Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον Messer 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 20 χρόνια στα MotoGP συμπληρώνει ο Rossi http://www.caranddri...2&pubid=7407912 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Valentino, έκλεισες 20 χρόνια στο παγκόσμιο "Ναι επιτέλους τέλος το λύκειο, τώρα πάμε για πανεπιστήμιο" Είσαι βετεράνος στο MotoGP, τι σκέφτηκες όταν είδες τον Bayliss να αγωνίζεται ξανά στο SBK? "Σκέφτηκα ¨γιατί πήγε και αποσύρθηκε πριν από 8 χρόνια?¨ (Laughs). Δε γνωρίζω γιατί επέστρεψε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψεις μετά από τόσο καιρό απουσίας. Νομίζω πως πρέπει να σταματάς τελείως όταν καταλαβαίνεις ότι δε το θέλεις πια, αλλιώς δημιουργείς καταστάσεις όπως αυτή ή όπως του Schumacher όταν ξαναγύρισε στην Formula 1. Μη με ρωτάτε πότε θα πω εγώ ¨αρκετά¨, πόσο είναι ο Troy, 46? Ε τότε μάλλον στα 44! (Laughs). " Τώρα αρχίζουν τα σοβαρα πράματα. "Ναι ο πρώτος αγώνας είναι πάντα ιδιαίτερος, διαφορετικός απ όλους, θυμίζει πρώτη μέρα στο σχολείο. Μετά τα τεστ έχεις μια ιδέα για το επίπεδο σου, αλλά την πραγματική σου κατάσταση τη βλέπεις μόνο στον αγώνα. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, υπάρχουν τόσοι πολλοί αναβάτες σε πολύ καλή κατάσταση. " Θα είναι μια καλή μάχη στις κατατακτήριες. "Ναι ακόμα και στις ελέυεθρες τα πράγματα θα είναι δύσκολα, θα πρέπει να είμαστε άμεσα γρήγοροι και να μπούμε απευθείας στην Q2. Σε κάποιες πίστες είμασταν 10 οδηγοί σε μισό δευτερόλεπτο, πρέπει να είμαστε καλοί στη δουλειά μας πάνω στην μηχανή και ταυτόχρονα να είμαστε και γρήγοροι, αλλιώς τα πράγματα περιπλέκονται. Είναι κρίμα που χάσαμε την τελευταία μέρα στο Qatar απ την βροχή, θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. " Νομίζεις ότι αυτά που είδαμε στο τεστ εδώ θα αλλάξουν? "Ακόμη και πέρσι είμασταν αρκετοί κόντα-κοντά, αλλά φέτος η κατάσταση είναι ακόμη πιο ισορροπημένη. Στο παρελθόν πολλοί ήταν πλήρως ανταγωνιστικοί στον γρήγορο γύρο, αλλά όχι σε διάρκεια, τώρα η κατάσταση άλλαξε. Στον αγώνα παρόλα αυτά όλα είναι διαφορετικά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ο στόχος μου είναι το βάθρο " Τα Ducati φαίνονται επικίνδυνα. "Ναι αν κοιτάξει κανείς τα τεστ ήταν τα πιο γρήγορα μαζί με τον Marquez. Και δε μιλάμε μόνο για ένα γύρο. " Σου αρέσει ο νυχτερινός αγώνας? "Το θετικό είναι μπορώ επιτέλους να κοιμηθώ αργά (laughs). Είναι διαφορετικά απ το συνιθισμένο, στην Ευρώπη ξυπνάς την Κυριακή μπαίνεις για το warm-up και σύντομα έρχεται και ο αγώνας. Εδώ οι χρόνοι είναι πιο μεγάλοι, πρέπει να είναι καλός στο να κρατάς συγκέντωση σου. " 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Σήμερα δεν υπήρχε κάποια έκπληξη και η 9η θέση σου είναι η απόδειξη ότι είχες δυσκολίες στο FP1. "Ήξερα από τα τεστ ότι εδώ η Μ1 κουνάει και σήμερα είχα πράβλημα. Το πίσω ελαστικό παραδίδει πνεύμα μετά 5-6 γύρους, και αφού χρησιμοποιούμε ένα δε θα καταφέρουμε να είμαστε γρήγοροι στους μετέπειτα γύρους" Τι συμβαίνει? "Το πίσω ελαστικό καταστρέφεται και δεν έχω καθόλου καλή πρόσφυση και κατά συνέπεια δεν είμαι γρήγορος ούτε στην είσοδο ούτε στην έξοδο της στροφής. Όλα αυτά σημαίνουν ότι έχουμε πρόβλημα με το setup. Δυστυχώς σήμερα υπάρχει μόνο ένα session, τώρα είμαστε εδώ και αναλύουμε τα δεδομένα, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν ο δρόμος που διαλέξαμε είναι σωστός. Είναι σημαντικό να είμαστε στην πρώτη 10αδα". Η κατάσταση λοιπόν έγινε χειρότερη απ ότι στο τεστ πριν μέρες? "Είμασταν καλύτερα, και σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα αλλά χωρίς επιτυχία. Υπάρχουν και ελπιδοφόρα νέα, ο Jorge ήταν δυνατός οπότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε περιθώρια για βελτίωση. Αλλά υπάρχουν και κακά. Η Honda είναι ήδη πολύ γρήγορη και κάνει τη διαφορά. Ακόμα και οι οδηγοί της Tech3 είχαν παρόμοια προβλήματα μ εμένα αλλά αυτή που με ανησυχεί είναι η Honda. Δείχνει ότι έχει σαφές προβάδισμα. " Μπορείτε να την φτάσετε? "Ο στόχος είναι να είμαστε στο 1'55" ψηλό σε ρυθμό αλλά δε ξέρω αν θα είναι αρκετό για να ζορίσουμε τα Honda. Εδώ έχουμε επίσης και σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα και είναι ένα πρόβλημα το οποίο η Yamaha είχε σ αυτή την πίστα και ο λόγος έιναι ότι βγαίνουμε πιο αργά απ την τελευταία στροφή. " Τι μπορείς να περιμένεις για τις επόμενες μέρες? "Αυτή είναι μια πίστα η οποία αλλάζει πολύ, ακόμα και μέσα σε 2 μέρες και αυτά μπορεί να ξαναποιράσει την τράπουλα. Η Bridgestone έχει φέρει φέτος ένα πίσω ελαστικό που είναι πιο μαλακό από πέρσι το οποίο με βάζει σε σκέψεις. Μπορεί να είναι μια επιλογή αλλά χάνει κάτι σε ταχύτητα. " 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Με τόσο άσχημα μαντάτα δεν σου κάνω like Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Με τόσο άσχημα μαντάτα δεν σου κάνω like Εγώ δεν αντέχω να μην του κάνω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η σημερινή μέρα και οι χρόνοι δείχνουν ότι αύριο η μάχη θα είναι μεγάλη, ειδικά στις κατακτήριες "Ο ελάχιστος στόχος ήταν να είμαστε μέσα στην δεκάδα και με αυτό κλείσαμε και την δευτερη ημέρα. Η θέση δε με αφήνει ικανοποιημένο αλλά η διαφορά που είναι κάτι λιγότερο από τέσσερα δέκατα είναι πιο ελπιδοφόρα" Άρα έκανες ένα βήμα μπροστά? "Ναι η μηχανή βελτιώθηκε και σε ότι αφορά τον ρυθμό είναι σχεδόν ίδιος με τους πρώτους. Αύριο φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο και πιο σημαντικό πρέπει να αποφασίσουμε τι λάστιχα θα χρησιμοποιήσουμε. Νομίζω ότι το σκληρότερο είναι μια επιλογή αλλά δεν έχουμε αποφασίσει: προς στιγμήν και οι δύο γόμμες μου φαίνονται ισότιμες". Περίμενες διαφορές τόσο μικρές? "Μετά το τεστ περίμενα ότι θα ήταν όλοι κοντά, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο μικρές οι αποστάσεις. Είναι καλό βέβαια για το σόου αλλά ιδιαίτερα αγχωτικό για τους οδηγούς. Ένα λάθος και αμέσως έχεις φτάσει στην 15η θέση. Περίμενα ότι θα ήταν λιγάκι πιο εύκολο, ο στόχος για αύριο είναι να βελτιώσουμε τη θέση μας και να ξεκινήσουμε τουλάχιστον απ τη δεύτερη σειρά. Είναι ρίσκο να είμαστε μπροστά από πθι αργούς οδηγούς, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στους πρώτους γύρους του αγώνα. " Πως βλέπεις την κατάσταση σε ρυθμό αγώνα τώρα? "Φαίνεται πως ο Marquez είναι αυτός που έχει καλύτερο ρυθμό, αλλά είμαστε όλοι κοντά, και ότι δέκατο μπορούμε να κερδίσουμε θα είναι σημαντικό. Και τα Ducati είναι επικίνδυνα, έτσι όπως τα είδα ο Iannone έχει πιο γρήγορο γύρο και ο Dovizioso έχει καλύτερο ρυθμό. " Θα είναι λοιπόν δυνατή μάχη ακόμα κι απ τις κατατακτήριες. "Αύριο θα είναι χειρότερα από σήμερα, θα παίξει ρόλο και η στρατηγική. Για τον αγώνα μάλλον θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες αλλά και πάλι είμαστε αρκετοί με παρόμοιο ρυθμό: Εγώ, ο Marquez, ο Pedrosa, ο Lorenzo, τα Ducati και ο Crutchlow. Άρα είμαστε ήδη αρκετοί. " Με τόσο άσχημα μαντάτα δεν σου κάνω like Αν μπορούσες να πείσεις και τον αποκάτω σου να σταματήσει.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2015 από τον Messer 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Τελικά ξεκινάς από την τρίτη σειρά.... "Ναι θα ήταν καλύτερα απ την δεύτερη αλλά τι να κάνουμε..." Δεν ανησυχείς? "Σήμερα πήγα καλά, κράτησα καλό ρυθμό ακομα κι αν δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποια σημεία της M1. Καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μηχανή αλλά αυριο θα πρέπει να πάμε ένα βήμα μπροστά " Ξεκινώντας απ την 8η θέση δε θα περιπλέξει τα πράγματα? "Μπροστά μου υπάρχουν μόνο ο Hernandez και ο Smith που φαίνεται ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο σε ότι αφορά τον ρυθμό. Θα δούμε ποιά είναι η κατάσταση και θα την αξιολογήσουμε μιας και ακόμη κανένας δεν έχει κάνει πλήρη εξομοίωση αγώνα εδώ " Η M1 φαίνεται να ¨κουνάει¨ αρκετά. "Για να βρούμε πρόσφυση πίσω πρέπει συνεχώς να επαναρυθμίζουμε το αμορτισερ, και έτσι έχουμε κουνήματα. Το warm-up θα είναι ένα session στο οποίο θα δοκιμάσουμε και κάποια άλλα πράγματα " Πως αξιολογείς τους αντιπάλους αυτή τη στιγμή? "Ο Lorenzo και εγώ έχουμε τον 5ο και 6ο ρυθμό, αλλά τα Honda και τα Ducati είναι μπροστά. Αν δούμε τους χρόνους στις ελεύθερες, ο Marc και ο Dovi είναι οι πιο γρήγοροι, και μετά είμαστε εγώ, ο Iannone, ο Lorenzo και ο Pedrosa με παρόμοιο ρυθμό" Έχεις διαλέξει πίσω λάστιχο για τον αγώνα? "Έχω σκεφτεί να βάλουμε το μαλακό αλλά λέω να πάω προς το πιο σκληρό. Το σκληρό χάνει αρκετά στους αρχικούς γύρους, αλλά το πιο μαλακό θα είναι δύσκολο να βγάλει τον αγώνα. " Πέρσι ξεκίνησες 10ος και τερμάτισες 2ος, φέτος είναι πιο περίπλοκα? "Είμαι πιο γρήγορος φέτος, πιο άνετος με τη μηχανή, αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το λάστιχο είναι μαλακότερο στη δεξιά πλευρά σε σχέση με το 2014 και αυτό είναι πρόβλημα. Επίσης υπάρχουν και τα Ducati που πρέπει να προσέχουμε φέτος " Η Yamaha δεν είναι γρήγορη στις ευθείες και ακόμα και οι Tech3 δείχνουν πιο γρήγορες. "Η M1 ποτέ δεν ήταν πολύ γρήγορη σ αυτή την πίστα, ίσως φταίει η έξοδος απ την τελευταία στροφή, αλλά δε συμβαίνει αυτό και σε άλλες πίστες. Η αλήθεια είναι ότι η δορυφορικές μηχανές φαίνεται να έχουν καλύτερο κινητήρα απ τον δικό μας, αναλύουμε τα δεδομένα αλλά δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Στη θεωρία θα έπρεπε να είναι το αντίθετο... " Ήλπιζες για μια καλύτερη αρχή? "Είναι νωρίς ακόμα για να το πούμε αυτό, δεν έχουμε δει καν αγώνα, ούτε καν ολόκληρη εξομοίωση αγώνα, αλλά σίγουρα φέτος από τέσσερις γίναμε έξι που μπορούμε να διεκδικούμε βάθρα. Πιστεύω ότι το επίπεδο των εργοστασιακών θα αλλάζει από πίστα σε πίστα." Δε νομίζεις ότι η Yamaha ήταν κάπως συντηρητική με την νέα Μ1? "Έτσι είναι η Yamaha, και αν θέλεις να είσαι εκεί πρέπει να το αποδεχθείς, δε νομίζω πως θα αλλάξει ποτέ ο τρόπος που δουλεύουν. Εξέλιξη μέσω τελιοποίησης. Για παράδειγμα το νέο κιβώτιο μας δίνει πλεονέκτημα, ακόμα κι εδώ στον πρώτο αγώνα, αλλά όχι αρκετό ώστε να μπούμε στη στροφή όπως τα Ηonda ". 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) "Ναι ήταν μια μεγάλη νίκη, θα την βάλω ως μία από τις καλύτερες κούρσες μου ποτέ. Μετά την εκκίνηση πιάστηκα στον ύπνο... Αλλά μέτα βρήκα ρυθμό, είδα όμως τον Χόρχε και τα δύο Ducati να έχουν φύγει μπροστά. Όταν είδα τον Marc, είπα στον εαυτό μου «πρέπει να ανέβω σύντομα». Τότε έκανα γρήγορους γύρους, κατάφερα να τους πιάσω, δεν ήταν εύκολο και είπα, «αν καταφέρω να τους περάσω... ίσως μπορώ να κερδίσω, γιατί δεν υπάρχει ο Marquez (laughs)». Στο τέλος η μηχανή γινόταν όλο και πιο καλή, κάναμε πολύ καλή δουλειά, σωστές επιλογές, ο Silvano, ο Mateo, η ομάδα, όλα τα παιδιά. Η νίκη έχει ιδιαίτερη γεύση γιατί τα αποτελέσματα στα τεστ δεν ήταν και πολύ υπέρ μας... αλλά ο αγώνας είναι ένα άλλο πράγμα. Φανταστικό για την Ιταλία, τρεις ιταλοί μπροστά και τα δύο Ducati, πολύ ωραία! Μου άρεσε πολύ σήμερα, είναι φυσιολογικό όταν κερδίζεις, αλλά το πιο ωραίο είναι γιατί είχαμε μια μεγάλη μάχη, μου θυμίζει το Mugello με τον Capirossi, αλλά τα κατάφερα! Σήμερα απ το πρωί ήδη πήγαινα καλά, αν και οι χρόνοι ήταν υψηλοί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ήξερα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω. Είπα ότι ήταν σημαντικό να μην μπερδεψουμε την ώρα εκκίνησης (laughs), το απόγευμα καταφέραμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και σε ορισμένα τμήματα της πίστας ήμουν πολύ γρήγορος και τα κατάφερα! Επίσης μεγάλη νίκη για τη Ferrari, Valentino και Ferrari είναι συνήθως ένα ζευγάρι που λειτουργεί καλά μαζί! " -Valentino Rossi. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2015 από τον Messer 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ήταν ωραίος αγώνας, έτσι δεν είναι? "Ναι έκανα μια κακή εκκίνηση και πιάστηκα στον ύπνο, χρειάστηκα ένα χαστούκι για να ξυπνήσω. Πήγαινα καλύτερα γύρο με τον γύρο και περνούσα και έναν-έναν οδηγό. Βλέποντας τον Marquez να βγάινει έξω, ήταν το πρώτο θετικό σημαδι, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να γυρίσω στο 1'55 "2 όταν βρήκα ¨καθαρή¨ πίστα μπροστά. Είπα ¨πάμε τώρα να τους πιάσουμε¨. Η μηχανή βελτιώθηκε προς το τέλος, όταν Lorenzo και Dovizioso άρχισαν να χάνουν λίγο. Ο τελευταίος γύρος ήταν πολύ όμορφος, όταν στην τελευταία στροφή άκουσα τον Andrea να είναι λίγο πιο πίσω τότε μπορούσα να χαμογελάσω. Το έχω πει και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου. " Χθες δε φαινόσουν και τόσο ανταγωνιστικός. "Σήμερα το πρωϊ βελτιώσαμε την μηχανή, πριν γίνει αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα μπορούσα να ακολουθήσω τον Dovi. Στο warm-up ήμουν καλύτερα, η Yamaha έχει τα καλά της, η Ducati έχει άλλα, όπως ακριβώς ο Andrea και εγώ έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες. Οδήγησα καλά, αλλά και η M1 δούλεψε άψογα. " Το ότι είσαι ο μόνος που έβαλε το σκληρό μπροστά σου έδωσε τη νίκη? "Δε ξέρω, αλλά νομίζω πως θέλω να δουλέψω πάνω σ αυτό το λάστιχο μιας και πήγε πολύ καλά μέχρι τέλους. Ήταν η σωστή επιλογή. " Αποτυχία για τον Marquez σήμερα. "Ο αγώνας και για τα δύο Honda ήταν έκπληξη, περίμενα ότι και ο Dani και ο Marc θα ήταν ιδιαίτερα γρήγοροι. Προς το παρόν ας απολαύσουμε τη στιγμη΄, ο επόμενος αγώνας είναι στο Austin και αυτό είναι το ¨σπίτι¨ του Marquez. " Θα χρέωνες στον Marc την αμαρτία της υπερβολικής αυτοπεποίθησης? "Καλά τώρα, αυτα μπορουν να συμβούν, όλοι μπήκαμε στην πρώτη στροφή σα να ήταν τελευταίος αγώνας της σεζόν και αυτός έτυχε να την πάθει. Παραμένει ο αναβάτης που πρέπει να κερδίζουμε " Κανένας Ισπανός στο podium σε όλες τις κατηγορίες, σε εξέπληξε αυτό? "Ναι είναι περίεργο, αλλά είναι καλό για την Ιταλία. Καταφέραμε να είμαστε τρεις ιταλοι στο βάθρο στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Αυτό είχε ξαναγίνει πριν 10 χρόνια ξανά και πάλι ήμουν εκεί (laughs). Όπως είπα είμαστε έξι πλεόν που παίζουμε για το βάθρο και είμαστε τρεις ιταλοί ενάντια τριων ισπανων, σαν να παίζουμε μπάλα 3X3. Ασφαλώς καλύτερα απο πριν που ήταν τρεις και μόνο εγώ από την Ιταλία " Μπορείς να κερδίσεις τον Marquez? "Ξέρω γώ, μάλλον (laughs). Πέρσι στο Le Mans ήταν 12ος, τους πέρασε όλους, και έμένα φυσικά, και έφυγε μπροστά, όχι σήμερα όμως. Πριν όμως δώσω σωστή απάντηση πρέπει να ξαναδώ τον αγώνα και τα δεδομένα " Η Yamaha δε φαίνεται να άλλαξε και πολύ το χειμώνα, τι έγινε? "Σ αυτή την πίστα η M1 ήταν πάντα καλή, και έγινε μόνο ένας αγώνας. Είναι αλήθεια ότι η μηχανή δεν άλλαξε πολύ αλλά βελτιώθηκε στο φρενάρισμα. Δεν περίμενα να είμαι πιο γρήγορος από πέρσι όπως έγινε. Νομίζω πως οι ισορροπίες ανάμεσα στην Yamaha, την Honda και την Ducati θα αλλάζουν ανάλογα με τις πίστες. Πρέπει να παίρνουμε τη νίκη όποτε έχουμε τη δυνατότητα, και όταν δε την έχουμε να παίρνουμε όσο το δυνατό πιο πολλά απ τον αγώνα " Τι είδους αντίπαλος είναι ο Dovizioso? "Οδήγησε δυνατά και έξυπνα, ξέρει τις δυνατότητες του και δίνει το maximum. Είναι ένας απ τους καλύτερους που έχω αντιμετωπίσει, θα τον έβαζα στο επίπεδο του Marquez και του Lorenzo ". Με δεδομένο το σημερινό GP, θα είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα? "Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι αγώνες άλλαξαν, υπήρχε μια περίοδος που ο Stoner ή o Lorenzo τελείωναν τον αγώνα μετά από μερικούς γύρους, αυτοί ήταν δύσκολοι και άχαροι αγώνες. Μου αρέσει που πλέον υπάρχουν μάχες και στρατηγική. " Πλεόν υπάρχει μπροστά σου μια Ducati, τι λες? "Ναι είναι αλήθεια, νομίζω ότι στη Ducati ο Dovizioso έχει ένα έξτρα κίνητρο και το ίδιο και εγώ, είμαστε και οι δύο ιταλοί, έιναι νορμαλ αυτό. Το πρωϊ κέρδισε η Ferrari, μου είπαν να τη μιμιθώ. Βέβαια σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ωραία ιδέα αλλά επίσης δεν ήμουν και τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσα (laughs). " Το 2010 στο ξεκίνημα ήσουν επίσης πρώτος. "Ναι είχα κερδίσει το GP εδώ και μετά άρχισε το κλάμα. Μια βδομάδα αργότερα τραυμάτισα τον ώμο μου και μετά ήρθε το πόδι στο Mugello. Ακόμα κι αν πέρασα τα Ducati ήταν μια δύσκολη περίοδος" Τι σημαίνει η νίκη στο πρώτο GP της σεζόν? "Δε τον έχω στο μυαλό μου σαν πρώτο αγωνα, αλλά σαν ένα αγώνα γενικώς. Φυσικά η καλή αρχή είναι σημαντική αλλά έχουμε ακόμα 17 αγώνες " 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δεν το περίμενα αυτό απο τον Rossi. Έχω μείνει άναυδος. Πραγματικά κρίμα, αλλά τέλος για εμένα ο γιατρός. Έτσι εξηγούνται όλα τόσα χρόνια (γιατί φαντάζομαι οτι δεν είναι και η πρώτη του φορά). Ντροπή σου Βαλε!!!! http://www.motomag.gr/news/moto-nea-reportaz/ntoparismenos-o-rossi-sto-qatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 1-4-2015 ???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 και εγω ετσι λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Δεν σε καταλαβαίνω φίλε μου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι που οφείλεται αυτή η εξωπραγματική απόδοση του Rossi. Γιατί όντως, ήταν πολύ περίεργη και ύποπτη. Δεν ήταν φυσιολογικά πράγματα αυτά. 36 χρονών παππούς και να οδηγά έτσι. Και είχε και το θράσος να πει, οτι μέχρι τα 40 του θα μπορεί να τρέχει επειδή έχει πάθος με το άθλημα. Αϊ ρε!! Τον αλήτη! Περίμενε δηλαδή οτι τόσα χρόνια δεν θα τον έπιαναν; Γατάκια..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ναι, ανιχνεύτηκε νέφτι στον κώλο του Γιατρού, γι' αυτό έτρεχε σαν τρελός..................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Συμβαίνουν και αυτά, εκεί ενδιάμεσα... ¨ Στην Ογκοαιματολογική Παιδιατρική κλινική της Borgo Roma βρέθηκε το οστρακοειδούς σχήματος χρυσό κύπελο που κέρδισε ο Valentino Rossi στο Κατάρ και ειδικότερα στα χέρια του 9χρονου Ματέο. Το κύπελο σττάλθηκε προσωπικά από τον ίδιο, ώστε να βοηθήσει τον μικρό στην μάχη του με πολύ δυσκολότερους αντιπάλους. Λευχαιμία. Ο Ματεό είναι μεγάλος οπαδός του Valentino, "από τότε που μεγάλωσα αρκετά ώστε να βλέπω τους αγώνες με τον μπαμπά στην τηλεόραση". Ο Valentino επίσης έχει καλέσει τον ίδιο σαν επίσημο προσκεκλημένο στον αγώνα του Mugello, αλλά ο Ματεό, όπως και τα άλλα παιδιά της μονάδας που δέχθηκαν δώρα πρέπει να περιμένουν ώστε να πάρουν το ΟΚ απ τους γιατρούς ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν στον αγώνα. "Εδώ και πεντε χρόνια γυρνάμε στις παιδιατρικές ανά την Ιταλία ώστε φέρνουμε δώρα από τον Valentino στα παιδιά. Δε μπορεί ο ίδιος φυσικά να είναι συνέχεια μαζί μας, αλλά ιδιαίτερα αυτή δραστηριότητα του club είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες τουfan club of Valentino Rossi Υπεύθυνος του νοσοκομείου δήλωσε: "Έχουμε παρακολουθήσει 500 παδιά που έχουν ήδη αποθεραπευτεί και αντιμετωπίζουμε περίπου 35 νέα περιστατικά κάθε χρόνο. Τα παιδιά αυτά σε σχέση με τους συνομίλικους τους έχουν να αντιμετωπίσουν μια πιο δύσκολη ζωή με μεγάλη σωματική ταλαιπωρία. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο επίπονη. Γιατί πέραν της αρρώστιας αυτά τα παιδιά είναι όπως όλα τα άλλα, με τα πάθη τους και τα είδωλα τους. Γιαυτό και πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι σημαντικές και μας ικανοποιούν ιδιαίτερα" Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2015 από τον Messer 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Οι "Μεγάλοι" είναι μεγάλοι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους........................ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Πως σου φαίνεται η πίστα του Austin? "Ξεκίνησα με νίκη τη σεζόν και αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι έιμαστε δυνατοί σε όλες τις πίστες. Το Austin δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες και ούτε της Μ1, παρότι είναι μια πολύ ωραία πίστα και μου αρέσουν πολύ κάποιες στροφές, οι δύο μεγάλες ευθείες όμως θα είναι το αδύνατο σημείο μας. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί, αλλά είναι αλήθεια ότι και εμείς παίρνουμε θετικά σημάδια απ την M1. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, όπως κάναμε και στο Qatar. Μετά τη νίκη εκεί όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για τον αγώνα. Θα ήθελα να είμαι στο βάθρο, δε θα είναι ευκολο αλλά θα προσπαθήσω. " Είναι ο δεύτερος αγώνας και ο πρώτος ήταν ιδανικός με 25 πόντους "Ναι σαφώς, αλλά τώρα πρέπει να δουμε τι θα κάνουμε με τους αντιπάλους μας, μιας και σ αυτή την πίστα στο παρελθόν, Marquez και Honda ήταν ανίκητοι. Είδα τον αγώνα στο Losail τουλάχιστον 10-12 φορές, είχα δύο παρέες στον αγώνα (laughs). Με τη δεύτερη είχε πιο πολλή πλάκα παρά το κούνημα που είχα ειδικά στους δύο τελευταίους γύρους." Τώρα σε περιμένουν στο Austin. "Ναι θα είναι εντελώς διαφορετικός αγώνας, ξεκινάμε από το μηδέν, πρέπει να δουλέψουμε από λευκό χαρτί. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες και για μένα και για τη Μ1 παρόλο που πέρσι πριν το πρόβλημα με τα λάστιχα, δεν πηγαίναμε τόσο ασχημα. ¨Εχω την αίσθηση ότι φέτος θα είναι καλύτερα, η Bridgestone έχει φέρει ένα πιο σκληρό λάστιχο που θεωρητικά πρέπει να λύνει το πρόβλημα " Τα βλέμματα έιναι στον Marquez? "Εδώ πάντα ήταν ιδιαίτερα δυνατός ακόμα κι απ το πρώτο τεστ, η πίστα ταιριάζει στα Honda και ιδιαίτερα στο οδηγικό στυλ του Marc. Το Losail είναι πάντα ένα σπέσιαλ GP, εδώ τα πράγματα έιναι διαφορετικά όμως, και νομίζω ότι μία θέση στην τριάδα είναι ένας καλός στόχος. " Θα υπάρχει μια Honda λιγότερη, αυτή του Pedrosa. "Λυπάμαι για τον Dani, ελπίζω και εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να γυρίσει ξανά δυνατός." Ακόμα και ο καιρός δε δείχνει καλός. "Ναι η πρόγνωση είναι άσχημη και κανένας δεν έχει δουλέψει εδώ στο βρεγμένο. Ελπίζουμε ότι οι μετεωρολόγοι θα βγούν ψέυτες. " Ποιά είναι τα σχέδια? "Δύσκολο να πω από τώρα, πρέπει να δούμε πόσο έχει βελτιωθεί η M1, έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία σε σχέση με το 2014. Το κιβώτιο σ αυτή την πίστα θα μπορούσε να δώσει κάτι καλό ώστε να μειωθεί η διαφορά μας. Για να μπορέσουμε να πιέσουμε τον Marquez θα πρέπει να είμαστε κατ αρχήν κοντά του, αν καταφέρουμε να κατέβουμε περίπου ένα δευτερόλεπτο, τότε θα είμαστε εκεί να περιπλέξουμε τα πράγματα για αυτόν. " Τα Ducati φέτος θα αλλάξουν τα δεδομένα? "Όπως είπα και στο Qatar πλεόν δεν είμαστε 4 για το βάθρο αλλά 6, 5 τώρα που λείπει ο Dani. Τα Ducati μπερδέψουν τα πράγματα, είναι διαφορετικά όταν έιναι πιο πολλοί αναβάτες μπροστά. Και οι δύο Andrea είναι φορμαρισμένοι και με ανεβασμένο ήθικό μετά τον αγώνα του Losail. Είναι δύσκολο να πω αν τα Desmosedici θα είναι πιο ανταγωνιστικά εδώ απ ότι στο Qatar, αλλά λογικά θα έλεγα πως ναι θα είναι και εδώ αλλά και σε όλους τους αγώνες. Είναι πολύ δυνατά στην επιτάχυνση και στις εξόδους απ τις κλειστές στροφές αυτό κάνει τη διαφορά. " 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 4ος στο βρεγμένο, 6ος στο στεγνό, έδειξες ότι μπορείς να μετριάσεις τα πραγματα εδώ σε μια πολύ περίεργη για τη Yamaha πίστα. Και ήταν και ο σκύλος... "Ναι ένα απίστευτο γεγονός, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνο!" Ποιό είναι το συμπέρασμα της ημέρας? "Θα έλεγα θετικό, στο βρεγμένο δεν ήταν τόσο άσχηματα πράγματα, η πίστα έχει καλή πρόσφυση, και αυτά είναι καλά νεά γιατί με παρόμοιες συνθήκες γενικά είχα πρόβλημα. Αλλά σήμερα μπορούσα να πάω καλά με τη Μ1. Επίσης είμαι αρκετά ευχαριστημένος και στο στεγνό, συνήθως στους αρχικούς γύρους έχουμε πρόβλημα, εδώ ξεκινήσαμε καλά. Αύριο ίσως βρέξει πάλι, άρα είναι σημαντικό να έιμαστε μέσα στην 10δα ώστε να περάσουμε κατευθείαν στο Q2. " Πως θα κινηθείς απο εδώ και πέρα? "Είναι δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να δούμε, το πρώτο είναι να σετάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και για βρεγμένο και για στεγνό. Το δεύτερο είναι να εξασφαλίσουμε ότι για τον αγώνα δε θα έχουμε πράγματα για τα οποία δεν είμαστε 100% σίγουροι, αλλιώς θα είναι λαχείο. " Πως σου φαίνονται οι αποστάσεις απ τους μπροστά? "Ειμαστε 8 δέκατα απ τον Marquez εδώ στο Austin που δεν είναι λίγα αλλά ούτε και πολλά, πέρσι είχαμε περισσότερη διαφορά. Σίγουρα θα πρέπει να πάμε πιο γρήγορα, αλλά στον γρήγορο γύρο μου βρήκα μπροστα τον Melandri και τον Bradl, κατι που με έκανε να χάσω μερικά δεκατα. Μπροστά μου επίσης υπάρχουν και 2 οδηγοί που έχουν χρησιμοποιήσει το έξτρα μαλακό λάστιχο, ο Iannone και ο Aleix, ενώ δεν είμαι σίγουρος για τον Dovizioso. " Άρα οι κατατακτήριες θα είναι σημαντικές. "Ναι όπως πάντα, γιατί οι πιο μπροστά στην εκκίνηση παίρνουν λιγότερο ρίσκο, αν και όλα είναι σχετικά πλέον. Πέρσι εδώ ξεκίνησα απ τη δεύτερη σειρά αλλά έχασα αρκετές θέσεις, και στο Qatar έμπλεξα εκεί στην πρώτη στροφή. Θα πρέπει να είμαστε πιο καλοί. " Το FP2 έχει δώσει ρεαλιστική εικόνα για τον αγώνα? "Ναι έτσι νομίζω, επιβεβαιώνει ότι έχουμε δει. Ο Marquez είναι ο πιο γρήγορος, ο Crutchlow έκανε έναν φανταστικό γύρο και τα Ducati είναι πολύ δυνατά. Έχω καλή αίσθηση απ την Μ1 και έχουμε βρει κάποια πράγματα τα οποία μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση του. Επίσης το κιβώτιο δουλεύει καλά και μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα σε κάθε φρενάρισμα". 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 σκυλος; ποιος σκυλος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 ενας κοπρος εκανε βολτες μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 σκυλος; ποιος σκυλος; Αυτός ο παντιλικωμένος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Ε όχι και μπαντιλικωμενος ο σκυλος δεν ειδες σταματημα, μιλαμε για βεντουζα ο σκυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες