ξέρει κανείς; Ελπίζω του χρόνου να έχει περισσότερα! ΥΓ: Highlight τα πιτσιρίκια (φώτο: http://goo.gl/UUKfp) Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2013 από τον eftaxias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Καλησπέρα παιδιά.1 ερώτηση:ξέρετε μέχρι πότε κρατάει περίπου??αξίζει να πάω σε λίγο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 αξιζει να πας! αλλα αν θελεις και τεστ καμια μοτο ισως να μην προλαβεις γιατι ειναι μεχρι τις 7 τα τεστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 αξιζει να πας! αλλα αν θελεις και τεστ καμια μοτο ισως να μην προλαβεις γιατι ειναι μεχρι τις 7 τα τεστ! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάρω μια βόλτα το ντιουκάκι αλλά δεν θα προλάβω.τέλος πάντων θα πάω για την έκθεση.Ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες