r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Να σου μιλησω και λιγο σοβαρα περα απο τον χαβαλε στο πρωτο ποστ.. Αν: * Η αλλαγη που θα κανεις θα κοστισει μερικες εκατονταδες ευρω *Ζεις με γονεις, και δεν εχει ενα σπιτι να συντηρησεις αλλα ουτε και τα προς το ζειν *Πιστευεις οτι θα βρεις ενα μεροκαματο σιγουρα, αλλα και να μην βρεις, μπορεις να μεινεις κλεισμενος χωρις να τρεχει τιποτα ιδιαιτερο *Εχεις μια κ@υλα για τα αυτοκινητα, και ειδικα για το συγκεκριμενο Να το παρεις.. Αμα σου μπηκε η ιδεα στο μυαλο δυσκολα θα φυγει, και ετσι και για την αλλαγη, αν ειναι να μην σου κοστισει πολλα, καν'το... Αν ομως: *Πρεπει να φροντισεις τον εαυτο σου, ή και συντροφο(κοπελα/συζυγο) και ενα σπιτι * Η διαφορα στην τιμη πιστευεις οτι θα σου βγει 2-3 βασικους μισθους *Εχεις φερει το Saxo στα μετρα σου, και το επομενο εκτως της αγορας πιστευεις οτι θα χρειαστει αλλο ενα 500ρι για συμμαζεματα κλπ *Παιζει να μην βρεις ευκολα δουλεια, κ χρειαστει να μεινεις με τα λεφτα της καλοκαιρινης δουλειας για τον ερχομενο χειμωνα Μην το παρεις! Δεν ειναι ζωτικης σημασιας η αλλαγη, οποτε δεν ειναι αναγκη και να ζοριστεις αυτη την περιοδο! Εγω στην θεση σου, οντας ανεργος, δεν θα το σκεφτομουν καν αυτο, ειδικα αν ειχα 5-10 φραγκα στην ακρη.. Αν στην καλοκαιρινη δουλεια τα βγαζεις περα, θα προτιμουσα να κανω spring season διακοπες μεχρι τον Ιουνιο, με αραλικι και χαλαρωση, γιατι απο καλοκαιρι (τοτε που ολοι θα κανουν διακοπες) θα με περιμενε μεγαλο πακετο! Επειδη οπως σ ειπα κ στο status σου, και εγω εχω μπει στο τριπακι, εγω μπηκα στο τριπακι απλα για την αλλαγη.... Και να μην γινει, δεν με νοιαζει, αλλα αν γινει, δεν θα δωσω φραγκα, ή τελος παντων δεν θα δωσω λεφτα που να μου λειψουν εστω κ λιγο, απο κατι αλλο! Ζοριστηκα ηδη 2 φορες τα τελευταια 2 χρονια να παρω τα 2 τελευταια μηχανακια μου, οποτε σκοπευω τα λεφτα που θα τρωω απο εδω κ περα να αξιζουν!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν ηταν για το πως θα επιβιωσω ν μην κοιμαμε δεν θα επρεπε να κοιμαμε κανενα βραδυ.... Δουλεια θα ξαναβρω δεν τιθεται θεμα κι αν δεν βρω μεσα στους επομενους 2 μηνες απ τον Ιουνιο δουλεια στο νησι με περιμενει για μια ακομα σεζον οποτε θα την βγαλω πιστευω!! Ελα ομως πες και την υπολοιπη ιστορια... Μην μου λες μονο την αρχη... το τσιμπησε και μετα και μετα?? Άσε να μαντέψω το μετά…. Στάζει λάδια από παντού, πέφτεις σε λακκούβα και τα τοπ μουντς έχουν μπει μέσα στο ντουλαπάκι, πατάς φρένα και φεύγουν τα τακάκια περνάνε μέσα στην καμπίνα από το καλοριφέρ, παρκάρεις και αφήνεις την κρεμαγιέρα στον δρόμο, ανοίγεις την πρώτη και αφήνεις όλα τα γρανάζια στον δρόμο, ανεβάζεις ένταση στο ράδιο και λαμπαδιάζει όλη η ασφαλειοθήκη, η αντλία νερού στουμπώνει κάθε μήνα, βαράς κάνα κόφτη και οι βαλβίδες έχουν φύγει μέσα στο χταπόδι ….. κλπ κλπ κλπ……. :crazy: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον Alex21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 To sporting που λεω εγω ειναι η 6ταχυτη εκδοση με τα 80 αλογα... Δηλαδη σε σχεση με το σαξό 5 αλογατα παραπανω (καμια διαφορα νομιζω), χαμηλοτερα ασφαλιστρα και τελη (με το σαξό πληρωσα τελη 250 κι ακομα ποναω) καταναλωση πανω κατω νομιζω οτι θα μιλαμε για τα ιδια πραγματα.... Τωρα στις ζημιες που μπορει να βγαλει δεν ξερω... αααα και οσο για το 04 και μετα κομματακι δυσκολο μιας και το μοντελο αυτο βγηκε 99-03 στην παραγωγη :P Εχεις την sporting εκδοση ή την απλή?? Την sporting με το 6ταχυτο κιβωτιο....παντως το αμαξι εχει δυναμη αλλα νευρικο δν ειναι..λογο ηλεκτρογκαζου ανεβαζει σταθερα αλλα πολυ καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Την sporting με το 6ταχυτο κιβωτιο....παντως το αμαξι εχει δυναμη αλλα νευρικο δν ειναι..λογο ηλεκτρογκαζου ανεβαζει σταθερα αλλα πολυ καλα.. εεε μην μ αφησεις μ αυτα τα λιγα ομως... Πες μου 2-3 πραγματακια ακομα!! Καταναλωση, ζημιες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Όταν είσαι άνεργος αυτή την εποχή,δεν αλλάζεις αυτοκίνητο μετα απο 6 μήνες.Μην στηρίζεσαι οικονομικά σε κάτι που ΘΑ ερθει.Μπορεί κατι να συμβεί,να μην έρθει,και μετά θα μπλέξεις Κράτα τα χρήματά σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Παρε κανα xanax ή κανα imovane φιλος, πιο φτηνα θα σου βγει. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Όταν είσαι άνεργος αυτή την εποχή,δεν αλλάζεις αυτοκίνητο μετα απο 6 μήνες.Μην στηρίζεσαι οικονομικά σε κάτι που ΘΑ ερθει.Μπορεί κατι να συμβεί,να μην έρθει,και μετά θα μπλέξεις Κράτα τα χρήματά σου! να διαφωνήσω λιγακι; το να αλλαξει το αυ/το του κανεις, ισως να μην ειναι και τοσο αρνητικο! Στην περίπτωση του παιδιου, δεν θα εχει 2, θα δωσει το saxo, και με τα χρηματα της πωλησης (αντε και μερικα ακομη) θα παρει το punto, το οποιο και χαμηλοτερα τελη εχει, και ασφαλιστρα, και καταναλωση! γιατι οχι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Aκριβως ο,τι λεει ο Billy, αν και στο θεμα καταναλωσης δεν νομιζω να δει διαφορες... Τα 1.25 Punto δεν φημιζονται για την χαμηλη τους καταναλωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) διαβάζω και εγώ τίτλο "Δεν κοιμάμαι λέμε" και λέω, "α! να και άλλος ένας με προβλήματα αϋπνίας!" πφφφ και χάρηκα στην αρχή ότι βρήκα ένα θέμα να πω τον πόνο μου! :lol: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν κοιμάται, για το punto;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 εεε μην μ αφησεις μ αυτα τα λιγα ομως... Πες μου 2-3 πραγματακια ακομα!! Καταναλωση, ζημιες!! Οτι θες να μαθεις εδω ημαστε!!!λοιπον απο δυναμη το αμαξι για μενα ειναι υπεραρκετη τα βγαζει πολυ ωραια τα αλογα του..καταναλωση μεσα στην πολη ξεφευγει οπως κ ολα αλλωστε...σλσ ανετα ο trip computer θα γραψει κ 12 χλμ ανα λιτρο βενζινης αναλογα βεβαια κ με το ποσι σου..εξω οπως το εχω μετρησει εγω με 100-110 σταθερα ομως εχω δει κ 6λτρ στα 100 χλμ...αλλα σταθερα!!Ζημιες τωρα!χρειαστηκε φλανζτα κεφαλης οταν το αγορασα εν γνωση μου βεβαια κ το θεωρω αναλωσιμο..απο εκει κ περα το αμαξι επι 3 κ βαλε μηνες εκανε τρελες διακοπες στο γκαζι σου κ πηαγαιναμε για εγκεφαλο αλλα τελικα ηταν μια γ@μημενη ασφαλεια που εκανε ολη την ζημια!κοστος αμελητεο λοιπον... μου εχει ζητησει τρομπα νερου κ αλλαχτηκε κ ο αισθητηρας λ..κ υπολογιζε λαδια μπουζι ταμπουρα κτλ που ειναι φυσιολογικες ζημιες...!το αμαξι στα χερια μου εχει γραψει 12.000 χλμ μεσα σε αυτο το χρονο περιπου..οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου..μεγαλη σημασια σε ολα αυτα που σου ειπα εχει την χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη,ειναι αμαξι που πρεπει να το προσεχεις κ ολα να τα κανεις στην ωρα του μονο αυτο...δν ειναι toyota αυτα απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) η αλλαγες λαδιων ταμπουρων τακακιων κλπ δεν ειναι ζημιες, αλλα σερβις! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 η αλλαγες λαδιων ταμπουρων τακακιων κλπ δεν ειναι ζημιες, αλλα σερβις! Το ξερω οτι δν ειναι ζημιες αλλα αναλωσιμα απλα ηθελα στο παιδι να δωσω μια γενικοτερη ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 Έτσι για την ιστορία... α) το πουντάκι στη φωτογραφία ΔΕΝ έχει αλλαγμένες ζάντες αλλά της "μαμάς"... β) Φιμέ μεμβράνες στα παράθυρα ΔΕΝ βάζουν μόνο οι κάγκουρες αλλά και όσοι θέλουν να προστατεύσουν τους επιβάτες αλλά και το εσωτερικό των αυτοκινήτων τους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 * Η αλλαγη που θα κανεις θα κοστισει μερικες εκατονταδες ευρω *Ζεις με γονεις, και δεν εχει ενα σπιτι να συντηρησεις αλλα ουτε και τα προς το ζειν *Πιστευεις οτι θα βρεις ενα μεροκαματο σιγουρα, αλλα και να μην βρεις, μπορεις να μεινεις κλεισμενος χωρις να τρεχει τιποτα ιδιαιτερο Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα... Η αρχικη σκεψη ηταν να το κανω τραμπα με κατι μικροτερο λογω του οτι αρχικα το πηρα με το σκεπτικο οτι θα κανω και 2-3 ταξιδια το χρονο... Τα ταξιδια ομως λογω υποχρεωσεων και οικονομικων πηγαν περιπατο, οποτε σκεφτηκα να το τραμπαρω με κατι μικροτερο λογω του οτι πλεον κινουμε μονο στην πολη και συγκεκριμενα στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης... Τι επιλογες εχουμε σε μικρο αμαξακι με μπατζετ 2000 ευρω?? (κατι αξιοπρεπες ομως?) Ψαξε ψαξε ψαξε λιγο επεσα πανω στο φιατ και το θεωρησα καλη περιπτωση... Αν εχετε να προτεινεται και κατι αλλο ομως δεν εχω αντιρηση να το ακουσω ;) Όταν είσαι άνεργος αυτή την εποχή,δεν αλλάζεις αυτοκίνητο μετα απο 6 μήνες.Μην στηρίζεσαι οικονομικά σε κάτι που ΘΑ ερθει.Μπορεί κατι να συμβεί,να μην έρθει,και μετά θα μπλέξεις Κράτα τα χρήματά σου! Εμμ το σαξο που εχω θα το δωσω ετσι... Ελπιζω να το καταλαβες αυτο!! οποτε δεν θα ειναι μεγαλη η οικονμικη επιβαρυνση για εμενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Εγω οφειλω να την ριξω την ιδεα ακομα κ αν με λιθοβολησουν :crazy: hyundai atos?εχουμε ενα hyundai atos του 01 μοντελο με 220χιλιαδες κ κατι χλμ κ ολα απροβληματιστα...!εξωτερικα δν ξερω αν σε ικανοποιει αλλα σαν μοτερ κ αξιοπιστια ειναι τρομερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Εγω οφειλω να την ριξω την ιδεα ακομα κ αν με λιθοβολησουν :crazy: hyundai atos?εχουμε ενα hyundai atos του 01 μοντελο με 220χιλιαδες κ κατι χλμ κ ολα απροβληματιστα...!εξωτερικα δν ξερω αν σε ικανοποιει αλλα σαν μοτερ κ αξιοπιστια ειναι τρομερο.. Μπαα δεν ειμαι πολυ φαν του Ατος.. Οχι απο αποψη αξιοπιστιας hyundai (που ειναι πενα) αλλα δεν μ αρεσει εξωτερικα... Οτι θες να μαθεις εδω ημαστε!!!λοιπον απο δυναμη το αμαξι για μενα ειναι υπεραρκετη τα βγαζει πολυ ωραια τα αλογα του..καταναλωση μεσα στην πολη ξεφευγει οπως κ ολα αλλωστε...σλσ ανετα ο trip computer θα γραψει κ 12 χλμ ανα λιτρο βενζινης αναλογα βεβαια κ με το ποσι σου..εξω οπως το εχω μετρησει εγω με 100-110 σταθερα ομως εχω δει κ 6λτρ στα 100 χλμ...αλλα σταθερα!!Ζημιες τωρα!χρειαστηκε φλανζτα κεφαλης οταν το αγορασα εν γνωση μου βεβαια κ το θεωρω αναλωσιμο..απο εκει κ περα το αμαξι επι 3 κ βαλε μηνες εκανε τρελες διακοπες στο γκαζι σου κ πηαγαιναμε για εγκεφαλο αλλα τελικα ηταν μια γ@μημενη ασφαλεια που εκανε ολη την ζημια!κοστος αμελητεο λοιπον... μου εχει ζητησει τρομπα νερου κ αλλαχτηκε κ ο αισθητηρας λ..κ υπολογιζε λαδια μπουζι ταμπουρα κτλ που ειναι φυσιολογικες ζημιες...!το αμαξι στα χερια μου εχει γραψει 12.000 χλμ μεσα σε αυτο το χρονο περιπου..οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου..μεγαλη σημασια σε ολα αυτα που σου ειπα εχει την χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη,ειναι αμαξι που πρεπει να το προσεχεις κ ολα να τα κανεις στην ωρα του μονο αυτο...δν ειναι toyota αυτα απο εμενα Καμια φωτογραφιουλα , δεν μπορει να μην εχεις... :blush2: Θα δωσω κι εγω απ το σαξό σε 2-3 μερουλες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Μπαα δεν ειμαι πολυ φαν του Ατος.. Οχι απο αποψη αξιοπιστιας hyundai (που ειναι πενα) αλλα δεν μ αρεσει εξωτερικα... Καμια φωτογραφιουλα , δεν μπορει να μην εχεις... :blush2: Θα δωσω κι εγω απ το σαξό σε 2-3 μερουλες!! Δεκτο τελειως κ φυσικα το περιμενα ουτε εμενα με τρελαινει... φωτο θα προσπαθησω να ανεβασω σημερα να το δεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δεκτο τελειως κ φυσικα το περιμενα ουτε εμενα με τρελαινει... φωτο θα προσπαθησω να ανεβασω σημερα να το δεις Σ ωραιος :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 και δεν με παιρνει ο υπνος λεμεεεε!! Ρε για δες γιατι καποιοι χανουν τον υπνο τους. Τι να πω και εγω ρε φιλαρακι που δεν κοιμαμαι 310 μερες το χρονο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Ρε για δες γιατι καποιοι χανουν τον υπνο τους. Τι να πω και εγω ρε φιλαρακι που δεν κοιμαμαι 310 μερες το χρονο; :tooth: Ναι αλλα εσυ εισαι μεσα στα ψωμακια, στις τυροπιτες , στα κρουασαν σοκολατας στα τσουρεκια και και και... Μου τρεξαν τα σαλια παναθεμα με!!! Αααα και επειδη κι εγω εχω κανει για ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα δουλεια νυχτερινη ( μπαρμαν), το να βλεπεις να χαραζει καθε μερα και εσυ να εισαι ξυπνιος οταν ολοι οι αλλοι κοιμουνται εχει μια απεριγραπτη ομορφια, αλλα δουλεια τετοια δυσκολα θα ξαναπιασω γιατι ειχα γινει βαμπιρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Πουλα το αμαξι σου και κρατα τα λευτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Nα και η φωτογραφια που σου εταξα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Είναι η μοίρα του καλού Μητσάρα τελικά, να τρώγετε με τα ρούχα του να βρει τρόπους να γίνει ο ταλαίπωρος Μητσάρας :sopase: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Πουλα το αμαξι σου και κρατα τα λευτα. κάθε φορά που ακούω για "έρανο της αγάπης" από την Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε. παθαίνω οξεία αναγουλίαση. Υποκριτές του αίσχιστου είδους, άξιοι συνεχιστές και συνοδοιπόροι των πολιτικών, δημοσιογράφων και λοιπών λαοπρόβλητων ομάδων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες