Jump to content
spericD

Να πως σου χαλανε την ανοιξη

Recommended Posts

ρε παιδια ενταξει με τον εξοπλισμο ...αλλα οπως και να το κανουμε δεν γινετε να ντυνεσαι αστακος για να κανεις μια αποσταση 10λεπτων!

Δεν θελω καν να με φανταστω να εχω ατυχημα με δευτερο ατομο! Πλεον ανεβαζω δευτερο ατομο μονο για μικρες αποστασεις και γενικα το αποφευγω!

Γρηγορη αναρρωση ευχομαι ..και ελπιζω η κοπελα να το πηρε ως το δυνατον καλα! (κανε της και ενα καλο δωρο για οτι χαλασε στο πεσιμο)

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πως εγινε να μην φορουσες κρανος, ενω φορουσατε και οι δυο μποτα? Το εδωσες στην κοπελια και εμεινες χωρις? Μεγαλη η τυχη σας!

Ειχα ενα κρανος μαζι μου,φαντασου κεντρο του ηρακλειου ειμασταν ε και οπως παντα δινω το κρανος στον/στην συναναβατη..Δεν μου φταιει σε τιποτα,η δικια μου η κεφαλα ας εσπαγε :P

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση παιδες παντα ορθιοι και παντα να καβαλαμε :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και αγύριστα!!!

Πες μας λίγα λόγια για την αντίδραση της οδηγού. Ήρθε στο νοσοκομείο καμιά βόλτα; στο σημείο του ατυχήματος ζήτησε τα ρέστα; παραδέχτηκε το λάθος της; Πήρε κανά τηλέφωνο να δει τι κάνετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και από μένα μεγάλε! Μακάρι ποτέ ξανά! Ποτέ ξε ποτέ όμως, εσείς να έχετε την υγειά σας και όλα τ'άλλα φτιάχνονται.. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και αγύριστα!!!

Πες μας λίγα λόγια για την αντίδραση της οδηγού. Ήρθε στο νοσοκομείο καμιά βόλτα; στο σημείο του ατυχήματος ζήτησε τα ρέστα; παραδέχτηκε το λάθος της; Πήρε κανά τηλέφωνο να δει τι κάνετε;

M...ηρθε μαζι στο νοσοκομειο η αληθεια ειναι , πειρε και ενα τηλεφωνο την επομενη μερα,αλλα μεχρι εκει :P

Νταξ,δεν ειχα σκοπο να πιασω και φιλιες...Αλλα δεν ηταν και τοσο σοβαροι οι τραυματισμοι..πιστευω πως πρεπει να παρει αλλο 1 τηλεφωνο μεσα στην εβδομαδα,ισα ισα να ρωτησει για την κοπελια

Οσο για την αντιδραση της...τι να πω ισως ψαρωσε απο το παρουσιαστικο μου και δεν ελεγε και πολλα,νταξ μετα που ξεθολωσα και εγω μπορουσαμε να μιλησουμε,αλλα δεν εγινα αγενης ουτε μια στιγμη παναθεμα με :P

Τροποποιήθηκε από τον spericD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα φιλε μου! συμπασχουμε, 3 μηνες χωρις μηχανη απο εναν @@ρα!

παντα κρανος, και τον υπολοιπο εξοπλησμο! Αυτο ειναι για οσους δεν πιστευουν στις μποτες, αν φορουσε η κοπελα πχ δεν θα ειχε παθει γρατζουνια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντα κρανος, και τον υπολοιπο εξοπλησμο! Αυτο ειναι για οσους δεν πιστευουν στις μποτες, αν φορουσε η κοπελα πχ δεν θα ειχε παθει γρατζουνια!

Δεν θελω να φανταστω τι θα παθαινε αν δεν φορουσε μποτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε! Ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρό.

Μια παρατήρηση όμως αν μου επιτρέπεις: Οταν υπάρχει ένα μόνο κράνος, αυτό πρέπει να το φοράει ο οδηγός.

Εδώ δεν χωράει αλτρουισμός ή ιπποτισμός. Γιατί αν σου μπει κανένα μυγάκι στο μάτι ή σου έρθει κανένα πετραδάκι στο κεφάλι και χάσεις τον έλεγχο μπορεί να χτυπήσετε πολύ χειρότερα!

Πολλοί το κάνουν αυτό το λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

M...ηρθε μαζι στο νοσοκομειο η αληθεια ειναι , πειρε και ενα τηλεφωνο την επομενη μερα,αλλα μεχρι εκει :P

Νταξ,δεν ειχα σκοπο να πιασω και φιλιες...Αλλα δεν ηταν και τοσο σοβαροι οι τραυματισμοι..πιστευω πως πρεπει να παρει αλλο 1 τηλεφωνο μεσα στην εβδομαδα,ισα ισα να ρωτησει για την κοπελια

Οσο για την αντιδραση της...τι να πω ισως ψαρωσε απο το παρουσιαστικο μου και δεν ελεγε και πολλα,νταξ μετα που ξεθολωσα και εγω μπορουσαμε να μιλησουμε,αλλα δεν εγινα αγενης ουτε μια στιγμη παναθεμα με :P

Λογικο δεν ειναι;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε! Ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρό.

Μια παρατήρηση όμως αν μου επιτρέπεις: Οταν υπάρχει ένα μόνο κράνος, αυτό πρέπει να το φοράει ο οδηγός.

Εδώ δεν χωράει αλτρουισμός ή ιπποτισμός. Γιατί αν σου μπει κανένα μυγάκι στο μάτι ή σου έρθει κανένα πετραδάκι στο κεφάλι και χάσεις τον έλεγχο μπορεί να χτυπήσετε πολύ χειρότερα!

Πολλοί το κάνουν αυτό το λάθος.

Αυτο ηθελα να επισημανω και με προλαβε ο φιλος! :_thumbsup:

Περαστικα σας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να φανταστω τι θα παθαινε αν δεν φορουσε μποτα....

αυτος ο τραυματισμος που επαθε η κοπελα το επαθε εννω φορουσε μποτες μοτοσυκλετας, ή μποτες γυναικείες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα, τώρα το είδα. :shock:

Περαστικά και στους δύο και ευτυχώς να λες που ήταν μέχρι εκεί. :_thumbsup:

Οσο για την αντιδραση της...τι να πω ισως ψαρωσε απο το παρουσιαστικο μου και δεν ελεγε και πολλα, νταξ μετα που ξεθολωσα και εγω μπορουσαμε να μιλησουμε,αλλα δεν εγινα αγενης ουτε μια στιγμη παναθεμα με :P

Ωωωωχ, γκομενάκι σένιο μου μυρίζει η φάση........ :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχειλίζει ιππότες το my bike ρε παιδί μου :tooth: έλα πες την αλήθεια,δεν θα βγει παραέξω..πήρες κινητό αλλά όχι για τις ασφαλιστικές :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xaxaxaxa Μολις εφυγε η δικια μου με το ασθενοφορο πειρα το κινητο της αλλης :P

Για να ξεπληρωσει τη ζημια που εκανε....... :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

21/3 Επεσα με τον ολοκαινουριο μου Δουκακο (το κυκλοφορουσα λιγοτερο απο μηνα) εξαιτιας ενος σκυλου που αποφασισε να πεταχτει σε αποσταση λιγοτερη του 1 μετρου, μπροστα στην μηχανη...

Αχ αυτη η ανοιξη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ηθελα να επισημανω και με προλαβε ο φιλος! :_thumbsup:

Περαστικα σας :)

περαστικα σας φιλε μου και οι ζημιες παντα στα σιδερα,αυτα ξαναφτιαχνονται.

Οσο για το κρανος φιλε μου το φορας και σε αποσταση 100 μετρων ,οι περισσοτερες μαλακιες γινονται σε αυτες τις μικρες διαδρομες.

Εμενα μου εσκασε πετρα ενω φορουσα κρανος, δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινοταν αν δεν το φορουσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα