Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτεινα ενα 1000ρι ετσι κ αλλιως ΣΤΑ @@ σου για εσενα ηδη οδηγεις στην αθηνα χωρις διπλωμα, στα @@ αν παρεις καποιον στον λαιμο σου, στα @@ σου παλι που κ να παρεις διπλωμα παλι παρανομος θα εισαι, ελπιζω να μην εχεις γραψει στα @@ σου κ κρανος κ εξοπλισμο γτ αν δεις τα @@ του ΔΙΚΑΣΤΗ κ τα @@ αυτων στην φυλακα τοττε δεν θα εχεισ καθολου @@ να σκεφτεις !! συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα η γειτονισα μοθ εμεινε παραλυτη αφου την περασε απο πανω ενα @@ρι 20 χρονων χωρις τπτ απολυτως Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον Doufe 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω θα σου προτεινα ενα 1000ρι ετσι κ αλλιως ΣΤΑ @@ σου για εσενα ηδη οδηγεις στην αθηνα χωρις διπλωμα, στα @@ αν παρεις καποιον στον λαιμο σου, στα @@ σου παλι που κ να παρεις διπλωμα παλι παρανομος θα εισαι, ελπιζω να μην εχεις γραψει στα @@ σου κ κρανος κ εξοπλισμο γτ αν δεις τα @@ του ΔΙΚΑΣΤΗ κ τα @@ αυτων στην φυλακα τοττε δεν θα εχεισ καθολου @@ να σκεφτεις !! συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα η γειτονισα μοθ εμεινε παραλυτη αφου την περασε απο πανω ενα @@ρι 20 χρονων χωρις τπτ απολυτως συγνωμη και εγω που θα παρεμβω αλλα πιστευω οτι ο φιλος απο εδω λεει οτι του κατεβει.Δηλαδη αν την περναγε απο πανω καποιος που εχει διπλωμα τοτε θα του δινατε και παρασημο? Και επειδη εχω διπλωμα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι μονο η σχολη οδηγων δε με εμαθε να οδηγαω χωρια οτι μου πηρανε 500 ευρω για 125 διπλωμα. Οταν εχει το διπλωμα τοσα λεφτα λογικο να υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δε βγαζουν καν.EIναι θεμα νομιμοτητας και μονο και οχι εκπαιδευσης και τεσπα ειναι θεμα της πολιτειας να σου παρεχει διπλωμα σε μια προσιτη τιμη αφου χωρις αυτο δε μπορεις να κανεισ τιποτα(αλλα ας μη το αναλυσω παραπανω) Ας μη μπαινουμε σε διαδικασιες να βριζουμε τον οποιο δεν εχει διπλωμα. Ειναι στο θεμα του οδηγου στο πως θα πραξει και οχι στο αν εχει διπλωμα η οχι.Και καποιος που εχει διπλωμα μπορει να πιει ενα μπουκαλι ουισκι και να σκοτωσει κοσμο.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.ΚΑΙ? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον faithless 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 συγνωμη και εγω που θα παρεμβω αλλα πιστευω οτι ο φιλος απο εδω λεει οτι του κατεβει.Δηλαδη αν την περναγε απο πανω καποιος που εχει διπλωμα τοτε θα του δινατε και παρασημο? Και επειδη εχω διπλωμα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι μονο η σχολη οδηγων δε με εμαθε να οδηγαω χωρια οτι μου πηρανε 500 ευρω για 125 διπλωμα. Οταν εχει το διπλωμα τοσα λεφτα λογικο να υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δε βγαζουν καν. Ας μη μπαινουμε σε διαδικασιες να βριζουμε τον οποιο δεν εχει διπλωμα. Ειναι στο θεμα του οδηγου στο πως θα πραξει και οχι στο αν εχει διπλωμα η οχι.Και καποιος που εχει διπλωμα μπορει να πιει ενα μπουκαλι ουισκι και να σκοτωσει κοσμο.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.ΚΑΙ? Χωρις δίπλωμα δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε σε περίπτωση ατυχήματος α) πηδάς τη ζωή σου β) βάζεις σε τρεχάματα το θύμα σου που άντε να βρει άκρη Δεν είναι ζήτημα του αν θα τρακάρεις, είναι ζήτημα του τι γίνεται αφότου τρακάρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Χωρις δίπλωμα δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε σε περίπτωση ατυχήματος α) πηδάς τη ζωή σου β) βάζεις σε τρεχάματα το θύμα σου που άντε να βρει άκρη Δεν είναι ζήτημα του αν θα τρακάρεις, είναι ζήτημα του τι γίνεται αφότου τρακάρεις. Συμφωνώ με Le Flwr. Όσο για τον καθυστεριμένο με τα μικρά @@ του εύχομαι να τον εμβολίσει άσχετος μπάρμπας σκουτερόβιος με mega scooter και δίπλωμα μηχανής που μπόρεσε να βγάλει στα 60 του, ενώ δεν είχε ξανακαβαλήσει ούτε παπάκι στη ζωή του επειδή του καύλωσε να το παίξει τζόβενο στα γεράματα. Ως γνωστόν αν είσαι 20 χρονών είσαι ανίκανος να οδηγήσεις μεγάλη μηχανή.. Ή ακόμα καλύτερα να τον πατήσει κάποιος με αυτές τις πίπες scooter που έχουνε 2 ρόδες μπροστά και οδηγείς με ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Βέβαια.. Αν εγώ οδηγώ μηχανή 2 χρόνια, έχω κάνει τα μαθήματα στην πίστα κανονικά κι απλά δεν είχα τα λεφτά να δώσω εξετάσεις, τις οποίες είπα οτι θα δώσω μέσα στην επόμενη βδομαδα και το διπλωμα που θα βγάλω είναι ως 35kw είμαι σαφώς πιο ανίκανος να οδηγήσω μια μεγάλη μηχανή απ'ότι ένας μπάρμπας με τρικυκλο που οδηγεί κατέχοντας ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ... Περιττό να αναφέρω οτι από τα μαθήματα που σου κάνουν για το δίπλωμα δε μαθαίνεις απολύτως τίποτα απο οδήγηση.. Υ.Γ. Επειδή φαίνεσαι αρκετά βλάκας για να μου πείς ατάκες τύπου "ναι, αλλά δεν ξέρεις τα σήματα, τον Κ.Ο.Κ." κλπ, όπως κάποιοι έξυπνοι αστυνομικοί που με ζαλίζουν με τις εξυπνάδες τους ενίωτε, να σε πληροφορήσω ότι δεν είχα καβαλήσει μηχανή πριν βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου. Άρα τον Κ.Ο.Κ. τον γνωρίζω. +οτι τα θεωρητικά της μηχανής τα έχω περάσει εδώ και μήνες. Αφού ομως έτσι έχουν οι νόμοι, δε μπορώ να κάνω κατι. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κυκλοφορώ χωρίς κράνος και σκοτώνω κόσμο.Είναι που είναι δηλαδή περίεργο το post μου, έχω και τον κάθε εξυπνάκια να γράφει τις off-topic βλακείες του.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Συμφωνώ με Le Flwr. Όσο για τον καθυστεριμένο με τα μικρά @@ του εύχομαι να τον εμβολίσει άσχετος μπάρμπας σκουτερόβιος με mega scooter και δίπλωμα μηχανής που μπόρεσε να βγάλει στα 60 του, ενώ δεν είχε ξανακαβαλήσει ούτε παπάκι στη ζωή του επειδή του καύλωσε να το παίξει τζόβενο στα γεράματα. Ως γνωστόν αν είσαι 20 χρονών είσαι ανίκανος να οδηγήσεις μεγάλη μηχανή.. Ή ακόμα καλύτερα να τον πατήσει κάποιος με αυτές τις πίπες scooter που έχουνε 2 ρόδες μπροστά και οδηγείς με ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Βέβαια.. Αν εγώ οδηγώ μηχανή 2 χρόνια, έχω κάνει τα μαθήματα στην πίστα κανονικά κι απλά δεν είχα τα λεφτά να δώσω εξετάσεις, τις οποίες είπα οτι θα δώσω μέσα στην επόμενη βδομαδα και το διπλωμα που θα βγάλω είναι ως 35kw είμαι σαφώς πιο ανίκανος να οδηγήσω μια μεγάλη μηχανή απ'ότι ένας μπάρμπας με τρικυκλο που οδηγεί κατέχοντας ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ... Περιττό να αναφέρω οτι από τα μαθήματα που σου κάνουν για το δίπλωμα δε μαθαίνεις απολύτως τίποτα απο οδήγηση.. Υ.Γ. Επειδή φαίνεσαι αρκετά βλάκας για να μου πείς ατάκες τύπου "ναι, αλλά δεν ξέρεις τα σήματα, τον Κ.Ο.Κ." κλπ, όπως κάποιοι έξυπνοι αστυνομικοί που με ζαλίζουν με τις εξυπνάδες τους ενίωτε, να σε πληροφορήσω ότι δεν είχα καβαλήσει μηχανή πριν βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου. Άρα τον Κ.Ο.Κ. τον γνωρίζω. +οτι τα θεωρητικά της μηχανής τα έχω περάσει εδώ και μήνες. Αφού ομως έτσι έχουν οι νόμοι, δε μπορώ να κάνω κατι. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κυκλοφορώ χωρίς κράνος και σκοτώνω κόσμο. Είναι που είναι δηλαδή περίεργο το post μου, έχω και τον κάθε εξυπνάκια να γράφει τις off-topic βλακείες του.. Ρε φιλε νομιζω οτι παιζει να εισαι ο μονος απο εδω μεσα που με νιωθει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Ίσως γιατί οι άλλοι εικοσάχρονοι εδώ μέσα έχουν ωριμάσει αντίθετα με εσάς τους δύο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Φιλαρακι βγαλε διπλωμα για καλο δικο σου μην εχεις τρεχαματα οχι τπτ αλλο κανεις δν ειπε οτι με διπλωμα στο χερι σημαινει πωε εμαθες να οδηγας απλα αν κατι παει στραβα θα την βγαλεις χωρις βαζελινη οσο για τα μηχανακια που λες πιστευω οτι το 690 ολα τις σειρας ειναι απ τς καλητερες μηχανες που φτιαχτηκαν ποτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 συμφωνω στο οτι χωρις διπλωμα δεν θα ειναι νομιμος. Στα υπολοιπα δηλαδη στο οτι θα σκοτωνεις κοσμο χωρις διπλωμα ειμαι κατηγορηματικος αφου και τυφλος να εισαι στην ελλαδα παιρνεις διπλωμα. Δηλαδη μου μιλατε για νομιμοτητα μεσα στη παρανομια αφου και ο τυφλος με διπλωμα ειναι στην ουσια παρανομος αφου ειναι τυφλος. Η μονη διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο εχω διπλωμα και δεν εχω ειναι η ασφαλεια που δε σε καλυπτει.Τπτ αλλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η μονη διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο εχω διπλωμα και δεν εχω ειναι η ασφαλεια που δε σε καλυπτει.Τπτ αλλο Λεπτομέρειες δηλαδή... υγ Αυτά ακούνε και θα εξισώσουν το "απεριορίστων" με τα όρια συνταξιοδότησης... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον TZANNSPY 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Ρε παιδια εχει γίνει άπειρες φορές αυτη η συζήτηση στο φόρουμ.. Μην τα ξαναλέμε αφού υπάρχουν διαφορετικά μυαλά τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα! Το συμπέρασμα είναι να προσέχετε περισσότερο. Το δίπλωμα σου δίνει ένα πλεονέκτημα να είσαι πιο ανθρώπινος κ να νοιάζεσαι για τους γύρω. Το ίδιο κ η Ασφαλεια. Αν είναι να κάνουμε την συζήτηση "εμένα δεν θα μου τύχει ποτε" μακάρι να μην τύχει ειλικρινά..! Απο εκει κ πέρα το καλύτερο είναι να βρεις ένα μηχανάκι να σου αρέσει κ να κανεις κ το κέφι σου κ να είσαι κ νόμιμος! Υπάρχουν πολλα να κοιτάξεις! Στην τελική το βελτιωνεις κ λιγο. Πάλι στα όρια θα εισαι! Πισσς! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acedrifter 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 μονο drz δεν θα θες να κατεβαινεις καθολου κάτω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες