Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Υπάρχει το εν λόγω μηχανάκι παρατημένο δυο βήματα απο εδώ που μένω,και να σας πω την αλήθεια,δεν μου κακοφαίνεται να το έπαιρνα,αρκεί ο ιδιοκτήτης να μην ζητά τη μάνα του και τον πατέρα του. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω. Η μηχανή φαίνεται πως είναι καιρό παρατημένη,αλλα δεν λείπουν πράγματα απο πάνω της. Υπάρχει κανένας που ξέρει κατι για το μοντέλο να μου πει; Ανταλλακτικά βρίσκεις; Υπάρχει κατι που πρεπει να ελεγξω πριν προχωρησω; Προς το παρών δεν το σκέφτομαι για ανακτασκευή,περισσότερο συμμάζεμα. Η μηχανή είναι όπως αυτή στη φωτογραφία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολύ δυνατό μοτέρ (30 hp) και το έχω δει μια φορά στο δρόμο. Για τα υπόλοιπα ρώτα τον zampination, νομίζω έχει το ίδιο μοντέλο και θα μπορέσει να σε κατατοπίσει στις ερωτήσεις σου...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 :worthy: :worthy: :worthy: Θελω κι εγωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Άμα ασχοληθείς λίγο, είναι οτι πρέπει για cafe racer...αυτό και τα SR. (650) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Θα σας τη χαλάσω,αλλά οι μετατροπές δεν μου αρέσουν...για ανακατασκευή το συζητάμε,αλλα όχι άμεσα. Καλα μη λέω και πολλά,να δω ποσα θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης πρώτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Θα σας τη χαλάσω,αλλά οι μετατροπές δεν μου αρέσουν...για ανακατασκευή το συζητάμε,αλλα όχι άμεσα. Καλα μη λέω και πολλά,να δω ποσα θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης πρώτα Μπορεί να σου ζητήσει κανα 400άρι. Αν σου ζητήσει παραπάνω παζάρεψέ τον γιατί θα θέλει: -λάδια -μπουζί -αλυσ/ζα -ελαστικά -αναρτήσεις μπρος-πίσω -καμιά λάμπα -ρύθμιση βαλβίδες -καθάρισμα καρμπυρατέρ -φρένα μπρος-πίσω Σου λέω 400άρι γιατί πριν μερικούς μήνες είδα μια αγγελία που το μοτόρι ήταν σε μέτρια κατάσταση και ο τύπος το έδινε 400 ευρώ. Μπορούσες να το αγοράσεις και να το βάλεις μπρος, αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να είναι Γιαμάχα, αλλά δεν παύει να είναι παρατημένη μηχανή 30ετίας. Εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις κανα 400άρι-500 το πολύ, να ρίξεις ένα χιλιάρικο σε αυτά που σου έγραψα και μετά θα έχεις μηχανή για μια ζωή. Δηλαδή για άλλη μια ζωή, γιατί την 1η την έχει ήδη ζήσει λόγω ηλικίας..... Περιμένουμε νέα από τον ιδιοκτήτη... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Αντε μακαρι να διαβασουμε καλα νεα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Λοιπόν σήμερα πήγα και το είδα απο κοντά,το περιεργάστηκα αρκετή ώρα,με έναν φίλο που μένει δίπλα.Κουφάθηκε που την είδε,τόσα χρόνια δίπλα του και δεν την είχε παρατηρήσει ποτέ.Το αστείο της υπόθεσης; Δυο βήματα απο την 400 βρίσκεται ο μεγάλος της αδερφός,η 1100.Αλλα αυτή είναι μια άλλη ιστορία... Κατ'αρχήν,εκανα λάθος,η μηχανή είναι XS 400 και οχι 250. Είναι περιπου μια δεκαετία παρατημένη κατω απο μια σκάλα.Γενικά δεν της λείπουν πράγματα.Ήταν πολύ βρώμικη και ενδεχομένως να φαινόταν χειρότερη απ'ο,τι πραγματικά είναι.Εξωτερικά θέλει πολλά μαζέματα,έχει ενα μικρό σπάσιμο στην ουρά και το φανάρι,αρκετή σκουριά,λείπει ενα πλαινό πλαστικό.Ο κινητήρας φαίνεται οκ,αν και πρέπει να έχει μια μικρή διαρροή λαδιού.Καρμπυρατέρ στη θέση τους,η εξάτμιση aftermarket 2 σε 1,με το τελικό να έχει σαπίσει. Η βάνα της βενζίνης-ευτυχώς-στο off,κατι που δείχνει πως ο ιδιοκτήτης τουλάχιστον νοιάστηκε και λίγο,αν σκεφτώ οτι την έχει και σε στεγασμένο χώρο.Το κοντέρ δείχνει 37.000 χιλιόμετρα,καθόλου πολλά για την παλαιότητά της.Η τρόμπα του φρένου έχει τρυπήσει στο "ματάκι",αλλα δεν είναι κατι το τραγικό.Το ρεζερβουάρ με προβληματίζει,μου έδωσε υποψίες οτι έχει σαπίσει τοπικά.Ίδομεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 υποθετω οτι ο ιδιοκτητης απλα θα στο χαρισει. Πινακιδα σημα κτλ εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Πινακίδα έχει,σίγουρα για πολλά χρόνια τα τέλη θα είναι απλήρωτα.Το κακό είναι οτι τώρα το ζαχαρώνει και ο φίλος μου,οπότε πολύ πιθανόν να το πάρει εκείνος τελικά Το σχέδιο πάντως είναι να το κάνουμε να τσουλάει κατ'αρχήν.Περισσότερα απο αυτό δεν είμαι σίγουρος οτι αξίζει,μιας και θέλει πολλά χρήματα για να γίνει αυτο που ήταν κάποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 δωστου κανα 50 ρικο και παρτο .το σιγουρο ειναι οτι το ρεζερβουαρ θα ειναι σκουριασμενο .γενικα θελει γνωση και ορεξη να ασχοληθεις ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Επανέρχομαι με λίγο φωτογραφικό υλικό.Με συγχωρείτε για την ποιότητα,είναι απο κινητό.Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη ακόμα,οπότε αναμένουμε... Μια γενικη Ο κινητήρας,φαίνεται και μια διαρροή που υπάρχει.Η εξάτμιση είναι ολόσωμη aftermarket,δυστυχώς σάπια όμως Και τα διαπιστευτήρια του μοντέλου Πώς τη βλέπετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntinosCafeRacer 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 φαίνετε οκ. Θέλει αρκετή δούλεια. Εαν έχει χαρτιά και τέλη πληρωμένα προχώρα. Βέβαια είναι και το Κτεο στην μέση που είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη!! Cafe racer με κλειστά ματια μετατροπή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είχα μια ολόιδια το από το 95 ως το 97. (Λες να είναι η δικιά μου..;;;;) Ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλός κινητήρας, χαμηλή κατανάλωση και χωρίς κανένα πρόβλημα στα σχεδόν 30000 χλμ που είχα κάνει. Αξιοπρεπές κράτημα για μηχανάκι της εποχής του. Στα μείον τα αδύναμα φρένα και το κλασικό σκούριασμα του ρεζερβουάρ. Για ανταλλακτικά πρέπει να ρωτήσεις στη YAMAHA. Είχε πουλήσει αρκετά αλλά μιλάμε για σχεδόν 30 χρόνια πριν. Τα αντίστοιχα CB 400N και GSX 400 είχαν πουλήσει περισσότερα μάλλον γιατί ήταν λιγότερο αιχμηρά σε σχήμα παρά γιατί ήταν καλύτερες μοτοσικλέτες. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος από εμάς να σου πει αν αξίζει να την πάρεις κοιτάζοντας μόνο τις φωτογραφίες. Μπορεί να θέλει μόνο μαζέματα, μπορεί και να θέλει άλλο μοτέρ. Πρέπει να το ψάξεις εσύ. Πάντως, με 500-600 ευρώ βρίσκεις στο car.gr τέτοια μηχανάκια σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο αγοράς της. ΥΓ. Αν έχει σπασμένο το πίσω φανάρι ή/και πρόχειρη επισκευή στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ μπορεί να είναι η δική μου. Πες μου, έτσι από περιέργεια. :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον Ο φυσικός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Όπως είπα,το αρχικό σχέδιο είναι να της κάνουμε ένα συμμάζεμα.Μετατροπή δεν κάνω,ανακατασκευή δύσκολο το βλέπω. Η μηχανή είναι παρατημένη τουλάχιστον μια δεκαετία.Έχει σπασμένο φανάρι και λίγο σπασμένη ουρά,το ρεζερβουάρ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι επισκευασμένο.Σε κάποιο σημείο του φαίνεται σαν να είναι σάπιο,αλλα δεν είμαι σίγουρος,θα μπορούσε να είναι και χρώμα που έχει φουσκώσει και ξεφλουδίζει.Ο ιδιοκτήτης είναι πιθανό να την χαρίζει,οπότε θα ξεκινήσω να την επισκευάζω με όσα τα δυνατόν λιγότερα χρήματα.Αν δω οτι έχει πολλές ζημιές,ίσως και να την αφήσω Αν έχουμε νεότερα στο μέλλον,τα ξαναλέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες