Jump to content
Ο Καλος Μητσαρας

Δεν κοιμαμαι λεμε!!

Recommended Posts

Και εκει που ειναι ολα ωραια και καλα ξαφνικα μένω ανεργος.... Νταξει λεω τι να κανουμε δεν ειχα αυταπατες το ηξερα οτι τον τελευταιο καιρο ειμαστε λιγακι στον αερα οποτε πανω κατω το περιμενα....

Ξαφνικα λοιπον εχω τοσο ελευθερο χρονο που δεν ξερω τι να κανω τι να κανω... Νταξει ας χαζεψω λιγο στο καρ, ας χαζεψω λιγο ακομα στο car και ξαφνικα οπ

οπ

3315357_1_b.jpg

Ταχυπαλμιες ιδρωμα ξειδρωμα, ας βγω μια βολτα να ηρεμησω σιγα δεν ειναι τιποτα... Ξαναγυρναω σπιτι τι να κανω τι να κανω ας μπω στο car να δω κανενα sporting....

Για οσους λοιπον δεν με ξερουν , η ιστορια εχει ως εξης πριν οχι πανω απο 4 μηνες και μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ενα citroen saxo 1.4 5πορτο πολυ καλοδιατηρημενο και λογω του οτι σκεφτηκα οτι θα το κρατησω για καιρο αφου ειναι τοσο καλοσυντηρημενο

ειπα να το καλοπεισω λιγακι ακομα και ετσι του αλλαξα λαστιχα, αμορτισερ μπρος πισω, κρεμαγιερα κλπ...

Και τωρα αν εχετε το θεο σας θελω να το αλλαξω για να παρω το πουντακι απο πανω και δεν με παιρνει ο υπνος λεμεεεε!!

Πειτε καμια γνωμη ρε παιδια γιατι εχω πελαγωσει :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε φιλος δεν ειναι καιρος για τετοιες αλαγες, εξαλου για κακη σου τυχη εμεινες απο δουλεια! αν σε ειχα θαρος θα σου ελεγα: (μη κολοτρωγεσαι και κατσε στα αυγα σου) παντα φιλικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περα το οτι δεν ειναι εποχες για τετοια παρε δωσε γιατι ολο και κατι χανεις,ειναι και το αλλο...

Fιλε Iδιοκτητη Αδικα Τυρανιεσαι. :crazy: :crazy: :crazy:

φιλικα προς ολους τους ιδιοκτητες fiat.πλακιτσα κανω!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλος δεν ειναι καιρος για τετοιες αλαγες, εξαλου για κακη σου τυχη εμεινες απο δουλεια! αν σε ειχα θαρος θα σου ελεγα: (μη κολοτρωγεσαι και κατσε στα αυγα σου) παντα φιλικα!

Βρε κι οσοι με εχουν θαρρος τα ιδια μου λενε... αλλα ελα που εμενα κατι με τρωει μεσα μου!! :blush2: :blush2:

Φαντάσου να δούλευες... :mB_kalo_e:

Θα ξαναβρω δουλεια δεν χαμπαριαζω απο τετοια....

Παντως θαρραλεο σε κοβω!! Απο Citroen σε Fiat!! :pray:

Μιλαει ο Ιαπωνοφιλος τωρα ;; :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν σκέφτεσαι να δωσεις το saxo για να παρεις fiat, σκέψου μονο αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=UHVPXSpTP0U

Στο 1.08

Για να σε δω να κοιμάσαι τώρα, νταή :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δηλαδή καποια λεφτουδάκια και θα τα φας στα παλιοσιδερα, κριμα.

Εκτος αν μου διαφεύγει κατι και ο λογαριασμό σου στην τράπεζα εχει πολλά μηδενικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να σε δω να κοιμάσαι τώρα, νταή :mB_kalo_e:

Η αληθεια ειναι οτι τα στροφιλικια τα καταπινει αμασητα το ατιμο... Αλλα αφου τωρα μου καρφωθηκε punto 1.2 16v sporting :blush2: :blush2:

Εχεις δηλαδή καποια λεφτουδάκια και θα τα φας στα παλιοσιδερα, κριμα.

Oλο μαλακιες ειμαι εε;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι τα στροφιλικια τα καταπινει αμασητα το ατιμο... Αλλα αφου τωρα μου καρφωθηκε punto 1.2 16v sporting :blush2: :blush2:

Oλο μαλακιες ειμαι εε;;

Οχι δεν ειναι αυτό (οι μαλακιες), αλλα διοχέτευσε τα χρηματα κάπου που να αξίζει. Οι καιροι ειναι δύσκολοι και θα χειροτερεύσουν ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πεις οτι δεν κοιμασαι επειδη σε επιασε το αγχος του τι θα κανεις και πως θα επιβιωσεις, δεκτο, αλλα για το αν θα τσιμπησεις το Punto η οχι, τη στιγμη που ΜΟΛΙΣ εμεινες ανεργος ;;

Δωσε τα λεφτα σου σ'ενα ψυχολογο καλυτερα.

edit: Καποιος ζουσε το ιδιο ονειρο με 'σενα και το τσιμπησε το Punto. Περαστικα του.

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε και πες πως το πήρες το punto γιατί σου άρεσε πολύ και το γούσταρες.

Αν μετά από καμιά βδομάδα ξανά μπεις στο car και δεις ένα παρόμοιο ''punto'' σε άλλη μάρκα πάλι το ίδιο θα κάνεις ? :kaaaala:

Δεν είναι λογική αυτή φίλε.

Η δουλειά είναι αυτή που θα έπρεπε να σε απασχολεί και όχι το punto. Ότι και να πάρεις πάντα θα υπάρχει ενα καλύτερο - ομορφότερο.

Συμβιβάσου με το ηδη υπάρχον και προχώρα τη ζωή σου!

Αν τώρα έχεις χρήματα στην άκρη αξιολόγησέ τα κάπου αλλού γιατί μετά απο καιρό το κεφάλι σου θα βαράς :wallbash: και θα λες πως δεν το στο λέγαμε

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άστο ρε Μήτσο... Από ότι βλέπω το φιατάκι είναι "φτιαγμένο". Δηλαδή έχει φυμέ, ζαντούλα, μπορεί εξάτμιση κτλ

Άρα το έχει κάγκουρας....άρα μάλλον του έχει πιει το αίμα στα "λιμανακια???" (έτσι δε λέγεται το καγκουρομέρος στην Αθήνα??)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άστο ρε Μήτσο... Από ότι βλέπω το φιατάκι είναι "φτιαγμένο". Δηλαδή έχει φυμέ, ζαντούλα, μπορεί εξάτμιση κτλ

Άρα το έχει κάγκουρας....άρα μάλλον του έχει πιει το αίμα στα "λιμανακια???" (έτσι δε λέγεται το καγκουρομέρος στην Αθήνα??)

Πως φαινονται οι επισκεπτες στα "λιμανακια".Δεν μας τα πες αυτα αφεντικο.Κρυβο καγκουρα σε κοβω να ουμε :crazy:

Εχεις δικιο οπως και ο Νικος απο πανω.Καγκουριδικο τουτου και μαλλον βρυκολακας το ειχε πινοντας του το αιμα.

Αστα φιλε μου ψαξε να βρεις καμια δουλεια και μετα παρε και φεραρι (που λεει ο λογος)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μητσάρα, μην ακούς κανέναν.......

Πάρε Καγιέν, κοψοχρονιά τα δίνουνε τα κορόϊδα.

:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως φαινονται οι επισκεπτες στα "λιμανακια".Δεν μας τα πες αυτα αφεντικο.Κρυβο καγκουρα σε κοβω να ουμε :crazy:

Εχεις δικιο οπως και ο Νικος απο πανω.Καγκουριδικο τουτου και μαλλον βρυκολακας το ειχε πινοντας του το αιμα.

Αστα φιλε μου ψαξε να βρεις καμια δουλεια και μετα παρε και φεραρι (που λεει ο λογος)!

Κώστα εμένα εννοείς κρυφοκάγκουρα που πάει στα λιμανάκια?

Αν εννοείς εμένα, θυμήσου ότι είμαι από ψηλά και είναι δύσκολο! Απλά έχω δει καγκουροβίντεο και ξέρω το μέρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα εμένα εννοείς κρυφοκάγκουρα που πάει στα λιμανάκια?

Αν εννοείς εμένα, θυμήσου ότι είμαι από ψηλά και είναι δύσκολο! Απλά έχω δει καγκουροβίντεο και ξέρω το μέρος

Ασε τα εκεινα κει που ξερεις με τα βινδεα....εχεις κανει καταδρομικη με καλυψη κιολας να μην σε παρουμε πρεφα..... :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πεις οτι δεν κοιμασαι επειδη σε επιασε το αγχος του τι θα κανεις και πως θα επιβιωσεις, δεκτο, αλλα για το αν θα τσιμπησεις το Punto η οχι, τη στιγμη που ΜΟΛΙΣ εμεινες ανεργος ;;

Δωσε τα λεφτα σου σ'ενα ψυχολογο καλυτερα.

edit: Καποιος ζουσε το ιδιο ονειρο με 'σενα και το τσιμπησε το Punto. Περαστικα του.

Αν ηταν για το πως θα επιβιωσω ν μην κοιμαμε δεν θα επρεπε να κοιμαμε κανενα βραδυ.... Δουλεια θα ξαναβρω δεν τιθεται θεμα κι αν δεν βρω μεσα στους επομενους 2 μηνες απ τον Ιουνιο δουλεια στο νησι με περιμενει για μια ακομα σεζον οποτε θα την βγαλω πιστευω!!

Ελα ομως πες και την υπολοιπη ιστορια... Μην μου λες μονο την αρχη... το τσιμπησε και μετα και μετα??

Άντε και πες πως το πήρες το punto γιατί σου άρεσε πολύ και το γούσταρες.

Αν μετά από καμιά βδομάδα ξανά μπεις στο car και δεις ένα παρόμοιο ''punto'' σε άλλη μάρκα πάλι το ίδιο θα κάνεις ? :kaaaala:

Δεν είναι λογική αυτή φίλε.

Η δουλειά είναι αυτή που θα έπρεπε να σε απασχολεί και όχι το punto. Ότι και να πάρεις πάντα θα υπάρχει ενα καλύτερο - ομορφότερο.

Συμβιβάσου με το ηδη υπάρχον και προχώρα τη ζωή σου!

Αν τώρα έχεις χρήματα στην άκρη αξιολόγησέ τα κάπου αλλού γιατί μετά απο καιρό το κεφάλι σου θα βαράς :wallbash: και θα λες πως δεν το στο λέγαμε

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση :pray:

Ρε παιδια αν ειχα καποιο αξιοπρεπες ποσο στην ακρη προφανως και δεν θα το εκανα punto.... Αλλα τα λεφτα που θελει για να αποκτηθει το πουντο δεν ειναι λεφτα που μπορεις να τα κανεις κατι σημαντικο... Να πιασσουν τοπο που λενε!!

χαχαχαχαχαχαχα ναι ναι λιμανακια τα λενε τα κανγκουρα...

Μαλλον ομως το παρεξηγησατε το ολο θεμα. Δηλαδη δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι το συγκεκριμενο φιατακι της φωτογραφιας αλλα το συγκεκριμενο μοντελο

punto 1.2 16v sporting δηλαδη...

Υ.Γ: Φυσικα και δεν προκειται να παρω αυτοκινητο που εχει σκουπα-εξατμιση-προγραμμα-ξενον και φιμε :P Εκτος απ το οτι πιθανοτατα ειναι σκισμενο, δεν ειναι και του τυπου μου... Μεχρι μια ζαντουλα παω πασο ομως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μητσάρα, μην ακούς κανέναν.......

Πάρε Καγιέν, κοψοχρονιά τα δίνουνε τα κορόϊδα.

:_zeppelin:

Η αληθεια ειναι οτι πριν κατι μερες πουλαγε ενας τυπακος στην γειτονια μου ενα Α3 πενα με 3.000 και μονο εγω ξερω πως κρατηθηκα..... Λες να μαι λιγο υπερκαταναλωτικος και γι αυτο να μη μου μενει φραγκο ποτε??

λες? :wallbash:

Ασε τα εκεινα κει που ξερεις με τα βινδεα....εχεις κανει καταδρομικη με καλυψη κιολας να μην σε παρουμε πρεφα..... :P :P

Καταδρομικη με την πολυθρονα στα λιμανακια;; χαχαχαχαχαχα να μουν απο μια μερια να το βλεπω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εμενα να το αλλαξεις!

το citroen που εχεις ειναι 1.4, αρα μεγαλα τελη, και ασφαλιστρα!

Στην αντιθετη περιπτοση το punto ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, ημουν ιδιοκτητης ενως 1.2 60 αλογα, προβληματα δεν μου εβγαλε παρα μονο (γιατι του έπινα το αιμα) φλατζα, και δισκο πλατο!

οσο για το sporting, ξερω πως ειναι αρκετα νευρικο, και γρηγορο για τα κυβικα-αλογα που εχει, επισεις εχει καλο στησιμο και στριβει καλα!

Αν παρεις punto, λοιπον να δεις απο 2003-2004 και μετα! ποιο πριν υπηρχαν θεματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το ιδιο μοντελο σε μπλε ανοιχτο...η κινηση σου ειναι λιγο περιεργη μιας κ οι καταστασεις ειναι λιγο δυσκολες να οδηγησουν σε τετοια αποφαση..αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα... :huh: απο εκει κ περα σαν αμαξι εγω το εχω αγαπησει...οταν το πηρα στα χερια μου χρειαστηκε καποια μαζεμματα αλλα για αυτα εφταιγε ο προηγουμενος δν κατηγορω το αμαξι...ενα θα σου πω...μετα απο ενα χρονο κ πες τα ιδια λεφτα να ειχα παλι αυτο θα επειρνα δν το αλλαζω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο κουβαδάκι σε κουβά!

Εσυ δηλαδη εισαι ο πιο γρηγορος του φορουμ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φάτα σουβλάκια,

Στο τέλος θα σου μείνει το λίπος για όταν δεν θα έχεις μία και θα ψάχνεις για δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εμενα να το αλλαξεις!

το citroen που εχεις ειναι 1.4, αρα μεγαλα τελη, και ασφαλιστρα!

Στην αντιθετη περιπτοση το punto ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, ημουν ιδιοκτητης ενως 1.2 60 αλογα, προβληματα δεν μου εβγαλε παρα μονο (γιατι του έπινα το αιμα) φλατζα, και δισκο πλατο!

οσο για το sporting, ξερω πως ειναι αρκετα νευρικο, και γρηγορο για τα κυβικα-αλογα που εχει, επισεις εχει καλο στησιμο και στριβει καλα!

Αν παρεις punto, λοιπον να δεις απο 2003-2004 και μετα! ποιο πριν υπηρχαν θεματα!

To sporting που λεω εγω ειναι η 6ταχυτη εκδοση με τα 80 αλογα...

Δηλαδη σε σχεση με το σαξό 5 αλογατα παραπανω (καμια διαφορα νομιζω), χαμηλοτερα ασφαλιστρα και τελη (με το σαξό πληρωσα τελη 250 κι ακομα ποναω)

καταναλωση πανω κατω νομιζω οτι θα μιλαμε για τα ιδια πραγματα....

Τωρα στις ζημιες που μπορει να βγαλει δεν ξερω...

αααα και οσο για το 04 και μετα κομματακι δυσκολο μιας και το μοντελο αυτο βγηκε 99-03 στην παραγωγη :P

εχω το ιδιο μοντελο σε μπλε ανοιχτο...η κινηση σου ειναι λιγο περιεργη μιας κ οι καταστασεις ειναι λιγο δυσκολες να οδηγησουν σε τετοια αποφαση..αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα... :huh: απο εκει κ περα σαν αμαξι εγω το εχω αγαπησει...οταν το πηρα στα χερια μου χρειαστηκε καποια μαζεμματα αλλα για αυτα εφταιγε ο προηγουμενος δν κατηγορω το αμαξι...ενα θα σου πω...μετα απο ενα χρονο κ πες τα ιδια λεφτα να ειχα παλι αυτο θα επειρνα δν το αλλαζω..

Εχεις την sporting εκδοση ή την απλή?? :peep:

Τροποποιήθηκε από τον Ο Καλος Μητσαρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα