Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Χαιρετώ το φόρουμ! Πολλοί θα γνωρίζετε το ανήσυχο πνεύμα μου και την αποφασιστικότητά μου .... Πιστεύω ότι ωρίμασα αρκετά όμως και η απόφαση που πήρα θα μου βγει σε καλό. Πάντα με γοήτευε το βουνό... Μιας και μένω 20 μέτρα από την αρχή των μονοπατιών του Σεϊχ-Σου, βλέπω κάθε Κυριακή που πίνω το καφεδάκι μου στο μπαλκόνι, να περνάνε κάθε λογής βουνίσια μηχανήματα μπροστά από το σπίτι μου. Δε θέλει και πολύ.... Την Κυριακή ετοιμάζομαι να πάω την πρώτη μου βόλτα με το μηχανάκι ενός φίλου που ... ΚΤΜ 250 δίχρονο! Ξέρω ότι πρέπει να προσέχω και θα πηγαίνω σαν χέστης!!! Μετά από αυτό, θα μπω στην αναζήτηση της κατάλληλης. Εδώ είναι που θέλω βοήθεια.... -Θα είναι αποκλειστικά για το βουνό και σε δρόμους θα μετακινείται με τρέιλερ. -Με ενδιαφέρει να είναι ελαφρύ και εύκολο για αρχάριο. -Πιάνει το χέρι μου και από εργαλεία είμαι πλήρης, οπότε να τη φτιάχνω μόνος μου. -Δίχρονο ή τετράχρονο? -Δεν με ενδιαφέρει η παλαιότητα ή η κατάσταση γιατί λογικά θα ψηθώ να το αλλάξω σε κάνα χρόνο -Μπάτζετ γύρω στα 1000 (όσο πιο κάτω, τόσο καλύτερα, έτσι κι αλλιώς θα το μαζέψω και θα το φέρω στα μέτρα μου) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Αφού πρόκειται για πρώτο μηχανάκι για χρήση σε βουνό θα σου πρότεινα κάτι σε δίχρονο,αλλά απαραίτητα θα αγοράσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό(κράνος,παντελόνι,μπότες,μπουφάν,γάντια κ.λ.π.) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3449725/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Δίχρονο θα έλεγα, 125 ή 250 σαν αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3512190/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Εννοείται ότι ο εξοπλισμός θα αγοραστεί πριν το μηχανάκι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3554336/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2645375/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3596515/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3572150/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3182074/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3597658/ Kαι για το τέλος http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3433282/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimmis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3486726/ δικο μου ειναι!! οτι θες ρωτα με!! δε το κουναω,επειδη ειμαι αθηνα τωρα και το εχω αφησει στο μαγαζι φιλου μου. θέλει τσιμουχες μπροστα!ολα τα αλλα κομπλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3486726/ δικο μου ειναι!! οτι θες ρωτα με!! δε το κουναω,επειδη ειμαι αθηνα τωρα και το εχω αφησει στο μαγαζι φιλου μου. θέλει τσιμουχες μπροστα!ολα τα αλλα κομπλε!!! Θα σε έχω στα υπόψη μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Φράνκι (να δώ πότε θα ξεκουνηθω να έρθω να πιούμε κάνα ποτήρι νερό στο μαγαζί) θα σου απαντήσω σαν άσχετος προς άσχετο! επειδή και εγώ έτσι την έψαχνα λίγο και έκανα και μια δοκιμή με πολυβόλο ΜΧ και στο καπάκι με περίστροφο enduro θα σου έλεγα 250 2T ENDURO! δύναμη τόσο που σαν αρχάριος δεν θα ξεμείνεις ποτέ, πιο φιλικό στα ανοίγματα και λίγο πιο μακρύ σαν στήσιμο πάντως όχι ΜΧ. απλά αν πάς σε 125 θα αναγκαστείς σύντομα να το τσιρίζεις για να πηγαίνει, πράγμα που θα πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου (υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να δουλεύουν τσίτα ένα μοτέρ) και ίσως λίγο περισσότερη φθορά απο το τσιτάρισμα! αρε γαμώτο πότε θα στρώσουν τα πράγματα να μπώ και εγώ στα κόλπα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Μπορεί κάποιος να γράψει περισσότερο για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που προτείνει? Επίσης, τι λάδια παίρνουν? Τα δίχρονα θέλουν λάδι στο τεπόζιτο ή κάνουν μόνα τους τη μίξη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Φράνκι (να δώ πότε θα ξεκουνηθω να έρθω να πιούμε κάνα ποτήρι νερό στο μαγαζί) θα σου απαντήσω σαν άσχετος προς άσχετο! επειδή και εγώ έτσι την έψαχνα λίγο και έκανα και μια δοκιμή με πολυβόλο ΜΧ και στο καπάκι με περίστροφο enduro θα σου έλεγα 250 2T ENDURO! δύναμη τόσο που σαν αρχάριος δεν θα ξεμείνεις ποτέ, πιο φιλικό στα ανοίγματα και λίγο πιο μακρύ σαν στήσιμο πάντως όχι ΜΧ. απλά αν πάς σε 125 θα αναγκαστείς σύντομα να το τσιρίζεις για να πηγαίνει, πράγμα που θα πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου (υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να δουλεύουν τσίτα ένα μοτέρ) και ίσως λίγο περισσότερη φθορά απο το τσιτάρισμα! αρε γαμώτο πότε θα στρώσουν τα πράγματα να μπώ και εγώ στα κόλπα! Πετράν σε περιμένω από το μαγαζί στη Λαμπράκη όποτε θέλεις! Κερνάω καφεδάρες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Δίχρονο vs Τετράχρονο????? Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε συντήρηση και οδική συμπεριφορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Φράνκι δυστηχώς και εγώ δεν ξέρω πολλά για τα χωμάτινα απλά προσωπικά μου αρέσουν άπειρα τα dt και τα wr για αυτό και σου στειλά τα άπειρα λινκ. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναιο οτί είναι πολύ δυνατά και απο ανταλάκτικα παίζουν άπειρα. Κάποια λένε οτι και σαν στήσιμο ήταν πολύ μπροστά όταν βγήκαν και ακόμα και τώρα δηλαδή δέκα χρόνια μετά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πιο νέα μοντέλα αλλά για αυτά θα σε κατατοπίσει καλύτερα κάποιος καθαρά χωμάτινος. Επίσης σχετικά με το husqy που σου στειλά έχει ΠΟΛΥΥΥ γκάζι και ΕΛΑΧΙΣΤΟ βάρος συνδιασμός που αν βάλεις στην εξίσωση και το πολύ σωστό μπροστινό που έχει πρέπει να κάνει θαύματα. Απο αξιοπιστία βέβαια δν ξέρω τι παίζει λένε πολλά για τα ευρώπαικά τα οποία σίγουρα έχεις ακούσει προσωπικά δεν τα πιστεύω τώρα απο κει και πέρα ρώτα και άλλους και μάθε. Αυτά σχετικά με το ερώτημα σου για τα χαρακτηριστηκά του τι σου προτείνουμαι Τώρα για μειονεκτήματα και συντήρηση κλπ Στην συντήρηση δίχρονα με τα χίλια. Πολύ μικρότερο κόστος λόγο του οτί ο δίχρονος κινητήρας είναι πολύ ποιο απλός σε σχέση με τον τετράχρονο Σε κατανάλωση είναι άστα να πάνε Εγώ που είχα σκούτερ πενηντάρι δίχρονο έκαιγε έκαιγε πολυυύ όμως. Ειδικά αν ξεχνιόσουν λίγο με τα λάδια η γενικά με την συντήρηση πήγαινε στον θεό η κατανάλωση Οδική συμπεριφορα Χμμμ πολύ πιο απότομο γκάζι το δίχρονο σίγουρα θα το χεις ακούσει.Για εντούρο θα βολεύει πολύ αυτό. Όμως στα δίχρονα αφήνεις το γκάζι και ο κινητήρας δεν φρενάρει. Αυτό πιστεύω δεν είναι το καλύτερο δυνατό θα πρέπει να πλακώνεσε πολύ συχνά στα φρένα και στο χώμα αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι Εγώ προσωπικά δίχρονο θα επαίρνα. Αλλά εγώ γενικά είχα δίχρονο και μπορώ να πω οτι τα συμπαθώ πάρα πολύ οπότε ίσως δεν είμαι πολύ αμερόληπτος και θα έπρεπε να ακούσεις και άλλες γνώμες Πάντως το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις ένα διχρονάκι και ένα τετραχρονο και να δεις μόνος σου γιατί υπάρχουν κάποιοι που λατρεύουν τα δίχρονα και κάποιοι που θα προτειμούσαν να μην έχουν καν μηχανή από το να χουν δίχρονο καθώς το δίχρονο είναι η κλασική περίπτωση hate it or love it. Δηλαδή εν τέλει εμείς λέμε λέμε λέμε εδώ αλλά πρακτικά αν πιάσεις δίχρονο και δεν σου αρέσει στην αρχή δεν θα σου αρέσει ποτέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 νατα νατα και ο φρατζεσκος, κιαλλος στην εντουροπαρεα! ενα θα σου πω φρατζεσκο, να εχει σηγουρα μιζα! την αποψη μου θα σου την πω απο κοντα αυριο στη βολτα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ Στέφ! Κάλυψες αρκετές απορίες μου! νατα νατα και ο φρατζεσκος, κιαλλος στην εντουροπαρεα! ενα θα σου πω φρατζεσκο, να εχει σηγουρα μιζα! την αποψη μου θα σου την πω απο κοντα αυριο στη βολτα! Δε θα είμαι στη βόλτα γιατί θα κάνω το πρώτο μου βήμα στο βουνό την Κυριακή!!!!! Ο Κώστας Καλημέρας μου δάνεισε τον εξοπλισμό του. Θα οδηγήσω ένα ΚΤΜ 250 δίχρονο. Σε επόμενη μπύρα θα τα πούμε σίγουρα!! Θέλω τη χωμάτινη άποψή σου! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον Φρανκι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 τα 2τ ειναι για κρος ενω τα 4τ ειναι για εντουρο! κατα την γνωμη μου παντα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3486726/ δικο μου ειναι!! οτι θες ρωτα με!! δε το κουναω,επειδη ειμαι αθηνα τωρα και το εχω αφησει στο μαγαζι φιλου μου. θέλει τσιμουχες μπροστα!ολα τα αλλα κομπλε!!! Tο χαζεύω κάθε μέρα το όχημα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimmis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 η αληθεια ειναι οτι τετραχρονα ειναι πιο ευκολοδηγητα και οτι αν κατσει να πηγαινεις μια στο τοσο, παλι θα το ευχαριστιεσαι και δε θα γινεσαι κομματια!οσο να'ναι τα διχρονα και ιδιαιτερα τα 125 θελει χερια μετα απο λιγο, κοινος κομματιαζεσαι!Τα 250 ειναι πιο ενταξει!!!εχουν ροπη χαμηλα και βοηθουν, αν ειναι και enduro ειναι κομπλε! Το θεμα με τα 4Τ ειναι οτι αν κατσει ζημειά....χωνεις γερα το χερι στη τσεπη!!!Ενω τα διχρονακια ειναι πιο οικονομικα! Εγω το δικό μου θέλω να πουλήσω η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως ειναι οτι προτεινω 250 διχρονο enduraki! Λαδια κιβωτιου μια φορα το μήνα αν πηγαίνεις κάθε κυριακή απο 12 ευρω και λάδι μίξης παλι απο 12 ευρώ το λιτρο και βαζεις περιπου 20% με 25% μίξη. Όσο για στολή μη διανοηθείς να πάς ΧΩΡΙΣ μπότες και κράνος (καλα αυτο το ξερεις), τα αλλα οκ σιγα σιγα!!αλλα και αυτα πρεπει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 μονος θα πας την κυριακη; εγω ειπα να παω στη βολτα επιδει δεν θα ηταν ο κωστας εδω για να παμε βουνο! αν θελεις παρεα, πρωτιμω παντα το βουνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Φρανκι επίσης και αυτό με τη μανιβέλα που είπε ο διαμαντής είναι σουπερ σημαντικό Εμένα που η μανιβέλα του klx γ@μιέται κανονικά κανονικότατα όταν εμείνα απο μπαταρία βαρούσα εικοσάλεπτα μανιβελιές για να πάρει Υπάρχουν πολά μηχανάκια που πέρνουν με την μία και πολλά που έχουν είτε κολπα είτε αποσημπιεστές και πέρνουν εύκολα είτε οτιδήποτε και πέρνουν εύκολα αλλά προσωπικά ειδηκά για εντουρο η μίζα θα ήταν απο τα πρώτα πρώτα πράγματα που θα ήθελα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 αντε και ξεσικωθικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 μονος θα πας την κυριακη; εγω ειπα να παω στη βολτα επιδει δεν θα ηταν ο κωστας εδω για να παμε βουνο! αν θελεις παρεα, πρωτιμω παντα το βουνο! Θα πάμε με ένα φίλο αλλά στο πολύ χαλαρό γιατί είναι η πρώτη μου φορά.και για λίγο. Μη σε τραβάω για τόσο λίγο. Την επόμενη φορά όμως........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimmis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Tο χαζεύω κάθε μέρα το όχημα! ;) και εγω.....!!!!! παιζει κοντρα οτι προλαβει πρωτο!δουλεια ή πουλημα!!!ελπιζω να γινει η δουλεια και να το κρατησω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Θα πάμε με ένα φίλο αλλά στο πολύ χαλαρό γιατί είναι η πρώτη μου φορά.και για λίγο. Μη σε τραβάω για τόσο λίγο. Την επόμενη φορά όμως........ δεσμευτικες! καλυτερα να ταξεις σε αγιο παρα σε μενα, καλα να περασετε, και αν το βραδυ της κυριακης δεν σου κολαει υπνος, την πατισες φιλαρακι! το βραδυ σημερα θα σου γραψω και την δικη μου αποψη, καλο μεσημερι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Αρχικα, μονος σου, βγαζεις καλυτερα συμπερασματα για το τι σου ταιριαζει. Οποτε η μεγαλυτερη βοηθεια που μπορω να σου προσφερω ειναι να σου δωσω το μηχανακι. Εκτος απο αυτο μονο και μονο απο το γεγονος οτι το μηχανακι θα ειναι μονο για βουνο, πρωτα βηματα +μικρο budget, θα πω 2χρονο, οσο πιο φρεσκο μηχανικα. Τα mx, οπως το Rm που ειδα παραπανω, μπορει να σε ενθουσιασουν αρχικα με τη δυναμη και το μικρο βαρος, αλλα πολλες φορες κουραζουν για χρηση enduro. Τωρα για τα κυβικα, γυρνα απο τη βολτα, πες εντυπωσεις, θα βρουμε και κανενα 125αρι 2χρονο να παρεις βολτα και θα βγαλουμε καποιο συμπερασμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 θα γραψω κ γω την ταπεινη μου γνωμη...3 μιση χρονια ασχολουμε με το εντουρο εχω αλλαξει 2 μοτο.. ενα ψευδο εντουρο που προσπαθουσα νατο κανω εντουρο ρμχ 250 s κ ενα exc 250 ...κ τα δυο διχρονα γιατι πιστευω παντα κατα την ταπεινη μου αποψη τα 2τ ταιριαζουν καλυτερα στο χομπιστα εντουρα...φθινοτερη συντηρηση κ επισκευη...μην αναλυσουμε περι βενζινης 2τ κ 4τ εχει να κανει με την χρηση χιλιομετρα κτλ επειδη ειδα οτι πολλοι προτειναν μοτοκρος μηχανες μην τις μπερδευουμε με τα εντουρο...στο βουνο πανε κ οι δυο αλλα ουσιαστικα ειναι διαφορετικη η χρηση της καθεμιας........ποτε δεν θα προτεινα σε ενα νεο εντουρα ενα 4τ 450.....μεχρι 250 2τ ολα καλα...οτι δποτε αλλο ειναι υπερβολη...η χρηση τομη βεβαια ειναι 200 2τ KTM δηλαδη.... μην ακουω για WR 200 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ENDURO.....παλι για φτηνη λυση στο χιλιαρικο θα προτεινω rmx 250 R http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3408926/ θα μου πεις βεβαια εσυ γιατι το πουλησες το δικο σου ???????????????????????????????????? 1ον. εμενα ηταν το S και προσπαθουσα να το αγριεψω κιαλλο με καρμπ..κοντυτερο γραναζωμα,εξατμιση ,αναρτηση κτλ 2ον. λεφτα υπηρχαν κ γουσταραμε ktm!!!!!!!!!!!! στη καβαλα ειναι το μοτο κοντα σου πεφτει..........κ μετα για κατι ποιο συνχρονο κ αγριο προτεινο το μοτο ενος φιλου στα 1900 συζητησιμη κ δεν θελει τιποτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3589572/ μπορει να παιξει κ εξοπλισμος δωρο μεταχειρισμενος....οσον αφαρα τη μανιβελα...τα διχρονα αν ειναι σωστα ρυθμισμενα περνουν κ με το χερι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες