Jump to content

Recommended Posts

HP-Streetbox.jpg

Ποιος ιαπωνοκάτοχος δεν σκέφτεται βελτίωση των αναρτήσεών του? Ε? Ποιος? :D

Ενδιαφέρον πακετάκι από τη hyper pro λοιπόν για πολλά από τα μοντέλα της αγοράς με ανάρτηση, ελατήρια και υγρά. Τιμή γύρω στα 750 ευρά. Όχι και άσχημα ε?

Περισσότερα εδώ

http://www.hyperpro.com/hyperpro/en/node/9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν περιμενεις λιγο θα σε ενημερωσω για την αποδοση της Bitubo (μπαινει οσονουπω απο εβδομαδα). Για το μπροστα δεν με χαλαει το μαμα, αλλα καποιος πιο απαιτητικος ισως θα εχει αλλη αποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν περιμενεις λιγο θα σε ενημερωσω για την αποδοση της Bitubo (μπαινει οσονουπω απο εβδομαδα). Για το μπροστα δεν με χαλαει το μαμα, αλλα καποιος πιο απαιτητικος ισως θα εχει αλλη αποψη.

Δεν τίθεται θέμα βιασύνης... Σήμερα για να βάλω βενζίνη πλήρωσα με 2λεπτα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τίθεται θέμα βιασύνης... Σήμερα για να βάλω βενζίνη πλήρωσα με 2λεπτα :D

Xααχχαχαχαχαχαχααχ Θεος!

Οσο αναφορα τωρα τις εν λογω αναρτησεις....Λενε τιποτα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To χρώμα παιδιά στο ελατήριο είναι απαίσιο.. :crazy:

Νομίζω πως όλα τα hyperpro ελατήρια εχουν αυτό το μωβάκι... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hyper Pro.....μαμάνε! Οχι τόσο απόλυτες όσο οι WP αλλά εξίσου καλές. Γνώμη μου για μηχανή που θα κινήται κατά κύριο λόγο στο δρόμο και όχι στην πίστα οι HP είναι κομματάκι καταλληλότερες.

Φόραγα στο drz μπρος πίσω.....που είχε αναρτήσεις τούμπανο όχι παπαριές σαν το V και έγινε άλλο πράμα.

Θεωρώ μια τέτοια αγορά την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς στο μοτοσακό του

Υ.Γ....

Hyper pro 750 + leovinve 280 + Juicebox 200 + dyno 150......= 1380 ευρά και ένα τουμπανιασμένο Versys....βάλε και το μεγάλο σερβις κάνα 400άρι με αλυσιδογράναζα τακάκια καθαρισμό ψεκασμού....1800 χοντρά χοντρά....

ΥΓ2.......Ενοικιάζεται νίντζα για να σας μαμησει είτε στο ξύλο είτε στην κυριολεξία με 37 ευρώ + ΦΠΑ την ώρα....σε 5 μερούλες γίναμε!!!!

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hyper Pro.....μαμάνε! Οχι τόσο απόλυτες όσο οι WP αλλά εξίσου καλές. Γνώμη μου για μηχανή που θα κινήται κατά κύριο λόγο στο δρόμο και όχι στην πίστα οι HP είναι κομματάκι καταλληλότερες.

Φόραγα στο drz μπρος πίσω.....που είχε αναρτήσεις τούμπανο όχι παπαριές σαν το V και έγινε άλλο πράμα.

Θεωρώ μια τέτοια αγορά την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς στο μοτοσακό του

Υ.Γ....

Hyper pro 750 + leovinve 280 + Juicebox 200 + dyno 150......= 1380 ευρά και ένα τουμπανιασμένο Versys....βάλε και το μεγάλο σερβις κάνα 400άρι με αλυσιδογράναζα τακάκια καθαρισμό ψεκασμού....1800 χοντρά χοντρά....

ΥΓ2.......Ενοικιάζεται νίντζα για να σας μαμησει είτε στο ξύλο είτε στην κυριολεξία με 37 ευρώ + ΦΠΑ την ώρα....σε 5 μερούλες γίναμε!!!!

Βάλε στο κόστος και τπτ σωληνάκια υψηλής για τα φρένα :P

Αν και στο topic δεν μιλάμε αποκλειστικά για το Versys :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω abousou ρέη τι να τα κάνω πάλι σφουγκάρια θα ναι....τσάμπα λεφτά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ'ενδιαφέρει το θέμα.. :think:

Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως στο ebay για τη μοτό μου, χωριστά το πίσω με το εμπρός πακέτο,μαζί με μεταφορικά (που είναι σχετικά πολλά) βγαίνουν γύρω στα 650 ευρώ.

Αν ξέρει κάποιος τι διαφορές μπορεί να έχει το πακέτο "μπρος-πίσω" με τα ξεχωριστά που είδα εγώ, ας μου πει..

Μπροστά κ Πίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Hyper Pro τα δίνει και ξεχωριστα. Δεν είναι θέμα αυτο. Απλά το πακετάκι στην αρχή είναι ενδιαφέρον γιατί πχ μπορείς κάποιος να στο φέρει και υπό μορφή δώρου! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όσοι ενδιαφέρεστε ψαχτείτε και εδώ

http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_cat/744

πριν κανα 6μηνο που το έψαχνα μου είχαν κάνει την καλύτερη προσφορά της αγοράς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα