Jump to content
Pyromanis

SM(R) 690 vs DR-Z 400

Recommended Posts

εγω θα σου προτεινα ενα 1000ρι ετσι κ αλλιως ΣΤΑ @@ σου για εσενα ηδη οδηγεις στην αθηνα χωρις διπλωμα, στα @@ αν παρεις καποιον στον λαιμο σου, στα @@ σου παλι που κ να παρεις διπλωμα παλι παρανομος θα εισαι, ελπιζω να μην εχεις γραψει στα @@ σου κ κρανος κ εξοπλισμο γτ αν δεις τα @@ του ΔΙΚΑΣΤΗ κ τα @@ αυτων στην φυλακα τοττε δεν θα εχεισ καθολου @@ να σκεφτεις !!

συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα η γειτονισα μοθ εμεινε παραλυτη αφου την περασε απο πανω ενα @@ρι 20 χρονων χωρις τπτ απολυτως

Τροποποιήθηκε από τον Doufe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω θα σου προτεινα ενα 1000ρι ετσι κ αλλιως ΣΤΑ @@ σου για εσενα ηδη οδηγεις στην αθηνα χωρις διπλωμα, στα @@ αν παρεις καποιον στον λαιμο σου, στα @@ σου παλι που κ να παρεις διπλωμα παλι παρανομος θα εισαι, ελπιζω να μην εχεις γραψει στα @@ σου κ κρανος κ εξοπλισμο γτ αν δεις τα @@ του ΔΙΚΑΣΤΗ κ τα @@ αυτων στην φυλακα τοττε δεν θα εχεισ καθολου @@ να σκεφτεις !!

συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα η γειτονισα μοθ εμεινε παραλυτη αφου την περασε απο πανω ενα @@ρι 20 χρονων χωρις τπτ απολυτως

συγνωμη και εγω που θα παρεμβω αλλα πιστευω οτι ο φιλος απο εδω λεει οτι του κατεβει.Δηλαδη αν την περναγε απο πανω καποιος που εχει διπλωμα τοτε θα του δινατε και παρασημο?

Και επειδη εχω διπλωμα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι μονο η σχολη οδηγων δε με εμαθε να οδηγαω χωρια οτι μου πηρανε 500 ευρω για 125 διπλωμα. Οταν εχει το διπλωμα τοσα λεφτα λογικο να υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δε βγαζουν καν.EIναι θεμα νομιμοτητας και μονο και οχι εκπαιδευσης και τεσπα ειναι θεμα της πολιτειας να σου παρεχει διπλωμα σε μια προσιτη τιμη αφου χωρις αυτο δε μπορεις να κανεισ τιποτα(αλλα ας μη το αναλυσω παραπανω) Ας μη μπαινουμε σε διαδικασιες να βριζουμε τον οποιο δεν εχει διπλωμα. Ειναι στο θεμα του οδηγου στο πως θα πραξει και οχι στο αν εχει διπλωμα η οχι.Και καποιος που εχει διπλωμα μπορει να πιει ενα μπουκαλι ουισκι και να σκοτωσει κοσμο.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.ΚΑΙ?

Τροποποιήθηκε από τον faithless

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη και εγω που θα παρεμβω αλλα πιστευω οτι ο φιλος απο εδω λεει οτι του κατεβει.Δηλαδη αν την περναγε απο πανω καποιος που εχει διπλωμα τοτε θα του δινατε και παρασημο?

Και επειδη εχω διπλωμα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι μονο η σχολη οδηγων δε με εμαθε να οδηγαω χωρια οτι μου πηρανε 500 ευρω για 125 διπλωμα. Οταν εχει το διπλωμα τοσα λεφτα λογικο να υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δε βγαζουν καν. Ας μη μπαινουμε σε διαδικασιες να βριζουμε τον οποιο δεν εχει διπλωμα. Ειναι στο θεμα του οδηγου στο πως θα πραξει και οχι στο αν εχει διπλωμα η οχι.Και καποιος που εχει διπλωμα μπορει να πιει ενα μπουκαλι ουισκι και να σκοτωσει κοσμο.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.ΚΑΙ?

Χωρις δίπλωμα δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε σε περίπτωση ατυχήματος

α) πηδάς τη ζωή σου

β) βάζεις σε τρεχάματα το θύμα σου που άντε να βρει άκρη

Δεν είναι ζήτημα του αν θα τρακάρεις, είναι ζήτημα του τι γίνεται αφότου τρακάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις δίπλωμα δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε σε περίπτωση ατυχήματος

α) πηδάς τη ζωή σου

β) βάζεις σε τρεχάματα το θύμα σου που άντε να βρει άκρη

Δεν είναι ζήτημα του αν θα τρακάρεις, είναι ζήτημα του τι γίνεται αφότου τρακάρεις.

Συμφωνώ με Le Flwr.

Όσο για τον καθυστεριμένο με τα μικρά @@ του εύχομαι να τον εμβολίσει άσχετος μπάρμπας σκουτερόβιος με mega scooter και δίπλωμα μηχανής που μπόρεσε να βγάλει στα 60 του, ενώ δεν είχε ξανακαβαλήσει ούτε παπάκι στη ζωή του επειδή του καύλωσε να το παίξει τζόβενο στα γεράματα. Ως γνωστόν αν είσαι 20 χρονών είσαι ανίκανος να οδηγήσεις μεγάλη μηχανή.. Ή ακόμα καλύτερα να τον πατήσει κάποιος με αυτές τις πίπες scooter που έχουνε 2 ρόδες μπροστά και οδηγείς με ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Βέβαια.. Αν εγώ οδηγώ μηχανή 2 χρόνια, έχω κάνει τα μαθήματα στην πίστα κανονικά κι απλά δεν είχα τα λεφτά να δώσω εξετάσεις, τις οποίες είπα οτι θα δώσω μέσα στην επόμενη βδομαδα και το διπλωμα που θα βγάλω είναι ως 35kw είμαι σαφώς πιο ανίκανος να οδηγήσω μια μεγάλη μηχανή απ'ότι ένας μπάρμπας με τρικυκλο που οδηγεί κατέχοντας ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...

Περιττό να αναφέρω οτι από τα μαθήματα που σου κάνουν για το δίπλωμα δε μαθαίνεις απολύτως τίποτα απο οδήγηση..

Υ.Γ. Επειδή φαίνεσαι αρκετά βλάκας για να μου πείς ατάκες τύπου "ναι, αλλά δεν ξέρεις τα σήματα, τον Κ.Ο.Κ." κλπ, όπως κάποιοι έξυπνοι αστυνομικοί που με ζαλίζουν με τις εξυπνάδες τους ενίωτε, να σε πληροφορήσω ότι δεν είχα καβαλήσει μηχανή πριν βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου. Άρα τον Κ.Ο.Κ. τον γνωρίζω. +οτι τα θεωρητικά της μηχανής τα έχω περάσει εδώ και μήνες.

Αφού ομως έτσι έχουν οι νόμοι, δε μπορώ να κάνω κατι. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κυκλοφορώ χωρίς κράνος και σκοτώνω κόσμο.

Είναι που είναι δηλαδή περίεργο το post μου, έχω και τον κάθε εξυπνάκια να γράφει τις off-topic βλακείες του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με Le Flwr.

Όσο για τον καθυστεριμένο με τα μικρά @@ του εύχομαι να τον εμβολίσει άσχετος μπάρμπας σκουτερόβιος με mega scooter και δίπλωμα μηχανής που μπόρεσε να βγάλει στα 60 του, ενώ δεν είχε ξανακαβαλήσει ούτε παπάκι στη ζωή του επειδή του καύλωσε να το παίξει τζόβενο στα γεράματα. Ως γνωστόν αν είσαι 20 χρονών είσαι ανίκανος να οδηγήσεις μεγάλη μηχανή.. Ή ακόμα καλύτερα να τον πατήσει κάποιος με αυτές τις πίπες scooter που έχουνε 2 ρόδες μπροστά και οδηγείς με ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Βέβαια.. Αν εγώ οδηγώ μηχανή 2 χρόνια, έχω κάνει τα μαθήματα στην πίστα κανονικά κι απλά δεν είχα τα λεφτά να δώσω εξετάσεις, τις οποίες είπα οτι θα δώσω μέσα στην επόμενη βδομαδα και το διπλωμα που θα βγάλω είναι ως 35kw είμαι σαφώς πιο ανίκανος να οδηγήσω μια μεγάλη μηχανή απ'ότι ένας μπάρμπας με τρικυκλο που οδηγεί κατέχοντας ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...

Περιττό να αναφέρω οτι από τα μαθήματα που σου κάνουν για το δίπλωμα δε μαθαίνεις απολύτως τίποτα απο οδήγηση..

Υ.Γ. Επειδή φαίνεσαι αρκετά βλάκας για να μου πείς ατάκες τύπου "ναι, αλλά δεν ξέρεις τα σήματα, τον Κ.Ο.Κ." κλπ, όπως κάποιοι έξυπνοι αστυνομικοί που με ζαλίζουν με τις εξυπνάδες τους ενίωτε, να σε πληροφορήσω ότι δεν είχα καβαλήσει μηχανή πριν βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου. Άρα τον Κ.Ο.Κ. τον γνωρίζω. +οτι τα θεωρητικά της μηχανής τα έχω περάσει εδώ και μήνες.

Αφού ομως έτσι έχουν οι νόμοι, δε μπορώ να κάνω κατι. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κυκλοφορώ χωρίς κράνος και σκοτώνω κόσμο.

Είναι που είναι δηλαδή περίεργο το post μου, έχω και τον κάθε εξυπνάκια να γράφει τις off-topic βλακείες του..

Ρε φιλε νομιζω οτι παιζει να εισαι ο μονος απο εδω μεσα που με νιωθει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως γιατί οι άλλοι εικοσάχρονοι εδώ μέσα έχουν ωριμάσει αντίθετα με εσάς τους δύο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι βγαλε διπλωμα για καλο δικο σου μην εχεις τρεχαματα οχι τπτ αλλο κανεις δν ειπε οτι με διπλωμα στο χερι σημαινει πωε εμαθες να οδηγας απλα αν κατι παει στραβα θα την βγαλεις χωρις βαζελινη οσο για τα μηχανακια που λες πιστευω οτι το 690 ολα τις σειρας ειναι απ τς καλητερες μηχανες που φτιαχτηκαν ποτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω στο οτι χωρις διπλωμα δεν θα ειναι νομιμος.

Στα υπολοιπα δηλαδη στο οτι θα σκοτωνεις κοσμο χωρις διπλωμα ειμαι κατηγορηματικος αφου και τυφλος να εισαι στην ελλαδα παιρνεις διπλωμα.

Δηλαδη μου μιλατε για νομιμοτητα μεσα στη παρανομια αφου και ο τυφλος με διπλωμα ειναι στην ουσια παρανομος αφου ειναι τυφλος.

Η μονη διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο εχω διπλωμα και δεν εχω ειναι η ασφαλεια που δε σε καλυπτει.Τπτ αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μονη διαφορα που υπαρχει αναμεσα στο εχω διπλωμα και δεν εχω ειναι η ασφαλεια που δε σε καλυπτει.Τπτ αλλο

Λεπτομέρειες δηλαδή...

υγ Αυτά ακούνε και θα εξισώσουν το "απεριορίστων" με τα όρια συνταξιοδότησης...

Τροποποιήθηκε από τον TZANNSPY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εχει γίνει άπειρες φορές αυτη η συζήτηση στο φόρουμ.. Μην τα ξαναλέμε αφού υπάρχουν διαφορετικά μυαλά τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα! Το συμπέρασμα είναι να προσέχετε περισσότερο. Το δίπλωμα σου δίνει ένα πλεονέκτημα να είσαι πιο ανθρώπινος κ να νοιάζεσαι για τους γύρω. Το ίδιο κ η Ασφαλεια. Αν είναι να κάνουμε την συζήτηση "εμένα δεν θα μου τύχει ποτε" μακάρι να μην τύχει ειλικρινά..! Απο εκει κ πέρα το καλύτερο είναι να βρεις ένα μηχανάκι να σου αρέσει κ να κανεις κ το κέφι σου κ να είσαι κ νόμιμος! Υπάρχουν πολλα να κοιτάξεις! Στην τελική το βελτιωνεις κ λιγο. Πάλι στα όρια θα εισαι!

Πισσς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα