funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Ποιος ιαπωνοκάτοχος δεν σκέφτεται βελτίωση των αναρτήσεών του? Ε? Ποιος? :D Ενδιαφέρον πακετάκι από τη hyper pro λοιπόν για πολλά από τα μοντέλα της αγοράς με ανάρτηση, ελατήρια και υγρά. Τιμή γύρω στα 750 ευρά. Όχι και άσχημα ε? Περισσότερα εδώ http://www.hyperpro.com/hyperpro/en/node/9 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Aν περιμενεις λιγο θα σε ενημερωσω για την αποδοση της Bitubo (μπαινει οσονουπω απο εβδομαδα). Για το μπροστα δεν με χαλαει το μαμα, αλλα καποιος πιο απαιτητικος ισως θα εχει αλλη αποψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Aν περιμενεις λιγο θα σε ενημερωσω για την αποδοση της Bitubo (μπαινει οσονουπω απο εβδομαδα). Για το μπροστα δεν με χαλαει το μαμα, αλλα καποιος πιο απαιτητικος ισως θα εχει αλλη αποψη. Δεν τίθεται θέμα βιασύνης... Σήμερα για να βάλω βενζίνη πλήρωσα με 2λεπτα :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Δεν τίθεται θέμα βιασύνης... Σήμερα για να βάλω βενζίνη πλήρωσα με 2λεπτα :D Xααχχαχαχαχαχαχααχ Θεος! Οσο αναφορα τωρα τις εν λογω αναρτησεις....Λενε τιποτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 To χρώμα παιδιά στο ελατήριο είναι απαίσιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 To χρώμα παιδιά στο ελατήριο είναι απαίσιο.. Νομίζω πως όλα τα hyperpro ελατήρια εχουν αυτό το μωβάκι... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Όχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Hyper Pro.....μαμάνε! Οχι τόσο απόλυτες όσο οι WP αλλά εξίσου καλές. Γνώμη μου για μηχανή που θα κινήται κατά κύριο λόγο στο δρόμο και όχι στην πίστα οι HP είναι κομματάκι καταλληλότερες. Φόραγα στο drz μπρος πίσω.....που είχε αναρτήσεις τούμπανο όχι παπαριές σαν το V και έγινε άλλο πράμα. Θεωρώ μια τέτοια αγορά την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς στο μοτοσακό του Υ.Γ.... Hyper pro 750 + leovinve 280 + Juicebox 200 + dyno 150......= 1380 ευρά και ένα τουμπανιασμένο Versys....βάλε και το μεγάλο σερβις κάνα 400άρι με αλυσιδογράναζα τακάκια καθαρισμό ψεκασμού....1800 χοντρά χοντρά.... ΥΓ2.......Ενοικιάζεται νίντζα για να σας μαμησει είτε στο ξύλο είτε στην κυριολεξία με 37 ευρώ + ΦΠΑ την ώρα....σε 5 μερούλες γίναμε!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2013 από τον lavazutra 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Hyper Pro.....μαμάνε! Οχι τόσο απόλυτες όσο οι WP αλλά εξίσου καλές. Γνώμη μου για μηχανή που θα κινήται κατά κύριο λόγο στο δρόμο και όχι στην πίστα οι HP είναι κομματάκι καταλληλότερες. Φόραγα στο drz μπρος πίσω.....που είχε αναρτήσεις τούμπανο όχι παπαριές σαν το V και έγινε άλλο πράμα. Θεωρώ μια τέτοια αγορά την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς στο μοτοσακό του Υ.Γ.... Hyper pro 750 + leovinve 280 + Juicebox 200 + dyno 150......= 1380 ευρά και ένα τουμπανιασμένο Versys....βάλε και το μεγάλο σερβις κάνα 400άρι με αλυσιδογράναζα τακάκια καθαρισμό ψεκασμού....1800 χοντρά χοντρά.... ΥΓ2.......Ενοικιάζεται νίντζα για να σας μαμησει είτε στο ξύλο είτε στην κυριολεξία με 37 ευρώ + ΦΠΑ την ώρα....σε 5 μερούλες γίναμε!!!! Βάλε στο κόστος και τπτ σωληνάκια υψηλής για τα φρένα :P Αν και στο topic δεν μιλάμε αποκλειστικά για το Versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Εχω abousou ρέη τι να τα κάνω πάλι σφουγκάρια θα ναι....τσάμπα λεφτά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Πάω ΙΚΕΑ να φάω κανα κεφτέ να πάρω κανα άλογο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Μ'ενδιαφέρει το θέμα.. Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως στο ebay για τη μοτό μου, χωριστά το πίσω με το εμπρός πακέτο,μαζί με μεταφορικά (που είναι σχετικά πολλά) βγαίνουν γύρω στα 650 ευρώ. Αν ξέρει κάποιος τι διαφορές μπορεί να έχει το πακέτο "μπρος-πίσω" με τα ξεχωριστά που είδα εγώ, ας μου πει.. Μπροστά κ Πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Η Hyper Pro τα δίνει και ξεχωριστα. Δεν είναι θέμα αυτο. Απλά το πακετάκι στην αρχή είναι ενδιαφέρον γιατί πχ μπορείς κάποιος να στο φέρει και υπό μορφή δώρου! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Ε τοτε μην το δειχνεις σε εμας!! Στην γυναικα δειχ'το, απ'εξω απ'εξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Hyper στην africaνα και έγινε τρένο το βαπόρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 http://www.bike-desi...55D%3D0%26p%3D4 Και σε πιο φιλική τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 όσοι ενδιαφέρεστε ψαχτείτε και εδώ http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_cat/744 πριν κανα 6μηνο που το έψαχνα μου είχαν κάνει την καλύτερη προσφορά της αγοράς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες