Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Καλησπέρες, είπα να πω 2 πραγματάκια και να ρωτήσω κιόλας αν κάποιος από εδώ μέσα έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο με εμένα η αν γνωρίζει κάτι παραπάνω βρε αδερφέ... Έχουμε και λέμεεε...Όπως κάποιοι θα είχαν διαβάσει το προηγούμενο ποστ μου, είχα ένα ψιλοτροχαίο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιες ζημιές στη Σίλβη...Λοιπόοον...Αφού έγινε η πρώτη λίστα με τα ανταλλακτικά που θα χρειαζόταν η γραμματέας του μηχανικού έκανε ένα γρήγορο τηλ στα κεντρικά και από ότι την ενημέρωσαν τα ανταλλακτικά υπήρχαν ήδη άααααρα σε 2-3 εργάσιμες θα τα είχαμε...Ακχμμμ...βεεεεεεβαια...Και η κοπελιά μου είπε ότι αν τελικά δεν υπήρχε κάτι τ πολυ σε 15 μέρες θα το είχαμε... Τέλοσπαντων να μην τα πολυλογώ, η παραγγελία έγινε στον τοπικό αντιπρόσωπο και δόθηκε το 1/3 του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή καθώς αλλιώς δεν γινόταν να γίνει η παραγγελία καν...Καλώς λέω όλα οκ τι να κάνουμε θα τα πάρω πίσω μετά από την ασφαλιστική ούτως η άλλως... Λοιπόν, έχουν περάσει 22 μέρες, δεν είχαμε καμία ενημέρωση σχετικά με τα ανταλλακτικά, η κοπέλα πήρε τηλ και της είπαν ότι τα ανταλλακτικά δεν υπάρχουν στα κεντρικά...(ωραία και? με τα πόδια έρχονται???) εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω ξανά με τα κεντρικά αλλα μου ζητήθηκε ο αριθμός παραγγελίας και αφού πήρα τον εδώ αντιπρόσωπο μου είπε δεν ξέρει και να μιλήσω με την κοπέλα στο λογιστήριο, εγώ τελικά έστειλα μεηλ στο οποίο δεν απάντησε ποτέ κανείς και τελικά έχω μείνει στο περίμενεεε χωρίς να έχω μία πληροφορία για τπτ χαχα καλο ε? (το έγραψα με μια ανάσα αυτό γιαυτό δεν έχει τελείες παρά μόνο κόμματα χαχα) Ένας γνωστός μου ανέφερε διάφορα προβλήματα με τον Σαρακάκη το τελευταίο διάστημα...Ξέρει κανείς τπτ ή εχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο??? Ο καιρός έχει φτιάξει και εγώ είμαι α-μήχανος...φακ...Νεύρα πολλά νεύρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Ελπίζω να σε καθυσηχάσει αυτό αλλά δεν νομίζω να φταίει η Honda.. Εγώ όταν παράγγειλα τα τελικά Akrapovic από την Yamaha για το ΧΤ με είπανε πως θα τα έχω σε 15 μέρες.. Περίμενα 2 μήνες ακριβώς έχοντας δώσει βέβαια προκαταβολή και τίποτα... Τελικά την μέρα που ήρθαν καθώς πήγαινα να τα βάλω τράκαρα. :wallbash: Τώρα το τι φταίει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Όλες οι αντιπροσωπείες έχουν θέμα καθώς οι τραπεζικές εγγυητικές δεν γίνονται πλέον δεκτές με την ίδια ευκολία που γινόταν παλιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εργοστάσια να απαιτούν προπληρωμή των παραγγελιών (ή έστω μέρους τους). Με τις πωλήσεις να έχουν καταβαραθρωθεί, η ρευστότητα των εισαγωγέων έχει περιοριστεί. Κάποια μαγαζιά έχουν ήδη βρεί τις άκρες και εισάγουν μόνοι τους τα χρειώδη. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου δώσω όνομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Χμμμ Κ. Παναγιώτη Κ. αυτό θα ήταν καλό αν το γνώριζα νωρίτερα αλλά δυστυχώς τώρα εφόσον έχει γίνει η παραγγελία έχει πληρωθεί προκαταβολή και επίσης έχει συμφωνηθεί το θέμα με την ασφαλιστική(των τιμών εννοώ που δόθηκαν από την αντιπροσωπία) δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω... :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Χμμμ Κ. Παναγιώτη Κ. αυτό θα ήταν καλό αν το γνώριζα νωρίτερα αλλά δυστυχώς τώρα εφόσον έχει γίνει η παραγγελία έχει πληρωθεί προκαταβολή και επίσης έχει συμφωνηθεί το θέμα με την ασφαλιστική(των τιμών εννοώ που δόθηκαν από την αντιπροσωπία) δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω... :pray: Αν είχε συμφωνηθεί και η ημερομηνία παράδοσης, μπορείς να ζητήσεις πίσω τα χρήματά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Όχι, αλλά και αν αλλάξω ρότα και το πάω όπως λέτε εσείς, θα πρέπει να ξαναμιλήσω με ασφαλιστικές κλπ έτσι δεν είναι?? όφου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Η Ηονδα τον παιρνει....ανεκαθεν Ειλικρινης δηλωση (μεταμεσονυκτια παραυτα...) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 σαν μανιακος Χοντακιας σε αμαξια και μηχανες εχω να σου πω οτι δεν υπαρχει Χοντακιας να μην βριζει τον "Σ@#κακη" δυστυχως υπαρχει μεγαλο προβλημα με αυτον εδω και πολλα χρονια θα σου απλα την δικη μου ιστορια για να καταλαβεις 2007 πεφτει καποιος πισω μου στο αμαξι Χοντα και αυτο παω στον Σαρακακη στον υπαλληλο στα ανταλλακτικα του λεω θελω πισω προφυλακτηρα για Crx DelSol εδω να πω οτι δεν ηξερε καν ποιο ειναι το DelSol αλλα παμε παρακατω αφου μου λεει οτι υπαρχει ενας βαμενος στην ιαπωνια 500€ εγω δεν θα εδινα τιποτα αφου επεσε πισω αλλος τον παραγγελνω και εδω αρχιζουν τα ωραια οι 20 μερες εγιναν 2 μηνες , η απαντησεις στα τηλεφωνα ηταν αγενεστατες ε εκει ειπα να παω απο εκει παλι , βρησκω τον διευθυντη τα λεω και μου λεει παμε στον υπαλληλο να δουμε τι εχει γινει τελικα μετα απο 2 μηνες ο ανθρωπος που απαντουσε ετσι στα τηλεφωνα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !!!!! αφου ο διευθυντης μου ειπε συγνωμη κτλ μου εδωσε τα λεφτα μου πισω αν ψαξεις σε φορουμ Χοντακιδων θα διαβασεις παρα πολλα τετοια αν και τελευταια ισως εχει φτιαξει λιιιγο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 εγω περιμενα 3 μηνες για ενα λαστιχο συγκρατησης της μπαταριας του CBRXX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 όφου Κρητικος εισαι?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) παρε τηλ την κυρα χοντα και ζητα τον ******* ******,ειναι τεχνικος διευθυντης και λυνει πολλα προβληματα ειναι ο μοναδικος που εχει ανθρωπια μεσα του και βοηθαει ολο το κοσμο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2013 από τον innova 04 Αναφορά ονομάτων δημόσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Αν παρ´ όλα αυτα δεν βγάλεις άκρη βάλε κάποιον γνωστό σου δικηγόρο να τηλεφωνήσει και να ζητήσει εξηγεί στις για την καθυστέρηση λέγοντας ότι θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σε καλύψει . Σε εμένα μετα απο αυτο είχα σε τρεις μέρες τα πάντα . Κατα την δικη μου άποψη εφόσον ο τοπικός αντιπρόσωπος δεν σου δίνει τον αριθμο παραγγελίας κατα 99% δεν έχει κάνει ακόμη την παραγγελία Ως έμπορος μπορω να σου πω ότι οι πολυεθνικές μας ζητάνε πλήρη εξόφληση των τιμολογίων πλέον πριν την αποστολη και πιθανώς ο τοπικός έμπορος δεν είχε να βάλει τα επιπλέον χρήματα που χρειάζεστε και περιμένει να τα μαζέψει Ένα τηλέφωνο λοιπόν απο ένα δικηγόρο θα σου λύσει τις απορίες και θα σου δώσει γρήγορα τα ανταλλακτικά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Ως έμπορος μπορω να σου πω ότι οι πολυεθνικές μας ζητάνε πλήρη εξόφληση των τιμολογίων πλέον πριν την αποστολη και πιθανώς ο τοπικός έμπορος δεν είχε να βάλει τα επιπλέον χρήματα που χρειάζεστε και περιμένει να τα μαζέψει +650 ειναι γνωστο οτι εδω και πολυ καιρο (απο αρχες του 12 που ξερω εγω) εχουν σταματησει λογω της καταστασης στην Ελλαδα να ασφαλιζονται εμπορευματα. Ετσι λοιπον τα περισσοτερα αντικειμενα που εμπλεκονται σε εμπορικες συναλλαγες ΠΡΟΣ την Ελλαδα ΑΠΑΙΤΟΥΝ προπληρωμη ολου του ποσου παραγγελιας προς αυτη, Στην δικη μου δουλεια προπληρωνεται το ποσο της παραγγελιας,περνανε 2 ημερες για να το "δουν" οι ξενοι σαν εμβασμα και μετα ξεκινα η διαδικασια αποστολης απο τις αποθηκες τους. Κουραγιο. Πιστευω ομως οτι ενα τηλεφωνο σε καποια υπηρεσια καταναλωτη θα μπορεσει να "κινησει" τα πραγματα ή να παρεις την προκαταβολη πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά να είστε καλά. Αύριο λοιπόν θα μιλήσω ξανά με τον εδώ αντιπρόσωπο στον οποίο έγινε η παραγγελία και θα πιέσω όσο μπορώ για να πάρω τον αριθμό παραγγελίας για να εξακριβώσω τι ακριβώς συμβαίνει. Ελπίζω πάντως να έχει γίνει η παραγγελία γιατί αλλιώς θα πάμε ακόμα πιο πίσω χρονικά...πφφφφ (Όχι δεν είμαι κρητικός, από την Κω είμαι gkourmoul1 :P ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Φίλε μου στείλε μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Χόντα. Εμένα με παίρνουν άμεσα τηλέφωνο και με ενημερώνουν πλήρως για το οτιδήποτε. Πλέον το παραμικρό να ζητήσεις σου δίνουν μέχρι έγγραφη προσφορά με τις τιμές υπολογισμένες, το όνομα του υπαλλήλου που τις υπολόγισε και με κανονική ή αεροπορική αποστολή. Προσωπικά θάλεγα ότι από παλιά δεν υπάρχει καμιά απολύτως σχέση αν και το θέμα που έθιξε κάποιος φίλος παραπάνω με ταμετρητά για να πάρουν οτιδήποτε λόγο κρίσεως ισχύει αλλά για αυτό το λόγο και παίρνουν προκαταβολή κ.λ.π. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Σάββα έχεις δίκιο,όπως ανέφερα και στο αρχικό ποστ έστειλα mail στην κεντρική σελίδα και είχα απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με mail στο οποίο μου ζητούνταν ο αριθμός παραγγελίας από τον τοπικό αντιπρόσωπο για να μπορέσουν να δουν τι γίνεται...Οπότε το θέμα μου είναι αν θα μου δώσει ο τοπικός αντιπρόσωπος τον αριθμό παραγγελίας αύριο για να στείλω μεηλ στα κεντρικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Σάββα έχεις δίκιο,όπως ανέφερα και στο αρχικό ποστ έστειλα mail στην κεντρική σελίδα και είχα απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με mail στο οποίο μου ζητούνταν ο αριθμός παραγγελίας από τον τοπικό αντιπρόσωπο για να μπορέσουν να δουν τι γίνεται...Οπότε το θέμα μου είναι αν θα μου δώσει ο τοπικός αντιπρόσωπος τον αριθμό παραγγελίας αύριο για να στείλω μεηλ στα κεντρικά.. Ναι το είδα φίλε μου αλλά δεν κατάλαβα πως σου απάντησαν. Στον τοπικό αντιπρόσωπο έχω την άποψη και προσωπικά θα το έκανα, να του ζήταγες τα ανταλλακτικά με τους κωδικούς γραπτώς και να τα παραγγείλεις εσύ. Έτσι θα ξέρεις τι ακριβώς γίνεται και αν τα ανταλλακτικά είναι για σένα αποκλειστικά ή και για κανάν άλλον και περιμένεις εσύ και του άλλου μαζί, όλα πιθανά είναι αλλά είναι και σίγουρο πως κάπου υπάρχει κάποια στραβή στο όλο θέμα. Όσο αφορά δε τον κεντρικό αντιπρόσωπο είναι υποχρεωμένος να σου δώσει ότι ζητήσεις, πληρώνεις φίλε μου, μην το ξεχνάς αυτό και απαίτησε να εισπράξεις ότι πληρώνεις. Με λίγα λόγια και κανένα γκάζι δεν κάνει κακό. Θα σου πώ μόνο ένα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Χρειάστηκα για το SH ανταλλακτικά για κάποια στραβή πούγινε στην τελική μετάδοση και άλλαξα τα πάντα με ολοκαίνουργια του κουτιού μέχρι και την παραμικρή τσιμουχίτσα και άσχετα αν είχαν πρόβλημα ή όχι. Άλλα τα είχανε άλλα όχι και παραγγέλθηκαν από εξωτερικό. Ξέρεις πόσο χρόνο έκαναν? Θα σου πώ ότι από την μέρα της παραγγελίας, την 5η μέρα πήγα και πήρα το μηχανάκι πανέτοιμο και τίποτα άλλο δεν λέω, ο νοών νοείτω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Χμμμ λες να ζητήσω αντίγραφο του δελτίου παραγγελίας στον τοπικό αντιπρόσωπο για να δω αν όντως έγινε η παραγγελία και πότε και αν όλα είναι οκ να απευθυνθώ μετά στα κεντρικά??? Δε φαντάζομαι να μπορεί να μου αρνηθεί να μου δώσει κάτι τέτοιο ο τοπικός.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Χμμμ λες να ζητήσω αντίγραφο του δελτίου παραγγελίας στον τοπικό αντιπρόσωπο για να δω αν όντως έγινε η παραγγελία και πότε και αν όλα είναι οκ να απευθυνθώ μετά στα κεντρικά??? Δε φαντάζομαι να μπορεί να μου αρνηθεί να μου δώσει κάτι τέτοιο ο τοπικός.. Ακριβώς και μετά θα είναι πολύ πολύ προσεκτικοί στο τι λένε - κάνουν. Τι να αρνηθεί και ποιός? Με τα λεφτά σου? Βάλε και καμιά φωνή είπαμε δεν κάνει κακό ή πές του να σου δώσει μηχανάκι αντικατάστασης ίδιο με το δικό σου και ας το φτιάξει το 5.000 μ.Χ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Xmmm αυτό θα κάνω λοιπόν...όσο για το μηχανάκι αντικατάστασης δε γίνεται γιατί άλλος ο τοπικός αντιπρόσωπος και άλλος ο μηχανικός μου...Ο οποίος παράγγειλε τα ανταλλακτικά στον αντιπρόσωπο...ουφ...Τέσπα είδωμεν αύριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Πρήζε τους μέρα παρά μέρα τότε να βαρεθούν να σε ακούνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Δεν πας καλύτερα απο 'κει να δεις τί γίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Καλημέρες, την τρίτη ήρθαν το ψυγείο και το πενταλ του φρένου επιτέλους(μιας και το ψυγείο ήταν το βασικό για να έρθει σε λειτουργική κατάσταση η μηχανή και να κάνει καμιά βόλτα ο μηχανικός για να τσεκάρει τι γίνεται με το μπροστινό σύστημα...fingers crossed να μην έχει στραβώσει τπτ αν και δεν νομίζω με τόσο ήπια σύγκρουση τέσπα...άσχετο ένας έμπειρος μηχανικός μπορεί να το δει έτσι??? δε φαντάζομαι να του ξεφύγει και να τρέχω γιάλλα μετά που θα έχω ξεμπερδέψει με ασφαλίστικές...) Μας έμειναν κάποια καλυμματάκια του ψυγείου συν τη σίτα του και μια μανέτα και το κάλυμμα της εξάτμισης...ουφ άντε να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Φιλε αγγελε και συν-χορνιτη, Οπως λενε και οι πολλοι το πιθανοτερο ειναι να μην εδωσε ποτε παραγγελια ο αντιπρωσοπος . Εχω βρεθει και εγω στην ιδια φαση και οι τυποι απλα με ειχαν στο περιμενε ποτε θα παρω ολο τα λεφτα απο την ασφαλιστικη να παω να τους τα δωσω και τοτε να μου κοψουν αποδειξεις και να παρουν τα ανταλλακτικα. Και αυτο γιατι δε θελανε να κανουν παραγγελια με δικα τους λεφτα (να τα χρεωθουν οι ιδιοι) Το πιο πιθανο ειναι να εγινε κατι παρομοιο και με σενα.. Για μενα εκανες μαμακια που τους εδωσες λεφτα μπροστα για να κανουν παραγγελια.. Ελπιζω τουλαχιστον να σου δωσαν καποιο αποδεικτικο οτι πληρωσες για κατι που δεν παρελαβες..Ναι μπορει να το δει αν ειναι στραβο μη φοβασε... Και συ βασικα θα το καταλαβεις αν κανεις μια ελαφρια βολτα Καλημέρες, την τρίτη ήρθαν το ψυγείο και το πενταλ του φρένου επιτέλους(μιας και το ψυγείο ήταν το βασικό για να έρθει σε λειτουργική κατάσταση η μηχανή και να κάνει καμιά βόλτα ο μηχανικός για να τσεκάρει τι γίνεται με το μπροστινό σύστημα...fingers crossed να μην έχει στραβώσει τπτ αν και δεν νομίζω με τόσο ήπια σύγκρουση τέσπα...άσχετο ένας έμπειρος μηχανικός μπορεί να το δει έτσι??? δε φαντάζομαι να του ξεφύγει και να τρέχω γιάλλα μετά που θα έχω ξεμπερδέψει με ασφαλίστικές...) Μας έμειναν κάποια καλυμματάκια του ψυγείου συν τη σίτα του και μια μανέτα και το κάλυμμα της εξάτμισης...ουφ άντε να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Άγγελε καλημέρα. Αν θέλεις να συζητήσουμε μέσω πμ όμως για την αντιπροσωπία που μιλάς και να σου πω πού μπορείς να πηγαίνεις και να βρίσκεις τα πάντα. Σαν πρώην κάτοχος χόντα, έπαθα πολλά από την αντιπροσωπία που δεν θα αναφέρω εδώ ποια είναι γιατί ο Κεφαλονίτης με αγριοκοιτάζει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες