Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Νάις ουάν..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Την ανακληση θα τη δεις στο σερβις μπουκ αν εχει γινει... καλοριζικος κ απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλοταξιδος ο Ληστης σου Κωστα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 σημερα ειναι μια καλη μερα για εμας τους 2! χαχα καλοταξιδο, καλες βολτες και καλα χιλιομετρα! Ευχομαι οτι καλο για την μηχανουλα σου και για εσενα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Πολυ ομορφο μοτορι.Να το χαρεις οσο μπορεις με καλα και ασφαλη χιλιομετρα. Καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Την ανακληση θα τη δεις στο σερβις μπουκ αν εχει γινει... καλοριζικος κ απο μενα! Και ομως δεν θα την δεις . Σημερα αλλαξα τον ανορθωτη και δεν το σημειωσαν στο service book. Θα το σημειωσω μονος μου βεβαια . Δεν εχουν εντολη να το σημειωνουν . Σε φιλου που πηρε πριν ενα μηνα και αυτος Ληστη , ήταν σημειωμενο . Αντε βγαλε ακρη . Γι' αυτο κανε καλου κακου μια ερωτηση να εισαι ΟΚ . Τσαμπα ειναι η αλλαγη ενημερωτικα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 ούτε στο δικό μου βιβλίο γράφει κάτι για ανάκληση.... θα το δω την Δευτέρα που έχω ραντεβού στον μηχανικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλορίζικη και καλοτάξιδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 πανέμορφο είναι! Μεγειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Καλοτάξιδο! Φυσικά εγκρίνω αφού έχω ακριβώς το ίδιο,χαχα! Άμα έχει γίνει η ανάκληση θα φαίνεται απευθείας απο τα κεντρικά στην Suzuki. Εμένα δεν είχε γίνει και μου το έφτιαξε στο σερβις απευθείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Oτι λεει ο ληστης απο πανω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surfer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Να την χαρείς όσο τραβάει η ψυχή σου. Καλές βόλτες. Ωραία επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλορίζιικο Κώστα. Να το χαρείς όσο θέλεις. Καλώς μας ήρθες στο club Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 καλοριζικη και καλοταξιδη μαν! να τη χαιρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 επιτελούς σήμερα πήρα το πρωί τελείωσα και με την μεταβίβαση και είμαι έτοιμος για βόλτες με τον ληστή μου.... Είναι ένα Bandit 650s σε ασημί χρώμα Άλλη αίσθηση,άλλη οδηγική εμπειρία..... είναι υπέροχο..... και μια photo: μοντέλο 2008 με 28000km. πανεμορφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Πολύ ληστής παίζει τελευταία..... Κοσμάς, tc-drift.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Καλοτάξιδο άντε να δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 έχεις δίκιο... να βάλω μερικές ακόμα... τα πίσω κάγκελα τα έβγαλα..... νομίζω ότι δεν του πάνε καθόλου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο, πολύ καλή επιλογή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Καλορίζικος, καλοτάξιδος και απροβλημάτιστος ο ληστής σου Κώστα!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Καλοριζικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 η μηχανή έχει έναν συναγερμό μάρκας spy 5000.. ευτυχώς που βρήκα το manual από αυτό το site : http://motocosmos.gr...ter-sensor.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Αυτο το συναγερμο εχω και γω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 δεν ξέρω αν είναι καλός.. ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον είχε αποσυνδέσει γιατί δεν το πολυκυκλοφορούσε και φοβόταν για την μπαταριά... Σήμερα τον σύνδεσα και έβαλα σε λειτουργία και το περιμετρικό. Πάντως όταν χτυπά στην πιλοτή του σπιτιού μου το κοντρόλ με ειδοποιεί μέσα στο σπίτι (3ος όροφος).... πολύ καλό αυτό.... Τώρα για την κατανάλωση ρεύματος θα σου πω σε λίγο καιρό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Αν κανεις βολτες και φορτιζει η μπαταρια σου δεν θα εχεις προβλημα. Το περιμετρικο ρυθμιζεται η ευαισθησια του απο το βιδακι που εχει πανω. Εγω εχω συνδεσει και το remote startκαι δουλευε μια χαρα. Τον εχω πανω απο 1 χρονο που δουλευει. Δυστυχως πριν 2 εβδομαδες εφαγα μια τρελη βροχη για 1 ωρα οδηγησης και ο συναγερμος πηρε νερο και τελειωσε! σου συνηστω να τον τυλιξεις με σακουλακι για περισσοτερη προστασια. Επισης να βαλεις τη σιρινα σε οσο ποιο στεγνο μερος γινετε γιατι και αυτη τα παιζει με το νερο. Σου τα λεω εκ πειρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες