Jump to content
4kings

Suzuki GSX 1250 FA

Recommended Posts

ρε βγαλτε τα εργαλεια στην φυση και στον καθαρο αερα,ειναι το καλυτερο δυναμωτικο του μυαλου και της ψυχης λεμε.οποιος θελει γυρω-γυρω μεσα στην πολη να ερθει να του δωσω το σκουτερακι μου και παω εγω στον ισθμο(μπορει και λιγο πιο μακρια)!

λεω να φευγω τωρα σιγα-σιγα απο το θεμα σας,γιατι με βλεπω να τρωω ξυλο στο τελος ετσι που μπαινω και σας μπριζωνω. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ελατε αγγλια παιδια κερναω τσαι, δεν ξερεται ποσο σας ζηλευω που ανοιξε ο καιρος στην πατριδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερααα, σημερα τελικα ηρθε η ζελατινα η zero gravity και τοποθετηθηκε κιολας.πολυ ξηλωμα ρε παιδι μου για να μπει η ζελατινα αλλα τα καταφερα και το αποτελεσμα πολυ ωραιο.

Τωρα πρεπει να βγω και εθνικη για να την δοκιμασω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερααα, σημερα τελικα ηρθε η ζελατινα η zero gravity και τοποθετηθηκε κιολας.πολυ ξηλωμα ρε παιδι μου για να μπει η ζελατινα αλλα τα καταφερα και το αποτελεσμα πολυ ωραιο.

worthlesss.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

worthlesss.gif

Λογω δουλειας φιλαρακι γυρισα αργα και ισα ισα που εγραψα το μυνημα και ξεραθηκα, θα ανεβασω και φωτο μην αγχωνεστε δεν θα σας αφησω ετσι ;-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει κανενας στριφτερος να μας πει πως του φαινεται το GSXF στα ορεινα στροφιλικια?

Χασαμε και τον 4kings :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει κανενας στριφτερος να μας πει πως του φαινεται το GSXF στα ορεινα στροφιλικια?

Χασαμε και τον 4kings :_unsure:

ναι ρε που χαθηκε αυτο το παιδι?τον απηγαγαν τιποτα εξωγηινοι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα. Που χάθηκε ο Γιωργάρας...

Παναγιώτη τι εννοείς πως του φαίνεται; Σε ποιον τομέα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επειδη χρωσταγα καποιες φωτο απο την καινουργια ζελατινα ιδου:

zelatina2.jpg

61074509.jpg

zelatina3.jpg

Σειρα τωρα εχει η αγορα μανιταριων αλλα θελει ψαξιμο γιατι εχω βρει σε μια εταιρια μονο και ειναι τσουχτερη η τιμη τους,κοντα στα 214 ευρω αν θυμαμε καλα.

http://www.ebay.com/itm/150521905759?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τροποποιήθηκε από τον g.klomi13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βρει καποιος μανιταρια εκτος απο αυτα που δημοσιευσα ποιο πανω,και σε λογικη τιμη φυσικα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα. Που χάθηκε ο Γιωργάρας...

Παναγιώτη τι εννοείς πως του φαίνεται; Σε ποιον τομέα;

Στο κλειστο ορεινο στροφιλικι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σε ορεινό στροφιλίκι αλλά από άποψη αναρτήσεων; Από άποψη πλαισίου ή γενικά πως φαίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα πως του φαινεται και αν μπορει να κανει και μια συντομη συγκριση με κατι αλλο που εχει οδηγησει π.χ το στρωμα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα πως του φαινεται και αν μπορει να κανει και μια συντομη συγκριση με κατι αλλο που εχει οδηγησει π.χ το στρωμα .

Δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση αναμεσα σε v-strom και gsx 1250 αν αυτο εννοεις,ειναι διαφορετικες μηχανες με σαφως καλυτερη σε ολα το gsx.Αυτο ειναι προσωπικη διαπιστωση σαν πρωην κατοχος v-strom.

Αλλα και παλι ρολο μεγαλο παιζει και ο αναβατης κατα ποσο το κατεχει το αθλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλησιαζω τα 24000χλμ και πρεπει να κανω το μεγαλο service .

Mεσα σε αυτο το service -λεει στο βιβλιαρακι η Suzuki - οτι θα πρεπει να γινει ελεγχος βαλβιδων .

Σε οποια site εχω διαβαζει δεν εχω βρει κανεναν ληστη που να χρειαστηκε ρυθμιση στις 24000 παρα μονον καποιους που χρειαστηκε ρυθμιση μετα τις 40000+

Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεταμενα χρηματα χωρις να υπαρχει λογος. Ρυθμιζεις κατευθειαν στα 40.

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου χρειαστηκε Παναγιωτη.

Οταν το πηρα ειχε 26500χλμ,και το βιβλιο του ελεγε οτι ειχε γινει ελεγχος για βαλβιδες στις 24000 χλμ.

Εγω ομως για να ειμαι σιγουρος στα 31000χλμ,του εκανα service και ειπα στο μηχανικο να κοιταξει και τις βαλβιδες.

Οπως φανηκε εκανα καλα,γιατι ηθελαν ρυθμισμα.

Δε ξερω αν παιζει ρολο οτι ειναι ο μικρος ληστης.

Τροποποιήθηκε από τον Ληστης-S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη,επισης αν εισαι ακομα στην εγγυηση ψαξε μηπως παίζει κανα πρόβλημα αν δεν το κανεις το sevice.... by the book....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλησιαζω τα 24000χλμ και πρεπει να κανω το μεγαλο service .

Mεσα σε αυτο το service -λεει στο βιβλιαρακι η Suzuki - οτι θα πρεπει να γινει ελεγχος βαλβιδων .

Σε οποια site εχω διαβαζει δεν εχω βρει κανεναν ληστη που να χρειαστηκε ρυθμιση στις 24000 παρα μονον καποιους που χρειαστηκε ρυθμιση μετα τις 40000+

Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Παναγιωτη και εγω αυτο εχω ακουσει απο φιλαρακι μηχανικο,απλως το κανει η suzuki επιτηδες για να σου πιασει λιγο τον κωλο στο σερβις.Και το v-strom που ειχα τα ιδια ελεγε το book service αλλα στο φορουμ που ημουν κανενας δεν το ειχε κανει στις 24000 χλμ γιατι δεν χρειαζοταν.

Και αν τον κανει τελικα στην αντιπροσωπια να υπολογιζεις κανα 300 ευρω περιπου να σου κοστισει το service,και μου φαινεται οτι την αφηνεις μια μερα την μηχανη μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Hayabusa που το ανοιξα για να ρυθμισω βαλβιδες, μιας και το πηρα με 31000χλμ και δεν ηξερα τι ειχε κανει απο service , δεν χρειαστηκε !!

Και εγω θεωρω τα 24000 λιγα - και ειδικα με τον τροπο που τα εχω κανει εγω - για να ρυθμισω βαλβιδες .

Υπαρχει κανεις με 1250αρη ληστη που να ηθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ρυθμιση ..?

Παραθετω ενα παραδειγμα απο φορουμ του εξωτερικου

http://www.advrider....ad.php?t=453975

6 - Manual says every 14k miles I believe, but so far, no one has found a valve out of spec. I've got 28,000+ miles, checked at 26k and all were dead-on. Others with similar mileage also report valves sitting right where they're supposed to.

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Hayabusa που το ανοιξα για να ρυθμισω βαλβιδες, μιας και το πηρα με 31000χλμ και δεν ηξερα τι ειχε κανει απο service , δεν χρειαστηκε !!

Και εγω θεωρω τα 24000 λιγα - και ειδικα με τον τροπο που τα εχω κανει εγω - για να ρυθμισω βαλβιδες .

Υπαρχει κανεις με 1250αρη ληστη που να ηθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ρυθμιση ..?

Παραθετω ενα παραδειγμα απο φορουμ του εξωτερικου

http://www.advrider....ad.php?t=453975

6 - Manual says every 14k miles I believe, but so far, no one has found a valve out of spec. I've got 28,000+ miles, checked at 26k and all were dead-on. Others with similar mileage also report valves sitting right where they're supposed to.

Πηρε τελικα hayabusa ρε θηριο,δεν σε εφτανε το ενα τερας ηθελες και αλλο :crazy: .

Σε αυτα τα χλμ μεταχειρισμενο οντως μπορει να χρειαζεται γιατι δεν ξερεις πως το πηγαινε ο προηγουμενος .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Hayabusa ηταν περιπτωση .

Επρεπε να το παρω για να μην χασω χρηματα ....

Αφου ομως εφθασε στα χερια μου ειπα να το προσεξω για να το κανω και εγω μερικες βολτες πριν το βαλω για πωληση , οπως εχει ηδη μπει και περιμενει τον επομενο ιδιοκτητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα