Jump to content
zentakias

Γ@μώ την αφραγκία μου... (για όσους ονειρεύονται να πάρουν μοτο αλλά λεφτά γιόκ)

Recommended Posts

MyBikers πόσοι θέλουμε ένα συγκεκριμένο μοτο αλλά δέν υπάρχει "σάλιο" και μένουμε με την όρεξη??

[Γράψτε και τί μοτο θα θέλατε και για ποιό λόγο :mB_kalo_e: ]

Έτσι κουβέντα να γίνεται....

Κάνω την αρχή Yamaha R1 γιατί στα μάτια μου είναι το πιό όμορφο και στην κατηγορία του ένα απο τα καλύτερα πιστεύω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμα ξεκινήσω θα τελειώσω αύριο...

Τι να κάνουμε.... Θα γυρίσει ο τροχός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω....θελω...θελω..

Τι θελω μωρε σιγα..

Ενα ολκαινουργιο αντιπροσωπειας τετραχρονο εντουρακι 250 η 350 κυβικα με τα εξτραδακια του οπως το θελω ακριβως στα μετρα μου....

Πολλα ζηταω?

Α... προς το παρον θελω κανα δεκαευρω για μπετζινα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω ενα κουτι τριγωνα πανοραματος :drool: :drool: :drool:

trigwna.jpg

και ενα τσουρεκι Τερκενλη... :drool: :drool: :drool:

mini-IMG_8612.JPG

μηχανη εχω και τη γουσταρω! :ok:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω ενα κουτι τριγωνα πανοραματος :drool: :drool: :drool:

trigwna.jpg

και ενα τσουρεκι Τερκενλη... :drool: :drool: :drool:

mini-IMG_8612.JPG

μηχανη εχω και τη γουσταρω! :ok:

θα με κανεις να κοψω το γυμναστηριο με αυτα!!! χαχαχα

αμα ξεκινήσω θα τελειώσω αύριο...

Τι να κάνουμε.... Θα γυρίσει ο τροχός...

δε το βλέπω να γυρίζει από μόνος του.... άμα δε τον γυρίσουμε εμείς, δεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ θα ηθελα ενα Tiger 1050, αλλα εκτος το οτι δεν παιζει ευρω για την αγορα του, δεν παιζει ευρω για την συντηρηση του και την βενζινη του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μου φτάνουν να μπορώ να συντηρώ το μωρό μου και να μου λείπει η απληστία για όλο και κάτι καλύτερο..

Καλά χιλιόμετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόοοον...

ΘΕΛΩ vfr800! Γιατί; Γιταί έτσι! Γιατί είναι πανέμορφο, απίστευτο, έχει γαμάτο ήχο, είναι v4, είναι χιλιομετροφάγος από τους λίγους, δεν είναι ss αλλά ούτε και βάρκα, δεν είναι βίαιο αλλά ούτε και νωχελικό, είναι βαρύ, έχει φρενάρες, είναι κάτι ανάμεσα σε ...όλα, είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ σε μια μηχανή! Και έχει και χαρακτήρα, δεν είναι όπως κάποια άλλα all around που δε λέω καλά χρυσά, αλλά ως επί το πλείστον, αδιάφορα...

Και πάμε τώρα στη λυπητερή: το όνειρο λοιπόν αυτό θα μου κοστίσει πολύυυ ακριβά! Μεταχειρισμένο στην κατάσταση που θέλω θα βρω με ένα πεντοχίλιαρο τουλάχιστον. Όχι φτηνότερα γιατί έχω κάνει υπόσχεση στον εαυτό μου και στους γονείς μου, για εμένα αυτούς και όλους μου τους φίλους - η μηχανή που θα καβαλάω θα φοράει ΑΒΣ, σταμπιλιζατέρ και ότι άλλο μπορώ να βρω για να είμαι έστω και λίγο πιο ασφαλής.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΗΧΑΣΩ ΟΜΩΣ μέχρι να το καταφέρω το συγκεκριμένο. Και μπορεί να είναι δύσκολα και τους τελευταίους μήνες να μη μπορώ ούτε τους λογαριασμούς να πληρώσω, αλλά που θα πάει; Ότι λεφτά μπορώ να βάλω στην άκρη θα τα βάλω. Μέχρι στιγμής έχω 150€ :P :P :P ! (Μη γελάσετε, όλα από το λίγο ξεκινάνε - και το super four από εκεί ξεκίνησε!)

Καλά χιλιόμετρα και εύχομαι όλα τα όνειρα που θα γραφτούν εδώ να πραγματοποιηθούν μια μέρα!

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λές και γράφτηκε για εμένα αυτό το θέμα..Εδώ και 2 χρόνια θέλω να πάρω μηχανή,δουλεύω καλοκαίρια, αλλά ακόμα λεφτά δεν μαζεύτηκαν και έχω ξεμείνει με το παπάκι. :mellow: Δεν θα μιλήσω για άπιαστα όνειρα,τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, αλλά ένα er6 ή cbr600 04' θα ήθελα πολύ να είχα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το XRακι μου και για αυτο που κανω ειμαι καλυμενος, κανενα Impreza με 300 αλογα να μου χαριζαν για να βγαζα κανενα γουστο και τιποτα αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λές και γράφτηκε για εμένα αυτό το θέμα..Εδώ και 2 χρόνια θέλω να πάρω μηχανή,δουλεύω καλοκαίρια, αλλά ακόμα λεφτά δεν μαζεύτηκαν και έχω ξεμείνει με το παπάκι. :mellow: Δεν θα μιλήσω για άπιαστα όνειρα,τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, αλλά ένα er6 ή cbr600 04' θα ήθελα πολύ να είχα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου...

στην ίδια μοίρα είμαστε κ γι' αυτό άνοιξα κ το θεματάκι.... 22 χρονών μαντραχαλαίοι (τουλάχιστον εγώ 22) να γυρνάμε με τα παπάκια!! χαχαχα

κάποια στιγμή θα πάρουμε κ μεις, πού θα πάει....

κανενα Impreza με 300 αλογα να μου χαριζαν για να βγαζα κανενα γουστο και τιποτα αλλο!

ρώτα κ αυτούς που έχουν ήδη τέτοιο αμάξι πόσα δάχτυλα σκόνη έχουν πάνω... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο θεματακι....!

Αν...Αν...Αν(οπου "ΑΝ" βαλετε εσεις οτι νομιζετε..:φραγκα,κατασταση της ελλαδος,εποχη) θα ηθελα τρελα ενα..:

DUCATI MULTISTRADA 1200

ευτυχως μαγκες τα ονειρα ειναι τσαμπα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην ίδια μοίρα είμαστε κ γι' αυτό άνοιξα κ το θεματάκι.... 22 χρονών μαντραχαλαίοι (τουλάχιστον εγώ 22) να γυρνάμε με τα παπάκια!! χαχαχα

ρώτα κ αυτούς που έχουν ήδη τέτοιο αμάξι πόσα δάχτυλα σκόνη έχουν πάνω... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Χαχα με ανακούφισες τώρα.Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή που είμαι 22 εδώ μέσα και κυκλοφορώ με το παπάκι..Έβγαλες τον πόνο σου ανοίγοντας τέτοιο θέμα..Εγώ πάντως ελπίζω από τον χειμώνα να έχω στα χέρια μου μια σωστή μηχανή. Το εύχομαι και σε εσένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχ με τις αφραγκιες!εγω ονειρευομαι να παρω ενα δουκα 690!καθε σκ να πηγαινω την εξορμησουλα μου και κανα ρυσιο να ξεσκαω!αλλα πολυ χλωμο καθως ειμαι φανταρος τωρα,δεν δουλευω και γυρναω με το παπακι.βεβαια μην ειμαστε απληστοι,αλλοι δεν εχουν ουτε παπακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

22 χρονων μαντραχαλαιοι ; Και δηλαδη τα παπακια ειναι για τους παρανομους 16αρηδες;

Και στα 22 σας ονειρευεσται 600αρες και 800αρες;

Και αν στα 22 σας ειχατε τετοιες μηχανες, τι θα ειχατε να ονειρευεστε για το μελλον;

Κι εμεις οι πατεραδες σας τι πρεπει να ονειρευομαστε; Νεκροφορες;

Καθε πραμα εχει την ωρα του παληκαρια...

Καλα τα ονειρα και προπαντως τσαμπα, αλλα για προσγειωθειτε λιγο ρε παιδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

ρε φίλε τι κουκλί είναι αυτό?

DRZ400SM029-1.jpg?t=1285570211

Τροποποιήθηκε από τον AlexDMegara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως ειπε και καποιος πιο πανω, ονειρευομαι να εχω τα λεφτα να χαιρομαι αυτο που εχω τωρα...

εχω γνωστους στο εξωτερικο που δεν αγοραζουν μηχανακια καθε δυο χρονια οπως γινοταν την

τελευταια δεκαετια στην Ελλαδα, αλλα εφτιαχναν και συντηρουσαν αυτο που ειχαν...γνωστος απο

Αγγλια εχει GSXR 1100WR που το βλεπεις και ντρεπεσαι για το 2000φευγα μοντελο που καβαλας...

συντηρημενο στην εντελεια και εχει γυρισει ολη την Ευρωπη με αυτο...πολλοι θα διαφωνησουν με

αυτο το σκεπτικο αλλα πιστευω οτι αγοραζοντας μια μοτοσυκλετα θα πρεπει να ζησεις μαζι της το

λιγοτερο μια πενταετια πριν αποφασισεις να παρεις διαζυγιο μαζι της για τα ματια μιας πιο νεας...

edit...το δικο μου ειναι 2005 μοντελο και το αγορασα απο κολητο φιλο το 2008 με 22.000km...

στα 82.000km του εκανα rebuilt το μοτερ...τωρα εχει 90.000km (στην ουσια 8.000 το μοτερ)

και θα το κρατησω μεχρι να ξαναχρειαστει rebuilt...ειμαι ερωτευμενος με το μηχανακι μου... :blush2:

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια tdm καλα πλυμενη. Γιατι ειναι και γαμω τις μηχανες και 12 χρονια ιδια συνταγη κατι καλο σημαινει (ξερω εχει και τα αρνητικα του) :D προς το παρον καθαριζουμε και βολευομαστε με παπι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα