bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 Για να μη λεω πολλά πριν λιγο καιρο πουλησα το παπι που ειχα για 2 χρονια και αρχισα να ψαχνω για κατι μεγαλυτερο. Ειμαι αναμεσα στα δυο και γνωριζω οτι εχουν αρκετες διαφορες μεταξυ τους. Το duke το πουλαει ενας φιλος μου 2000 και μου λεει οτι δεν εχει σοβαρο προβλημα εκτως απο τα καρβουνακια της μιζας δυσκους συμπλεκτη και καμπανα. Το xtx γυρο στα 3300 με acrapovic και power commender και με λιγα km. Δεν εχω σκοπο να κανω πολλα χιλιομετρα ουτε ταξιδια. Κυριως βολτες τα σκ και θαλασσα το καλοκαιρι. Τι προτεινετε !? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 -έλεγχος σε συνεργείο απαραίτητα και για τα 2 αν θεωρήσουμε ότι και τα 2 ειναι εντάξει, εξαρτάται εσύ τι θες αν θες κάτι καγκούρικο και με πολύ γκαζι κτμ αν θες κάτι πιο πολιτισμένο σε γκάζι/σέλα κλπ χτ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 αν θέλεις να κάνεις την ίδια χρίση με το παπί πάρε το χτ, αν θέλεις απλά για βόλτα τα σ/κ και μικρές μετακινήσεις τοτε το κτμ. και τα δυο είναι αξιόπιστα ανάλογα για τι το θέλεις. το χτ είναι βαρύ το κτμ οχι το κτμ εχει σκληρή σέλα το χτ ποιο πολιτισμένη και για δικαβαλο το κτμ εχει πολύ γκαζι και απότομο αλλα το χτ φιλικό και οχι τόσο δυνατό το κτμ θέλει τα σέρβις του πολύ ποιο συχνά απο το χτ αλλα δικαιολογείτε απο τις επιδόσεις του πες μας την χρίση που θέλεις να κάνεις και ποσά χλμ το μήνα κάνεις για να σου έχουμε ποιο ξεκάθαρη εικόνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 το χτ είναι βαρύ το κτμ οχι το κτμ εχει σκληρή σέλα το χτ ποιο πολιτισμένη και για δικαβαλο καλα τα λες συμφωνω σε αυτα τα 2 διαφωνω. τα ιδια κιλα ειναι πανω κατω και απο σελα εχω καβαλησει και duke που ηταν σαλονι! τεσπα αν εχεις καλη τσεπη παρε το ktm αλλιως παρε το xt. δεν το λεω ειρωνικα για το ktm για ζημιες και διαφορα, απλα λογο service και αναλωσιμων θελει κατι παραπανω! τωρα ρωτα ποσο παει μια καμπανα και οτι αλλο θελει και πες μας αν ειναι το γκρι μοτερ ή το μαυρο! για την δουλεια που το θες για καμια μετακινηση κανα σκ και κανα ταξιδακι πας και με τα 2 με την ιδια ταλεπωρια! απλα το duke θα το χαρεις σε καμια καφριλα παραπανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 καλα τα λες συμφωνω σε αυτα τα 2 διαφωνω. τα ιδια κιλα ειναι πανω κατω και απο σελα εχω καβαλησει και duke που ηταν σαλονι! φίλε μου το χτ ζυγίζει 177 κιλά και ο δούκας 145 είναι μεγάλη διαφορά (μείον για το χτ) οσο για την σέλα το χτ έχει αρκετά ποιο επίπεδη σέλα απο το κτμ και εχω προσωπική εμπειρία απο κτμ που δεν ήμουν συνηθισμένος σε αυτες τις σέλες και την άκουσαν λιγο τα @ ( κατάλαβες ) ( μείον για το κτμ εδω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 φίλε μου το χτ ζυγίζει 177 κιλά και ο δούκας 145 είναι μεγάλη διαφορά (μείον για το χτ) οσο για την σέλα το χτ έχει αρκετά ποιο επίπεδη σέλα απο το κτμ και εχω προσωπική εμπειρία απο κτμ που δεν ήμουν συνηθισμένος σε αυτες τις σέλες και την άκουσαν λιγο τα @ ( κατάλαβες ) ( μείον για το κτμ εδω ) τι να σου πω δεν ξερω ρε φιλε. και εγω χτ ειχα και οταν ανεβαινα στο duke δεν εβλεπα καποια διαφορα σε αυτα τα 2. μονο στα γκαζια! η σελα του ιδια και πιο μαλακη και απο θεμα κιλων και 20kg λιγοτερο να ειναι δεν φαινονται. δεν ειχα μπει ποτε να δω αριθμους. το πως το καταλαβαινα εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 εμενα το χτ παντως ειναι 156 κιλα .αλλα ειναι το 600.δε ξερω αμα ειναι πιο βαρυ το 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Σαν κάτοχος Xtx έχω να σου πω ότι είναι πολύ τίμιο μοτορι απλώς θέλει ενα σετ αναρτήσεις γιατί οι μανισιες είναι μαλακές και δεν θα σου δώσει το κάτι παραπάνω σε κλειστό στροφιλικι. Επειδή τώρα είμαι στο μαγαζί δεν μπορώ να το βρω αλλά όταν πάω σπίτι θα σου δώσω ενα λινκ για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του XTX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 εμενα το χτ παντως ειναι 156 κιλα .αλλα ειναι το 600.δε ξερω αμα ειναι πιο βαρυ το 660 στεγνο 156κιλα,με φουλ βενζινη και ολα τα υγρα του ειναι λιγο πανω απο 170 κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν είσαι κρυφοκάγκουρας και έχεις χρήματα για συντήρηση θα σου πρότεινα το δούκα,γιατί συνήθως οι ιδιοκτήτες του τα σκίζουν,γι'αυτό τα παίρνουν κιόλας. Αν απλά θες να κάνεις τη δουλειά σου και δεν θες κάτι με "αγωνιστικό" στήσιμο τσίμπα το xtx που συνήθως δεν είναι σκισμένα όσο οι δούκες. Δίπλωμα έχεις γι'αυτά που κοιτάς; :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2013 από τον Κώστας92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xt660x%2005.htm το λινκ με τα τεχνικα χαρακτηριστικα που υποσχεθηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Πρωτων να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις. Εχω δυο φιλους μου που ο ενας εχει το duke που το πουλαει και ο αλλος χτχ. Οποτε θα τα παρω αλλη μια βολτα για να δω ποιο με βολευει περισσοτερο. Μπορω να πω οτι ειμαι λιγο κρυφοκαγκουρας αλλα συνηθως (με το παπι δηλαδη) δεν εκανα πολλες βλακειες. Η χρηση που θα κανω θα ειναι μεχρι το καλοκαιρι μονο βολτες τα σ/κ και το καλοκαιρι θαλασσα (μαλλον καθε μερα) και καμια βολτα τα απογευματα. Ωστοσο, σιγουρα θα τη χρησιμοποιώ και για να πηγαινω για καφε!!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3468883/ αυτο ειναι το duke και http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2503944/ αυτο το χτχ. Για να ξερουμε και τι μας γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Απ'τις αγγελίες που έβαλες το xtάκι φαίνεται πιο καλοδιατηρημένο ενώ ο δούκας μου κάνει πιο πολύ,2 χιλιάρικα να φεύγει.. Περίμενε και τους πιο έμπειρους όμως γιατί εγώ μια πάπια οδηγάω :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αν οντος ειναι φιλος σου αυτος με το 640 τοτε εγω θα προτιμουσα αυτο γιατι θα ηξερα την ιστορια του . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 αν θελεις βολτες κανονικες κ ξενιαστες παρε το χτ πολυ αξιοπιστο πατασ μιζα κ φευγεις για μια ζωη.το κτμ ειωαι κατι το ξεχοριστο αλλα θελει πολυ περιποιηση κ φροντιδα,αλλα ειναι μεγαλο κολλημα.η μιζα μπορει να σου βγει κ γυρω στα 300 ευρω γτ εχουν θεμα με το κομπλερ τουσ που στοιχιζει καπου εκει αν το παρεισ καλο ειναι να μαθεις να το βαζεις μπροσ με την μανιβελα.απο προσωπικη αμπειρια στο λεω εχω το 625 που εχουν τον ιδιο κινητηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αυτο που ειπε ο smias....αν οντως ειναι φιλος σου και ξερεις την ιστορια του (επισκευες,τροπο χρησης,συντηρηση) τοτε χτυπα το. Αν και κατι μου λεει οτι για να φευγει για φανταρος τωρα και το πουλαει μαλλον θα ειναι πιτσιρικας και του εχει αλλαξει τα φωτα στα καγκουριλικια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Βασικα αυτος ειναι το 2ο χερι. Οποτε δε το εχει κυκλοφορησει και πολυ ουτε το ειχε πολυ καιρο. Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα το duke αλλα το φοβαμαι... Και μαλλον η σιγουρια και η αξιοπιστια του χτχ θα με κερδισουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 είναι και πόσα χλμ έχεις σκοπό να κάνεις το προηγούμενο μου μοτέρ στο χτ άντεξε 205.000 το πιστόνι του, το χτχ 100.000+ πιστεύω οτι τα έχει σίγουρα αλλά απο όσο ξέρω για τα lc4 το πιστόνι τους αντέχει μέχρι τα 60.000 (είναι μια χαρά για κάποιον που το θέλει μόνο για χαβαλέ) αλλά να εχεις το νου σου οτι τα σέρβις θα σου κοστίζουν ποιο πολυ απο το χτ και θα ειναι αρκετά ποιο συχνά, και το χτχ μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα απλα ειναι λιγο βαρύτερο+ποιο αδύναμο (οχι πως δεν εχει και εκείνο αρκετή δύναμη). είμαι fun των χτ αλλα ποτέ δεν υποτίμησα την ανταγωνίστρια κτμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 τα υπερ και κατα λιγο πολυ τα διαβασες απο ολους οποτε οτι θελεις κανεις. τωρα που ειδα και τα 2 μηχανακια θα σου ελεγα να παρεις το ktm. το xt ειναι το παλιο μοντελο ζηταει παρα πολλα και ειναι και ασχημο. γτ το εκανε γαλαζιο?? τεσπα. αμα εισαι σιγουρος οτι το ktm θελει μονο αυτα τοτε παρτο. αν και εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μονο 300 θα παει παραπανω. ενταξει το μηχανακι ενα μαμα duke ειναι ουτε εξατμιση ουτε fcr χαλαρα πραγματα. πες του για 1800 και παρτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 http://www.motorcycl...xt660x%2005.htm το λινκ με τα τεχνικα χαρακτηριστικα που υποσχεθηκα. Πέτρο.. Σόρυ για το τελείως άκυρο.. Γνωρίζεις μήπως ποια είναι τα λάστιχα που φοράει το ΧΤ στο λινκ που έβαλες..;; Εννοείται δεν θέλω να μπεις στον κόπο να ψάξεις !!! Απλός ήταν τα προηγούμενά μου λάστιχα και αν ξέρεις πες μου να μάθω και εγώ τι παπούτσια φορούσα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αυτο σκεφτομουν και εγω. Αντι να δωσω 3500 για το χτ μπορω να παρω το duke me 1900 και με το υπολοιπο budget να διορθώσω ολα του τα προβληματα και στο τελος να εχω ενα καλο duke! Θα το σκεφτω ακομα ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) πριν το σκεφτείς πρώτα κανόνισε με μηχανικό για το τι και ποσά θα σου πάει για να επισκευάσεις τον δούκα, εχω δει να πουλάνε δούκες 2.000ε χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλα εκείνο που λες θέλει επισκευή οπότε δες τιμες για ανταλλακτικά+εργασία και αν είναι οκ παρτο και οσο για την ομορφιά εγω προσωπικά πιστεύω οτι ο δούκας αν δεν ειχε αυτες τις επιδόσεις θα ηταν απλα μια άσχημη μηχανή όσο για τον τελευταίο δούκα απορώ τι το ωραίο του βρίσκουνε... στο χτχ μόνο οι μεγάλοι αεραγωγοί με χαλάνε αλλα το όμορφο το βλέπει ο καθένας όπως θέλει όπως είπα πρώτα τιμές για ανταλλακτικά+εργασία και μετά προχώρα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Πέτρο.. Σόρυ για το τελείως άκυρο.. Γνωρίζεις μήπως ποια είναι τα λάστιχα που φοράει το ΧΤ στο λινκ που έβαλες..;; Εννοείται δεν θέλω να μπεις στον κόπο να ψάξεις !!! Απλός ήταν τα προηγούμενά μου λάστιχα και αν ξέρεις πες μου να μάθω και εγώ τι παπούτσια φορούσα!!!!!!! Δυστυχως δεν τα γνωριζω αλλα μια που εγραψες για λαστιχα μου συμβαινει τοεξης παραδοξο. Αν και συνηθως θυμαμαι με πολλες λεπτομερειες πραγματα που μου εκαναν εντυπωση, πραγματα με τα οποια ασχοληθηκα ενδελεχως δεν θυμαμαι τωρα κατι και σπαω το κεφαλι μου μερες τωρα. Οταν πηρα το ΧΤΧ φορουσε κατι λαστιχα, το πελμα των οποιων δεν ηταν τελειωμενο, αλλα γλυστρουσαν πολυ. Ηταν αρκετα σκληρη η γομα και για να ζεσταθει επρεπε να περπατησει το ΧΤ τουλαχιστον 15 χιλιομετρα επαρχιακου δρομου με στροφες για να σταματησουν τα τσαλιμακια. Συντομα διαπιστωσα οτι επρεπε να τα αντικαταστησω με αλλα και κατεληξα στα mutant της Dunlop αλλα ξεχασα εφεξης τι λαστιχο ηταν αυτο που φορουσα. Καθε μερα το σκεφτομαι τουλαχιστον δεκα φορες και δεν μπορω να θυμηθω. Γαμωτο αυτο το ξενυχτι τοσα χρονια στη δουλεια εχει αλλαξει τις λειτουργιες του εγκεφαλου μου!!! Off topic off. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 to xtx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Πέτρο.. Σόρυ για το τελείως άκυρο.. Γνωρίζεις μήπως ποια είναι τα λάστιχα που φοράει το ΧΤ στο λινκ που έβαλες..;; Εννοείται δεν θέλω να μπεις στον κόπο να ψάξεις !!! Απλός ήταν τα προηγούμενά μου λάστιχα και αν ξέρεις πες μου να μάθω και εγώ τι παπούτσια φορούσα!!!!!!! http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/motorcycle/themes/motorcycletires/supermoto/force_sm/forcesm_en.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες