Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Nα και η φωτογραφια που σου εταξα Kουκλι ειναι!! :_thumbsup: Ενας γνωστος εκτος φορουμ, μου προτεινε σαν αντιστοιχη σχετικα επιλογη με το φιατ το opel corsa 1.2 , σε χρηματα νομιζω οτι πανω κατω ειναι το ιδιο... Εσεις τι γνωμη εχετε ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 κάθε φορά που ακούω για "έρανο της αγάπης" από την Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε. παθαίνω οξεία αναγουλίαση. Υποκριτές του αίσχιστου είδους, άξιοι συνεχιστές και συνοδοιπόροι των πολιτικών, δημοσιογράφων και λοιπών λαοπρόβλητων ομάδων. Εντελως καλοπροαιρετα τι σχεση εχει το παραπανω με το θεμα του Μητσαρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εντελως καλοπροαιρετα τι σχεση εχει το παραπανω με το θεμα του Μητσαρα; Εντελως καλοπροαιρετα μαλλον καμια... Αλλα νταξει τι να κανουμε εμενα δεν με ενοχλει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Πάρτο το φιατ.Απο προβλήματα πάνω κάτω τα ίδια είναι με το σαχο.Από κατανάλωση εκτός θα εχει γύρω στο μισό λίτρο χαμηλότερη(1250 και 6τάχυτο).Θα δείς διαφορά στα τέλη(135ευρώ)και στην ασφάλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εντελως καλοπροαιρετα μαλλον καμια... Αλλα νταξει τι να κανουμε εμενα δεν με ενοχλει!! Εντελώς καλοπροαίρετα,μάλλον είχε δυο καρτέλες ανοιχτές και απάντησε σε λάθος thread Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα... Η αρχικη σκεψη ηταν να το κανω τραμπα με κατι μικροτερο λογω του οτι αρχικα το πηρα με το σκεπτικο οτι θα κανω και 2-3 ταξιδια το χρονο... Τα ταξιδια ομως λογω υποχρεωσεων και οικονομικων πηγαν περιπατο, οποτε σκεφτηκα να το τραμπαρω με κατι μικροτερο λογω του οτι πλεον κινουμε μονο στην πολη και συγκεκριμενα στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης... Τι επιλογες εχουμε σε μικρο αμαξακι με μπατζετ 2000 ευρω?? (κατι αξιοπρεπες ομως?) Ψαξε ψαξε ψαξε λιγο επεσα πανω στο φιατ και το θεωρησα καλη περιπτωση... Αν εχετε να προτεινεται και κατι αλλο ομως δεν εχω αντιρηση να το ακουσω ;) Εμμ το σαξο που εχω θα το δωσω ετσι... Ελπιζω να το καταλαβες αυτο!! οποτε δεν θα ειναι μεγαλη η οικονμικη επιβαρυνση για εμενα!! Αφού θές για μέσα στην πόλη,κοίτα και για κανένα σταρλετ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3261811/ .Απο προβλήματα 0,καθώς είναι ιαπωνικό και toyota.Τώρα απο κατανάλωση περίπου στα ίδια θα είναι με το πουντο και με το σαχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εντελώς καλοπροαίρετα,μάλλον είχε δυο καρτέλες ανοιχτές και απάντησε σε λάθος thread Εντελως καλοπροαιρετα, μαλλον σχολιασε την υπογραφη μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Εντελως καλοπροαιρετα, μαλλον σχολιασε την υπογραφη μου Εντελώς καλοπροαίρετα,δεν το είχα δει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Μακρυα απο κορσα!!! Εχει φιλος μου του 2000, και βλαστημαει ακομα!! Καθε μηνα και μια καινουρια βλαβη.. και δαπανηρες, οχι τιποτα αστειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Εντελώς καλοπροαίρετα,δεν το είχα δει! Εντελώς καλοπροαίρετα, το μαμήσατε και ψόφησε. Sorry Καλέ Μητσάρα για το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Μακρυα απο κορσα!!! Εχει φιλος μου του 2000, και βλαστημαει ακομα!! Καθε μηνα και μια καινουρια βλαβη.. και δαπανηρες, οχι τιποτα αστειες! Ναι κι ο μηχανικος μου, το ιδιο ειπε (μακρυα απο κορσα)..... Επισης και για το σπορτινγκ ειπε οχι!! Η συσκεψη εληξε και το αποτελεσμα ηταν οτι μαλλον παμε για SEICENTO 1100, εσεις τι λετε να το τολμησω το κουβαδακι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Η συσκεψη εληξε και το αποτελεσμα ηταν οτι μαλλον παμε για SEICENTO 1100, εσεις τι λετε να το τολμησω το κουβαδακι?? ήθελα να σου γράψω προχθές αλλά δεν είχα χρόνο. έχω το sporting σε θαλλασί χρώμα,απο το 2007.επίσης να σου πω ότι στην οικογένεια παίζει και σειτσέντο. σεν ξέρω τι σόι είναι ο μηχανικός σου αλλά... το πούντο το πήρα με 67000 χλμ. και τώρα έχει 184.000! δεν μου έβγαλε τίποτα εκτός απο το μοτέρ του τιμονιού.(εκεί πάσχουν όλα απο την μάνα τους,αλλά είναι κόστος περίπου 120 ευρώ). σκυλί είναι και το σέιτσέντο που έχει φορτωμένα γύρω στα 150.000 χλμ. τα δύο αμάξια καμμία σχέση μεταξ'υ τους. το πούντο έχει πάρει 4 αστέρια στα crahsh test ,είναι πολύ ασφαλές,αλλά έχει περιορισμένη καμπίνα. εμένα τώρα με παιδί δεν μου κάνει. απο γκάζι καμία σχέση μεταξύ τους. είναι σαν να συγκρίνεις κ9 με gsxr του 90. το πούντο έχει 6τάχυτο κιβώτιο,city program και γενικά φυσάει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 το πούντο έχει πάρει 4 αστέρια στα crahsh test ,είναι πολύ ασφαλές,αλλά έχει περιορισμένη καμπίνα. εμένα τώρα με παιδί δεν μου κάνει. Απο αποψη γκαζιου δεν θα τρελαινομουν με το λιγοτερο γκαζι!! Γι αυτο και το seicento θα ηταν μια επιλογη ταμαμ για μενα... (μικρη καταναλωση, τελη,κλπ...). Τωρα απο την στιγμη που ειδα οτι το seicento πηρε 1,5 αστερια στα crash test ξενερωσα ασχημα!! Απο την αλλη βεβαια δεν ξερω κατα ποσον μπορει να βρεθει το πουντο σε καλη κατασταση (δεδομενου οτι η σπορτινγκ εκδοση επεφτε στην πλειοψηφια της σε χερια κ@υλομενων)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 εγω θα κοιτουσα για ενα panda ή κανενα γετζ που μου αρεσει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 εγω θα κοιτουσα για ενα panda ή κανενα γετζ που μου αρεσει πολυ Ισως οι πιο σοφες λυσεις!! Ενα Panda που οδηγουσα αρκετα, ειναι ταμαμ για μεσα στην πολη, δεν καιει πολυ, και το City κανει τρελη δουλεια!! Αν ομως δεν σε τρελαινει η εμφανιση του Panda, τοτε κοιτα για Getz... Σκυλια τα Hyundai και το συγκεκριμενο ειναι και ομοργο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες