r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Αν εισαι αναμεσα στο 43 και το 44 πχ, και αναλογα το παπουτσι, αλλαζει και το νουμερο σου πχ, παρε 44... Εμενα μου ειναι σφιχτες, και δεν μπορω να περπατησω πολυ ωρα, διοτι επελεξα το κατω οριο... 1000 φορες να της ενιωθα λιγο ανετες, παρα να με πιεζουν ολη μερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Ok βρε παιδια.Σας ευχαριστω!Μολις παραλαβω,θα πω και εντυπωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jastonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Διαβάζοντας αυτό το thread, ψήθηκα και εγώ μάλλον να πάρω τις μπότες Nero. Οι επώνυμες πάνε 170+ και είναι κρίμα νομίζω μιας και τις θέλω κυρίως να μετακινούμε από σπίτι προς δουλειά και για καθημερινή αλλά όχι υπερβολική χρήση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Να ρωτήσω κάτι? Άρβυλα στρατού καλά αδιάβροχα τα απορρίπτετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Να ρωτήσω κάτι? Άρβυλα στρατού καλά αδιάβροχα τα απορρίπτετε? Καλο ειναι περα απο αδιαβροχο,να επιλεξεις ενα μποτακι που να παρεχει ΚΑΙ προστασια...ειδικα στον αστραγαλο που γινεται μεγαλη ζημια!Αρα τα τχενικα μποτακια ειναι καλυτερη επιλογη απο το αρβυλο...Βαλε και μια καλυτερη σε πατημα(δε γλυστραει)σολα βαλε και την καλυτερη ανεση που πιθανον προσφερει ενα ειδικο μποτακι κι αν υπολογισεις και το αναπνεον για να μην ιδρωνεις τοτε καταλαβαινεις γιατι η επιλογη λεει "τεχνικο μποτακι μοτο" και οχι αρβυλο. Θα μου πεις...καλα ρε φιλε,εδω οι αλλοι φορανε σκαρπινι ή σπορτεξ και το αρβυλο μάς χαλαει;Σαφως αλλά οι επιλογες ειναι προσωπικες καθενος...αλλωστε πόσοι κυκλοφορουν χωρις κρανος,θα το εκανες; ...:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιλάω για καλά άρβυλα όχι για αυτά με τον ξύλινο πάτο του Ε.Σ Τα καλά άρβυλα έχουν αντιολισθητική σόλα(πραγματικά αντιολισθητική) και καλό πάτημα. Σε αυτό που λες για την προστασία στους αστραγάλους έχεις δίκιο απλά από τεχνικά μποτάκια δεν φοριέται τίποτα για καθημερινά ρε γμτ. Δηλαδή να πάρεις τεχνικό μποτάκι και να περπατάς σαν τον robocop και να μη μπορείς να το φοράς και για μια έξοδο είναι κρίμα ρε γμτ. Δηλαδή στη δουλειά πρέπει να σκάω με τη μπότα του robocop? Το άρβυλο τουλάχιστον αισθητικά είναι καλύτερο πιστεύω... Άσε που σου πιάνουν και τον κώλο στα μποτάκια. 180 ευρώ? Τι διάολο χέζω λεφτά και δεν το ξέρω? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον tribit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Αν ψαξεις καλα θα βρεις προσφορες-ειδικα διαδικτυο,αλλά και σε μαγαζια εδω Greece-που ειναι πολυ διακριτικα και ιδανικα για καθημερινη χρηση.Προ ετων ειχα παρει αυτα (η σχετικη κουβεντα ΕΔΩ ) και τα εχω ακομα...απιστευτα ανετα και αντοχης!Εχω γλυτωσει νερο γκαι κρυο αφου τα φοραω σχεδον καθημερινα το χειμωνα(και οχι μονο)...Καλο ψαξιμο θελει και προχωρα... :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δεν βρήκα τη συγκεκριμένη που λες για Αθήνα αλλά βρήκα από την ίδια εταιρία τις SOUBIRAC Klipper οι οποίες είναι σαν αρβυλάκια και έχουν και προστασίες σε αστραγάλους.. Οπότε θα πάω να δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα. Αν μου κάνουν θα τις πάρω μιας και ήθελα και μποτάκι πεζοπορικό αλλά και μια λύση για τη μηχανή.. Οπότε αυτό φαίνεται πως καλύπτει και τις 2 μου ανάγκες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Gaerne Touring μπότα. 4 χρόνια γεμάτα δε περνάει ούτε βροχή ούτε αέρας. 120Ε από motomarket Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Λοιπον επανερχομαι μιας και παρελαβα τις Touring Forma Nero.Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Τωρα θα δειξει και πως θα τα πανε σε καθημερινη χρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jastonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Λοιπον επανερχομαι μιας και παρελαβα τις Touring Forma Nero.Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Τωρα θα δειξει και πως θα τα πανε σε καθημερινη χρηση. Θα τις έχεις μόνο για πάνω στην μηχανή, ή θα τις φοράς και μέσα στην μέρα; Είμαι περίεργος αν και πόση ώρα αντέχει κάποιος με αυτές τις μπότες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Θα τις έχεις μόνο για πάνω στην μηχανή, ή θα τις φοράς και μέσα στην μέρα; Είμαι περίεργος αν και πόση ώρα αντέχει κάποιος με αυτές τις μπότες. Η προοπτικη ειναι να της φοραω ολη μερα.Θα ανεβασω πληροφοριες μολις εχω νεοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Τις ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια απο ντοπιο μαγαζι,γυρω στο κατοσταρικο πανω κατω αν θυμαμαι καλα. Το μονο μειον οτι σε ταξιδι με βροχη,μπαινει λιγο νερο,πραγματικα λιγο ομως,δηλαδη σε διαδρομη πατρα λευκαδα και ξανα πατρα απλα ειχε υγρανθει λιγο το εσωτερικο, Eπισης ειχα και μια πτωση με πολλα χιλιομετρα και κανανε αψογα την δουλεια τους,ενα μεγαλο + απο μενα Ειναι οι παρακατω.forma street Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Τελικά η Forma δεν είναι τόσο noname..... yolandi...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Βγαζει και Forma Pokemon!!!?Μπραβοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jastonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Το ψήνω αρκετά για τις forma nero μιας και έχω ακούσει καλά λόγια. Το μόνο που κολλάω είναι πως θα προτιμούσα μποτάκι από μπότα. Για αυτές έχετε άποψη..; Forma Slam Dry Falco Mod Alpinestars Mille Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Να προσθέσω στην ερώτηση τις ALPINESTARS CR-4 http://www.revzilla.com/motorcycle/alpinestars-cr-4-gore-tex-xcr-boot μιας και οι άλλες που είχα κατά νου δεν υπήρχαν καν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 ...κολλάω πως θα προτιμούσα μποτάκι από μπότα. Να σου πω κι εμενα με εχει βολεψει πολυ περισσοτερο για καθημερινη χρηση στην πολη το μποτακι απο καθε αλλη μποτα που ειχα...και αν θα ξαναπαρω κατι για πολη,παλι μποτακι θα ειναι...και...εχεις ΠΜ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 εγώ δεν έχω π.μ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Το ψήνω αρκετά για τις forma nero μιας και έχω ακούσει καλά λόγια. Το μόνο που κολλάω είναι πως θα προτιμούσα μποτάκι από μπότα. Για αυτές έχετε άποψη..; Forma Slam Dry Falco Mod Alpinestars Mille Όλα είναι "meh"...Παπούτσια τα οποία παρέχουν σχεδόν μηδενική προστασία... Ημουν ετοιμος να άρω τις slam dry μέχρι που τα είδα απο κοντά - δερμάτινο all star απο πλευράς "προστασίας"... Απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ μοτο-μποτάκια casual look που παρέχουν υποτυπώδη προστασία είναι τα TCX X-street και Χ-cube (οχι τόσο casual σαν τα x-street βεβαια) και Dainese nighthawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 εγώ δεν έχω π.μ? :P Εισαι Πατρα;...αν ναι στελνω ΠΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 ALPINESTARS CR-4 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jastonas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Όλα είναι "meh"...Παπούτσια τα οποία παρέχουν σχεδόν μηδενική προστασία... Ημουν ετοιμος να άρω τις slam dry μέχρι που τα είδα απο κοντά - δερμάτινο all star απο πλευράς "προστασίας"... Απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ μοτο-μποτάκια casual look που παρέχουν υποτυπώδη προστασία είναι τα TCX X-street και Χ-cube (οχι τόσο casual σαν τα x-street βεβαια) και Dainese nighthawk 132 ευρώ τα TCX X-Street και το κρίμα στο λαιμό σου αν δεν βγουν καλά!! :Ρ Στην φωτογραφία μου άρεσε πολύ περισσότερο το μπλε αλλά θα πάρω το μαύρο γιατί είναι πιο safe. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 mAth όχι Αθήνα είμαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με το καλο συντοπιτη jastonas και αναμενουμε εντυπωσεις απο το μποτακι :) tribit...εχεις ΠΜ :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον mAthosalas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες