μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Τοπικ για να Ονοματισουμε...No name... Για πειτε μποτες που εχετε-ισως...-παρει για τη μοτοσυκλετα και σας βγηκε "too much for the trash"...Δηλαδη ρε παιδι μου,αν και ειχες την αμφιβολια οταν την αγοραζες,ειδες στην πραξη οτι στη χρηση και στην συμβιωση βγηκε ΑΨΟΓΗ! Για πειτε...μη μου πεις καμμια Revit,Sidi,Gaerne,Dainese κλπ "επωνυμες" ...δεν μας νοιαζει εδω. Εδω μιλαμε για NO NAME μποτες που τις ξερουμε ελαχιστα ή και καθολου στο Ελλαντα και αξιζουν ως αγορα :)Μποτες Touring,sport,πολης κλπ κλπ...με κοινο γνωρισμα το "αγνωστο" που βγηκε αριστο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Exustar Racing Boots... 80 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Μποτάκια εργαζομένων Ορυχείου με μεταλλικές ενισχύσεις εσωτερικά και για πολύ σκληρές συνθήκες. Τζαμπέ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toumpanos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Μπότες touring της Wintex αγορασμένες το 2004, 220€ παρακαλώ.. Πέρσυ ξεκίνησαν να βάζουν νεράκι στα πολλά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Exustar Racing Boots... 80 ευρω! Πειτε και τιποτα για αντοχη ζέστη νερα κλπ κλπ...χρησιμα ειναι :) Μποτάκια εργαζομένων Ορυχείου με μεταλλικές ενισχύσεις εσωτερικά και για πολύ σκληρές συνθήκες. Τζαμπέ. Εσυ Αμπτουλαχ Χοσε Ντε Ομαρ των Ορυχειων...σε αλλο "Ορυχειο" το σπαμ...παλιοεγκαθετε Τουιτι...εδω μιλαμε σοβαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δερμάτινο μποτάκι 60€ από το μοναστηράκι. Μαύρο και καφέ. Για ήρεμες χρήσεις με ψιλόβροχο ή καλύτερο καιρό. Για κυριλέ φάσεις... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Wehrmacht μονοπατες 90 ευρω απο Μοναστηρακι το 2006... Α Θ Α Ν Α Τ Ε Σ (για 90 ευρω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Wehrmacht μονοπατες 90 ευρω απο Μοναστηρακι το 2006... Α Θ Α Ν Α Τ Ε Σ (για 90 ευρω) Ω ρε, μέχρι και εντούρο έχω κάνει με δαύτες, ήταν και μουράτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Touring Forma Nero στα 90 ευρώ. Δεν τις έχω πολύ καιρό, νομίζω κανα 2-3μηνο αλλά βγήκαν πολύ καλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Touring Forma Nero στα 90 ευρώ. Δεν τις έχω πολύ καιρό, νομίζω κανα 2-3μηνο αλλά βγήκαν πολύ καλές. Για πες απο ανεση μεσ'την πολη,ζέστη που κρατανε,αδιαβροχοποιηση και ποδι αν ιδρωνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Για πες απο ανεση μεσ'την πολη,ζέστη που κρατανε,αδιαβροχοποιηση και ποδι αν ιδρωνει... ...κ αν μυρίζει :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 το 2005 ειχα παρει ενα ζευγαρι touring μποτες απο το Lidl, κανονικη μποτα και οχι τα μποτακια που φερνει συχνα, και ακομη ζουν στα ποδια ενος φιλου που του τις εδωσα με αρκετη χρηση απο εμενα για δυο χρονια και καθημερινη χρηση απο αυτον εως και τωρα...ειναι ανετες και δεν μυριζουν αλλα δεν ειναι αδιαβροχες...δεν θυμαμαι ονομα μαρκας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Για πες απο ανεση μεσ'την πολη,ζέστη που κρατανε,αδιαβροχοποιηση και ποδι αν ιδρωνει... Απο άνεση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για το περπάτημα, αλλά ανεκτές σε καλό βαθμό. Είναι ζεστές αλλά όχι αρκετά, με μια κανονική κάλτσα λίγο χοντρή κάνει καλή δουλειά. Δεν χρειάζετε ισοθερμική, τώρα αν ιδρώνει το πόδι κτλ θα σε απαντήσω όταν βελτιωθεί ο καιρός και αυξηθεί η θερμοκρασία. Οσο για τη βροχή νομίζω ότι είναι απο τις καλύτερες, εφαγα τις προάλλες τόσο πολύ νερό και μέσα δεν υπήρχε σταγόνα για δείγμα! value for money με όλη την σημασία... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Απο άνεση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για το περπάτημα, αλλά ανεκτές σε καλό βαθμό. Είναι ζεστές αλλά όχι αρκετά, με μια κανονική κάλτσα λίγο χοντρή κάνει καλή δουλειά. Δεν χρειάζετε ισοθερμική, τώρα αν ιδρώνει το πόδι κτλ θα σε απαντήσω όταν βελτιωθεί ο καιρός και αυξηθεί η θερμοκρασία. Οσο για τη βροχή νομίζω ότι είναι απο τις καλύτερες, εφαγα τις προάλλες τόσο πολύ νερό και μέσα δεν υπήρχε σταγόνα για δείγμα! value for money με όλη την σημασία... Βάζετε και κανένα link παιδιά (η info του μαγαζιού που αγοράστηκαν)! Ενδιαφέρον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Touring Forma Nero στα 90 ευρώ. Δεν τις έχω πολύ καιρό, νομίζω κανα 2-3μηνο αλλά βγήκαν πολύ καλές. αυτες εχω και εγω.η καλυτερη επιλογη για τα λεφτα τους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Απο Μοτομαρκετ Σινδου Nordkapp τουριγκ 70 ευρω και εχουν παει ως τωρα πανω 3,5 χρονια. Ανετες για καθημερινη χρηση και για περπατημα αρκετο και αδιαβροχες σε μια καλη μπορα. Αν πας να βαλεις το ποδι σου σε καμια λακουβα με νερο δεν εγγυωμαι. Πραγματικα απο τις πολυ καλες αγορες που εχω κανει. Και δεν βρωμοκοπανε μετα απο μια ολοκληρη μερα στο ποδι (οι μποτες) Για το ποδι επισης δεν εγγυωμαι. Τωρα βεβαια μπορει να συμβαινει μονο σε μενα αλλα τα ποδια μου μετα μυριζουν ενω οι μποτες οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Παρόμοια με του Πέτρου από πάνω Nordcap Motion 70€ και αυτές τουριστάδικες. Τις πρώτες μέρες μέχρι να μαλακώσουν λίγο είχα δυσκολία στο να αλλάξω ταχύτητες, αλλά μετά από 3-4 βόλτες. + Ελαφριές και δέρμα που δεν μασάει σε χτυπήματα. Εντελώς αδιάβροχες, έχω μπει σε λούμπα με νερό για χαβαλέ και τις έχω πλύνει κάτω από βρύση (φορεμένες) Με πλυμένο ποδαράκι και καθαρές κάλτσες είναι ok δεν μύρισαν τα πόδια μου. Αν και έχω νιώσει σε καλοκαιρινή βόλτα (10+ ώρες) λίγη υγρασία, όταν τις έβγαλα ήταν πολύ ελαφρά ιδρωμένα τα δάχτυλα. - Τις πρώτες μέρες μέχρι να μαλακώσουν λίγο είχα δυσκολία στο να αλλάξω ταχύτητες, αλλά μετά από 3-4 βόλτες έστρωσαν. Επίσης το σημείο που τελειώνει το βέλκρο στο πάνω μέρος της μπότας, αν είχε καλλίτερο φινίρισμα δεν θα μου γρατζούναγε το πόδι. Μπότες touring, από την Nordcap. Κατασκευασμένες από δέρμα και Cordura με μεμβράνη AERO-TEX, υλικό που παρέχει 100% προστασία από το νερό ενώ παράλληλα επιτρέπει την αναπνοή του ποδιού. Διαθέτει προστασίες στον αστράγαλο και την κνήμη, προστασία για τον λεβιέ ταχυτήτων, αντανακλαστικό προστασίας στο πίσω μέρος. Σύστημα κλεισίματος με φερμουάρ και Velcro. Αντιολισθητική ελαστική σόλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βάζετε και κανένα link παιδιά (η info του μαγαζιού που αγοράστηκαν)! Ενδιαφέρον! Μοτομαρκετ στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου. Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2013 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Touring Forma Nero στα 90 ευρώ. Δεν τις έχω πολύ καιρό, νομίζω κανα 2-3μηνο αλλά βγήκαν πολύ καλές. Μολις αγορασθησαν σημερα αλλα ακομα εντυπωσεις δεν εχω εκτος απο την δοκιμη που εκανα μου φανηκαν πολυ μαλακες και καλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για πείτε βρε παιδια αν αξιζουν οσοι ειστε κάτωχοι του Touring Forma Nero στα 90 ευρώ.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τις παρω.Με τα νουμερα υπαρχει καποιο θεμα που πρεπει να προσεξω (π.χ. θελει ενα νουμερο πιο πανω απο το κανονικο ή ειναι οκ)?Ξερουμε μηπως προελευση? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2013 από τον mitsoschios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Για πείτε βρε παιδια αν αξιζουν οσοι ειστε κάτωχοι του Touring Forma Nero στα 90 ευρώ.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τις παρω.Με τα νουμερα υπαρχει καποιο θεμα που πρεπει να προσεξω (π.χ. θελει ενα νουμερο πιο πανω απο το κανονικο ή ειναι οκ)?Ξερουμε μηπως προελευση? Καμια βοηθεια βρε παιδια? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 εχουν γραψει πιο πανω εντυπωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 εχουν γραψει πιο πανω εντυπωσεις Απλα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα νουμερα,αν χρειαζεται να παρω ενα νουμερο μεγαλύτερο απο αυτο που φοραω σε κανονικα παππουτσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 σε εμενα δεν χρειαστηκε να κανω κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες