AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Αν και έχω κάνει μόνο γύρω στις 3000 χλμ με τα λάδια που έχει τώρα... το κιβώτιο δεν μου τα λέει πολύ καλά... και νομίζω οτι φταίει το λάδι που του είχα βάλει... ίσως ήταν πολύ ψιλό... οπότε λέω να βάλω τα MOTUL 5100 4T 15W/50... Αξίζουν η να κοιτάξω κάτι άλλο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 παρε και μια δυνατη μποτα για να κλωτσας τον λεβιε σε 3 μηχανακια εχω δοκιμασει motul και στα 3 πολυ ασχημες εντυπωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 ναι με μια αναζητηση στο google ειδα και απο αλλους ασχημες εντειπωσεις με τα motul 15W50.... τα Castrol GPS 15W50?? To μανουαλ παντος λεει SAE 10W30 η SAE 20W40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Εγω εδω και 1000χλμ εχω spectro golden 15-50 full συνθετικα. Νομιζω ο,τι καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα,με το μονο μειον να ειναι οτι θελουν αλλαγη σε 4000 χλμ!! Αν θες μου εχουν περσσεψει και 300 ml!!!!! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Castrol Ημισυνθετικο 15W50..Απο την αρχη που την εχω παρει και μεχρι τωρα στα 35000 κανενα προβλημα και σασμαν βουτυρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 το μοναδικο Motul που κανει πραγματικα βουτηρο το κιβωτιο ειναι το 300v 15-50 αλλα θελει αλλαγη το πολυ στις 4-5000km και ειναι και πανακριβο...χρονια χρηστης των Motul τα εχω βαλει αρκετες φορες οπως επισης και τα Motul 5100 που ειναι ενα καλο normal λιπαντικο για τα λεφτα του...κοιταξε και αλλες μαρκες παντως...τα παραπανω ισχυουν για το δικο μου μηχανακι και αφορουν την δικη μου αισθηση...ολα τα γνωστα κι επωνυμα λιπαντικα πλεον ειναι καλα και προστατευουν κινητηρα και κιβωτιο αλλα πρεπει να δοκιμασεις ο ιδιος διαφορα λιπαντικα για να βρεις πιο ταιριαζει καλυτερα στο μηχανακι σου και σ' εσενα...γυρω στα 10-12 ευρω τι λιτρο ειναι μια καλη τιμη για ενα καλο λιπαντικο, ενω γυρω στα 15-17 ευρω το λιτρο μιλαμε για κατι το παρα πολυ καλο και τελος κατω απο 7-8 ευρω το λιτρο μην τα κοιταζεις καθολου αν θες να εισαι ησυχος για το μηχανακι σου...ριξε μια ματια σε διαφορες μαρκες εδω --> http://www.oilsmotoa...04001002&page=1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 εγω βαζω 10 40 και τοσο λεει το manual. Το δικο σου λεει για 10 30 ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 παντω καθε μοτερ ειναι διαφορετικο και ενα λαδι μπορει να κατσει πιο καλα πχ στο δικο μου το μοτουλ 5100 καθεται καλα και λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 παντω καθε μοτερ ειναι διαφορετικο και ενα λαδι μπορει να κατσει πιο καλα πχ στο δικο μου το μοτουλ 5100 καθεται καλα και λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα +1 για FZ6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 παντω καθε μοτερ ειναι διαφορετικο και ενα λαδι μπορει να κατσει πιο καλα πχ στο δικο μου το μοτουλ 5100 καθεται καλα και λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα ποσα λαδια εχεις δοκιμασει και εχεις μετρο συγκρισης?γιατι αν στηριζεσαι μονο στο τι λενε αστο... κ εγω τα ειχα βαλει σε XR250 και TTR600 και ειπα οτι δεν τα ξαναδοκιμαζω πουθενα ,αλλα οταν πηρα το ss λεγαν ολοι οτι στα ducati δουλεουν πολυ καλα ,και βαλε τα motul να δεις κτλ κτλ ε τα εβαλα κ εγω γιατι ελεγα οτι σε αυτο το μοτερ παιζει να ταιριαζουν ,αποτελεσμα σασμαν κουτσουρο και θεμοκρασια λαδιων στον κινητηρα περιπου 10 βαθμους υψηλοτερα απ'οτι με αλλα λαδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Δεν εχω προλαβει να δοκιμασω πολλα.τα εβαλα τωρα τα μοτουλ και ειδα μια σχετικη βελτιωση. αλλα οσο μπορω διαβαζω.δε νομιζω να ειναι τελειως αβασιμα αυτα που γραφουν,ειδικα απο καποιο που μπορει να εχει δοκιμασει 5-6 διαφορετικα λαδια. σιγουρα δοκιμαζεις και βλεπεις και οποιο σε αφηνει πιο πολυ ικανοποιημενο,το κρατας. καθε κινητηρας λειτουργει και διαφορετικα,δε μπορει το λαδι να δουλευει το ιδιο σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) για φοβερη βελτιωση στο κιβωτιο δες τα silkolene pro-4 racing 10w-40 δοκιμασμενο ενω πριν το μηχανακι δουλευε μοτουλ ειχε μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο επισης πολλες φορες βοηθαει να βαλεις και motorkote μαζι με το λαδι. Δεν το εχω κανει στο cbr αλλα το εχουν κανει οι υπολοιποι της παρεας και ειδαν μεγαλη διαφορα (εγω το εχω δοκιμασει απειρες φορες σε αυτοκινητα και σε σασμαν και σε μοτερ). Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2013 από τον parisstc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Ναι καπου ειδα οτι ειναι παρα πολυ καλο... αλλα συνηστατε κυριως για αγωνιστικη χρηση η συχνα track days και αλλαγες καθε 2000κμ...... αξιζει τα λεφτα του 15ευρω το λιτρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 20 ευρω το λιτρο το 300V στο στελπετ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Έτσι ή αλλιώς δεν φημίζεται για τις τιμές του αυτό το μαγαζί :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εγω στο Ζ εχω δοκιμασει ουκ ολιγα λαδακια !!! Τωρα φοραω το Castrol Power 1 GTS 10/40 μια χαρα λαδακια και μαλιστα Φουλ συνθετικα δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο! Τα σασμαν της Καβα ετσι κι αλλιως εχουν την φημη των θορυβωδει.... Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν το λαδακι ειναι φρεσκο ειναι ολα μια χαρα οταν ξεπερνανε τις 5000 (στα 6000 ειναι η αλλαγη μου) αρχιζει και ακουγεται το κιβωτιο!! Σημ. Η καβασακι λεει αλλαγη στις 12οοο!!! Εχω ακουσει καλα λογια για τα Golden Spectro και για τα AmsOil ......... Η επομενη αλλαγη θα ειναι με 300V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες