ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Άντε και στην επόμενη ρε...! Δε χρειάζεται να πω τίποτ' άλλο... Για πάρτη σου τράβηξα το βίντεο, αλλά μου τα χάλασε ο αέρας. Μετά που έβαλα την κάμερα στο στέρνο μου αν δεις ψιλοδιορθώνεται, αλλά επειδή δεν μπορούσα να έχω το νού μου και στην οδήγηση και στη λήψη, βγήκε λίγο το βίντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Μπράβο φιλαράκι !!!! Πολύ ωραίο ταξίδι!! Για το αν ταξιδεύει ένα 250αρι, η απάντηση είναι ότι όλα ταξιδεύουν αρκεί να το θέλουμε εμείς! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Για πάρτη σου τράβηξα το βίντεο, αλλά μου τα χάλασε ο αέρας. Μετά που έβαλα την κάμερα στο στέρνο μου αν δεις ψιλοδιορθώνεται, αλλά επειδή δεν μπορούσα να έχω το νού μου και στην οδήγηση και στη λήψη, βγήκε λίγο το βίντεο. Δεν πειράζει βρε. Τελικά βοϊδό- ή γουρνό- ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Έπρεπε να δεις εκει πάνω κάτι αρκουδοβουνιές που παίζανε μπάλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Πολλά μπράβο για την εκδρομή και για τις φωτογραφίες! Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 εισαι ωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sully 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Αρχηγε εγραψες.. Μπραβο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Ταλιμπάν, τώρα θα καθίσω να το διαβάσω, αντί για like αν θες μπορώ να σου δώσω 1 εβδομάδα το Yamaha να νιώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Τέκνον μου άξιο ! Σε ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες και που μοιράστηκες μαζί μας αυτά τα υπέροχα μέρη της πολυαγαπημένης μας Πατρίδας ! Αφιερωμένο : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Πάντα τέτοια, μπορεί να έχεις Honda αλλά τουλάχιστον το χαίρεσαι. ΥΓ.Τα ψηλά βουνά τα έχω διαβάσει και εγώ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Ααα ρε πατριώτη, δεν μας πρόλαβες να σου πουμε .... ....οτι με 2μιση δεν πας πουθενα :P :P Πάντα τέτοια..! Να ζήσει η πατρίδα μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 φτηνά τη γλίτωσες αδερφέ... :tooth: Αυτή ήταν Επαρχιακή Βοϊδοσχολή Ανώτατης Μυρικαστικής Τέχνης. Μπράβο σου και άξιος. Οι βόλτες δεν χρειάζονται πολλά κυβικά, όρεξη, κουράγιο και τρέλα χρειάζονται! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 ταξιδεύουν λέμε ...ωραίος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 παντα τετοια! Μονο ομορφιες στον δρομο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Μπραβο για την περιγραφη και τα λογια σου και ενα ευχαριστω που εστω και λιγο μας ταξιδεψες και εμας μεσα απο τις φωτογραφιες σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για τα καλα σας λογια! Η τρελλα μας κραταει ζωντανους. Την λογικη να φοβαστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simeon 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 πολύ ωραίος μπραβό! άλλη μια απόδειξη οτι ο αναβάτης ταξιδεύει και όχι η μηχανή ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες