tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Παντα προσοχη και να κοιτατε feedbacks και γενικοτερα παρασημα που εχει σαν πωλητης..Παλι καλα που δεν εκλαψες πολλα λεφτα..ΠΡοσοχη παιδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Μετά τις 45 μέρες τι γίνεται, παίρνεις το 3ον το μακρύτερο... παθών και εγώ αλλά δεν ήξερα την διαδικασία του μετά.... Ευτυχώς μικρό το ποσό. Τώρα μάθαμε, και με τις οδηγίες του Κωστή, είμαστε έτοιμη για καμιά άλλη στραβή... Έπεσα στις απεργίες του Δεκεμβρίου... Για να δούμε και η δική μου κάμερα πότες θα έρθει. Όσο για το feedback, και ο δικός μου είχε υψηλό (κοντά στο 99 αν θυμάμαι). Από Αμερική το αντικείμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Μετά τις 45 μέρες τι γίνεται, παίρνεις το 3ον το μακρύτερο... παθών και εγώ αλλά δεν ήξερα την διαδικασία του μετά.... Αν δεν ξεκινησεις την διαδικασια εναντιωσης μεσα σε 45 μερες απο την ημερα αγορας τοτε...τον πινεις δυστυχως.Δεν εχεις δικαιωμα εναντιωσης και διεκδικησης τιποτα! Γι'αυτο ΠΑΝΤΑ οταν εχουμε καποιο κολλημα σε συναλλαγη ακομα κι αν δεν τρεχει τιποτα-προσωπικα αυτο κανω-ριχνω ενα dispute για να προλαβουμε την καταληκτικη ημερομηνια!!!Ειναι καλυτερο να ακυρωσουμε μετα τη διαδικασια αυτη αν λαβουμε την παραγγελιά(ναι εχει γινει...)παρα να κλαιμε τα λεφτα μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για αγορές μέσω ebay μπορείτε να ανοίγετε και case μέσω του ebay, άλλωστε το paypal ανήκει στο ebay και είναι συνδεμένες οι πλατφόρμες. Αυτό που θα προσθέσω εγώ είναι να μην κάνετε κινήσεις καλής θέλησης γιατί εσείς θα βγείτε χαμένοι. Θα σας πώ για την δική μου περίπτωση. Χτυπάω σε πλειστηριασμό δύο αντικειμένα, με συνολικό κόστος γύρω στα 80 καναδικά δολλάρια και για τα δύο, μαζί με μεταφορικά. Να σημειώσω ότι αυτά τα στατικά μοντέλα πωλούνται περίπου στα 35ε το καθένα στο ebay και στο ιντερνετ γενικότερα. Για Ελλάδα, ας μην μιλήσω. Ο πωλητής είχε 100% feedback και την επόμενη ημέρα σημειώνει τα αντικείμενα ως σταλμένα. Αυτό ήταν 4 Δεκέμβρη. Περνούσε ο καιρός και ο ταχυδρόμος δεν έφερνε τίποτα. Μου βγάζει και μήνυμα το ebay ότι αν υπάρχει πρόβλημα, να πάω στο resolution centre μέχρι τις 15 Γενάρη. Στέλνω μήνυμα στον πωλητή στις 8 Γενάρη και του εξηγώ την κατάσταση και πως αν δεν παραλαβώ μέχρι τις 15, τότε θα ανοίξω case. Μετά από δύο μέρες, μου έρχεται μήνυμα από το paypal ότι έχει γίνει επιστροφή των χρημάτων. Ελέγχω και όντως έτσι έχει γίνει. Με ξενίζει όμως ότι η επιστροφή είναι Pending και ότι θα χρειαστούν 6-8 εργάσιμες μέρες για να εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό μου. Συγχρόνως, ο πωλητής επικοινωνεί μαζί μου και ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση και ότι μάλλον καθυστέρησε το πακέτο λόγω της αυξημένης κίνησης των εορτών. Η επιστροφή των χρημάτων και το μήνυμα του πωλητή με ξάφνιασαν και ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από μέρους του. Τώρα έρχεται και το ζουμί της υπόθεσης. Διαβάζοντας στο ιντερνετ τι σημαίνει αυτό το Pending, έμαθα ότι ο λογαριασμός paypal είναι συνδεδεμένος με λογαριασμό τράπεζας και όχι με κάρτα, οπότε δεν μπορούν να χρεωθούν τα λεφτά άμεσα στην κάρτα. Επειδή η μέρα που θα έμπαιναν τα λεφτά στο δικό μου paypal ήταν μετά από τις 45 μέρες από την ημέρα της αγοράς, αποφάσισα να ανοίξω case στο ebay. Και ευτυχώς που το έκανα γιατί στις 16 Γενάρη ήρθε μήνυμα από το Paypal ότι η επιστροφή δεν ολοκληρώθηκε, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμοι πόροι στον τραπεζικό λογαριασμό. Αν είχα ψαρώσει από όλες τις κινήσεις "καλής θέλησης", θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Εν τέλει, ήρθε και δεύτερη επιστροφή, η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς και έτσι έκλεισα το case. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχω παραλάβει τίποτα και πιστεύω ότι ο τύπος δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι κανείς δεν χτύπησε τα μοντέλα και περίμενε ότι θα τα πουλούσε για περισσότερα λεφτά. Εν ολίγοις, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και στα λόγια του άλλου. Εσείς να κοιτάτε να διασφαλίσετε τον εαυτό σας και να ανοίγετε case είτε στο paypal, είτε στο ebay. Επίσης, το feedback είναι ενδεικτικό, αλλά να κοιτάτε και πόσα αρνητικά έχουν τον τελευταίο μήνα. Κάποιος μπορεί να πουλάει χιλιάδες αντικείμενα τον μήνα, οπότε μερικές δεκάδες αρνητικά, δεν θα επηρεάσουν το feedback όσο θα επηρεάσει ένα αρνητικό κάποιον που πουλάει μερικές δεκάδες τον μήνα. Πολύ σημαντικά είναι και τα σχόλια στα αρνητικά feedback, εγώ τα ξεχαψνίζω όλα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2013 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Είναι καλύτερο να ακυρώσουμε μετά τη διαδικασία αυτή αν λάβουμε την παραγγελιά(ναι έχει γίνει...) παρά να κλαίμε τα λεφτά μας. Η διαδικασία αυτή πως γίνεται, Αφού έχουμε κάνει όλα τα άλλα, και τελικά το παραλάβουμε το αντικείμενο, πως γίνεται η ακύρωσις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Η διαδικασία αυτή πως γίνεται, Αφού έχουμε κάνει όλα τα άλλα, και τελικά το παραλάβουμε το αντικείμενο, πως γίνεται η ακύρωσις;;; Να βρω λιγο χρονο να τα γραψω αναλυτικα Μανο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 θελω να πω και εγω οτι μια φορα ειχε παραγγειλει η κοπελα μου ενα ψιλομαραφετι αξιας ευρω....καναμε αυτο που λεει ο μαθουσαλας και με μαιλ μας ειδοποιησε η κινεζουλα οτι θα το ξαναστειλει το προιον. μετα απο 45 μερες σκαει μυτη και εγραφε πανω gift. ηταν οντως αυτο που παρραγειλαμε. μετα απο μια βδομαδα σκαει μυτη και το αλλο που ειχε στειλει πρωτο εννοειται ενα πληρωσαμε εμεις....χαχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Να βρω λιγο χρονο να τα γραψω αναλυτικα Μανο... Ευχαριστώ Κωστή. Ήδη είμαι στην 26ην μέρα. Παρασκευή αν δεν έρθει, έστω ειδοποίηση, προχωράω στην ακύρωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Πιστεύω πως και από το ebay πρέπει απλά να μάθουμε να ψωνίζουμε. Ο φίλος mathosalas όπως ορθά είπε τον έτρωγε ο ποπος... εγώ ότι κι αν έχω αγοράσει δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Προσέχουμε τους πωλητές πόσες πωλήσεις έχουν κάνει, τις κριτικές μετά και μετά κάνουμε παραγγελία. Οι περισσότεροι δεν είναι λαμόγια και θέλουν να σε εξυπηρετήσουν. Ενδεικτικά κάμερα οπισθοπορείας που είχα πάρει για μένα και τον κολλητό, στου κολλητού ο μάστορας έκανε μακακία και την έκαψε. τους έστειλα mail ότι δεν λειτουργεί και μου στείλανε άλλη έτσι απλά. Έχω ακυρώσει ακόμη και παραγγελία την οποία έχω κερδίσει σε δημοπρασία, που θεωρητικά δεν γίνετε, αλλά επειδή ο πωλητής δεν ήταν λαμόγιο το δέχτηκε. Ότι παίρνουμε από κίνα συνήθως κάνει με απλό ταχυδρομείο 30-35 εργάσιμες. Αν σου δώσουν Tracking number θεωρητικά πάντα 20-25 εργάσιμες. Προχθές παρήγγειλα θήκη για το κινητό της δικιάς μου, αφού εδώ μου ζητούσαν για θήκη και μια ζελατίνα 28 ευρώ με τα μεταφορικα, ενώ από china 9 ευρώ (θήκη και 2 ζελατίνες), registered delivery με tracking number αλλά ξέρω ότι θα περιμένω το λιγότερο ένα μήνα... Όταν θα προσέχουμε τις απλές λεπτομέρειες δύσκολα θα την φάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Ευχαριστώ Κωστή. Ήδη είμαι στην 26ην μέρα. Παρασκευή αν δεν έρθει, έστω ειδοποίηση, προχωράω στην ακύρωση... Δεν καταλαβα καλα...θελεις να ακυρωσεις την συναλλαγη ή εχεις κανει dispute(εναντιωση),αλλά ελαβες την παραγγελία και θελεις να ακυρωσεις το dispute?Τι απο τα δυο ρωτας Μανο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Εν ολίγοις, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και στα λόγια του άλλου. Εσείς να κοιτάτε να διασφαλίσετε τον εαυτό σας και να ανοίγετε case είτε στο paypal, είτε στο ebay. Επίσης, το feedback είναι ενδεικτικό, αλλά να κοιτάτε και πόσα αρνητικά έχουν τον τελευταίο μήνα. Πολύ σημαντικά είναι και τα σχόλια στα αρνητικά feedback, εγώ τα ξεχαψνίζω όλα 2 πολυ σημαντικά σημεία.... Να προσθεσω άλλο ενα. Το δικό μας φιντμπακ ! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, πολλές φορές λειτουργεί υπέρ μας... Οι του ι-μπει ΔΕΝ είναι χαιβάνια. Σε επίλυση διαφορων, παιζει ρόλο η εν γενει συμπεριφορά μας σαν αγοραστες. Τσεκαρουν αν αφηνουμε συχνα negative feedback, αν πληρωνουμε στην ωρα μας, ΤΙ αξίας ειναι τα αντικείμενα που αγοράσαμε, αν ανοιγουμε συχνα cases, κλπ. Η διαδικασία αυτή πως γίνεται, Αφού έχουμε κάνει όλα τα άλλα, και τελικά το παραλάβουμε το αντικείμενο, πως γίνεται η ακύρωσις;;; Ε, ναι δικαιοσύνη. Μανωλη, ειναι απλό. Εφοσον + ΜΟΝΟ εφόσον παραλάβεις καλώς, τότε πας στην open case + σε παει βημα-βημα να την κανεις....... close case. Κλείνεις μόνος σου την υπόθεση, ουσιαστικά. Αποσυρεσαι, διότι....παρέλαβες! Βαρας κι ενα φιντμπακ στον πωλητη και τερμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Πολυ χρησιμες πληροφοριες και αναλυτικα περιγραμμενες! Εγω γιαυτο προσπαθω να αγοραζω παντα απο αξιοπιστους πωλητες αλλα αμα βρω και εγω μια Ευκαιρια τι να κανω.Θα εκανα το ιδιο στην θεση σου. Κριμα παντως....για την καμερα (απατη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον Μανο και λοιποι βεβαιως...περιγραφω και τη διαδικασια οπου εχουμε ανοιξει εναντιωση(dispute)και παραλαμβανουμε τελικα την παραγγελία μας ενω τρεχει αυτη η διαδικασια. Τοτε για να ειμαστε δικαιοι και σωστοι,πρεπει να ακυρωσουμε την εναντιωση(αφου εχουμε λαβει το σωστο προϊον που παραγγειλαμε)και κανουμε τα εξης: 1.Μπαινουμε στη σελιδα τού PayPal και επιλεγουμε(οπως φαινεται στην εικονα)να ανοιξουμε στο Resolution Center-->View Open Cases 2.Στην σελιδα επισκοπησης της υποθεσης μας στη στηλη "Status"υπαρχει η επιλογη "cancel this claim"και την επιλεγουμε 3.Στη σελιδα αυτη μας λεει οτι αν πατησουμε "cancel" ακυρωνουμε τη διαδικασια εναντιωσης,το PayPal κλεινει την υποθεση και δεν εχουμε δικαιωμα να ξανανοιξουμε για την ιδια εναντιωση αφου (εννοειτε)συμφωνουμε οτι βρεθηκε λυση που μας ικανοποιει Αυτα και για την περιπτωση πχ που αργησε να ερθει μια παραγγελία,ειχαμε ανοιξει εναντιωση(dispute)αλλά παραλαβαμε τελικα και τρεχει η εναντιωση.Δικαιο και σαφες οτι κλεινουμε-ακυρωνουμε την εναντιωση :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2013 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Ωραίο post για ενημέρωση. Το συμπέρασμα; Όσο αγοράζεις από ebay και paypal, τα λεφτά σου δεν τα χάνεις ποτέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 υγ. Το Πέιπολ διασφαλίζει μεν, αλλά δυστυχως ΔΕΝ ειναι 100% δίκαιο. Θα επανέλθω. Τέλη Μαιου 2011. Ψωνιζω για φίλο, 4 τμχ απο το ίδιο μαγαζί + βγαινει μια σούμα 80 λίρες Αγγλίας. (Power seller, 99.6%, σχεδον 0 αρνητικά, 40.000 φιντμπακ) Πληρωνω + αναμενω... 20/6, στελνω μειλ, και με το τρακινγκ ναμπερ να βρουμε ακρη, γιατι μαλλον χάθηκε... Μου απαντα άμεσα, οτι τα'στειλε μπλα-μπλα.............δεν φερει καμμία ευθύνη. Ο χρόνος μου τότε πολυ περιορισμενος (ετρεχα με το μαγαζί), ανοιγω αμεσως case. Μια απ΄τα ίδια κι εκει, αλλά χωρις τριβές γενικά. Ήθελε να δωσει λύση. Ε, μου προτεινει και το Πειπολ να παρω το ποσό πίσω + συμφωνώ. Πιστώνουν όμως τον λογαριασμό με την αξία 3 τμχ ! Καλα λεω, με δουλεύετε ? Όλα μαζί χάθηκαν. Δεν ηρθε τίποτα. Σιγη απο απέναντι...... Με ενημερώνουν οτι μπορω να ασκήσω έφεση + να επανεξετασθεί για την συνολική αξία. Το κάνω. Η έφεση εξετάστηκε σε 2 ημέρες + η απόφαση ηταν πλέον τελεσίδικη. Επιστραφηκε η αξία των 3 τμχ + των μεταφορικών. Λεπτομέρεια... Η αξία του 4ου τμχ, ισοδυναμούσε με τα μεταφορικά..... :kaaaala: :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Για ποιο λογο εγινε αυτο Θαναση;Δεν σου εξηγησαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Για ποιο λογο εγινε αυτο Θαναση;Δεν σου εξηγησαν; Οχι, βέβαια. Δεν μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες... Ηταν η πρωτη μου case, πάντως. Σε 2-3 ακόμη, με μεγαλύτερα ποσά κιόλας, εγινε άμεσα refund. Ο φίλος που παρακολουθούσε, μου΄λεγε ''χεσ'τους καημενε σιγα μου φαγαν 22 ε''. Εκει να δεις τι έκανα............ :aggressive: :aggressive: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Οντως περιεργο...δεν το αμφισβητω φυσικα και καλο ειναι που το αναφερεις να ξερουμε και τα στραβά... Προσωπικα οσες φορες χρειασθηκε να γινει dispute & claim ειχα πισω τα χρηματα στο ακεραιο(μαζι με μεταφορικα).Το μονο "κακο" ειναι η χρονικη αναμονη σε ολες αυτες τις περιπτωσεις...αλλά δε βαριεσαι αναγκαιο "κακο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Για να δούμε ήρθε ειδοποιητήριο από τον ΕΛ.ΤΑ. (ο μ.......ς ο ταχυδρόμος δεν χτύπησε κουδούνι και ήμουν σπίτι, θα το παραλάμβανα κατ'ευθείαν, το έχει ξανακάνει ο ίδιος), με κατάθεση από HONG KONG,οπότε αύριο βουρ για το ταχυδρομείο, όταν βρω κενό από την δουλειά, και βλέπουμε... Κωστή, θα έκανα ακύρωση παραγγελίας αν δεν το παραλάμβανα μέχρι την Παρασκευή. Ευχαριστώ Θανάση, θα το έχω στα υπόψιν μήπως μου χρειαστεί κάποια στιγμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 δεν κουβαλάνε οι ταχυδρόμοι τα δέματα μαζί τους, κυρίως λόγω όγκου, για αυτό και δεν χτύπησε κουδούνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 δεν κουβαλάνε οι ταχυδρόμοι τα δέματα μαζί τους, κυρίως λόγω όγκου, για αυτό και δεν χτύπησε κουδούνι Α, δεν το ήξερα, ευχαριστώ, νόμιζα ότι θα το είχε μαζί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Τιτλοι τελους για την Υποθεση που συζηταμε.Θετικα νεα και θα ελεγα αναμενομενα αφου η υποθεση ηταν κραυγαλεα περι απατεωνιάς στο ebay... Ελαβα λοιπον 2 email απο το PayPal που εξηγουν οτι παρθηκε η τελικη αποφαση στην υποθεση μου και ειναι θετικη υπερ μου.Θα γινει ενα refund(επιστροφη χρηματων)στο ολικο ποσο της συναλλαγης... Your PayPal claim is resolved ---------------------------------------------------------------------- "Dear Costas L*******s, Thank you for your cooperation with this case. We've decided in your favor and you'll receive a $19.98 USD refund." Και επεξηγουν κιολας οτι αν δεν εχει ο λογαριασμος του Κινεζου χρηματα θα τα καλυψουν απο το δικο τους λογαριασμο... "Dear Costas L*******s, We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. You have indicated that a partial refund of $19.98 USD would be satisfactory. We were able to recover $19.98 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges." Οπότε κλεινει θετικα η υποθεση και ας γινει κατα καποιο τροπο ενας "Οδηγος" η διαδικασια που περιγραφω απο την αρχη ωστε να φανει χρησιμη αν ποτέ χρειασθει και σε αλλους :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 ερώτησης , ο τύπος τελικά τσίμπησε χρήμα της Paypal ετσι? αφου δεν εχει μέσα χρηματα πια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Πολυ χρησιμες ολες αυτες οι πληροφοριες που μας εδωσες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ερώτηση επί του θέματος. Χτες παρήγγειλα αυτό: http://www.ebay.com/...=item2c5bc507d3. Σήμερα το πρωί ήρθε mail: http://img543.images...001/kinezos.pngIσχύει αυτό που λέει να μην ανοίξω υπόθεση ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο;Σε πόσες ημέρες, σε περίπτωση που δεν έρθει, θα ήταν φρόνιμο να ανοίξω dispute στο paypal; Εννοώ αν ανοίξω στις 30 Ιουνίου, (που δε θα έχουν περάσει οι 45) θα είναι εις βάρος μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες