Jump to content
zentakias

Γ@μώ την αφραγκία μου... (για όσους ονειρεύονται να πάρουν μοτο αλλά λεφτά γιόκ)

Recommended Posts

στην ίδια μοίρα είμαστε κ γι' αυτό άνοιξα κ το θεματάκι.... 22 χρονών μαντραχαλαίοι (τουλάχιστον εγώ 22) να γυρνάμε με τα παπάκια!! χαχαχα

κάποια στιγμή θα πάρουμε κ μεις, πού θα πάει....

ρώτα κ αυτούς που έχουν ήδη τέτοιο αμάξι πόσα δάχτυλα σκόνη έχουν πάνω... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

χαχαχα πολυ ευστοχο.το δικο μου παντως απο μαυρο εχει γινει ασπρο απο την σκονη και ειναι και σε κλειστο γκαραζ φαντασου.........βεβαια δεν ειναι ασχημοιμπρεζας αλλα γερμανος με 300+ αλογατα ο οποιος φυσικα και ειναι αχρηστος πλεον.

οσο για το μοτοσακο....ευτυχως προλαβα και το πηρα αλλα μην φανταστειτε καμια κυριακη ειναι εξω και λυσαει !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οπως ειπε και καποιος πιο πανω, ονειρευομαι να εχω τα λεφτα να χαιρομαι αυτο που εχω τωρα...

εχω γνωστους στο εξωτερικο που δεν αγοραζουν μηχανακια καθε δυο χρονια οπως γινοταν την

τελευταια δεκαετια στην Ελλαδα, αλλα εφτιαχναν και συντηρουσαν αυτο που ειχαν...γνωστος απο

Αγγλια εχει GSXR 1100WR που το βλεπεις και ντρεπεσαι για το 2000φευγα μοντελο που καβαλας...

συντηρημενο στην εντελεια και εχει γυρισει ολη την Ευρωπη με αυτο...πολλοι θα διαφωνησουν με

αυτο το σκεπτικο αλλα πιστευω οτι αγοραζοντας μια μοτοσυκλετα θα πρεπει να ζησεις μαζι της το

λιγοτερο μια πενταετια πριν αποφασισεις να παρεις διαζυγιο μαζι της για τα ματια μιας πιο νεας...

edit...το δικο μου ειναι 2005 μοντελο και το αγορασα απο κολητο φιλο το 2008 με 22.000km...

στα 82.000km του εκανα rebuilt το μοτερ...τωρα εχει 90.000km (στην ουσια 8.000 το μοτερ)

και θα το κρατησω μεχρι να ξαναχρειαστει rebuilt...ειμαι ερωτευμενος με το μηχανακι μου... :blush2:

rebuilt στα 80?

Τροποποιήθηκε από τον sgianno

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off-Topic

Γιατι rebuilt τοσο συντομα ρε συ? 82Κ είχε μόνο...

Ακριβως το ιδιο αναρωτιεμαι κ εγω :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν χρειαζοταν rebuilt αλλα του αλλαξα σωθικα και του εβαλα απο K8, εκτος απο κεφαλη και μπιελα...

edit...και ο στροφαλος εμεινε ο ιδιος

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα vfr 800...το "χρυσό" μοντέλο,χωρίς v-Tec...παίδες δεν θέλει να απελπιζόμαστε...όλα θα γίνουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω ενα κουτι τριγωνα πανοραματος :drool: :drool: :drool:

trigwna.jpg

και ενα τσουρεκι Τερκενλη... :drool: :drool: :drool:

mini-IMG_8612.JPG

μηχανη εχω και τη γουσταρω! :ok:

Λες να παω το απογευμα να τσιμπησω κανα κουτι??? Χμμμμ :think: Αλλα κανω διαιτα μωρε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες μονο εγω ειμαι απληστος, θελω να κρατισω το μωρο μου, να ειχα ενα παπακι για χαζοδουλειες και ενα ΚΤΜ adventure για αλλα κολπα...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....Α και ενα garage να τα βαλω μεσα και να τα χαιρομαι να λαμπουν...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ :pray: αλλα αυτο εχω ονειρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρώτα κ αυτούς που έχουν ήδη τέτοιο αμάξι πόσα δάχτυλα σκόνη έχουν πάνω... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ετσι ειναι, τα γουστα πληρονονται.. αν αυτοι τα πηραν για καθε μερα επαιξαν και εχασαν, ειναι σαν να αγοραζεις SXV550 για καθε μερα.. ΜΟΝΟ μια φορα το μηνα και μετα γκαραζακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα καινούργιο καρμπυρατέρ για την Kawasaki GPZ900R Ninja θα ήθελα (1500 ευρώ ΑΝ βρεθεί από στοκ) για να την βγάζω καμμιά βόλτα τις Κυριακές για καφέ.... Αλλά....ούτε μεταχειρισμένο δεν βρίσκω (άσχετα με την αφραγκία) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω ενα κουτι τριγωνα πανοραματος :drool: :drool: :drool:

trigwna.jpg

και ενα τσουρεκι Τερκενλη... :drool: :drool: :drool:

mini-IMG_8612.JPG

μηχανη εχω και τη γουσταρω! :ok:

Τα στήνουμε με γαλακτομπούρεκο και προφιτερόλ Γαλυφιανάκη ?

Εγώ θέλω να μάθω ποιος π04στης μου έφαγε το αυτοκινητάκι dukes of hazard στη 2α δημοτικού, ακόμα τον ψάχνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρόν ονειρεύομαι 3/4 των 400ριών που έβγαζε η Honda στα 90'ς. Είμαι milfιάδης, τι να κάνουμε?

Επεξηγούμαι:

NC29

honda-cbr-400-03.jpg

NC30

499754990_fd5bfac8db.jpg

NC27

3_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ότι έχει 2 ρόδες θα το ήθελα στην παρούσα φάση... ακόμα και τρέιλερ που λέει ο λόγος... :mB_kalo_e:

Έχω πάθει στέρηση... :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ότι έχει 2 ρόδες θα το ήθελα στην παρούσα φάση... ακόμα και τρέιλερ που λέει ο λόγος... :mB_kalo_e:

Έχω πάθει στέρηση... :shock:

Ζήτα δανεικό δίκυκλο απο κανένα φίλο σου που να έχει κανένα παροπλισμένο γιατί η στέρηση είναι οοοότι χειρότερο (έχω βρεθεί κ γώ στη θέση σου) και δε παλεύεται με τίποτα... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλοι ονειρευονται να βρουν λεφτα για ν' αγορασουν ενα διτροχο και αλλοι τα πετανε...

αχ και να πεφταμε πανω σ' αυτον τον καδο σκουπιδιων να καναμε γαμο και βαπτισια μαζι

55813835856981425230114.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλοι ονειρευονται να βρουν λεφτα για ν' αγορασουν ενα διτροχο και αλλοι τα πετανε...

αχ και να πεφταμε πανω σ' αυτον τον καδο σκουπιδιων να καναμε γαμο και βαπτισια μαζι

55813835856981425230114.jpg

φύγαμε τώρα για να βρούμε αυτόν τον κάδο !! :_w00t::biker8zj:

τι καλούδια θα έχει εκεί μέσα κ οι τύποι δε το ξέρουν!! :fool:

χρυσοριχειο λέμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο αλλαζαμε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα τις είχα χεσμένες τις μηχανές. Μετά αλλάζαμε μηχανές σαν τα πουκάμισα. Τώρα ιδρώνουμε τα πουκάμισα για να έχει η κόρη και ο ερχόμενος γιος τα απαραίτητα. Θα έρθει η ώρα που θα μπαινουμε πίστα με τον γιό μου. Μάλλον με e-bikes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο αλλαζαμε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα τις είχα χεσμένες τις μηχανές. Μετά αλλάζαμε μηχανές σαν τα πουκάμισα. Τώρα ιδρώνουμε τα πουκάμισα για να έχει η κόρη και ο ερχόμενος γιος τα απαραίτητα. Θα έρθει η ώρα που θα μπαινουμε πίστα με τον γιό μου. Μάλλον με e-bikes

αν μεγαλώσεις τον γιό μεσ' την μηχανοκίνηση, τότε σε βλέπω να τον καμαρώνεις μια μέρα στα moto gp ή στα sbk :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

22 χρονων μαντραχαλαιοι ; Και δηλαδη τα παπακια ειναι για τους παρανομους 16αρηδες;

Και στα 22 σας ονειρευεσται 600αρες και 800αρες;

Και αν στα 22 σας ειχατε τετοιες μηχανες, τι θα ειχατε να ονειρευεστε για το μελλον;

Κι εμεις οι πατεραδες σας τι πρεπει να ονειρευομαστε; Νεκροφορες;

Καθε πραμα εχει την ωρα του παληκαρια...

Καλα τα ονειρα και προπαντως τσαμπα, αλλα για προσγειωθειτε λιγο ρε παιδια...

Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λές αλλά άν μπεις στην θέση ενός νέου θα καταλάβεις.. Εσύ στα 22 σου δεν ονειρευόσουν να καβαλάς μια μηχανή η οποία θα μπορεί να σε πάει ταξίδια?Που θα ανεβάσεις ένα 2ο άτομο και θα μπορείτε να πάτε κάπου σαν άνθρωποι(γιατί έχουε και κοπελιά :lipssealed: :lol: :lol: )Γιατί τα παπάκια όπως και να το κάνουμε δεν πάνε.(πάνε δηλαδή αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο). Εγώ προσωπικά που μπήκα στον κόσμο του δίτροχου από τα 19 ε μετά από 3 χρόνια θα ήθελα να αποκτήσω κάτι που να μπορώ να κάνω ένα ταξιδάκι μόνος μου. Πόσες φορές έχω ονειρευτεί την εγνατία Ηγουμενίτσα-Θεσνίκη(μιας και την κάνω συχνά την διαδρομή) να την διασχίζω πάνω σε μία μηχανή. Κάποια στιγμή θα γίνει όμως! Υπομονή σε όλους και δουλειά για να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο να κανουν αυτες οι yoshi?

https://www.yoshimura-rd.com/sectionoffroadpipeindex.aspx

https://www.yoshimur...dpipeindex.aspx

:drool: :drool: :drool:

Τροποποιήθηκε από τον AlexDMegara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρωτη μηχανη, θα επαιρνα αυτη αν μπορουσα. Στο αυτο χρωμα! Δεν θα αλλαζα τιποτα πανω της. Ειναι τελεια ετσι οπως ειναι. Μιλαμε για ερωτα κεραυνοβολο, ερωτα με τη πρωτη ματια.

Ktm_wallpapers_309.jpg50888d1320067331-ktm-duke-200-spotted-pune-ktm-125-duke-black-retro-1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον comrade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα