athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 μάλλον δε ξέρεις πόσο το ψάχνουν οι ασφαλιστικές για να μη σε πληρώσουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 τι εγινε εσυ ακομα δεν αγορασες xtx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 ktm lc4 400 γιατι εχει φρεναρες, αναρτησεις κ παει παντου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Ανανεώθηκε το 1ο ποστ :). Για πείτε κι άλλες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Απο καινούρια μοντέλα γνωστών εταιριών, γιατί παλιά μεταχειρισμένα και άγνωστα υπάρχουν άπειρα: Honda CBR 250R/ABS Honda CRF 250L/X Kawasaki Z800 e-version/ABS Kawasaki W800 Kawasaki KLX 250 Kawasaki Ninja 250R KTM Duke 200/ABS Sym Wolf 250 Suzuki Inazuma 250 Hyosung GT250R Yamaha WR250R/X Επίσης δεν έχεις προσθέσει τα CB500X και CB500F που αναφέρθηκαν. Όσο για τα σκούτερ δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τα γράφουμε αφού τα περισσότερα καλύπτονται, ούτε τις μηχανές με περιορισμό ιπποδύναμης, εκτός αυτών που βγήκαν ειδικά για το Α2 όπως το Ζ800 e-version. Το KTM Duke 390 ίσως έρθει στην Ευρώπη με μια μικρή μείωση ιπποδύναμης για να καλύπτεται και απο την αναλογία, αλλά δεν είναι σίγουρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Honda CBR 250R/ABS Honda CRF 250L/X Kawasaki Z800 e-version/ABS Kawasaki W800 Kawasaki KLX 250 Kawasaki Ninja 250R KTM Duke 200/ABS Sym Wolf 250 Suzuki Inazuma 250 Hyosung GT250R Yamaha WR250R/X Kawasaki ninja 300R 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Απο καινούρια μοντέλα γνωστών εταιριών, γιατί παλιά μεταχειρισμένα και άγνωστα υπάρχουν άπειρα: Honda CBR 250R/ABS Honda CRF 250L/X Kawasaki Z800 e-version/ABS Kawasaki W800 Kawasaki KLX 250 Kawasaki Ninja 250R KTM Duke 200/ABS Sym Wolf 250 Suzuki Inazuma 250 Hyosung GT250R Yamaha WR250R/X Επίσης δεν έχεις προσθέσει τα CB500X και CB500F που αναφέρθηκαν. Όσο για τα σκούτερ δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τα γράφουμε αφού τα περισσότερα καλύπτονται, ούτε τις μηχανές με περιορισμό ιπποδύναμης, εκτός αυτών που βγήκαν ειδικά για το Α2 όπως το Ζ800 e-version. Το KTM Duke 390 ίσως έρθει στην Ευρώπη με μια μικρή μείωση ιπποδύναμης για να καλύπτεται και απο την αναλογία, αλλά δεν είναι σίγουρο. Σκέφτομαι για τον ίδιο λόγο με τα σκούτερ,να μην μπουν και 250άρια.Δεν νομίζω πως υπάρχει 250άρι τετράχρονο με πάνω από 48 ίππους μαμά :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Suzuki XF 650 Freewind ? 34,6 kw το δίνει..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Να μπεί και το KTM Duke 390 παρακαλώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Να μπεί και το KTM Duke 390 παρακαλώ. Δώστε δούκες στο λαόοοοοοοοο :shoot: :hunter: :punk: :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να μπεί και το KTM Duke 390 παρακαλώ. νομίζω δε περνάει λόγω αναλογίας kw/kg ...άκυρο διάβασα τώρα το άλλο post!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2013 από τον athensfinest Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Είναι σίγουρο για το ζ800 ότι οδηγείται με α2 επίσης μετά μπορείς να βγάλεις τους κόφτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Είναι σίγουρο για το ζ800 ότι οδηγείται με α2 επίσης μετά μπορείς να βγάλεις τους κόφτες? Όχι το απλό Z800 αλλά το Ζ800 e-version το οποίο χωρίς κόφτες γίνετε απο 35kw, 70kw. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Να μπεί και το KTM Duke 390 παρακαλώ. Μετά την έρευνα που έκανες και λες ότι όλες οι μηχανές από 48 ίππους και κάτω μπορούν να οδηγηθούν με το Α2,δεν νομίζω πως χρειάζεται το θέμα αυτό.Ας το κλειδώσει κάποιος μοντ,ευχαριστώ :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaToXt660X 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ρε παιδες στην αρχικη λιστα υπαρχει το Ktm lc4 (640cc)... νομιζω πως αυτο δεν το καλυπτει το α2!! ξερεις κανεις σιγουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavri gata 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ρε παιδες στην αρχικη λιστα υπαρχει το Ktm lc4 (640cc)... νομιζω πως αυτο δεν το καλυπτει το α2!! ξερεις κανεις σιγουρα? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ktm/ktm_640_lc4%2001.htm εδς περα λεει 55 αλογα οποτε ειναι πολυ πιστολι για το α2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Το lc4 δεν καλύπτεται!Ακόμα στη λίστα μπορεί να μπει Kle 500 τελευταίο μοντέλο , tmax ktm rc390(αναμένεται) .Ακόμα καλή ιδέα όπως προαναφέρθηκε είναι μηχανές με μείωση ιπποδύναμης με καλό παράδειγμα το mt-07 που φέρνει η γιαμάχα με 5700!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 παιδια μπορειτε να αναφερεται και μερικα πιο παλι μοντελα(10ετιας π.χ.) για να ειναι πιο οικονομικα το λεω για οσους ενδιαφεροντε και φυσικα και για εμενα παντως θα ηθελα να ημουν καμια 10ετια πριν σε αυτην την ηλικια για ενα εχω στην ιδιοκτησια μου ενα honda hornet 250 το λατρευω αυτο το μοτερ αλλα πλεον γερασε και ειναι υποεξαφανιση υ.γ. θα με βοηθουσατε πολυ αν αναφερατε naked μοντελα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 υ.γ.2. ρε παιδες να γραφεται μονο τα μοντελα που ειναι γυρο στα 40-45 αλογα,γτ αν ειναι ετσι και το honda c50 οδηγητε με το α2 το θεμα ειναι να δουμε ποια μοντελα εχουν τα max επιτρεπομενα χαρακτηριστικα για το α2 ;) σωστος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ΚΤΜ DUKE 390 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaToXt660X 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 παντως κατι ακουσα πως τα καινουρια διπλωματα μηχανης αναγραφουν και κυβικα.. βασικα μου το ειπαν απο το μηχανολογικο , αλλα δεν τους πολυεμπιστευομαι... σε περιπτωση που ισχυει μου ειπαν πως το διπλωμα Α2 ειναι μεχρι 400cc .. ξερεις καποιος για σιγουρα κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δεν ισχυει κατι τετοιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 παντως κατι ακουσα πως τα καινουρια διπλωματα μηχανης αναγραφουν και κυβικα.. βασικα μου το ειπαν απο το μηχανολογικο , αλλα δεν τους πολυεμπιστευομαι... σε περιπτωση που ισχυει μου ειπαν πως το διπλωμα Α2 ειναι μεχρι 400cc .. ξερεις καποιος για σιγουρα κατι τετοιο? Μέχρι 48 ίππους είναι,ανεξαρτήτων κυβικών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να βρει ΦΕΚ η κάτι επίσημο για την περιγραφή του Α2 γιατί αλλού βλέπω οτι είναι έως 35kw ΚΑΙ αναλογία 0,2kw/kg και αλλού βλέπω εως 35kw Η αναλογία 0,2kw/kg Και όλα αυτά γιατί θέλω ένα Tenere 660 που καλύπτομαι μεν από τα 35 kw αλλά όχι εάν ισχύει παράλληλα με το βάρος !!!! Είμαι κάτοχος του Α1 έως 25kw από το 2011 έκλεισα 2ετία το καλοκαίρι του 2013 αλλά δεν έκανα ανανέωση τότε και σήμερα που πέρασα από την Υπηρεσία μεταφορών της περιοχής μου δεν ήξεραν εάν με μία αίτηση επέκτασης το δίπλωμα μου θα γινόταν Α2 η Α, και από αυτά που διαβάζω αριστερά δεξιά κατάλαβα ότι μάλλον έχω κολλήσει με το Α2. :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες