stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Κριμα για το παιδι και για την οικογενεια του..Δεν προλαβε να κλεισει μηνα ο μακαριτης ο πατερας του και ηρθε και ο δικος του ο θανατος.. Το παιδι το γνωριζα.Επαφες πολυ λιγες.Το πολυ ενα <<γεια>>.Στην ηλικια μου,φοιτητης στην Αγγλια στο οικονομικο πανεπιστημιο. Θα τα διαβασετε και παρακατω αλλα απο φιλους που συνομιλησα το παιδι εβγαλε το κρανος του ωστε να το δωσει στην κοπελα του γιατι ειχαν μονο ενα... Κριμα..Καλο ταξιδι Αντρεα. http://ekorinthos.gr/2013/03/20/34810/?fb_action_ids=506497832741320&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22506497832741320%22%3A521396497901636%7D&action_type_map=%7B%22506497832741320%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D#.UUnDixzwmn Κατι τετοια συμβαινουν και λεω<<Γιατι ρε γαμωτο?>> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 πολυ κριμα και ηταν νεο παιδι..ουτε καν 20 χρονων.αυτα ειναι τα παιχνιδια της ζωης..συλλυπητιρια στην οικογενεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 τα συλληπητηρια μου και κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω ΑΛΛΑ θα σταθω σε δυο σημεια. 1.και ξεκινησε με υπερβολικη ταχυτητα... 2.η μηχανη προσεκρουσε σε κολωνα φωτισμου... δεν μου φαινεται και τοσο της μοιρας παιχνιδι αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι να πει κανείς... Κρίμα... http://www.diogenis-press.gr/?p=123830 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2013 από τον AlexDMegara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 τα συλληπητηρια μου και κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω ΑΛΛΑ θα σταθω σε δυο σημεια. 1.και ξεκινησε με υπερβολικη ταχυτητα... 2.η μηχανη προσεκρουσε σε κολωνα φωτισμου... δεν μου φαινεται και τοσο της μοιρας παιχνιδι αυτο... ρε μαγκα και εγω εκει κολησα...και επισης το ατυχημα εγινε 50 μετρα απο τα γραφεια...ποση ταχυτητα μπορεσε να πιασει σε μια αποσταση 50 μετρων για να εκπνευσει ακαριαια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 τα συλληπητηρια μου και κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω ΑΛΛΑ θα σταθω σε δυο σημεια. 1.και ξεκινησε με υπερβολικη ταχυτητα... 2.η μηχανη προσεκρουσε σε κολωνα φωτισμου... δεν μου φαινεται και τοσο της μοιρας παιχνιδι αυτο... Πολλές φορές φίλε Μάκη τα μμε υπερβάλλουν κι' όλας, ίσως και να έχουν δίκιο σ' αυτήν την περίπτωση αλλά πλέον τί σημασία έχει; Καλο ταξίδι να έχει το παλικάρι και κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmitsiakis900 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 συλληπητηρια στην οικογενεια. το ακριβως αντιθετο εχω βιωσει με τον κολλητο μου. πρωτα χαθηκε αυτος και μετα ο Χαροκαμμενος πατερας του. απλα οταν ανεβαζετε τετοια ποστ καλο θα ταν να ζητατε και το κλειδωμα τους γιατι δεν ειναι να σχολιαζεις γιατι και πως πηγε το παλικαρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Κρίμα για το παιδί, αλλά το κείμενο του συνδέσμου είναι απο τα πιο άθλια που έχω διαβάσει. Παιδί δημοτικού καλύτερα θα το έγραφε και χωρίς τις υπερβολές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Όταν χάνεται μια ψυχή και μάλιστα νέα,θλιβόμαστε και συμπονούμε τους δικούς του. Τα πως και τα γιατί έρχονται τελευταία ή και καθόλου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Καλό είναι να ποστάρουμε μόνο δικά μας ατυχήματα εδώ... που μακάρι να μην υπάρξει ξανά τόπικ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες