Jump to content
Draken

Προς ολους τους BMWακηδες

Recommended Posts

Σχετικα με το design το ξερω οτι ειναι αμφιλεγομενο. Για καθημερινη χρηση τη θελω κ επειδη το τοπικο επισημο συνεργειο ειναι πολυ καλο ηθελα κατι μονοκυλινδρο σε BMW. Οποτε ειμαι αναμεσα απο αυτην κ την GS. Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να παω πολυ πανω απο 2000€ κ η GS δυστυχως ειναι ελαφρως ακριβοτερη.

Πλαίσιο και ψαλίδι πολύ ανώτερα στο Scarver. Δεν ξέρω και που αλλού. Το ένα έχει τον αέρα της σπέσιαλ κατασκευής για λίγους και το άλλο είναι το BMW του φτωχού.

Μιας και αναφέρουμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις να πω κι εγώ ότι θεωρώ το design του scarver εξαιρετικό ενώ αυτό του GS μετριότατο, ιδίως σε σχέση με αυτό το προγενέστερου μοντέλου Funduro 650.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

(πχ της γυναίκας μου της αρέσει πολύ και όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι για την δική μου εμφάνιση! :tooth: )

:rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό μηχανάκι, ότι πρέπει για μες στην πόλη, μέχρι και σούπερ-μάρκετ πηγαίνεις που λέει ο λόγος.

Πρακτικότατο, πολύ καλό ζύγισμα, πανάλαφρη αίσθηση όταν κινείται (γιατί ελαφρύ δεν το λες για μονοκύλινδρο).\

Ροπάτο, ευέλικτο!

Είναι δυνατό βέβαια όταν βγήκε δεν ήταν το δυνατότερο της αγοράς όπως είπε ένα παλικάρι, με το 640 είναι η μέρα με τη νύχτα.

Το λέω γιατί είχα 640 και έχει η γυναίκα μου το σκαρβεράκι, όχι επειδή είμαι κατεμάκιας...

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει πολύ καλή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών...

Να ξέρεις όμως ότι όσο και να το προσέχεις, ανά 20-30.000 χιλ θα αλλάζεις τσιμουχάκια και άξονα τρόμπας νερού. Στάνταρ.

Μισή ώρα δουλειά είναι και το κάνεις και μόνος σου. Δεν είναι τίποτα και δεν κοστίζει και πολύ.

Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση (ούτε εγώ τρελαίνομαι) που είναι υποκειμενικό βασικά το θέμα (πχ της γυναίκας μου της αρέσει πολύ και όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι για την δική μου εμφάνιση! :tooth: ) είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχανάκι και ειδικά για την πόλη.

Επίσης είναι πάρα πολύ οικονομικό...γύρω στα 5 λίτρα παίζει.

Τέλος, πόσο θα το πάρεις, τι μοντέλο είναι και πόσα χιλιόμετρα;

πριν εναμισυ χρονο φιλος μού ειπε να παμε να δουμε ενα scarver για να το αγορασει.το κοιταμε,το καβαλαω και βγαινω Λ.Αλεξανδρας.επαθα πλακα με το μοτερ του!πολυ ροπατο αλλα με μεγαλο ευρος της δυναμης,ειδικα ψηλα ειναι πιο δυνατο απο το F650GS.επισης ειναι πολυ ευελικτο παρα τις μαλακες και χωρις ρυθμισεις αναρτησεις(ουτε καν προφορτιση ελατηριου πισω).το κιβωτιο ταχυτητων ηταν λιγο θορυβωδες σε σχεση πχ με το βουτυρενιο του δικου μου.

το φιλαρακι αν και εχει υψος λιγο πανω απο 1,90 το εχει βολευτει μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι έχει λίγο περίεργο κιβώτιο...Δεν είναι θορυβώδες απλά θέλει λίγο καιρό να το συνηθίσεις.

Στην αρχή μου κοπανάγανε λίγο οι ταχύτητες και μένα, μέχρι να πάρω το κολάι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα το γουστάρεις πάρτο.. είναι τίμιο μηχανάκι.!

Και παεπιπτόντως σε αυτό το χρώμα το βλέπω πιο συχνά ;ρ.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπαμε να κάνουμε καμιά πλάκα, αλλά εσύ το παράκανες...!! :tooth:

(Ωραίο είναι το scarver, ασυνήθιστο και πάρα πολύ πρακτικό)

Εντάξει οι γερμανοί δεν φημίζονται για το σχεδιασμό τους αλλά το scarver ήταν μία στιγμή έμπνευσης ich glaube.

Όπως και η δικιά μου φυσικά :blush: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον να διευκρινησω ορισμενα πραγματακια γιατι το θεμα εγινε BMWδακηδες εναντιον μη BMWδακηδων.

Καταρχην ανηκω στους δευτερους. Ποτε δεν μου αρεσαν οι BMW κ τις θεωρουσα γενικα υπερεκτιμημενα μηχανακια με ακριβα ανταλλακτικα. "Μεγαλωσα" με ενα Freewind κ ενα SV650s τα οποια ηταν πολυ αξιοπιστα κ τιμια. Κ το καλο ηταν οτι ειχαν τα + κ τα - τους οποτε ερωτευσιμα. Η F800s δεν εχει τπτ απο αυτα. Απλα ειναι ενα μηχανακι που τα κανει ολα για 7/10. Το μονο εξαιρετικο που εχει ειναι τα φρενα κ τα φωτα.

Ο λογος τωρα που σκεφτομαι να ξανα-αγορασω BMW ειναι το οτι ζω Ισπανια κ δυστυχως τα Ισπανικα μου επιπεδου δημοτικου. Επισης το γεγονος οτι ειμαι Ανδαλουσια κανει τα συνεργεια, κ πολυ περισσοτερο τα αξιοπιστα, ελαχιστα. Ημουν αρκετα τυχερος να εχω επισημη αντιπροσωπεια BMW διπλα στο σπιτι μου κ ο μηχανικος να ειναι απο τους καλυτερους που εχω συναντησει.

Επειδη το μηχανακι το βασανιζω καθημερινα σε ρυθμους <5km/h για κανενα 30 λεπτο μεχρι να φτασω στην δουλεια ειπα να παρω ενα μονοκυλινδρο για να ειμαι κ εγω πιο ανετα αλλα κ σε περιπτωση που παθει κατι τα εξοδα να ειναι σαφως μικροτερα. Οποτε η μονη λογικη επιλογη ηταν BMW κ μονοκυλινδρο (κατα προτιμηση με ABS), για αυτο κ κατεληξα στο Scarver. Δυστυχως προς το παρον θελω απλα κατι για να κανω την δουλεια μου. Μελλοντικα κ αν βελτιωθουν τα Ισπανικα μου κ βρω κανεναν μηχανικο που να μπορεις να εμπιστευτεις θα ξαναγυρισω σε μηχανακια με λιγο περισσοτερο χαρακτηρα οπως αυτο...

2006-Ural-Patrold.jpg

Σχετικα με τιμες τωρα κοιταξτε παρακατω. Το site ειναι κατι σαν την Χρυση Ευκαιρια μας.

http://www.milanunci...er-76339717.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα