Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας

Εχω στην κατοχη μου ενα Dt 200r,.ρεκτιφιε αλλαγη πιστονι ελατηρια και τα λοιπα,το παιρνω απο το μαστορα δεν δουλεβε σωστα δεν κρατουσε το ρελαντι μετα απο καμια πενινταρια χιλιομετρα το παω πισω,μου λεει δεν εχει τιποτα,τελικα το παω σε καποιο αλλο και τελικα βρισκομαι οτι απο την κατω μερια του κινητηρα που ενωνονται τα δυο μερη εχει φαει σφυρια,το αποτελεσμα μου ειπε οτι θελει ανοιγμα και γεμισμα το κοματι στον τορνο .Θα ηθελα την γνωμη σας και πως φτιαχνεται?

63308016.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω το ίδιο μηχανάκι . Οταν πάω σπιτι θα σου πω γιατί μάλλον και εμένα έτσι είναι. Δεν παίζει να εχει τρύπα και να παίρνει προστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η τρύπα που λες δεν ειναι τρύπα ,το κενό αυτό υπάρχει απο την εταιρεία.

αν το μόνο πρόβλημα που αντιλαμβάνεσαι ειναι στο ρελαντι γιατι απλα δεν το σηκωνεις λιγο αν και ο μηχανικος σου θα επρεπε να το δοκιμασει πριν στο παραδοση .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πρωτος ειπε πως δεν εκανε τιποτα,ο δευτερος λεει οτι κτυπηθηκε απο κατω το μηχανακι και δεν κλεινουν καλα τα δυο μερη και παιρνει αερα και δεν δουλευει σωστα,το κακο ειναι οτι πριν δεν ειχε κανενα προβλημα,το ρελαντι το ειχα σηκωσει αλλα κατι δεν μου κολουσε

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να ρυθμισεις το ρελαντι

μαλλον εχει φαγωθει το slide στο σημειο που το σηκωνει η βιδα ρυθμισης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κενο αυτο υπαρχει σε πολλα διχρονα μοτερ(ισως και τετραχρονα).Δεν ξερω σε τι ακριβως χρησημευει,ισως για αποβολη βενζινης σε περιπτωση καμμενης φλατζας,ισως για να μην κοπει κανενα σημειο απο τη διαστολη κ να βγαινει απο εκει ο παραπανισιος αερας...Δεν ξερω! Αλλα σιγουρα η βλαβη δεν ειναι απο αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κενο αυτο υπαρχει σε πολλα διχρονα μοτερ(ισως και τετραχρονα).Δεν ξερω σε τι ακριβως χρησημευει,ισως για αποβολη βενζινης σε περιπτωση καμμενης φλατζας,ισως για να μην κοπει κανενα σημειο απο τη διαστολη κ να βγαινει απο εκει ο παραπανισιος αερας...Δεν ξερω! Αλλα σιγουρα η βλαβη δεν ειναι απο αυτο!

για να ανοιγουν τα καρτερ στα δυο σε περιπτωση επισκευης ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.και το δι κο μου κι ενος φιλου την ιδια ρωγμη εχουν.τι σοι μαστορας ειναι.για κοιτα λιγο την εισαγωγη απο το καρμπυρατερ στο κυληνδρο.(ενα μαυρο λαστιχο)μηπως εχει τρυπησει η μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα,αλιως μπας και ειναι τσιμουχες στροφαλου(την ειχα πατησει κι εγω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι ειναι αλλα ολοι λενε να το λυσουμε να δουμε τη εχει,μηδεν αντιλιψη,υπαρχει περιπτωση να μην κλινεις σωστα ο κινητηρας ?Ο δευτερος το ξερει το αντικειμενο αλλα ποτε δεν ξερεις εαν σου λενε την αληθεια,εαν γνωριζει καποιος μηχανικο στο Ηρακλειο κρητης πανω απο ολα εμπιστοσυνης να το παω?

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηχανικο στο Ηρακλειο κρητης πανω απο ολα εμπιστοσυνης να το παω?

αυτό είναι είδος προς εξαφάνιση προστατευόμενο από την unisef .

γιατί δεν περιγράφεις καλύτερα αυτο που σε προβληματίζει στο μηχανάκι ,γιατι αν το πας σε μηχανικό δεν νομίζω οτι θα το αφήσει να φύγει χωρίς ένα πενηντάρικο μπει στο παντελόνι .

αλήθεια για πιο dt200r μιλάμε (37f /3et /3xp)??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοντελο ειναι το 3ΕΤ οπως γραφει η αδεια,μακαρι να ειναι το 50νταρικο μονο,η συμπιεση ειναι ενταξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα