Jump to content
SkiD

bandit 400

Recommended Posts

καλησπερα σας, θα ηθελα μια γνωμη για ενα μηχανακι που θελει ενας φιλος μου να αγορασει, suzuki bandit 400 απ τα τελευταια που βγηκανε. το θελει για απλη χρηση λιγα μικρα ταξιδακια το καλοκαιρι και να πηγενει στ δουλεια.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3538221/

αυτο ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από μια πρόχειρη ματιά και σαν πρώην κάτοχος:

Τα όργανα δεν είναι από bandit 400 (έχει φάει τούμπα;), εξάλου καταλαβένεις ότι δεν είναι τα δικά του με τον τρόπο που "πετάει" η ντίζα των οργάνων.

Τα πλαστικά είναι βαμένα (έχει φάει τούμπα;)

Σίγουρα δεν είναι του 2001 μάλλον του 96', 97' είναι.

Σίγουρα δεν έχει ΜΟΝΟ 23000 χλμ (ή το έχει μηδενίσει μια φορά ή έχει καταβάσει τα χλμ.)

Καινούργια καρμπυρατέρ, τέσσερα έχει, αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα των bandit 400.

Πολύ γυαλισμένος ο σκελετός και το ψαλίδι, μοιάζουν να είναι βαμένα, σε αντίθεση με τους λαιμούς των εξατμίσεων που είναι αγυάλιστοι.

Αυτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι βαμμένο, τα όργανα δεν είναι τα δικά του, έχω ακούσει ότι βγάζουν προβλήματα στα καρμπυρατέρ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσα πολλα προβληματα βγαζουν αυτα τα μηχανακια?

αυτο το προτινα ατ φιλο μου επιδι το ειδα πολυ φτηνο και καλοσυντιριμενο απ οτι φαινετε στ εικονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ιδια κατηγορια/χρονολογια κοιτα και κανα cb, αν και τα δινουν γενικα πιο πανω απο 1000 ευρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από μια πρόχειρη ματιά και σαν πρώην κάτοχος:

Τα όργανα δεν είναι από bandit 400 (έχει φάει τούμπα;), εξάλου καταλαβένεις ότι δεν είναι τα δικά του με τον τρόπο που "πετάει" η ντίζα των οργάνων.

Τα πλαστικά είναι βαμένα (έχει φάει τούμπα;)

Σίγουρα δεν είναι του 2001 μάλλον του 96', 97' είναι.

Σίγουρα δεν έχει ΜΟΝΟ 23000 χλμ (ή το έχει μηδενίσει μια φορά ή έχει καταβάσει τα χλμ.)

Καινούργια καρμπυρατέρ, τέσσερα έχει, αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα των bandit 400.

Πολύ γυαλισμένος ο σκελετός και το ψαλίδι, μοιάζουν να είναι βαμένα, σε αντίθεση με τους λαιμούς των εξατμίσεων που είναι αγυάλιστοι.

Αυτά...

+ οτι εχω ακουσει πως το ρυθμισμα των καρμπυρατερ τους ειναι θεμα...

Για μενα μην τα κοιτας καθολου τα Bandit, bros, cb...Γενικα μην κοιτας οτι ειναι παραεισαγωγης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παραεισαγωγης δεν ειναι πλεον τοσο μεγαλο προβλημα, βρισκεις ανταλλακτηκα απο εξωτερικο και μαλιστα σε αρκρτα καλες τιμες, ισως και πιο καλες απο Ελλαδα.. Αν ηθελα να παρω 400αρι street θα κοιτουσα προς CB400SF αρκει να βρεις ενα καλο.. το θεμα ειναι οτι με 1000 ευρω αυτα τα μηχανακια δεν θα ειναι πενατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα χρόνο το άντεξα κ το έδωσα για ένα σκουτεράκι gilera στα 22-23 μου.'Ολοι λέγαν ότι είναι μοτοσυκλέτα με "απαγορευτικό" επάνω της λόγω πολλών ζημιών.Εμένα ανορθωτή μου είχε βγάλει κ οι δαγκάνες του ήταν ρημάδια.Βέβαια δεν ήξερα κ γω τότε πως να ψάξω τι στραβό μπορεί να έχει ένα μεταχειρισμένο,έπεσα κ στην ασυντήρητη περίπτωση κ την έφαγα κανονικά στον ποπό..Άσε που τον περισσότερο καιρό ήμουν χωρίς μοτό, επειδή ήταν στα συνεργεία.Τραυματική εμπειρία.

Ο τύπος βέβαια φαίνεται να το "πρόσεχε" το συγκεκριμένο, με τα βαψίματα-χερούλια-καντράν-κτλ (που βέβαια μπορεί να σημαίνει κ στούκα), αλλά με τίποτα δε θα συνηστούσα το μοντέλο σε φίλο μου.

Όχι από μένα.Κ επειδή είχαν ακουστεί πολλά, αλλά κ από τη δική μου εμπειρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χρώματα παραπέμπουν στο limited μοντέλο του '91 που είχε ρετρό φαίρηγκ, άρα η στούκα θεωρείται δεδομένη.

1991_bandit_400_ltd_V_450.jpg

Το όργανο θερμοκρασίας προφανώς δεν λειτουργεί, αφού το μηχανάκι είναι αεροελαιόψυκτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το όργανο θερμοκρασίας προφανώς δεν λειτουργεί, αφού το μηχανάκι είναι αεροελαιόψυκτο.

:crazy::hunter: :hunter: :hunter:

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ το υδρόψυκτο μοτέρ του RF400 έχει το μπάντιτ400 με ή χωρίς το σύστημα VC (=μεταβλητος χρονισμος βαλβιδων)

Εκτός αυτού όμως το ψυγείο νερού μπροστά δεν το βλέπεις στις φωτό;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπερδεύτηκα με το 600. :blush:

Το ψυγείο υπέθεσα ότι είναι λαδιού.

Με παραπλάνησε και αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μοιάζει να είναι καλό, τα χλμ βέβαια δεν μοιάζουν πολύ αληθινά αλλά οκ.

Θα πρέπει να πας με κάποιον ποιο γνώστη να το δείτε από κοντά να ακούσετε το μοτέρ αν δουλεύει σωστά και να το πάτε μια βολτούλα να δείτε ότι πάει και ίσια στο δρόμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα χλμ σιγουρα πρεπει να ειναι κατεβασμενα, περιπου ολοι οι μαντραδες τα κατεβαζουν απ οτι εχω καταλαβει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα